bugün aşım varson 1saat
Merhaba arkadaşlar...
cumartesi testte pozitifi gördüm allaha şükür.2 embriyom 17 şubatta transfer edilmişti.
haftaya perşembe keseyi görmeye gidicez inşallah.kendi tüp bebek doktoruma.
doktorum ilaçlarımı bıraktırmadı bana.
folbiol-coraspin-progestan tablet ve estrofem kullanıyorum şuan.
ilaçların sakıncası varmı acaba?
sabahtan beri araştırıyorum özellikle estrofemde x kategorisinde ilaçtır.gebelik oluşunca kullanımı bırakılmalıdır diyor.
şimdi doktoru arasam ben sana kullan dedim demezmi bir bildiği vardır diyorum ama endişelenmiyor değilim.
burdada bi topik var.kalp atışına kadar, 12.haftaya kadar kullananlar var ama testte pozitifi görünce hemen bırakanlarda var.kimi çok sakıncalı diyor.kimi bişey olmadı ben kullandım diyen var.tüp bebek doktorum kullan dedi gebelik takibi için gittiğim doktor hemen bırak dedi diyen var.
offff yaaaa kafam karıştı.sizler ne kadar kullandınız???
valla ben herşeyden korkuyorum.
bi yardım edermisiniz???
hayırlısı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. ben estrofemi 10 hafta felan kadar kullandım. progestanı daha da uzun kullandım 12 hafta. coraspini hala kullanıyorum. bence doktorun ne dediyse onu yap sonuçta burda yazan arkadaşlar ben de dahil doktor değiliz her bünye farklıdır doktorun muayene ettikten sonra sana şunu kullan şunu bırak diyo. kullan diyosa da bırak diyosa da mutlaka bir sebebi vardır canım. zaten sen de yazmışsın kimi uzun süre kullanmış kimi hemen bırakmış kişiden kişiye değişiyor bu ilaç kullanımı o nedenle bence doktorunu dinlemelisin canım. sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle...
ileriye dönük takip ya da tahlil neler yaptırmam gerekiyor?
birkaç yerde aşı konusuna okudum, farklı farklı şeyler okuyunca kafam daha da karıştı
bu konuda bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
benimle hemen hemen aynı yoldan geçmişsiniz, tecrübelerden faydalanmak lazım
Merhaba arkadaşlar...
cumartesi testte pozitifi gördüm allaha şükür.2 embriyom 17 şubatta transfer edilmişti.
sabahtan beri araştırıyorum özellikle estrofemde x kategorisinde ilaçtır.gebelik oluşunca kullanımı bırakılmalıdır diyor.
şimdi doktoru arasam ben sana kullan dedim demezmi bir bildiği vardır diyorum ama endişelenmiyor değilim.
burdada bi topik var.kalp atışına kadar, 12.haftaya kadar kullananlar var ama testte pozitifi görünce hemen bırakanlarda var.kimi çok sakıncalı diyor.kimi bişey olmadı ben kullandım diyen var.tüp bebek doktorum kullan dedi gebelik takibi için gittiğim doktor hemen bırak dedi diyen var.
bi yardım edermisiniz???
Merhaba arkadaşlar...
bi yardım edermisiniz???
tabi hiç görememekten iyidir:)rabbimin izniyle birde kucağımıza alalım tam rahatlıcaz inşallah
ah canım ya şu 3 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum günler su gibi akıp gitsin istiyorum ki allahın izniyle bebişlere kavuşalım kucaklarımıza alalım mis kokularını içimize çekelim inşşşş
Ay benimde yaptirmam lazim ama esim haftasonu bursaya gitmek istiyo pazartesi yaptirsam haftaarasi is var cok kararsizim mecbur pazartesi yaptircam galiba
geçer canım baksana altı ay geçti bilee
evet canım ya çok şükür 6 aylık olduk bilerabbim inşş hepimizi hayırlısıyla sağ sağlim kurtarsın
bugün hemen bitse akşam olsa eve gitsem ve uyusam:)
benim de artık gece uykusuzluğum başladı ya sürekli sağa sola dönüp duruyorum :26:bide magnezyum içmeme rağmen kramplarım yine çok sık oluyosen de böyle bi sıkıntı var mı canım :26:
geçer canım baksana altı ay geçti bilee
evet canım ya çok şükür 6 aylık olduk bilerabbim inşş hepimizi hayırlısıyla sağ sağlim kurtarsın
dün gece 2 kez 2 bacağıma birden girdi ölüyorum sandım eşim hemen ovuyo ama beni benden alıyo o ağrısı dr gittiğim de sorarım belki başka bişey verir:26:bende çok uykuya düştüm bugünlerde 24saat uyusam uyurum o derece yok canım şükür kramp falan olmuyor bende hiç ilaç falanda kullanmıyorum
ayyyyy maşallah size darısı bizim başımıza inşallahhhhh.
Amin ne guzel cogu gitmis azi kalmis masallah.bizde o gunleri gorelim insallah bi hareket etmeye baslada biraz rahatlasamevet canım ya çok şükür 6 aylık olduk bilerabbim inşş hepimizi hayırlısıyla sağ sağlim kurtarsın
Aayy o kramplar 2 kere oldu bana da Allaha Şükür tekrarlamiyo ara ara maden suyu iciyorum bilmiyorum o mu ise yariyodün gece 2 kez 2 bacağıma birden girdi ölüyorum sandım eşim hemen ovuyo ama beni benden alıyo o ağrısı dr gittiğim de sorarım belki başka bişey verir:26:
bende hiç gündüz uyuyan biri değilim gece yarım yarım da olsa idare ediyorum
inşşş canım bizden sonra hepiniz arkamızdan geleceksiniz allahın izniyle sırayla yaz bebişleri gelecek
Amin ne guzel cogu gitmis azi kalmis masallah.bizde o gunleri gorelim insallah bi hareket etmeye baslada biraz rahatlasam
dün gece 2 kez 2 bacağıma birden girdi ölüyorum sandım eşim hemen ovuyo ama beni benden alıyo o ağrısı dr gittiğim de sorarım belki başka bişey verir:26:
bende hiç gündüz uyuyan biri değilim gece yarım yarım da olsa idare ediyorum
inşşş canım bizden sonra hepiniz arkamızdan geleceksiniz allahın izniyle sırayla yaz bebişleri gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?