dün gece 2 kez 2 bacağıma birden girdi ölüyorum sandım eşim hemen ovuyo ama beni benden alıyo o ağrısı dr gittiğim de sorarım belki başka bişey verir:26:
bende hiç gündüz uyuyan biri değilim gece yarım yarım da olsa idare ediyorum
inşşş canım bizden sonra hepiniz arkamızdan geleceksiniz allahın izniyle sırayla yaz bebişleri gelecek
sodayı çok nadirde olsa içiyorum ama demek ki biraz daha fazla içemem gerek bide bunu deniyeyim :44:Kotuymus seninki maden suyu ic iyi geldiğini bende duymuştum ben çok içiyorum belki ondan kramp olmuyor dur
Kizlar biz sakaryada oyuruyoruz yarin bursaya gidecez gezmeye bi yandan da tirsiyorum bi gece kalcaz gerci ayni gun git gel olmicak bişey olmaz di mi yaa
Anladim canim sagol bizim zaten en fazla 2 - 2 bucuk saat surer zaten zirt pirt wc molasi verdiririm :)))sodayı çok nadirde olsa içiyorum ama demek ki biraz daha fazla içemem gerek bide bunu deniyeyim :44:
canım bizim nisan da 10 günlük iznimiz var ve annemlerin orası 7 saat sürüyo ben dr geçen hafta sordum sık sık mola verip yürürsen bişey olmaz gidebilirsin dedi senden öyle yap
Anladim canim sagol bizim zaten en fazla 2 - 2 bucuk saat surer zaten zirt pirt wc molasi verdiririm :)))
çok iyiymiş canım o kadar uzun yol değilmiş sen yine de sık sık mola verip hareket et kan akışın hızlansın
Günaydın herkese...uzun zamandır yazamıyorum ama hep aklımdasınız...merak edip ara ara okuyorum...bu aralar çok yoruluyorum okul 1. Sınıflar ev işleri yetişemiyorum valla...akşamlar sızıp kalıyorum...
Sizler de iyisiniz sevindim göbişler büyümüş alışverişler yapılmış...biz daha bişey alamadık bebişe istanbulda havuzlu han diye bir yer varmış oradan bakacaz inşallah...
Ayşegül oğluşun böbreğinde ultrasonda bişey çıkmıştı senin aynı sorun eşimin arkadaşının çocugun da da varmış doğumdan sonra baktırmışlar ara ara bişeycik olmamış merak etme çocuk şimdi ilkokula gidiyor:)))
Ahhh kızlar benim de bir derdim var anlatayım...sağ kaburgamın altı ve simetriğinde arka tarafım sırtıma doğru çoook ağırıyor...yatmak oturmak işkence.pazartesi tam batın ultrasonuna gircem ne var bakcaklar....doktorlar bebekten olur demiyolar arkadaşlar da büyüyor karnın ondan olur diyor....nolcak bilmiyorum siz de oldumu böle ağrılar???olmasın da inşallah....
Günaydın herkese...uzun zamandır yazamıyorum ama hep aklımdasınız...merak edip ara ara okuyorum...bu aralar çok yoruluyorum okul 1. Sınıflar ev işleri yetişemiyorum valla...akşamlar sızıp kalıyorum...
Sizler de iyisiniz sevindim göbişler büyümüş alışverişler yapılmış...biz daha bişey alamadık bebişe istanbulda havuzlu han diye bir yer varmış oradan bakacaz inşallah...
Ayşegül oğluşun böbreğinde ultrasonda bişey çıkmıştı senin aynı sorun eşimin arkadaşının çocugun da da varmış doğumdan sonra baktırmışlar ara ara bişeycik olmamış merak etme çocuk şimdi ilkokula gidiyor:)))
Ahhh kızlar benim de bir derdim var anlatayım...sağ kaburgamın altı ve simetriğinde arka tarafım sırtıma doğru çoook ağırıyor...yatmak oturmak işkence.pazartesi tam batın ultrasonuna gircem ne var bakcaklar....doktorlar bebekten olur demiyolar arkadaşlar da büyüyor karnın ondan olur diyor....nolcak bilmiyorum siz de oldumu böle ağrılar???olmasın da inşallah....
teşekkür ederim canım ben de bel ağrısı olmadı hiç sırtım da hergün ağırıyor zaten onu da ağrıdan saymıyorum artık bünyem alıştı...ama bu sağ kaburga altım öldürüyor beni...Gunaydin. Canim allah kolaylik versin oncelikle is güçle hamilelik biraz zor geciyo agriya gelince sırt ustu yatinca belim agriyo yan yatinca sirtim agriyo benimde ama oyle dayanilmicak kadar degil
sağol canım eve gelip uyumaktan yemek yapamıyorum düşün artık halimi...tam kan sayımı yaptırdım değerlerimin bazıları normal çıkmadı hamilelikten de olabiliyormuş iç organlarıma bakcaklar hayırlısı diyelim...slm canım evet uzun zamandır giremiyodun tabi sende haklısın hem ev işi okul hem hamişlik zor oluyodur allah kolaylık versin sana dikkat et kendine ve bebişine
bahsettiğin ağrı bende hiç olmadı canım inşş seninki de önemsiz bi ağrdır :26:
Geçmiş olsn cnm bende de o ağrıdan oldu. Yanlış bır hareket yaptım heralde dıye dusundum.iki gun yataga yatarken dönerken cok agrıdı.anneme soyledım.hemen zeytinyağı ıle kaburgama masaj yaptı.sonra uzerıne havlu koyup yat dedı.sabah agrıdan eser yoktu.çok şasırdım.hemen sende yap bence.
Dün depodan valiz çıkarıyodum, çekerken belim bir çaktı sanki bütün vücudum elektrik akımına maruz kaldı sonra da öle kaldım zaten. ne oturabiliyorum doğru düzgün ne kalkabiliyorum. bugün biraz daha iyiyim ama dün korkumdan hep yattım bebişe bişey olmasın diye.
yarın kontrolümüz var ama beni bi endişe sardı kızlar iyidir dimi??
ne bileyim ağır kaldırmayın uzanmayın vs diyolar ya bele bişey olursabebeği etkiliyo mu?
kızlar meraba 1 haftadır gribim ağır geçti biraz çok fazla öksürme hapsurma dün ve ondan önceki gece öksürürken kasığıma bıçak battı gibi oldu sonra geçti ama öksürürken oldu bikaç defa bebeğime bişey olmuş mudur varmı böyle bişey yaşayan yarım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?