2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Kotuymus seninki maden suyu ic iyi geldiğini bende duymuştum ben çok içiyorum belki ondan kramp olmuyor dur

Kizlar biz sakaryada oyuruyoruz yarin bursaya gidecez gezmeye bi yandan da tirsiyorum bi gece kalcaz gerci ayni gun git gel olmicak bişey olmaz di mi yaa

Kotuymus seninki maden suyu ic iyi geldiğini bende duymuştum ben çok içiyorum belki ondan kramp olmuyor dur
sodayı çok nadirde olsa içiyorum ama demek ki biraz daha fazla içemem gerek bide bunu deniyeyim :44:
Kizlar biz sakaryada oyuruyoruz yarin bursaya gidecez gezmeye bi yandan da tirsiyorum bi gece kalcaz gerci ayni gun git gel olmicak bişey olmaz di mi yaa

canım bizim nisan da 10 günlük iznimiz var ve annemlerin orası 7 saat sürüyo ben dr geçen hafta sordum sık sık mola verip yürürsen bişey olmaz gidebilirsin dedi senden öyle yap

Anladim canim sagol bizim zaten en fazla 2 - 2 bucuk saat surer zaten zirt pirt wc molasi verdiririm :)))

Anladim canim sagol bizim zaten en fazla 2 - 2 bucuk saat surer zaten zirt pirt wc molasi verdiririm :)))

çok iyiymiş canım o kadar uzun yol değilmiş sen yine de sık sık mola verip hareket et kan akışın hızlansın

Günaydın herkese...uzun zamandır yazamıyorum ama hep aklımdasınız...merak edip ara ara okuyorum...bu aralar çok yoruluyorum okul 1. Sınıflar ev işleri yetişemiyorum valla...akşamlar sızıp kalıyorum...
Sizler de iyisiniz sevindim göbişler büyümüş alışverişler yapılmış...biz daha bişey alamadık bebişe istanbulda havuzlu han diye bir yer varmış oradan bakacaz inşallah...
Ayşegül oğluşun böbreğinde ultrasonda bişey çıkmıştı senin aynı sorun eşimin arkadaşının çocugun da da varmış doğumdan sonra baktırmışlar ara ara bişeycik olmamış merak etme çocuk şimdi ilkokula gidiyor:)))

Ahhh kızlar benim de bir derdim var anlatayım...sağ kaburgamın altı ve simetriğinde arka tarafım sırtıma doğru çoook ağırıyor...yatmak oturmak işkence.pazartesi tam batın ultrasonuna gircem ne var bakcaklar....doktorlar bebekten olur demiyolar arkadaşlar da büyüyor karnın ondan olur diyor....nolcak bilmiyorum siz de oldumu böle ağrılar???olmasın da inşallah....

Gunaydin. Canim allah kolaylik versin oncelikle is güçle hamilelik biraz zor geciyo agriya gelince sırt ustu yatinca belim agriyo yan yatinca sirtim agriyo benimde ama oyle dayanilmicak kadar degil

slm canım evet uzun zamandır giremiyodun tabi sende haklısın hem ev işi okul hem hamişlik zor oluyodur allah kolaylık versin sana dikkat et kendine ve bebişine
bahsettiğin ağrı bende hiç olmadı canım inşş seninki de önemsiz bi ağrdır :26:

Gunaydin. Canim allah kolaylik versin oncelikle is güçle hamilelik biraz zor geciyo agriya gelince sırt ustu yatinca belim agriyo yan yatinca sirtim agriyo benimde ama oyle dayanilmicak kadar degil
teşekkür ederim canım ben de bel ağrısı olmadı hiç sırtım da hergün ağırıyor zaten onu da ağrıdan saymıyorum artık bünyem alıştı...ama bu sağ kaburga altım öldürüyor beni...

sağol canım eve gelip uyumaktan yemek yapamıyorum düşün artık halimi...tam kan sayımı yaptırdım değerlerimin bazıları normal çıkmadı hamilelikten de olabiliyormuş iç organlarıma bakcaklar hayırlısı diyelim...

geçmiş olsun canım benimde arada ağrıyor kaburgam ama dayanılmayacak gibi değil üzerine yatarsam ağrıyor seninkide geçer inşallah kısa zamanda

Geçmiş olsn cnm bende de o ağrıdan oldu. Yanlış bır hareket yaptım heralde dıye dusundum.iki gun yataga yatarken dönerken cok agrıdı.anneme soyledım.hemen zeytinyağı ıle kaburgama masaj yaptı.sonra uzerıne havlu koyup yat dedı.sabah agrıdan eser yoktu.çok şasırdım.hemen sende yap bence.

mapaloya inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına da. ben de yarın doktora gidicem ve çok korkuyorum. deneyimli ve başarılı olmuş biri olarak bana neler tavsiye edebilirsin acaba?

Gecmis olsun sue acil sifalar diliyorum. Bende yarin kardiyolojiye gidecegim. Kalp kapagimin altinda kacak varmis onun durumuna bakacaklar. Ordan da bebisimin kontrolu varr. Ayrintili ultrasona girecegiz anomali taramasi yapacak heyecan dorukta. Gerci kalbimden yana heyecanlanmam yasak ama ne yapalim konu bebis olunca durduramiyorum heyecani.

Dün depodan valiz çıkarıyodum, çekerken belim bir çaktı sanki bütün vücudum elektrik akımına maruz kaldı sonra da öle kaldım zaten. ne oturabiliyorum doğru düzgün ne kalkabiliyorum. bugün biraz daha iyiyim ama dün korkumdan hep yattım bebişe bişey olmasın diye.
yarın kontrolümüz var ama beni bi endişe sardı kızlar iyidir dimi??
ne bileyim ağır kaldırmayın uzanmayın vs diyolar ya bele bişey olursa bebeği etkiliyo mu?

geçmiş olsun canım bişi olmamıştır endişe etme ben hep uzanıyorum napim herzaman birileri olmuyor malesef yanımızda içini ferah tut ama yinede dikkat et dinlen

kızlar meraba 1 haftadır gribim ağır geçti biraz çok fazla öksürme hapsurma dün ve ondan önceki gece öksürürken kasığıma bıçak battı gibi oldu sonra geçti ama öksürürken oldu bikaç defa bebeğime bişey olmuş mudur varmı böyle bişey yaşayan yarım lütfen

merhaba kızlar gerçekten baya bi sesizleşdi buralar nedense yazmaz olduk bebiş heyecanı mı desem doğum korkusu mu desem bilmem nedir bu bizim sesimizi kesen :))))

bugün 2. tetanozumu oldum bu arada henüz ağrı yok akşama başlar ama

az önce kendi kendime dedimki bende buraya doğum hikayemi yazabilecek miyim ? sonra da dedimki hakszlık etme hamileyim diye yazabilcekmiyim diye o kadar çok düşündümki allaha şükür hamileyim :)) bi kaç zamandır bende hem hemen doğuracakmışım hem de hiç haziran gelmicek gibi bi his var o da ne öyle demeyin valla galiba kafayı sıyırıyorum. göbeğim sanki daha bi büyüdü bi kaç günde olur mu böyle bilmiyorum ama ileri hafta hamileler haftalar ilerledikçe gözle görülür farklar oluyo yazmışlar öyle işte değişik bi hallerdeyim.

bu arada çok şükür bursa gezimizi kazasız belasız atlattık korka korka gittim geldim ama çok şükür bi sıkıntım olmadı bebişimize bi iki ufak şeyler aldık. Misafir olduğumuz evdede 2 yaşına girmek üzere olan bi afacan vardı çocuk ısrarla kucağıma gelmek isteyip durdu hatta bi ara coguğun kafası karıştı heralde emzireyim diye bana geldi :))) gerçekten çocuklar hissediyo heralde hepimize sağlıklı huzurlu haftalar diliyorum çok konuştum çeneme vurdu panik halim :)) allaha emanet olalım hem biz hem bebişlerimiz

ay canım allah yardımcın olsun bana oldu sanırım senin haftalarındayken hatta daha küçük de olabilir kasığımın sağ tarfaına bıçak saplanıyodu sanki geceleri öksürmekten uyuyamıyodum boğazımda fenaydı tuzlu suyla gargara yaptım bi de en fazla iki kere yemişimdir ama ne olur ne olmaz diye taze zencefil ince ince kıyılıp balla karıştırdık tadı acı çay kaşığının yarısı kadar anca yemişimdir öksürüge iyi geliyo diye çünkü ilaç vermediler haftam erken diye sen bilirsin istersen bi dene ya da dr una sor yapayım mı diye inşallah şifa olur bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…