2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

canım çok sağol deniycem, hastalık inan ki umrumda değil herşeye razıyım halsizlik ağrı burun tıkanıklığı ama yeterki bebeğime bişey olmamış olsun çok korkuyorum sence bişey olmuşmudur bebeğe

yok canım allah korusun bişey olsa kanaman olur bak benim kanamam olmuştu 13. haftada o zaman bile dr dediki sancın var mı yok dedim o zaman panik yapma yat dinlen dedi

yok canım allah korusun bişey olsa kanaman olur bak benim kanamam olmuştu 13. haftada o zaman bile dr dediki sancın var mı yok dedim o zaman panik yapma yat dinlen dedi

çok şükür içimi rahatlattın biraz ne bileyim insan telaş yapıyor ya bi anda kalbi durursa diye, keşke hareketlerini hissetmeye başlasam o zaman hareket ettikçe içim rahat eder diye düşünüyorum, ah ahhhhh doğurana kadar rahat yok sanırım :) ekim ayı gelmicek gibi sanki

canım geçmiş olsun. kanaman yoksa sadece ağrının tehlikeli olduğunu düşünmüyorum. hatta sadece kanama da tek başına tehlikeli değil. ben 3 kere kanama geçirdim kanamadan sonra doktoru her aradığımda sorduğu şey ağrın sancın var mo oldu. yani kanama+ağrı tehlikeli. diğer türlü korkma canım. öyle bıçak saplanmaları bende de oluyor arada gaz felan da olabilir kuzum.

evet canım doğum yapacağımız ay hiç gelmicek sanki hareketler başlayınca dediğin gibi biraz daha rahatlamış oluyosun emin oluyosun içerde olduğundan

bencede noluyor kızlar canlanın biraz:)banada haziran hiç gelmicek gibi geliyor sonra düşününce altı ay nasıl geçti bilemiyorum yani aynı duyguları paylaşıyoruz bir öyle bir böyle:))tetenoz aşısı ilki kadar ağrı olmadı bende daha rahattım bu defa

geçmiş olsun canım bende grip atlattım öksürdüm falan şükür bişi olmadı sende panik olma bişicik olmamıştır bebişine

inşş canım hayırlı sonuçların olur
çok geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey yoktur allah korusun seni ve bebeğini allahın izniyle inşş ayrıntılıdan da hayırlı haberler alırsın
sen yine de dikkat et canım çok fazla uzanma zorlama kendini zor ağır işleri işleri eşin evdeyken yap bebişin herşeyden değerli
nasılsınız annişler nerelerdesiniz ne kadar sessiz kaldı burası böyle
aynen canım hiç karşılaşamaz olduk bi türlü
bana da senin haftaların da öyle oluyodu canım hiç merak etme hepsi normal rahimin genişleyip büyüyo normal yani

valla canım ben allahın izniyle doğuma girmek için gün sayıyorum korku falan yok şükür ee nede olsa tecrübeliyim
inşş canım sırayla gün gelecek hepimiz buraya o muhteşem günü yazacağız ben ilk zamanlar diyodum nasıl geçecek bu haftalar aylar çok şükür 6 ay oldu bile ama şimdi de geri sayım başladı yine geçmiyor gibi

sorunusz gidip gelmişisin canım çok şükür ben de anneme gitmek için gün sayıyorum inşş bende sorunsuz gidip gelirim allahın izniyle

Kızlar selamlar. Evet bu sayfa sessiz ve derinden ilerliyor.
hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Sağlıkla evlatlarimizi kucağımıza alalimda hepsi geçecek inşallah.
Bizden Haberler
En son 14 Şubat ta kontrol vardı. Birde bugün gittim 17+4 teyim.cinsiyeti teyit edildi erkek :))
Oğlum 266 gr ve 20 cm civarı maşallah. Dr iyi dedi. Ben pek kilo almamışım daha çok oğluşuma aldirmisim...
kalbi küt küt atıyor ama hareketli değildi pek.elleri ve parmaklarını gördüm yerim ben onları. 3lü test için kan verdim. Haftaya detayli ultrasonum var.
Tetanoz aşısı sordum aile hekimliğinde yaptırabilirsiniz dedi doktorum.
Hepiniz allaha emanet olun

aynen canım karşılaşamıyoruz bende de korku falan yok bian önce haziran olsa bebişim doğsa sağlıkla yeter:)

aynen canım karşılaşamıyoruz bende de korku falan yok bian önce haziran olsa bebişim doğsa sağlıkla yeter:)

maşallah size o zaman yaa ben korkuyorum hem de zaman gelsin artık istiyorum

kontrole giderken tok git ya da muayene girmeden hemen önce çikolata fian ye bebiş hareketli olur o zaman bana detaylı ultrasona gitmeden böyle demişti dr bebiş hareket etsin diye

ben korkmuyorum yaa hatta normal doğum olsun diye yatıp kalkıp dua ediyorum :)

oh maşallah maşallah allah gönlüne göre versin inşallah 20. haftadan sonra sanki zaman geçmiyo yavaşladı bi anda 20 haftalık olmuştuk sanki hep bi 20 haftalık olsam diyodum şimdiki hedefim 30. hafta :)) hedefleri kısa tutuyorum ki gözüm korkmasın :)))

allah razı olsun sizler sayesinde içim rahatladı biraz rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin korku çok fena :18:

geçmiş olsun canım bende grip atlattım öksürdüm falan şükür bişi olmadı sende panik olma bişicik olmamıştır bebişine

sağol canım, zor elde ettik insan mutlu olmaya korkuyor sanki rüyasını gördüğü hayalini kurduğu şey insanın elinden uçup gidecek gibi geliyor, 10 gün sonra ense kalınlığı ölçecekmiş doktor o nasıl bişey

aynen bende 30ları bekliyorum sabırsızlıkla:)

canım gözün aydın oğluşuna da maşallah benim de bugün kontrol var ama akşam geç 18.30 eşim anaca yetişebiliyo o saate o yüzden ben geç saat alıyorum mecburen. ben de oğluşumu çok özledim yaa artık ayda 1 görebiliyoruz bu hiç iyi olmadı. bu tetenoz olayını ben de soracağım bakalım. detaylıyı da sorayım ne zaman olur diye. bugün liste yaptım doktora sorulcaklar sonra unutuveriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…