canım gözün aydın oğluşuna da maşallahbenim de bugün kontrol var ama akşam geç 18.30 eşim anaca yetişebiliyo o saate o yüzden ben geç saat alıyorum mecburen. ben de oğluşumu çok özledim yaa artık ayda 1 görebiliyoruz bu hiç iyi olmadı. bu tetenoz olayını ben de soracağım bakalım. detaylıyı da sorayım ne zaman olur diye. bugün liste yaptım doktora sorulcaklar sonra unutuveriyorum
aynen bende 30ları bekliyorum sabırsızlıkla:)
sizin az kaldı kızlar rabbim bize de nasip etsin inşallah 20li haftaları görmeyi. rabbim cümlemize sağlıklı gebelik geçirmeyi, sağlıklı doğumlar nasip etsin. ben açıkcası 32. haftayı bekliyorum doğum iznine çıkmak için
bebişi görünce akıllar baştan gidiyor:)bende hep sıralıyorum soracaklarımı ama ekranda bebişimi görünce sormadan çıkıyorum
aynen canım yaa hatta doktor kendisi diyo sorcağın bişey var mı diye ben de saf saf yok diyom :26:bugün konuşcaklarım çok ama :))) listem şöyle:
1- tetenoz aşısı
2- coraspin
3- detaylı ultroson
4- rapor :)
amin canım inşallah bende bian önce izne ayrılacağım zamanı bekliyorum:)zaman azaldıkça vakit geçmiyor ama
hamile iken işe gitmek bence çok zor ve 8 hafta çok az diye düşünüyorum. ben işe 3 vasıta ile gidiyorum. çok zor oluyo. çok yorulunca zaten hemen kanamam oluyo. şimdi yine isticem bakalım doktor da pek taraftar değil ama napalım zorlicam valla :))
canım sen devlette mi hemşiresin?
kontrole giderken tok git ya da muayene girmeden hemen önce çikolata fian ye bebiş hareketli olur o zaman bana detaylı ultrasona gitmeden böyle demişti dr bebiş hareket etsin diye
canım gözün aydın oğluşuna da maşallahbenim de bugün kontrol var ama akşam geç 18.30 eşim anaca yetişebiliyo o saate o yüzden ben geç saat alıyorum mecburen. ben de oğluşumu çok özledim yaa artık ayda 1 görebiliyoruz bu hiç iyi olmadı. bu tetenoz olayını ben de soracağım bakalım. detaylıyı da sorayım ne zaman olur diye. bugün liste yaptım doktora sorulcaklar sonra unutuveriyorum
ah o soruları unutma bende de var ama eşim unutmuyo allahtan evdeyken tüm soruları ona soruyorum o da dr a soruyo :))
mapaloya inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına da. ben de yarın doktora gidicem ve çok korkuyorum. deneyimli ve başarılı olmuş biri olarak bana neler tavsiye edebilirsin acaba?
Iyi aksamlar kizlarrrr... sayfa cosmus bugunnn. Kontroller maşallah ne guzel gecmis.
Ben ilk once kardiyolojiye gittim. Kalp kapagimdaki kacak icin onemli bi sey degilmis. Sorun etme dediler. .
Ayrintili ultrasonummmm 20 dakka sürdüeline koluna bacagina kalbine dudagina bobregine dalagina midesine kemigine iligine hepsine baktilar kesin erkek. sagligi masallahh yerinde. 18+4 teyiz. Kol ve bacaklari uzunmus uzun bi bebek olacak dedi 19+2 gozuktu boyu. Dayisina cikiyor sanirim
Cok hareketli dedi.
Bende muayeneden 1 saat once cikolata yemistim belki ondandir.
Ayak bas parmagi kisa gibi gozuktu dedim. yok bas parmaklarini kivirmis hatta ayirmis dedi baktim hakikaten oyle
4lu tarama icin kan aldirdim. 1 hafta sonra sonucunu ogrenecegim. Benden havadisler boyle.
Simdi otobusle evime donuyorum. Gece varirim sanirim. Haa rezervasyon yaptirmistim biletimi satmislar kavga dogus nasil bindim. Beni ne yapip yapip gotureceksiniz dedim. Bi cingenelik sormayinbindim en son yoldayim şükür bebisimin videosunu kocama izletmek icin can atiyorum. Öpüyorum hepiniziiii..
Tesekkurler cnm.darısı basına tez zamanda.sen kendı hıkayenı kısaca söylersen bızde kendımızce sana yardımcı olmaya calısırız tabıkı.
Haydi hayirlisi canim bende gonal f 225 dozla baslamistimbaşlıyorum tedaviye kızlar. bugün gittim doktora. yarından itibaren 225 doz gonal f verdi. rulid diye bi antibiyotik verdi eşim de ben de kullanacakmışız 1 hafta
Masallah ogluna canm benimde nabzim yüksek cikiyo acaba bende mi gitsem bi kardiyolaga bilmiyorum sen nerden nereye gidiyosun canim kontrollereIyi aksamlar kizlarrrr... sayfa cosmus bugunnn. Kontroller maşallah ne guzel gecmis.
Ben ilk once kardiyolojiye gittim. Kalp kapagimdaki kacak icin onemli bi sey degilmis. Sorun etme dediler. .
Ayrintili ultrasonummmm 20 dakka sürdüeline koluna bacagina kalbine dudagina bobregine dalagina midesine kemigine iligine hepsine baktilar kesin erkek. sagligi masallahh yerinde. 18+4 teyiz. Kol ve bacaklari uzunmus uzun bi bebek olacak dedi 19+2 gozuktu boyu. Dayisina cikiyor sanirim
Cok hareketli dedi.
Bende muayeneden 1 saat once cikolata yemistim belki ondandir.
Ayak bas parmagi kisa gibi gozuktu dedim. yok bas parmaklarini kivirmis hatta ayirmis dedi baktim hakikaten oyle
4lu tarama icin kan aldirdim. 1 hafta sonra sonucunu ogrenecegim. Benden havadisler boyle.
Simdi otobusle evime donuyorum. Gece varirim sanirim. Haa rezervasyon yaptirmistim biletimi satmislar kavga dogus nasil bindim. Beni ne yapip yapip gotureceksiniz dedim. Bi cingenelik sormayinbindim en son yoldayim şükür bebisimin videosunu kocama izletmek icin can atiyorum. Öpüyorum hepiniziiii..
Haydi hayirlisi canim bende gonal f 225 dozla baslamistim
Bende 1 aydir grip öksürük le ugrasiyorum cok şükür gecti simdilik bisey olmadi öksürükten Insallah sana ve bebisine bisey olmaz korkma canim.aynen bende senin gibi diyorum bi kipirdasalarda rahatlasak azcikçok şükür içimi rahatcanim.biraz ne bileyim insan telaş yapıyor ya bi anda kalbi durursa diye, keşke hareketlerini hissetmeye başlasam o zaman hareket ettikçe içim rahat eder diye düşünüyorum, ah ahhhhh doğurana kadar rahat yok sanırım :) ekim ayı gelmicek gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?