başlıyorum tedaviye kızlar. bugün gittim doktora. yarından itibaren 225 doz gonal f verdi. rulid diye bi antibiyotik verdi eşim de ben de kullanacakmışız 1 hafta
Allah yardımcın olsun canım tez zamanda senıde anne adayı olarak aramıza beklıyoruz
sağol mapaloya. inşallah ben de katılırım sizlerecumartesi randevum var bakalım. ben 225 doz gonal f ile başlıyorum. dozum çok mu fazla? bi de bu çatlama engelleyici iğneler kaç gün kullanılıyor acaba? herkeste aynı mı kullanma süresi? bi deee bu yumurta toplama çok mu zor bi süreç? ben ondan çok korkuyorum da
arkadaşlar merabalar size bi sorum olacaktı. kan değerlerimden başlayım önce
7. gün 43
9.gün 95
11.gün 178
13. gün 301
15. gün 540
sizce bu değerler nasıl? bi de bu gün yani 19. gün sağ kalça kemiğime bi ağrı girdi. daha önceki düşüklerde de böyle ağrılar yaşamıştım. acaba kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim ? yardımcı olan arkadaşlara çok çok teşekkürler
sağol mapaloya. inşallah ben de katılırım sizlerecumartesi randevum var bakalım. ben 225 doz gonal f ile başlıyorum. dozum çok mu fazla? bi de bu çatlama engelleyici iğneler kaç gün kullanılıyor acaba? herkeste aynı mı kullanma süresi? bi deee bu yumurta toplama çok mu zor bi süreç? ben ondan çok korkuyorum da
günaydınlarrr:))bugün hava çok güzel yağmur sonrası güneş çıktı heryer misss gibi psikolojim düzeldi yarında oğluşumu görecem nasıl düzelmesin
günaydın canım, bizde yağmura devam iğnenin etkisi mi nedir gece uyuyamadım sağa sola dönmekten keyfim de yok noluyo bana yaa sinir oluyorum bu halime
günaydınlarrr:))bugün hava çok güzel yağmur sonrası güneş çıktı heryer misss gibi psikolojim düzeldi yarında oğluşumu görecem nasıl düzelmesin
Günaydın canım. ...
Ankarada yağmurlu ve kapalı bir hava var.cok sıkıcı yani(
Bende dün gördüm oğluşumu :) haftaya cuma detaylı ultrason var.
Sen kaçıncı haftada detayli ultrasona yaptırdın ve tetanoz asini kaçıncı haftada yaptırdın?
burda güneşli arada kapanıyor ama olsun azda olsa güneşi gördük:)detaylı ultrasonu 23.haftada yaptırdım canım tetenoz aşısınıda 20.haftada yaptırdım 24.de de ikinci dozunu yaptırdım
Ben dün doktor yanindaydim 17+4 tu dün.
Bana haftaya detaylı ultrason için yönlendirdi.neye göre oluyor bu.ben randevu aldım ama 19+1 de olucam giderken.
Bende 1 aydir grip öksürük le ugrasiyorum cok şükür gecti simdilik bisey olmadi öksürükten Insallah sana ve bebisine bisey olmaz korkma canim.aynen bende senin gibi diyorum bi kipirdasalarda rahatlasak azcikAllah yardimcimiz olsun
% 90 kiz demisti gecen hafta.arkasindanda kendi kizima bu haftalarda erkek dedim kiz oldu dediamin canım 10 gün sonra doktor randevum o güne kadar merakla bekliycem artık, senin cinsiyet öğrenmeye az kalmış ipucu verdimi doktor
% 90 kiz demisti gecen hafta.arkasindanda kendi kizima bu haftalarda erkek dedim kiz oldu dediyanilma payi var sanirim perşembe günü yeni doktoruma gidicem bakalim o bisey dicekmi. Hayirli saglikli olsunda cinsiyet önemli degil yeterki saglikla kucagimiza alalim
Selam arkadaşlar uzun zamadır giremedim çünkü düşük tehdidim vardı onla uğraştım şükür şimdi iyim bebeğimin kalp atışlarını dinledim dünyalar benim oldu şuan 8 haftalık hamileyim size sormak istediğim çok iştahsızım ve özelliklede su içemiyorum midem bulanıyor günde 2 bardak anca içiyorum oda ilaç için yemek deseniz yiyemiyorum içim hiç bişey almıyor 9 gün hastenede yattım düşük yehlikesinden orda biraz serum aldım 10 gündürde evdeyim ama bebeğim için sıkıntı olurmu su içmemek yemek yememek ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?