2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

arkadaşlar merabalar size bi sorum olacaktı. kan değerlerimden başlayım önce
7. gün 43
9.gün 95
11.gün 178
13. gün 301
15. gün 540

sizce bu değerler nasıl? bi de bu gün yani 19. gün sağ kalça kemiğime bi ağrı girdi. daha önceki düşüklerde de böyle ağrılar yaşamıştım. acaba kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim ? yardımcı olan arkadaşlara çok çok teşekkürler

Allah yardımcın olsun canım tez zamanda senıde anne adayı olarak aramıza beklıyoruz

sağol mapaloya. inşallah ben de katılırım sizlere cumartesi randevum var bakalım. ben 225 doz gonal f ile başlıyorum. dozum çok mu fazla? bi de bu çatlama engelleyici iğneler kaç gün kullanılıyor acaba? herkeste aynı mı kullanma süresi? bi deee bu yumurta toplama çok mu zor bi süreç? ben ondan çok korkuyorum da

Kolay gelsin,inşallah sonunda güzel haberler alırsın 225 doz çok fazla değil,bir çok kişi 225 dozla başlıyor.Yumurta toplama 15-20 dakikalık bir iş,zaten anestezi veriyorlar hiçbir şey duymayacaksın,sonrasında biraz karın ağrısı olabiliyor,korkma

Bence gayet normal degerler canim insallah bebegin seninledir agrilar surekli oluyo bi de sanirim kendimizi cok dinliyoruz cogu belirti dedigimiz sey aslinda ilaclardan ve psikolojik seylermis alah yardimcin olsun canim insallah keseyide kalp atisini bi an evvel görürsün

günaydınlarrr:))bugün hava çok güzel yağmur sonrası güneş çıktı heryer misss gibi psikolojim düzeldi yarında oğluşumu görecem nasıl düzelmesin

tek tek alıntı yapamadım kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,kontrolleri güzel geçenlerin gözüaydın tedaviye başlayacak olan arkadaşada hayırlı olsun bebişli günleri olsun inşallah

Bende ılk tedavide 225 ıkıncıde 300 le basladim. Dozun normal yanı.ben 8-9 kere vuruldum bu ıgnelerı.bence kısıye gore az cok degısır.yumurta toplama cok kolay. Hıc agrı sızı yok.sakın gozunde buyutme.anestezı ile 10-15 dk suruyor. Beynıne sureklı "rahatol sakın ol hersey cok guzel olacak sen bıle ınanamayacaksın" dıye telkinde bulun.bırak vucut rahatlasın hormonlar guzel calışsın.kalitelı yumurta uretsın.ben denedim bu sekılde daha cok yumurta m oldu.aklıma ne zaman olumsuz bısey gelse papagan gıbı bu sozleri söyleyip kotu dusuncelerı kafamdan attım.

günaydınlarrr:))bugün hava çok güzel yağmur sonrası güneş çıktı heryer misss gibi psikolojim düzeldi yarında oğluşumu görecem nasıl düzelmesin

günaydın canım, bizde yağmura devam iğnenin etkisi mi nedir gece uyuyamadım sağa sola dönmekten keyfim de yok noluyo bana yaa sinir oluyorum bu halime

günaydın canım, bizde yağmura devam iğnenin etkisi mi nedir gece uyuyamadım sağa sola dönmekten keyfim de yok noluyo bana yaa sinir oluyorum bu halime

geceleri bende de öyle oluyor sabah işe kalkarken çok zorlanıyorumkeyifsizlik hali bende de var neden mutsuz ve durgun oluyorum bende anlamıyorum mevsimsel geçiş dönemi sanırım ondan oluyor yada hep aynı şeyleri yapmaktan

Günaydın canım. ...
Ankarada yağmurlu ve kapalı bir hava var.cok sıkıcı yani (
Bende dün gördüm oğluşumu :) haftaya cuma detaylı ultrason var.
Sen kaçıncı haftada detayli ultrasona yaptırdın ve tetanoz asini kaçıncı haftada yaptırdın?

burda güneşli arada kapanıyor ama olsun azda olsa güneşi gördük:)detaylı ultrasonu 23.haftada yaptırdım canım tetenoz aşısınıda 20.haftada yaptırdım 24.de de ikinci dozunu yaptırdım

burda güneşli arada kapanıyor ama olsun azda olsa güneşi gördük:)detaylı ultrasonu 23.haftada yaptırdım canım tetenoz aşısınıda 20.haftada yaptırdım 24.de de ikinci dozunu yaptırdım

Ben dün doktor yanindaydim 17+4 tu dün.
Bana haftaya detaylı ultrason için yönlendirdi.neye göre oluyor bu.ben randevu aldım ama 19+1 de olucam giderken.

Ben dün doktor yanindaydim 17+4 tu dün.
Bana haftaya detaylı ultrason için yönlendirdi.neye göre oluyor bu.ben randevu aldım ama 19+1 de olucam giderken.

doktora kalmış sanırım benim doktorum normalde detaylı istemiyordu kendisi bakıyordu ama bakarken böbrekte genişleme fark etti o sebeple yönlendirdi

amin canım 10 gün sonra doktor randevum o güne kadar merakla bekliycem artık, senin cinsiyet öğrenmeye az kalmış ipucu verdimi doktor

kızlar tünaydın

dün ben de oğluşumu gördüm rabbimin mucizesi miniğim benim tarifsiz bir mutluluk allah evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah. benim doktorum detaylı ultroson istemedi. gerek yok dedi. zaten onun ultrosonu baya üst düzey bişey. ben bütün organlarını görüyorum dedi. bir sorun olsa size söylerim dedi. biz de tamam o zaman dedik. bir test için kan aldılar spina bfida galiba bakılcakmış omurilik rahatsızlığı dedi doktor. 20. haftada yine kontrol var 7 nisanda yani offff zaman nasıl geçecek bilmiyorum. bana da 20. hafta sağlık ocağında tetenoz vurulabilirsin dedi.

haberler böyle kızlar da dün gece benim bacaklarımda uyuşma ve ağrı oldu uyurken rahat edemedim yaa. neden acaba doktora daha dün gittim bugün aramaya unutıyorum artık:26: bu magnezyum duydum ama o 6. ayda felan veriliyomuş heralde benim erken gibi sanki ama

amin canım 10 gün sonra doktor randevum o güne kadar merakla bekliycem artık, senin cinsiyet öğrenmeye az kalmış ipucu verdimi doktor
% 90 kiz demisti gecen hafta.arkasindanda kendi kizima bu haftalarda erkek dedim kiz oldu dedi yanilma payi var sanirim perşembe günü yeni doktoruma gidicem bakalim o bisey dicekmi. Hayirli saglikli olsunda cinsiyet önemli degil yeterki saglikla kucagimiza alalim

evet yeter ki sağlıklı olsun gerisi mühim değil

Selam arkadaşlar uzun zamadır giremedim çünkü düşük tehdidim vardı onla uğraştım şükür şimdi iyim bebeğimin kalp atışlarını dinledim dünyalar benim oldu şuan 8 haftalık hamileyim size sormak istediğim çok iştahsızım ve özelliklede su içemiyorum midem bulanıyor günde 2 bardak anca içiyorum oda ilaç için yemek deseniz yiyemiyorum içim hiç bişey almıyor 9 gün hastenede yattım düşük yehlikesinden orda biraz serum aldım 10 gündürde evdeyim ama bebeğim için sıkıntı olurmu su içmemek yemek yememek ne dersiniz?

öncelikle geçmiş olsun. 12 haftaya kadar bebek anneden alcagını alıyor genelde o dönemlerde herkeste bulantı oluyor ve yıyemıyor bebek kandan gereklı herseyı alıyor ama su çok önemli. ben de dusuk tehdıtı kanama gecırmıstım hastanede yattım ama her dr gunde en az 2,5 lt su ıcmelısın derlerdi. bebegın kese ıcınde sıvısının ıyı olması gereklı. su içmessen amnıyo sıvısı azalır. hala su anda bıle gunde 3 lt su ıcıyorum.suyla mıden bulanıyorsa sarı leblebı ye. bulantıyı azaltıyor ve suyu emıyor .tekrar gecmış olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…