Selam arkadaşlar uzun zamadır giremedim çünkü düşük tehdidim vardı onla uğraştım şükür şimdi iyim bebeğimin kalp atışlarını dinledim dünyalar benim oldu şuan 8 haftalık hamileyim size sormak istediğim çok iştahsızım ve özelliklede su içemiyorum midem bulanıyor günde 2 bardak anca içiyorum oda ilaç için yemek deseniz yiyemiyorum içim hiç bişey almıyor 9 gün hastenede yattım düşük yehlikesinden orda biraz serum aldım 10 gündürde evdeyim ama bebeğim için sıkıntı olurmu su içmemek yemek yememek ne dersiniz?
sağol mapaloya. inşallah ben de katılırım sizlerecumartesi randevum var bakalım. ben 225 doz gonal f ile başlıyorum. dozum çok mu fazla? bi de bu çatlama engelleyici iğneler kaç gün kullanılıyor acaba? herkeste aynı mı kullanma süresi? bi deee bu yumurta toplama çok mu zor bi süreç? ben ondan çok korkuyorum da
Herkese merhaba. Bende dün 2 adet blastosist transferi oldum. Merak ediyorum embriyolar transferden sonra kaç gün içinde yerleşiyor ? Ve test için 12. Günü beklemek şart mı ?
bana da blast embrıyosu kondu bıze 10. gun kan testi yaptılar. sana tavsiyem kan tahlılınden önce ıdrar tahlılı yapma. boşuna moralını bozma en ıyı sonucu kan testı verıyor.ınsallh bebeklerın sana sımsıkı tutunur
Tşk ederim. Blastosist transferinde şanşımız daha yüksek sanırım. Seniin sonucun nedir ?
kızlar meraba 1 haftadır gribim ağır geçti biraz çok fazla öksürme hapsurma dün ve ondan önceki gece öksürürken kasığıma bıçak battı gibi oldu sonra geçti ama öksürürken oldu bikaç defa bebeğime bişey olmuş mudur varmı böyle bişey yaşayan yarım lütfen
Evet canim daha yuksek deniyor benimde 2 tane transfer edilmisti 8. Gun 93 çıktı degerim ikiside tutunmustu
Ne güzel .içimde ki umut artıyor böyle güzel haberleri duyunca .bu defa benim içindede olacakmış gibi bir his var. Allahım yardımcımız olsun.
kızlar aklıma takılan bi konu var. yardımcı olur musunuz? ben gonal f kullanmaya bugün başladım ve cumartesi günü kontrole gidicem. ben öğretmenim. çatlama engelleyici iğne veriyolarmış. bu iğne kaç gün süreyle uygulanıyor? forumlarda genelde saat 10da yaptıklarını okudum. ama ben o saatte derste oluyorum. 10 dakika sonra yapsam olur mu acaba?
tam hatırlamıyorum ama ıgnelerın karından yapılan kıl ıgnelerın tam ortasında gene karından tam saat 10 da bu sefer enjeksıyon seklınde olan bır ıgne yapmıştım. hemşirenın dedıgı ıgne saatlerıne cok dıkkat et.ben o kalem ıgnelerı bıle hep aynı saatte yaptım.ben de öğretmenım ve bu durumumu okul mudurumden hıc saklamamıştım.bana cok yardımcı oldu.söylemek ıstemıyorsanda ya ızın al mudur bey saatınde yapmam gereken ıgnem var de ya da derstten cık lavaboya gıt zaten bır dk bıle surmuyor cnm. hele catlatma ıgnesınde saat cok onemlı. benımkı gece 22.30 du merkezden yarım saat once ve 15 dk önce mesaj gelmıştı.ıgnenızı yapmayı sakın unutmayın dıye.
peki sadece 1 gün mü yoksa birkaç gün mü kullanılıyor bu iğneler? gonal f'i saatinde kullanıyorum. çatlatma iğnesini de yaptırabilirim. ama inşallah boş günlerime denk gelir
peki sadece 1 gün mü yoksa birkaç gün mü kullanılıyor bu iğneler? gonal f'i saatinde kullanıyorum. çatlatma iğnesini de yaptırabilirim. ama inşallah boş günlerime denk gelir
Gecmiş olsun canım, benim de polen allerjim var, havalar erken ısınınca haftalardır burun tıkanıklığı ve hapşırık sıkıntısı çekiyorum. Bazen defalarca peşpeşe hapşırıyorum :2::2: Kasıklarımda baskı ve acı hissediyorum bazen bu yüzden. Doktora söyledim çok üzerinde durmadı. Umarım bebişlerin keyfini bozmamışızdır :26: Bu arada aramızda bi hafta var, yakınız
Ben buraya çok sık yazmıyorum ama internete girdikçe takip etmeye çalışıyorum. Bilgisayar konusunda annem ve eşim çok vicdan yaptırıyolar, çok açma falan diyolar, ama açmadan da dayanamıyorum. Tedavi esnasında amayanın topiğindeydim, şükür buraya terfi ettiksanada çok geçmiş olsun canım, doktorlar bizim evham yaptığımızı düşünüyorlar haklılarda aslında hep korkumuzdan doğurunca rahatlarız inşallahevet aramızda bir hafta var hiç rastlamadım sana tüp bebek topiğinde hayret demekki heyecandan etrafımı görememişim nasıl gidiyor bulantın falan varmı bende mide ağrısı ve yanma var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?