Ben buraya çok sık yazmıyorum ama internete girdikçe takip etmeye çalışıyorum. Bilgisayar konusunda annem ve eşim çok vicdan yaptırıyolar, çok açma falan diyolar, ama açmadan da dayanamıyorum. Tedavi esnasında amayanın topiğindeydim, şükür buraya terfi ettikCanım benim 6-9 haftalar arası bulantım ve kokulara aşırı hassasiyetim vardı. Ama şimdi geçti sayılır, nadiren hissediyorum. Tek derdim hapşırık ve burun tıkanıklığı:2::2: Ha bi de her şeye ağlıyorum Normalde kolay kolay ağlamam Leblebi iyi geliyomuş bulantıya, aklında bulunsun. Ben sonradan öğrendim. 25 martta kontrolüm var, vakit geçmiyo Senin ne zamandı kontrolün, bi daha ki ne zaman?
ben 1 martta gittim herşey yolundaydı şükür, 20 martta tekrar gidicem ense kalınlığını ölçecekmiş sanırım ikili testde yapacak, birde clexane iğne vuruluyorum onunla ilgili genetik test yapacakmış, bi an önce 20 mart gelsede bebeğimi görsem rahat etsem diyorum bendebu arada bulantıya susamsız çubuk krakerde çok iyi geliyormuş seninde aklında olsun gerçi bende bulanma yok genelde yanma oluyo , doktor bana bilgisayar zararlı değil dedi bi de benişim gereği hep bilgisayardayım zararlı olsa yandım valla ama telefonla fazla uzun konuşma dedi doktorum ona dikkat ediyorum
benim de iş yerinde bilgisayarla işim oluyo, bikaç saat giriyorum, ben de doktora sormuştum bişiy olmaz demişti, ama eşim evde polis gibiBenim de 2li test yapılcak 25 martta, ense kalınlığı demedi ama muhtemelen o da ölçülecektir. Hayırlısıyla bunu da güzel atlatsak, insan çok heyecanlanıyo görmek için ya. Bi de şimdi iyice büyüyecekler, hareketlerini falan göreceğiz inşallah. Ben şimdi sadece demir hapı ile bebek aspirini kullanıyorum. Dün Crinone jelim bitti (Progestan). Clexane kan sulandırmak için heralde?
evet canım kan sulandırmak için, ben progestanı 3 günde bir iğne olarak kullanıyorum(prulton), demir ilacı da vermedi henüz belki bu gidişte verir, estrofem içiyodum geçen hafta kesti onuda, valla bende bebeğimi bu sefer çok merak ediyorum çünkü çok öksürüp hapşurdum tedirginim açıkçası, hareketlerini ne zaman hissedecez acababi an önce şu 6 ay geçsede kucağımıza alsak koklasak sevsek
evet canım kan sulandırmak için, ben progestanı 3 günde bir iğne olarak kullanıyorum(prulton), demir ilacı da vermedi henüz belki bu gidişte verir, estrofem içiyodum geçen hafta kesti onuda, valla bende bebeğimi bu sefer çok merak ediyorum çünkü çok öksürüp hapşurdum tedirginim açıkçası, hareketlerini ne zaman hissedecez acababi an önce şu 6 ay geçsede kucağımıza alsak koklasak sevsek
hamılelık sürecınde augmentın1000 mg içen varmı ?diş agrısı ve apsesı için ayrıca anestezi alıp diş cektıren ?
anestezi derken diş cekerken uyusturucu ıgne yapıyolar ya o kızlar tecrubelerınızı beklıyorummm :26::26:
kızlar bugün şeker yüklemem vardı sabah sabah aç karnına bir şişe şerbet gibi suyu içtim tadı çok fenaydı çok midem bulandıeve gelince de istifra ettim bütün gün hasta gibi yattım sonucum da 138 çıktı :26:salı günü dr kont var bakalım o ne diyecek sonuç için :18:
Gunaydin canim ne guzel hareketler başlamış sen ne guzel temizlik yapiyomussun ben simdiye kadar pek bisey yaptimsayilmaz bisey olur diye korktum hep canim agrilara ayakta kalmakta sebep oluyo bi dikkat et bakalim gun icinde genelde dinlensen yine de agrin olacak miİyi geceler herkese,bu saatte burda benden başkası olmuyo pek ama olsun :)
2 gündür ufaklığı hissetmeye başladım,hatta dün akşam sinemaya gittim sanırım fazla gürültüden rahatsız oldu ki baya patırdadı içerde :) Kuyruk sokumu ağrılarıma sırt ağrılarım da eklendi,bugün temizlik yaptım ama sürekli dinlenme ihtiyacı hissettim...20 Martta kontrolüm var,1 hafta kaldı.Sizler iyisinizdir umarım
AL benden de o kadarben de hapşırıklar yüzünden ayrı bi meraktayım. Hareketleri 18. haftaya doğru anca hissedermişiz, ilk hamilelik olduğu için Bişeyler okuyo musun bebek bakımı veya hamilelikle ilgili? kitapkurdu olunca sorayım dedim Ben sürekli internetten video izliyorum, hafta hafta gebelik metinlerini okuyorum. Ama inan bilgiye doyamıyorum
Kizlar hareketler 18-19. Haftalarda seyirme gibi hani bazen insanin gozu seyirir ya oyle ama sonra 20 yi atlatin basliyo pat küt :)) cok guzel bi duygu hem o zaman korkularda azaliyo hareketi hissedince iyi olduguna inaniyosun
çok sağol canım az kaldı demekki dokuz haftacık sonra hissedicezseninki prenses mi prens mi gerçekten hareketleri hissetmek büyük rahatlık korkun azalır tabi yerim ben kuzuları yaaaa allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin sen yolun yarısını çoktan geçmişsin maşallah
Amin canim 20 ye kadar cabuk gectide 20 den sonra zaman gecmiyo sanki bizim bebisimiz kiz)
Insallah canim hayirlisiyla guzel sonuclansin calisirken zor gercekten cok az gittim ben ise simdi bi iki haftadir devamli gidiyorum. Ismimizde Betül olacak :)maşallah yerim ben onun yumuk ellerini , valla 20 ye kadar da geçmiyo sanki ben bi de çalışıyorum ailemde yanımda yok uykusuzluk mide ağrıları baya perişan etti son bir haftadır biraz daha iyiyim, ikili test var haftaya inşallah onuda bir atlatırsam derin nefes alcam isim düşündünüz mü
Insallah canim hayirlisiyla guzel sonuclansin calisirken zor gercekten cok az gittim ben ise simdi bi iki haftadir devamli gidiyorum. Ismimizde Betül olacak :)
çok güzelmiş adıyla yaşasın analı babalı büyüsün
Ayy kizlar cok sevincliyim bugun bebisimi gordum bi hareketliydi masallah kipir kipirresmen zipladi icerde bide ben hissetsem su hareketleri daha iyi olacak yapi olarak kiza benziyo dedi bi dahaki kontrolde netlesirmis taaa 1 ay sonra cok uzun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?