Sagol canim yatar pizisyondaydi goremedik tammaşallah maşallahbizimde kontrol haftaya inşallah bizde net bi şekilde görürüz
Sagol canim yatar pizisyondaydi goremedik tamburdaki arkadaslardan duymustum giderken cikolata yedim belkide ondan cok hareketliydi insallah senin kontrolunde guzel gecer.
Ayy kizlar cok sevincliyim bugun bebisimi gordum bi hareketliydi masallah kipir kipirresmen zipladi icerde bide ben hissetsem su hareketleri daha iyi olacak yapi olarak kiza benziyo dedi bi dahaki kontrolde netlesirmis taaa 1 ay sonra cok uzun ya
Aay gecmis olsun canim benim o serbetin icine limon sikmisti hemsireler tekrar yaptirmak zorunda kalirsan aklinda bulunsun değerlerdende anlamiyorum canim hic insallah yuksek degildir
kızlar bebek için çanta aldınız mı ben klasik bebek çantalarından istemiyorum ama nasıl bişey olacak ona da karar veremiyorum.
çok sağol canım valla yapıldı çok şükür üstümden bi yük kalktı inşş bidaha yaptırmak zorunda kalmam :26:heralde artık yapılcak bi test kalmamıştır yada varsa ne yapılcak merak ediyorum
Gunaydin canim ne guzel hareketler başlamış sen ne guzel temizlik yapiyomussun ben simdiye kadar pek bisey yaptimsayilmaz bisey olur diye korktum hep canim agrilara ayakta kalmakta sebep oluyo bi dikkat et bakalim gun icinde genelde dinlensen yine de agrin olacak mi
dün kontrolümüz vardı ama gidemedik dedemi kaybetik o sebeple haftasonuna kaldı vardır bir hayır elbet
Başınız sağolsun...
Yede senin bebisde oynasin cok guzel oluyo izlemesiinşallah canım bende yiyeyim o zamanzaten tatlı şeylere çok tepki veriyolarmış, haftaya ikili test ve ense ölçümü varmış çok heyecanlıyım bende hayırlısıyla bir atlatsak bunuda
dün kontrolümüz vardı ama gidemedik dedemi kaybetik o sebeple haftasonuna kaldı vardır bir hayır elbet
Hadi gozun aydin canim bundan sonra hep 4 haftada 1 cagiriyolar bizim daha 3 haftamis var bulusmaya masallah bebegine
Ev supurmeye korkuyorum canim yaa hep egilmis vaziyette olcam diye birazda haşin supururumEvet hareketler başladı çok şükür :) Ben valla 3.aydan sonra tüm yaşantımı normale döndürdüm,sakınılan göze çöp batar derler ya,çok sakınmıyorum o yüzden,rahatım yani :) Allah korusun inşallah...Dediğin gibi ayakta kalınca oluyo ağrılar canım,normalde yok şimdilik.
Yede senin bebisde oynasin cok guzel oluyo izlemesiatlatirsin canim insallah hayirlisiyla
inşallah canım bende yiyeyim o zamanzaten tatlı şeylere çok tepki veriyolarmış, haftaya ikili test ve ense ölçümü varmış çok heyecanlıyım bende hayırlısıyla bir atlatsak bunuda
Tavsiye etmem canim bizimde bugun 2li testimiz vardi o kadr hareketliydi ki ense olcumu yapamadi drumuz haftaya tekrar gun verdi keske cikolata yeseydim dedim sakin yeme dahada hareketlendirir olcum yapmamiz zor olur dedi.buyuk ihtimalle kizmis
Benimki de 4lu de durmadi hicneredeyse 2 saat oncesinde yemistim cikolatayi. 2li taramada da hicccc hareket etmemisti paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?