Evet canim dogru diyosun bende 2li testte yemedim.zaten Kipirdamamisti ozamanTavsiye etmem canim bizimde bugun 2li testimiz vardi o kadr hareketliydi ki ense olcumu yapamadi drumuz haftaya tekrar gun verdi keske cikolata yeseydim dedim sakin yeme dahada hareketlendirir olcum yapmamiz zor olur dedi.buyuk ihtimalle kizmis
bende aldım canım bebek arabasıyla beraber almıştım hem omuz hem çapraz olarak kullanılıyor çok cepli ve tesmostatlı beberonlar içinkızlar bebek için çanta aldınız mı ben klasik bebek çantalarından istemiyorum ama nasıl bişey olacak ona da karar veremiyorum.
evet canım seninki de çok güzeldiben aldım canım klasik çantaları andırıyor benim çantam ama sevdim ben daha önce resmini yüklemiştim belki hatırlarsın kullanışlı bişi
senin kalmamıştır yapılacak testin ama bizim olabilir:)o kadar çok test yaptırdınki
dün kontrolümüz vardı ama gidemedik dedemi kaybetik o sebeple haftasonuna kaldı vardır bir hayır elbet
dün kontrolümüz vardı ama gidemedik dedemi kaybetik o sebeple haftasonuna kaldı vardır bir hayır elbet
Kizlaaar karninizin gerilip sertlestigini hissediyomusunuz korkuyorum bisey olmuyodur di mi yaaaa
Tavsiye etmem canim bizimde bugun 2li testimiz vardi o kadr hareketliydi ki ense olcumu yapamadi drumuz haftaya tekrar gun verdi keske cikolata yeseydim dedim sakin yeme dahada hareketlendirir olcum yapmamiz zor olur dedi.buyuk ihtimalle kizmis
saolasın canım allah razı olsun
başınız sağolsun arkadaşım allah sizlere uzun ömür versin
Gunaydin canim anladim sagolasin:))günaydın canım korkma benimki de sertleşiyor hamile karnı sert olur zaten kilodaki gibi yumşak lmaz
Gunaydin canim anladim sagolasin:))
gunaydin canim sen yinede yeme olcmesi zor olur.burun kemigi olusmusmu bide ense kalinligina bakicak doktor ayni gun icinde yada ertesi gun kan veriyosun ayni gun olursa daha iyi tabi.1 haftada cikiyomus demislerdi bana ama 3 gunde cikti benimkihımmmmm aslında haklısın ölçmesi için durması gerek milimetrik bi ölçüm zaten, peki kan verdin mi ikili test için kaç günde çıkacak sonuç:44:
Kizlaaar karninizin gerilip sertlestigini hissediyomusunuz korkuyorum bisey olmuyodur di mi yaaaa
başınız sağolsun canım, Allah rahmet etsin
benim bazen çok sert oluyo, bazen de normal oluyo.normal olduğu zaman korkuyorum ben asılsabah yataktan kalkarken belimde şiddetli ağrı oluyo sol ayağımın üstüne tam basamıyorum, biraz topalladıktan sonra normale dönüyorum normaldir herhalde sizde de oluyor mu?
hımmmmm aslında haklısın ölçmesi için durması gerek milimetrik bi ölçüm zaten, peki kan verdin mi ikili test için kaç günde çıkacak sonuç:44:
benim bazen çok sert oluyo, bazen de normal oluyo.normal olduğu zaman korkuyorum ben asılsabah yataktan kalkarken belimde şiddetli ağrı oluyo sol ayağımın üstüne tam basamıyorum, biraz topalladıktan sonra normale dönüyorum normaldir herhalde sizde de oluyor mu?
ben resmen karnımın yurtıldığını hissediyorum nasıl pul pul oldu dökülüyor anlatamam göğüslerim de öyle acayip kaşınıyo ya gece hiç uyku uyuyamıyorum kaşınmaktankarnım harita gibi oldu
Canim ben dustan sonra bi guzel yaglaniyorum pehlivan gibi :)) belki ondan kasintim cok olmuyo bazen goguslerime bacaklarima supuruyorum dene istersen belki ise yararben resmen karnımın yurtıldığını hissediyorum nasıl pul pul oldu dökülüyor anlatamam göğüslerim de öyle acayip kaşınıyo ya gece hiç uyku uyuyamıyorum kaşınmaktankarnım harita gibi oldu
bende yırtılma değilde gergin hissediyorum:)gecelerde bana yetmiyor uykumu alamıyorum hiçhele birkaç gündür çok uykusuz kaldım şuan işte gözlerimi zor açıyorum
Canim gunduz yorulduysam aksam belim acayip agriyo gece tuvalete kalkinca topalliyorum resmen
Canim ben dustan sonra bi guzel yaglaniyorum pehlivan gibi :)) belki ondan kasintim cok olmuyo bazen goguslerime bacaklarima supuruyorum dene istersen belki ise yarar
Ay bende bu gece 4 de uyandim bi daha uyuyamadim bi de artik bebisin hareketleri resmen yerimdrn sicratiyo heralde ona uyaniyorum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?