2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Tavsiye etmem canim bizimde bugun 2li testimiz vardi o kadr hareketliydi ki ense olcumu yapamadi drumuz haftaya tekrar gun verdi keske cikolata yeseydim dedim sakin yeme dahada hareketlendirir olcum yapmamiz zor olur dedi.buyuk ihtimalle kizmis
Evet canim dogru diyosun bende 2li testte yemedim.zaten Kipirdamamisti ozaman

kızlar bebek için çanta aldınız mı ben klasik bebek çantalarından istemiyorum ama nasıl bişey olacak ona da karar veremiyorum.
bende aldım canım bebek arabasıyla beraber almıştım hem omuz hem çapraz olarak kullanılıyor çok cepli ve tesmostatlı beberonlar için
ben aldım canım klasik çantaları andırıyor benim çantam ama sevdim ben daha önce resmini yüklemiştim belki hatırlarsın kullanışlı bişi
evet canım seninki de çok güzeldi
senin kalmamıştır yapılacak testin ama bizim olabilir:)o kadar çok test yaptırdınki
vallahi yok kalmadı galiba bi tek aşım var onun da aradan çıkarırsam tamamdır bu iş
dün kontrolümüz vardı ama gidemedik dedemi kaybetik o sebeple haftasonuna kaldı vardır bir hayır elbet

başınızsağolsun canım rabbim geride kalanlar uzun ömür sabır versin inşşş :26:

Kizlaaar karninizin gerilip sertlestigini hissediyomusunuz korkuyorum bisey olmuyodur di mi yaaaa

Tavsiye etmem canim bizimde bugun 2li testimiz vardi o kadr hareketliydi ki ense olcumu yapamadi drumuz haftaya tekrar gun verdi keske cikolata yeseydim dedim sakin yeme dahada hareketlendirir olcum yapmamiz zor olur dedi.buyuk ihtimalle kizmis

hımmmmm aslında haklısın ölçmesi için durması gerek milimetrik bi ölçüm zaten, peki kan verdin mi ikili test için kaç günde çıkacak sonuç:44:

hımmmmm aslında haklısın ölçmesi için durması gerek milimetrik bi ölçüm zaten, peki kan verdin mi ikili test için kaç günde çıkacak sonuç:44:
gunaydin canim sen yinede yeme olcmesi zor olur.burun kemigi olusmusmu bide ense kalinligina bakicak doktor ayni gun icinde yada ertesi gun kan veriyosun ayni gun olursa daha iyi tabi.1 haftada cikiyomus demislerdi bana ama 3 gunde cikti benimki

dün kontrolümüz vardı ama gidemedik dedemi kaybetik o sebeple haftasonuna kaldı vardır bir hayır elbet

başınız sağolsun canım, Allah rahmet etsin

Kizlaaar karninizin gerilip sertlestigini hissediyomusunuz korkuyorum bisey olmuyodur di mi yaaaa

benim bazen çok sert oluyo, bazen de normal oluyo.normal olduğu zaman korkuyorum ben asıl sabah yataktan kalkarken belimde şiddetli ağrı oluyo sol ayağımın üstüne tam basamıyorum, biraz topalladıktan sonra normale dönüyorum normaldir herhalde sizde de oluyor mu?

ben resmen karnımın yurtıldığını hissediyorum nasıl pul pul oldu dökülüyor anlatamam göğüslerim de öyle acayip kaşınıyo ya gece hiç uyku uyuyamıyorum kaşınmaktan karnım harita gibi oldu

vallahi benim şimdiden belime öyle ağrılar giriyor. bazen yatakta yatarken, bazen ayaklarımı sehpaya uzatıyorken, bazen yürürken keskin bir ağrı. ama bari onu umursamayım dedim. hep şeye pimpirikleniyorum. hastaneye gitmekten kontrol olmaktan hamileliğin tadını çıkaramaz oldum vallahi

olcumu yapamayinca haftaya gun verdi kanida o zaman alsinlar dedi.2 3 gun icinde cikiyormus sonuc

amin canım saolasın... dönem dönem bende de ağrı oluyor sonra geçiyor normal bence

bende yırtılma değilde gergin hissediyorum:)gecelerde bana yetmiyor uykumu alamıyorum hiç hele birkaç gündür çok uykusuz kaldım şuan işte gözlerimi zor açıyorum

Canim gunduz yorulduysam aksam belim acayip agriyo gece tuvalete kalkinca topalliyorum resmen

Canim ben dustan sonra bi guzel yaglaniyorum pehlivan gibi :)) belki ondan kasintim cok olmuyo bazen goguslerime bacaklarima supuruyorum dene istersen belki ise yarar

bende yırtılma değilde gergin hissediyorum:)gecelerde bana yetmiyor uykumu alamıyorum hiç hele birkaç gündür çok uykusuz kaldım şuan işte gözlerimi zor açıyorum

Ay bende bu gece 4 de uyandim bi daha uyuyamadim bi de artik bebisin hareketleri resmen yerimdrn sicratiyo heralde ona uyaniyorum diyorum

benide uyandırıyor:)helede üzerine falan yattıysam rahatsız oluyor paşam benide rahatsız ediyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…