benide uyandırıyor:)helede üzerine falan yattıysam rahatsız oluyor paşam benide rahatsız ediyor:)
Bana da yan yatinca kenardan tekmeler başlıyo hemen sirt ustu yatmakta pek iyi demiyolar gerci yatiyorum uyuyamiyorum yoksa allah emanet artik napalim
gunaydin canim sen yinede yeme olcmesi zor olur.burun kemigi olusmusmu bide ense kalinligina bakicak doktor ayni gun icinde yada ertesi gun kan veriyosun ayni gun olursa daha iyi tabi.1 haftada cikiyomus demislerdi bana ama 3 gunde cikti benimki
olcumu yapamayinca haftaya gun verdi kanida o zaman alsinlar dedi.2 3 gun icinde cikiyormus sonuc
benimkide haftaya hadi inşallah ikimizde sorunsuz atlatırız
merhaba kızlar, bende hamileyim tüp bebekle hamdolsun
henüz çok yeniyiz tam 5.haftadayz bugündeğerlerime göre doktorm ikiz olabilir demişti, bugün tek kese gördük.bana 2 tane embriyo koyulmuştu yani bi tanesi tutunmamş mı oluyor?bebk henz görnmüyor çok küçük dedi dr um, kalp atışlarını 7. haftada faaln mı duyuyoruz :18:
merhabalar!
aynı durumdayız .kalbini ferah tut.dualar et.
kalp atışlarını da duymayı nasıp etsın allah inşallah!
kızlar selam, bugün malesef öksürük sebebiyle karnıma şiddetli bir kramp girdi ve hastanelik oldum, göğüs hastalıkları uzmanı şurup verdi mecburen , sonrada kadın doğuma sevk ettiler kontrol etmemiz gerek dediler ve ultrasonla baktılar bebiş iyi şükür ama kafama takıldı, şimdi beni bugün ultrasonla kontrol ettiler bi de haftaya perşembe kendi doktorum ense ölçümü için bakcak sizce bi zararı olurmu sık ultrasona girmiş olcam :26::26::26::26:
ben resmen karnımın yurtıldığını hissediyorum nasıl pul pul oldu dökülüyor anlatamam göğüslerim de öyle acayip kaşınıyo ya gece hiç uyku uyuyamıyorum kaşınmaktankarnım harita gibi oldu
Canim gunduz yorulduysam aksam belim acayip agriyo gece tuvalete kalkinca topalliyorum resmen
zaten iş falan yaptım mı halim harap, ev işleri çok yoruyo belim ayrılacak gibi oluyor...
Ay bende bu gece 4 de uyandim bi daha uyuyamadim bi de artik bebisin hareketleri resmen yerimdrn sicratiyo heralde ona uyaniyorum diyorum
benide uyandırıyor:)helede üzerine falan yattıysam rahatsız oluyor paşam benide rahatsız ediyor:)
kızlar hepinize ve minişlerinize iyi akşamlar.
benim 13 şubatta transferim yapıldı daha önce de yardım istemiştim sizden hatta değerlerim 2 katı artmıyordu. çok şükür sonradan arttı ve en son geçen hafta çarşama 1600 küsürlerde bıraktık testi. SAT a göre 6+1 deyiz bugun. ultrasona girdim hem 5+5te hem de bugun 6+1de. sadece keeyi gördük. bebek ya da yolk görülmüyor. başka başlıklarda bununla ilgili bilgiler var ileri haftalarda sonradan bebek görenler ama hiç biri tüp bebek değil. Siz ne zaman gördünüz bebeğinizi? kaçıncı haftaydı? tüpte de geç görünme oluyor mu merak ettim. vara bilen yardım lütfen:2:
7. Haftanin son gunuydu canim hatta kalp atisi duyulmuyodu ama ekranda görülüyodu dr dedkki daha cok yeni olusmus sende en kisa zamnda görürsün insallah
kızlar hepinize ve minişlerinize iyi akşamlar.
benim 13 şubatta transferim yapıldı daha önce de yardım istemiştim sizden hatta değerlerim 2 katı artmıyordu. çok şükür sonradan arttı ve en son geçen hafta çarşama 1600 küsürlerde bıraktık testi. SAT a göre 6+1 deyiz bugun. ultrasona girdim hem 5+5te hem de bugun 6+1de. sadece keeyi gördük. bebek ya da yolk görülmüyor. başka başlıklarda bununla ilgili bilgiler var ileri haftalarda sonradan bebek görenler ama hiç biri tüp bebek değil. Siz ne zaman gördünüz bebeğinizi? kaçıncı haftaydı? tüpte de geç görünme oluyor mu merak ettim. vara bilen yardım lütfen:2:
valla canım bende bi kaç gece oldu bacak arama yastık koyup öyle yatmaya başladım şimdilik iyi geldi gibibende yırtılma değilde gergin hissediyorum:)gecelerde bana yetmiyor uykumu alamıyorum hiçhele birkaç gündür çok uykusuz kaldım şuan işte gözlerimi zor açıyorum
aynen kuzum ya bende senin gibi güreşe çıkacak gibi oluyorum ama demek ki fayda etmiyor zaten dün mecburen çatlak kremi aldım karnım acımaya başladı :26:Canim gunduz yorulduysam aksam belim acayip agriyo gece tuvalete kalkinca topalliyorum resmen
Canim ben dustan sonra bi guzel yaglaniyorum pehlivan gibi :)) belki ondan kasintim cok olmuyo bazen goguslerime bacaklarima supuruyorum dene istersen belki ise yarar
Ay bende bu gece 4 de uyandim bi daha uyuyamadim bi de artik bebisin hareketleri resmen yerimdrn sicratiyo heralde ona uyaniyorum diyorum
inşş canım hayırlı haberlerin olurinşallah yarın bir aksilik çıkmazda bebeğimi görmeye gidebilirim bakalım böbrekleri ne durumda
canım ben ilk zamanlar haftada 2 kez ultrasona giriyodum korkma hiç bişey olmazkızlar selam, bugün malesef öksürük sebebiyle karnıma şiddetli bir kramp girdi ve hastanelik oldum, göğüs hastalıkları uzmanı şurup verdi mecburen , sonrada kadın doğuma sevk ettiler kontrol etmemiz gerek dediler ve ultrasonla baktılar bebiş iyi şükür ama kafama takıldı, şimdi beni bugün ultrasonla kontrol ettiler bi de haftaya perşembe kendi doktorum ense ölçümü için bakcak sizce bi zararı olurmu sık ultrasona girmiş olcam :26::26::26::26:
bol bol ve sık krem sür yeterli gelmiyor olabilir canım,
ben de o kadar olmuyo, gece hiç uyanmıyorum hareketleri için...gün içerisinde dönmesini ve ufak tefek hareketlerini hissediyorum, şimdiye kadar bikaç defa hoplattı beni
sol tarafa yatılması gerekirmuş canım, ama uyku arasında belli olmuyo nasıl yattığımız, yatakta dönerken her dönüşüme uyanıyorum bel ağrısından...bebişlerimiz iyi olsunlar da bunlar gelir geçer...
Ultrasonun hic bir zarari, yan etkisi yok canim icini ferah tut. Bu arada gecmis olsun. Acil sifalar diliyorum.
valla canım bende bi kaç gece oldu bacak arama yastık koyup öyle yatmaya başladım şimdilik iyi geldi gibi
aynen kuzum ya bende senin gibi güreşe çıkacak gibi oluyorum ama demek ki fayda etmiyor zaten dün mecburen çatlak kremi aldım karnım acımaya başladı :26:
inşş canım hayırlı haberlerin olurbende salı günü kızımı görmeye gideceğim
canım ben ilk zamanlar haftada 2 kez ultrasona giriyodum korkma hiç bişey olmaz
galiba canım yeterli gelmiyor artık ne kadar bol sürsem de fayda etmiyor bazen eğildikçe karnım çok fena acıyo :26:
inşş bebişin de kalp atışarı da duyulur görülür canım :26:ben 6 haftlık gittiğim de kese de bebek te görülmüştü rabbim yardımcın olsun :26:kızlar hepinize ve minişlerinize iyi akşamlar.
çok sağol canım , ama hayırdır se neden o kadar sık girdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?