2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

benide uyandırıyor:)helede üzerine falan yattıysam rahatsız oluyor paşam benide rahatsız ediyor:)

Bana da yan yatinca kenardan tekmeler başlıyo hemen sirt ustu yatmakta pek iyi demiyolar gerci yatiyorum uyuyamiyorum yoksa allah emanet artik napalim

Bana da yan yatinca kenardan tekmeler başlıyo hemen sirt ustu yatmakta pek iyi demiyolar gerci yatiyorum uyuyamiyorum yoksa allah emanet artik napalim

aynen sırt üstü yatmak damar tıkanıklığına sebep oluyormuş bende yan yatıyorum ama bazen paşanın alanını daraltıyorum galiba uyarı tekmeleri geliyor:)ya ben konuşunca sanki beni tanıyor hemen tepki veriyor sende de oluyor mu

gunaydin canim sen yinede yeme olcmesi zor olur.burun kemigi olusmusmu bide ense kalinligina bakicak doktor ayni gun icinde yada ertesi gun kan veriyosun ayni gun olursa daha iyi tabi.1 haftada cikiyomus demislerdi bana ama 3 gunde cikti benimki

anladım canım çok sağol

merhaba kızlar, bende hamileyim tüp bebekle hamdolsun
henüz çok yeniyiz tam 5.haftadayz bugündeğerlerime göre doktorm ikiz olabilir demişti, bugün tek kese gördük.bana 2 tane embriyo koyulmuştu yani bi tanesi tutunmamş mı oluyor?bebk henz görnmüyor çok küçük dedi dr um, kalp atışlarını 7. haftada faaln mı duyuyoruz :18:

merhabalar!
aynı durumdayız .kalbini ferah tut.dualar et.
kalp atışlarını da duymayı nasıp etsın allah inşallah!

kızlar selam, bugün malesef öksürük sebebiyle karnıma şiddetli bir kramp girdi ve hastanelik oldum, göğüs hastalıkları uzmanı şurup verdi mecburen , sonrada kadın doğuma sevk ettiler kontrol etmemiz gerek dediler ve ultrasonla baktılar bebiş iyi şükür ama kafama takıldı, şimdi beni bugün ultrasonla kontrol ettiler bi de haftaya perşembe kendi doktorum ense ölçümü için bakcak sizce bi zararı olurmu sık ultrasona girmiş olcam :26::26::26::26:

Ultrasonun hic bir zarari, yan etkisi yok canim icini ferah tut. Bu arada gecmis olsun. Acil sifalar diliyorum.

kızlar hepinize ve minişlerinize iyi akşamlar.
benim 13 şubatta transferim yapıldı daha önce de yardım istemiştim sizden hatta değerlerim 2 katı artmıyordu. çok şükür sonradan arttı ve en son geçen hafta çarşama 1600 küsürlerde bıraktık testi. SAT a göre 6+1 deyiz bugun. ultrasona girdim hem 5+5te hem de bugun 6+1de. sadece keeyi gördük. bebek ya da yolk görülmüyor. başka başlıklarda bununla ilgili bilgiler var ileri haftalarda sonradan bebek görenler ama hiç biri tüp bebek değil. Siz ne zaman gördünüz bebeğinizi? kaçıncı haftaydı? tüpte de geç görünme oluyor mu merak ettim. vara bilen yardım lütfen:2:

bol bol ve sık krem sür yeterli gelmiyor olabilir canım,

ben de o kadar olmuyo, gece hiç uyanmıyorum hareketleri için...gün içerisinde dönmesini ve ufak tefek hareketlerini hissediyorum, şimdiye kadar bikaç defa hoplattı beni

benide uyandırıyor:)helede üzerine falan yattıysam rahatsız oluyor paşam benide rahatsız ediyor:)

sol tarafa yatılması gerekirmuş canım, ama uyku arasında belli olmuyo nasıl yattığımız, yatakta dönerken her dönüşüme uyanıyorum bel ağrısından...bebişlerimiz iyi olsunlar da bunlar gelir geçer...

7. Haftanin son gunuydu canim hatta kalp atisi duyulmuyodu ama ekranda görülüyodu dr dedkki daha cok yeni olusmus sende en kisa zamnda görürsün insallah

Mrhb cnm öncelikle hayırlı olsun bebeğin
Bende 13.şubatta transfer oldum sat 27 Ocak yani şu saat itibariyle 6+5 oldum...geçen perşembe gittim kese bile net değildi 3 gün sonra kanamam oldu gittim göründü yani kafana takma 1 günde bile çok fark ediyo ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende yırtılma değilde gergin hissediyorum:)gecelerde bana yetmiyor uykumu alamıyorum hiç hele birkaç gündür çok uykusuz kaldım şuan işte gözlerimi zor açıyorum
valla canım bende bi kaç gece oldu bacak arama yastık koyup öyle yatmaya başladım şimdilik iyi geldi gibi
aynen kuzum ya bende senin gibi güreşe çıkacak gibi oluyorum ama demek ki fayda etmiyor zaten dün mecburen çatlak kremi aldım karnım acımaya başladı :26:
inşallah yarın bir aksilik çıkmazda bebeğimi görmeye gidebilirim bakalım böbrekleri ne durumda
inşş canım hayırlı haberlerin olur bende salı günü kızımı görmeye gideceğim
canım ben ilk zamanlar haftada 2 kez ultrasona giriyodum korkma hiç bişey olmaz

galiba canım yeterli gelmiyor artık ne kadar bol sürsem de fayda etmiyor bazen eğildikçe karnım çok fena acıyo :26:

çok sağol canım , ama hayırdır se neden o kadar sık girdin

inşş bebişin de kalp atışarı da duyulur görülür canım :26:ben 6 haftlık gittiğim de kese de bebek te görülmüştü rabbim yardımcın olsun :26:
çok sağol canım , ama hayırdır se neden o kadar sık girdin

canım ben ilk 4 ay çift dr gittim o yüzden çok sık giriyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…