Mrhb cnm öncelikle hayırlı olsun bebeğin
Bende 13.şubatta transfer oldum sat 27 Ocak yani şu saat itibariyle 6+5 oldum...geçen perşembe gittim kese bile net değildi 3 gün sonra kanamam oldu gittim göründü yani kafana takma 1 günde bile çok fark ediyo ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım merhaba benim transferimde 22şubatta oldu ve dün ultrasonda bebeği gördükten sonra kanamam oldu ama sadece peçeteye gelecek şekilde doktorum zaten iğne vermişti onu oldum ,ondan sonra kesildi şükür.senin nasıldı kanaman ?nasıl bir tedavi verdi doktorun?
Geçmiş olsun cnm... Benim ilk günlük pedin ortasında vardı sonra panikleyip ağlayınca çoğaldı hafif çamaşırımada geçti sonra bebişi gördük bende rahatladım kalbide atıyodu progynex iğne yaptırıyordum zaten 2 ampul birden sonra çok yakıyo diye progestan iğneye çevirdi sırtüstü yat dinlen bol bol dedi ...o akşam hep oldu kanamam kıpkırmızı hemdeertesi gün öğlene kadar pembe oldu geçti... Dün yine pembe akıntım oldu bu sefer daha sakindim endol fitil at yat dedi ( dün yordum kendimi ondan oldu halada az az var pembe akıntım )
İnş geçer cuma günü kont. Var Allah cümlemize kucağımıza almayı nasip etsin ( kusura bakma başını ağrıttım)
Canım aşk olsun ne baş ağrıtması damdan düşeni damdan düşen anlarmış😊benim kahverengi leke ile başlamıştı sonra 4gün hiç gelmedi zaten çok az geliyordu peçete ile sildiğimde.ama dün kontrolden sonra peöetede kırmızı görünce çok korktum Allah şükür şimdi hiç yok kırmızı kan ,anca fitili yaparken çok çok az açık kahve bulaşıyor.bende iğne oldum canım onun faydası oldu sanırım .inşallah hepimiz bir an önce alırız bebeklerimizi kuçağımıza...
Ben de crinone jel kullanıyodum iğneye başladım 2 gün sonra kanamam oldu veeee eşim iğnenin prospektüsünde okudu ki yan etkilerde ara kanama yapabilir yazıyo çünkü Dr bana o gün bebek iyi görünüyo rahimde bi kanama yok dedi sadece kalp atımı yavaştı oda Perşembe normale döndü Perşembe de kesenin etrafı mırın kırın bişeyler dedi soramadım da dünde pembe akıntı başladıanlayacağın doğurana kadar böyle devam inş sağlıklı doğsunlar da
tedavin hayırlı olsun arkadaşım umarım pozitif sonuçların da olur allahın izniyleselam kızlar. bugün dr kontrolüm vardı. gonal f'in dozunu 225'ten 250'ye çıkardık. cetrotide yarın başlıycam ( çok korkuyorum o iğneden. çuvaldız gibi) pazartesi tekrar kontrole çağırdı. endometrium 9 mm. 9 tane büyümekte olan folikül varmış. şimdi tek korkum şu iğneye çok benzeyen iğneyi yapabilmek. bakalım... sabah ola hayrola. bu arada geçen sefer kan aldıkları yer mosmor çürük. onu görünce başladım ağlamaya. bazı insanlar ne kadar şanslı diye düşündüm. evlat sahibi olabilmek için kollarının morarmasına, vücutlarının delik deşik olmasına gerek kalmıyor. çok zoruma gitti be kızlar
Deneyimli arkadaslar sizlere bir sorum olacak.. aranizda heterozigot mutasyonu olup cleaxane 6000 kullanan varmi..bunu hamilelik boyunca mi kullanicaz acaba..bnm tedavi oldugum hastane devletti 8 haftadan sonra bakmiolar ..orasi testim pozitif ciktiktan 1 hafta sonra biraktirdi cleaxane i.. Bugün ozelde bir drma basladim izmir kordon kadin dogum mete bey e.. oda ne den biraktirdilar deyip hemn geri baslicaz dedi..bu ignede acitiyor ama ne kadar kullancagimi bilmiyorum 9 ay mi acep ??
Teşekkürler. .herkese saglikli gebelik dilerim..
inşş bebişin de kalp atışarı da duyulur görülür canım :26:ben 6 haftlık gittiğim de kese de bebek te görülmüştü rabbim yardımcın olsun :26:
Tesekkur ederim hepinize cevaplar icin. En son dün tekrar gittik kontrole 6+2 de. Yine görünmedi bebek. Sadece kese var. Doktor buyuk ihtimalle bos gebelik cok umutlu degilim çıkmasından dedi. Haftaya cumaya kadar bekleyelim ona gore planı yaparız dedi. Yani kürtaj falan. Ben de artik ümitsizim artik sanmıyorum bu saatten sonra çıkacağını. Ilaçları kestik zamanın gelmesini bekliyorum iste. Kısmet diyorum artik...
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Deneyimli arkadaslar sizlere bir sorum olacak.. aranizda heterozigot mutasyonu olup cleaxane 6000 kullanan varmi..bunu hamilelik boyunca mi kullanicaz acaba..bnm tedavi oldugum hastane devletti 8 haftadan sonra bakmiolar ..orasi testim pozitif ciktiktan 1 hafta sonra biraktirdi cleaxane i.. Bugün ozelde bir drma basladim izmir kordon kadin dogum mete bey e.. oda ne den biraktirdilar deyip hemn geri baslicaz dedi..bu ignede acitiyor ama ne kadar kullancagimi bilmiyorum 9 ay mi acep ??
Ay canım nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız seninle,bende dün ilk defa kesenin içinde bebişi gördüm doktorum kesenin etrafı temiz dedi sonra kahve leke için önlem olarak iğne yapalım dedi,iğne olduktan 2saat sonra falan kırmız akıntım geldi,inşallah bugünleri anlatıp hamileliğimizin tadını çıkararız canım.
Iyi pazarlar anneler size bisey soracagim 3-4gundur sol kasigimda ve gobek deliginden biraz asagida kramp gibi biseyler oluyo sanki cekip birakiyomus gibi 1-2saniyelik sizede oldumu boyle.kotu bisey degildir dimi
Kaç haftalık oldun sen ben bugün 6+6 oldum şimdi girdim lavaboya sanki normal sarıya dönüyo akıntıminş canım inş sağlıkla atlatırız bugünleri kendimden çok eşime üzülüyorum bi pazar ı var evi süpürdü şimdide ütü yapıyo
Canım 5+5 im bugün,sen kalp atışlarını ne zaman duydun canım bu Arda?ayy sorma ya bende aynıyım,o kadar çok istiyor ki bu bebeği kendimi bıraktım ona üzülüyorum benimkide sabahtan beri daha yeni oturdu kahvaltı bulaşık çamaşır serdi, 😊iyi canım düzeliyor dinlendikce demek ki.benim ki de bitti sanki aman gelmesinler 9ay boyunca inşallah
Kaç haftalık oldun sen ben bugün 6+6 oldum şimdi girdim lavaboya sanki normal sarıya dönüyo akıntıminş canım inş sağlıkla atlatırız bugünleri kendimden çok eşime üzülüyorum bi pazar ı var evi süpürdü şimdide ütü yapıyo
Canım 5+5 im bugün,sen kalp atışlarını ne zaman duydun canım bu Arda?ayy sorma ya bende aynıyım,o kadar çok istiyor ki bu bebeği kendimi bıraktım ona üzülüyorum benimkide sabahtan beri daha yeni oturdu kahvaltı bulaşık çamaşır serdi, 😊iyi canım düzeliyor dinlendikce demek ki.benim ki de bitti sanki aman gelmesinler 9ay boyunca inşallah
kızlar sabah korkarak da olsa ilk cetrotidemi yaptım. yani çuvaldızı da iğneyi de kendime batırdımbiraz yaktı sanki bi de kızardı. pire ısırığı gibi oldu. şimdi geçti çok şükür. yarın dr kontrolüm var. hamilelerin duası kabul olurmuş. dualarınızda beni de unutmayın nolur. ben de sizler gibi bu topiğin müdavimi olayım ve burda sevincimi paylaşayım inşallah.
Bende MTHFR C677T heterezigotum. 12. haftaya kadar coraspinle birlikte clexane 0.4 kullandım. Sonra tüp bebek doktorum iğne ve coraspini bırak dedi. Başka bir kadındoğumcum ikisinide doğuma kadar kullanacaksın dedi. Ben de bunun üzerine hematoloğa gittim. O da iğneye gerek yok, yalnızca coraspin yeterli dedi. Şuana kadar coraspin kullanıyorum. 22. haftada detaylı ultrasona gittiğimde doktor bebeğin kan akışı iyi coraspini bırakabilirsin dedi. Ama 32 ye kadar kullanıp, bırakacağım. Heterezigot olduğun için sen de 32 ye kadar kullanırsın diye düşünüyorum.
İğne vurulduktan sonra göbeğim mosmor oluyordu. Onun içinde vurulduktan sonra uzun süre pamuk bastırımaya başladım ki yayılma olmasın ve morluk olmasın. Ayrıca, hep aynı yere vurunca deri sertleşiyor ve daha çok acıyor.
Her gün şükrediyorum ve dua ediyorum tüm isteyenler için. İnşallah Allah sana da hayırlısıyla tez vakitte nasip eder ve kollarını çifter çifter doldurur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?