2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Çok haklısın aslında ama kadın duygusallığı burda da devreye giriyor benim eşimin dışında yanımda kimse yok zaten onun tarafı daha hamile olduğumu bile bilmiyo çünkü 2 yıl önce falandı hamile kaldım hemen söyledim yatmam lazımmış falan diye bi sokak altımda oturuyorlar gelmeyi bırak aramadılar bile düşünce arayıp yine olur üzülme dedi kaynanam kendi ailemde uzakta biliyorlar duaları yeter inş. Eşim şimdi de yemek yapıyo çok başarılı değil ama açta kalmıyoz işte 12 hafta yı bi görsek sanki psikolojikte olsa rahatlarız gibime geliyo ;(
Bu arada sen kaç haftalık hamilesin ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kayram bu surecte yediklerine de dikkat etmelisin. Sofrandan yogurdu, eti, sebze ve meyveyi eksik etme. Bebis iyi beslensin

Kayram bu surecte yediklerine de dikkat etmelisin. Sofrandan yogurdu, eti, sebze ve meyveyi eksik etme. Bebis iyi beslensin

Canım çok haklısın elimden geldiğince yemeye çalışıyorum ama çok iştahım yok maalesef oğlumda deli gibi yiyordum ki 32 kilo almıştım bide 1 ay erken doğdu zamanında doğsa 90 kilo olurdum kesin

Canim aynen cetrotide yakiyo birazcik allah yardimcin olsun canim insallah bizde sevuncine ortak oluruz daha once yazmissindir ama hatirlayamadim kusura bakma ilk denemen mi olacak?

Canim aynen cetrotide yakiyo birazcik allah yardimcin olsun canim insallah bizde sevuncine ortak oluruz daha once yazmissindir ama hatirlayamadim kusura bakma ilk denemen mi olacak?

evet inşallah ilk denemem olacak ve umarım bi daha denememe gerek olmaz. anlamadığım bilşey var canım yardım eder misin? ben 28 yaşındayım eşim 30. sebepsiz infertilite teşhisi kondu bize. 3 başarısız aşılamam oldu. 9 martta adet oldum. 11 martta gonal f 225 dozla başladım tedaviye. 15 martta kontrole gittim. 9 folikülün büyüdüğü söylendi şimdilik. rahim kalınlığı 9 mm dendi. gonal f'in dozu 250ye çıkartıldı. bi de cetrotide verildi. bugün ilk cetrotidemi vurdum. gonal f'in de 6.sını vuracağım bugün. bu yumurta toplama günü tahmini hangi günlerde olur acaba? internette hep 10-12. günler diyo. ama anlamadığım adetin 10-12. günü mü yoksa iğnelerin 10-12. günü mü oluyo? bu cetrotide'yi uzun süre mi kullanıcam acaba?

arkadaşlar yeni katıldım aranıza lütfen bi cvp verin bana kafayı yicem benim gögüsümde kas agrısına benzeyen bi agrım var ara ara giriyor bekli aramızda bunu yaşanlar vardır normalde adet görecegimiz zman bazılarımızda olur ya kas agrısı gibi.benim transferim oldu bu gün 4 günü.5 denemem 2 embriyo verildi.korkuyorum acaba yattığım içinmi oluyor da hamile olan arkadaşlar böyle bişey yaşayan oldmu

hoş geldin canım. benim daha transferim olmadı ama burdaki arkadaşlara merak ettiklerimi soruyorum. şimdiye kadar sağolsunlar çok yardımcı oldular. eminim mesajını görünce sana da yardım edeceklerdir. inşallah emeğinin karşılığını alırsın

İyi pazarlar cnm kaç haftalık hamilesin ? Yeniyse normal bende de oluyo arada bi

Ben 15.haftaya gircem yarin canim ilk baslarda benimde oluyodu sonra gecti simdi bi kac gundur yine basladi

Cetrotide oluşan yumurtaları baskılamak için kendiliğinden çatlamasın diye rahim yeterli kalınlığa ulaşınca çatlatma iğneni yapıcaksın 1,5 gün sonrada transfer olacak...adetin 12.günü toplanıyo diye hatırlıyorum 15. Veya 19. Günlerde de transfer ediyorlar embriyonun durumuna göre .umarım yardımım dokunmuştur...

çok teşekkürler. yardımın dokunmaz olur mu hiç. benim rahim kalınlığım cumartesi günü 9 mm dendi. yarın yine kontrolüm var. o zaman perşembe ya da cuma günü toplanır heralde yumurtalarım. inşallah cumaya denk gelir. mübarek gün sonuçta. şaka bi yana o gün dersim yok da

Ignelerin 10. - 12. Gunu canim zaten kullandikca sende hissedeceksin yumurtalarin büyüdüğünü cunku kasiklarim agriyodu benim dr a sordum yumurtalarin buyudugu icin demisti ilac kullanim kagidimi attim keske atmasaydim daha net bilgi verirdim son bi gun igne yapmiyosun zaten baska bi igne veriyolar catlatma ignesi bi kereligine sanirim 7-8 tane cetrotide kullanmistim tam hatirlamiyorum ama

az önce kayraam adetin 12. günü yumurta toplanıyo demişti. inşallah o kadar çok cetrotide kullanmam. şimdi uzandım bilgisayarın karşısına da valla iğneyi yaptığım yer hala acıyo

Canim bastan benimde goguslerim hep agriyodu sonucta bi suru ilac kullaniyoruz onlarin etkisiyle olabilir surekli yatma demislerdi bana hatta jelden sinra disari cikip yuruyus yapiyodum esimle, kan dolasimi olmali demisti hemsireler

az önce kayraam adetin 12. günü yumurta toplanıyo demişti. inşallah o kadar çok cetrotide kullanmam. şimdi uzandım bilgisayarın karşısına da valla iğneyi yaptığım yer hala acıyo
Onun yumurtalari benden cabuk gelismistir belki :)) ya biraz acicak tabi sabretcen artik insallah cok kullanmazsin canim herkesin yapisi farkli sanirim ondan kaynaklaniyo mesela bende gonal f sadece 2 kutu kullandim toplamda 5 kutu aldirmislardi 3 kutusu kaldi

Evet opu günü anesteziden dolayı enazından o günün yatarak geçirilmesi gerekiyo hatta ben iki gün tavuk gibi yedim içtim yattım narkoz çok etkiliyo beni umarım sağlıkla geçirirsin ve güzel haberlerini alırız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…