aaaaa kızlar çok çabuk yelkenleri suya indirdiniz vallahi :)) erkek milletine acınır mı üstelik eşleri için elbette yapacaklar. biz tüp bebek tedavi sürecinde onca sıkıntı çekerken onlar bir sperm verip kenara geçtiler. yediğiniz iğneleri hatırlayın onlara hiç bişey olmadı. benim kanamam olduğunda doktor wc dışı kalkmayacaksın demişti. yemeği bile yatakta yiyodum. o dönem annem ve eşim vardiyalı baktılar. sabah eşim işe giderken annem geldi sonra akşam o gelince annem evine geri döndü. anacığıma üzüldüm tabi zaten yaşlı kadın allah bin kere razı olsun emeği çok. ama eşime üzülemicem. ben hala da hiç bir işe elimi elimi sürmüyorum. temizlik vs hep eşim sadece yemek yapmıyo. tavsiyem kesildi diye hemen ayaklanmayın yatıp dinlenmeye devam edin. inşallah allah bir daha göstermesin.
Çok haklısın aslında ama kadın duygusallığı burda da devreye giriyorbenim eşimin dışında yanımda kimse yok zaten onun tarafı daha hamile olduğumu bile bilmiyo çünkü 2 yıl önce falandı hamile kaldım hemen söyledim yatmam lazımmış falan diye bi sokak altımda oturuyorlar gelmeyi bırak aramadılar bile düşünce arayıp yine olur üzülme dedi kaynanam kendi ailemde uzakta biliyorlar duaları yeter inş. Eşim şimdi de yemek yapıyo çok başarılı değil ama açta kalmıyoz işte 12 hafta yı bi görsek sanki psikolojikte olsa rahatlarız gibime geliyo ;(
Bu arada sen kaç haftalık hamilesin ???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kayram bu surecte yediklerine de dikkat etmelisin. Sofrandan yogurdu, eti, sebze ve meyveyi eksik etme. Bebis iyi beslensin
Canim aynen cetrotide yakiyo birazcik allah yardimcin olsun canim insallah bizde sevuncine ortak oluruz daha once yazmissindir ama hatirlayamadim kusura bakma ilk denemen mi olacak?kızlar sabah korkarak da olsa ilk cetrotidemi yaptım. yani çuvaldızı da iğneyi de kendime batırdımbiraz yaktı sanki bi de kızardı. pire ısırığı gibi oldu. şimdi geçti çok şükür. yarın dr kontrolüm var. hamilelerin duası kabul olurmuş. dualarınızda beni de unutmayın nolur. ben de sizler gibi bu topiğin müdavimi olayım ve burda sevincimi paylaşayım inşallah.
Canim aynen cetrotide yakiyo birazcik allah yardimcin olsun canim insallah bizde sevuncine ortak oluruz daha once yazmissindir ama hatirlayamadim kusura bakma ilk denemen mi olacak?
arkadaşlar yeni katıldım aranıza lütfen bi cvp verin bana kafayı yicem benim gögüsümde kas agrısına benzeyen bi agrım var ara ara giriyor bekli aramızda bunu yaşanlar vardır normalde adet görecegimiz zman bazılarımızda olur ya kas agrısı gibi.benim transferim oldu bu gün 4 günü.5 denemem 2 embriyo verildi.korkuyorum acaba yattığım içinmi oluyor da hamile olan arkadaşlar böyle bişey yaşayan oldmu
Ben 15.haftaya gircem yarin canim ilk baslarda benimde oluyodu sonra gecti simdi bi kac gundur yine basladiİyi pazarlar cnm kaç haftalık hamilesin ? Yeniyse normal bende de oluyo arada bi
Ben 15.haftaya gircem yarin canim ilk baslarda benimde oluyodu sonra gecti simdi bi kac gundur yine basladi
evet inşallah ilk denemem olacak ve umarım bi daha denememe gerek olmaz. anlamadığım bilşey var canım yardım eder misin? ben 28 yaşındayım eşim 30. sebepsiz infertilite teşhisi kondu bize. 3 başarısız aşılamam oldu. 9 martta adet oldum. 11 martta gonal f 225 dozla başladım tedaviye. 15 martta kontrole gittim. 9 folikülün büyüdüğü söylendi şimdilik. rahim kalınlığı 9 mm dendi. gonal f'in dozu 250ye çıkartıldı. bi de cetrotide verildi. bugün ilk cetrotidemi vurdum. gonal f'in de 6.sını vuracağım bugün. bu yumurta toplama günü tahmini hangi günlerde olur acaba? internette hep 10-12. günler diyo. ama anlamadığım adetin 10-12. günü mü yoksa iğnelerin 10-12. günü mü oluyo? bu cetrotide'yi uzun süre mi kullanıcam acaba?
Insallah gorursun Allah hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsinO halde rütbeli hamileler cevaplasınbenimde yarın 7 haftam bitiyo inş 15.haftaları görürüz :)
Cetrotide oluşan yumurtaları baskılamak için kendiliğinden çatlamasın diye rahim yeterli kalınlığa ulaşınca çatlatma iğneni yapıcaksın 1,5 gün sonrada transfer olacak...adetin 12.günü toplanıyo diye hatırlıyorum 15. Veya 19. Günlerde de transfer ediyorlar embriyonun durumuna göre .umarım yardımım dokunmuştur...
evet inşallah ilk denemem olacak ve umarım bi daha denememe gerek olmaz. anlamadığım bilşey var canım yardım eder misin? ben 28 yaşındayım eşim 30. sebepsiz infertilite teşhisi kondu bize. 3 başarısız aşılamam oldu. 9 martta adet oldum. 11 martta gonal f 225 dozla başladım tedaviye. 15 martta kontrole gittim. 9 folikülün büyüdüğü söylendi şimdilik. rahim kalınlığı 9 mm dendi. gonal f'in dozu 250ye çıkartıldı. bi de cetrotide verildi. bugün ilk cetrotidemi vurdum. gonal f'in de 6.sını vuracağım bugün. bu yumurta toplama günü tahmini hangi günlerde olur acaba? internette hep 10-12. günler diyo. ama anlamadığım adetin 10-12. günü mü yoksa iğnelerin 10-12. günü mü oluyo? bu cetrotide'yi uzun süre mi kullanıcam acaba?
Ignelerin 10. - 12. Gunu canim zaten kullandikca sende hissedeceksin yumurtalarin büyüdüğünü cunku kasiklarim agriyodu benim dr a sordum yumurtalarin buyudugu icin demisti ilac kullanim kagidimi attim keske atmasaydim daha net bilgi verirdim son bi gun igne yapmiyosun zaten baska bi igne veriyolar catlatma ignesi bi kereligine sanirim 7-8 tane cetrotide kullanmistim tam hatirlamiyorum ama
Canim bastan benimde goguslerim hep agriyodu sonucta bi suru ilac kullaniyoruz onlarin etkisiyle olabilir surekli yatma demislerdi bana hatta jelden sinra disari cikip yuruyus yapiyodum esimle, kan dolasimi olmali demisti hemsirelerarkadaşlar yeni katıldım aranıza lütfen bi cvp verin bana kafayı yicem benim gögüsümde kas agrısına benzeyen bi agrım var ara ara giriyor bekli aramızda bunu yaşanlar vardır normalde adet görecegimiz zman bazılarımızda olur ya kas agrısı gibi.benim transferim oldu bu gün 4 günü.5 denemem 2 embriyo verildi.korkuyorum acaba yattığım içinmi oluyor da hamile olan arkadaşlar böyle bişey yaşayan oldmu
Onun yumurtalari benden cabuk gelismistir belki :)) ya biraz acicak tabi sabretcen artik insallah cok kullanmazsin canim herkesin yapisi farkli sanirim ondan kaynaklaniyo mesela bende gonal f sadece 2 kutu kullandim toplamda 5 kutu aldirmislardi 3 kutusu kaldiaz önce kayraam adetin 12. günü yumurta toplanıyo demişti. inşallah o kadar çok cetrotide kullanmam. şimdi uzandım bilgisayarın karşısına da valla iğneyi yaptığım yer hala acıyo
Insallah gorursun Allah hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
çok teşekkürler. yardımın dokunmaz olur mu hiç. benim rahim kalınlığım cumartesi günü 9 mm dendi. yarın yine kontrolüm var. o zaman perşembe ya da cuma günü toplanır heralde yumurtalarım. inşallah cumaya denk gelir. mübarek gün sonuçta. şaka bi yana o gün dersim yok da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?