2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Cnm benım ilk tedavimde esımden sperm örnegını yumurta toplama gunu alacaklarını soylemedı ler. Eşin ona gore perhız yapsın. Kac gunluk perhız istedıklerını yarın sorki ona göre esın hazır olsun.

İğneleri 10-12 gün kullanıyorsun ve son olarak çatlatma iğneni olup 36 saat sonra yumurtaların toplanıyor. İlk denememde 12 gün iğne kullandım ama ikinci denemede 9 gün iğne kullanmıştım. Yumurtaların ortalama 20 mm olunca iğneler kesiliyor ve çatlatma iğneni vuruluyorsun. Yumurtalar genel anestezi altında toplanıyor. Sonrasında bol su iç ve protein ağırlıklı beslen. Bi doktorum iğne aşamasında yumurtalar büyürken balon gibi olur, çok ayakta kalma demişti.

Göğüs hassasiyeti hep oluyor. Bana transferden sonra 2 saatte bir kalkıp 15 dk yürüyeceksin demişlerdi. Kan dolaşımı için. Gece tuvalete kalkınca bile 5-10 dk dolaşıyordum. Biliyorsundur ama kabız olmamak ve bol su içmek önemli. O dönem 4 lt su içiyordum. Şuan bile 2.5-3 lt içiyorum. İnşallah Allah embriyolarına can verir, kucağını çifter çifter doldurur.

2-4 gün arası demişlerdi canım perhiz için.

ben hayatımda ilk defa narkoz alıcam. o yüzden ne olacak çok merak ediyorum ve açıkçası korkuyorum da. kendimde olmamak fikri beni hep korkutmuştur zaten

aaaa ne güzel ben şimdidem 3 kutu bitirdim gonal f

Iyi pazarlar anneler size bisey soracagim 3-4gundur sol kasigimda ve gobek deliginden biraz asagida kramp gibi biseyler oluyo sanki cekip birakiyomus gibi 1-2saniyelik sizede oldumu boyle.kotu bisey degildir dimi
Aaa kimse cevap yazmamis bi tek banami boyle oluyo yoksa size olmadimi gercekten ay korkmaya basladim ya:18::18:

kızlar bu cetrotideyi sabah vurdum. sonrasında ne zaman tuvalete çıksam göbeğim kaçmış gibi sanki iğne batıyor. normal mi bu?

ben hayatımda ilk defa narkoz alıcam. o yüzden ne olacak çok merak ediyorum ve açıkçası korkuyorum da. kendimde olmamak fikri beni hep korkutmuştur zaten

Hiç bunları düşünme iyi düşün bişey yok onda uyuyacan 15 dk sonra uyanıcan herşey bitmiş sonra kuzucuklarını beklicen :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa kimse cevap yazmamis bi tek banami boyle oluyo yoksa size olmadimi gercekten ay korkmaya basladim ya:18::18:

Sertleşme gibi değil mi, içine girip sonra düzeliyor. Kasılma gibi bişey. Bana da oluyordu ama, herhalde normal deyip geçiyordum. Doktora gidince danış istersen.,

kızlar günaydın herkese

aranızda 657 devlet memuru var mı bu doğum izinleri ile ilgili kafama takılan bişey var da bilginiz var mı diye bişey sorucam:26:

canım aynı şey mi bilmiyorum ama bi akşam göbek deliğimin kenarı ağrıyo diye dr u aradım anlttığın kas ağrısı üşütmüşssün demişti :)))

geçmiş olsun canım. Bi zararı olmuyor diye okumuştum ben bikaç yerde. Kafana takma. Testlerini yaptırınca yaz olur mu, merakla bekliyorum, Allah işini rast getirsin

Canım iğneleri olurken öyle hissediyosun ama hamiş olunca hepsini unutacaksın emin ol. Her şey güzel olsun inşallah

GÜNAYDIN CANIM ben memurum sor biliyorsam cevaplarım

Ayyy izinlerle ilgili hiiiic birsey bilmiyorum. Ne biliyosaniz soyleyin kizlar. Toplam 16 hafta degil mi. Artacak falan deniliyordu artti mi. Izin bitince raporu nasil aliyoruz vs vs bende merak ettimmm. Daha erken ama heyecan basiyor iste

selam canım napıyosun nasıl gidiyor

iyiyim canım çok şükür sadece geçmeyen bi can sıkıntım var sanki zaman durdu ilerlemiyo evde de değilim halbuki işyerine gelip gitmeye başladım ama sanki daha çok bunalıyorum sen neler yapıyosun bebiş nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…