Cnm benım ilk tedavimde esımden sperm örnegını yumurta toplama gunu alacaklarını soylemedı ler. Eşin ona gore perhız yapsın. Kac gunluk perhız istedıklerını yarın sorki ona göre esın hazır olsun.çok teşekkürler. yardımın dokunmaz olur mu hiç. benim rahim kalınlığım cumartesi günü 9 mm dendi. yarın yine kontrolüm var. o zaman perşembe ya da cuma günü toplanır heralde yumurtalarım. inşallah cumaya denk gelir. mübarek gün sonuçta. şaka bi yana o gün dersim yok da
evet inşallah ilk denemem olacak ve umarım bi daha denememe gerek olmaz. anlamadığım bilşey var canım yardım eder misin? ben 28 yaşındayım eşim 30. sebepsiz infertilite teşhisi kondu bize. 3 başarısız aşılamam oldu. 9 martta adet oldum. 11 martta gonal f 225 dozla başladım tedaviye. 15 martta kontrole gittim. 9 folikülün büyüdüğü söylendi şimdilik. rahim kalınlığı 9 mm dendi. gonal f'in dozu 250ye çıkartıldı. bi de cetrotide verildi. bugün ilk cetrotidemi vurdum. gonal f'in de 6.sını vuracağım bugün. bu yumurta toplama günü tahmini hangi günlerde olur acaba? internette hep 10-12. günler diyo. ama anlamadığım adetin 10-12. günü mü yoksa iğnelerin 10-12. günü mü oluyo? bu cetrotide'yi uzun süre mi kullanıcam acaba?
arkadaşlar yeni katıldım aranıza lütfen bi cvp verin bana kafayı yicem benim gögüsümde kas agrısına benzeyen bi agrım var ara ara giriyor bekli aramızda bunu yaşanlar vardır normalde adet görecegimiz zman bazılarımızda olur ya kas agrısı gibi.benim transferim oldu bu gün 4 günü.5 denemem 2 embriyo verildi.korkuyorum acaba yattığım içinmi oluyor da hamile olan arkadaşlar böyle bişey yaşayan oldmu
Cnm benım ilk tedavimde esımden sperm örnegını yumurta toplama gunu alacaklarını soylemedı ler. Eşin ona gore perhız yapsın. Kac gunluk perhız istedıklerını yarın sorki ona göre esın hazır olsun.
Evet opu günü anesteziden dolayı enazından o günün yatarak geçirilmesi gerekiyo hatta ben iki gün tavuk gibi yedim içtim yattım narkoz çok etkiliyo beniumarım sağlıkla geçirirsin ve güzel haberlerini alırız ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Onun yumurtalari benden cabuk gelismistir belki :)) ya biraz acicak tabi sabretcen artik insallah cok kullanmazsin canim herkesin yapisi farkli sanirim ondan kaynaklaniyo mesela bende gonal f sadece 2 kutu kullandim toplamda 5 kutu aldirmislardi 3 kutusu kaldi
Aaa kimse cevap yazmamis bi tek banami boyle oluyo yoksa size olmadimi gercekten ay korkmaya basladim ya:18::18:Iyi pazarlar anneler size bisey soracagim 3-4gundur sol kasigimda ve gobek deliginden biraz asagida kramp gibi biseyler oluyo sanki cekip birakiyomus gibi 1-2saniyelik sizede oldumu boyle.kotu bisey degildir dimi
ben hayatımda ilk defa narkoz alıcam. o yüzden ne olacak çok merak ediyorum ve açıkçası korkuyorum da. kendimde olmamak fikri beni hep korkutmuştur zaten
Aaa kimse cevap yazmamis bi tek banami boyle oluyo yoksa size olmadimi gercekten ay korkmaya basladim ya:18::18:
Aaa kimse cevap yazmamis bi tek banami boyle oluyo yoksa size olmadimi gercekten ay korkmaya basladim ya:18::18:
kızlar selam, bugün malesef öksürük sebebiyle karnıma şiddetli bir kramp girdi ve hastanelik oldum, göğüs hastalıkları uzmanı şurup verdi mecburen , sonrada kadın doğuma sevk ettiler kontrol etmemiz gerek dediler ve ultrasonla baktılar bebiş iyi şükür ama kafama takıldı, şimdi beni bugün ultrasonla kontrol ettiler bi de haftaya perşembe kendi doktorum ense ölçümü için bakcak sizce bi zararı olurmu sık ultrasona girmiş olcam :26::26::26::26:
selam kızlar. bugün dr kontrolüm vardı. gonal f'in dozunu 225'ten 250'ye çıkardık. cetrotide yarın başlıycam ( çok korkuyorum o iğneden. çuvaldız gibi) pazartesi tekrar kontrole çağırdı. endometrium 9 mm. 9 tane büyümekte olan folikül varmış. şimdi tek korkum şu iğneye çok benzeyen iğneyi yapabilmek. bakalım... sabah ola hayrola. bu arada geçen sefer kan aldıkları yer mosmor çürük. onu görünce başladım ağlamaya. bazı insanlar ne kadar şanslı diye düşündüm. evlat sahibi olabilmek için kollarının morarmasına, vücutlarının delik deşik olmasına gerek kalmıyor. çok zoruma gitti be kızlar
kızlar günaydın herkese
aranızda 657 devlet memuru var mı bu doğum izinleri ile ilgili kafama takılan bişey var da bilginiz var mı diye bişey sorucam:26:
canım aynı şey mi bilmiyorum ama bi akşam göbek deliğimin kenarı ağrıyo diye dr u aradım anlttığın kas ağrısı üşütmüşssün demişti :)))
GÜNAYDIN CANIM ben memurum sor biliyorsam cevaplarım
selam canım napıyosun nasıl gidiyor
Sagol canim cevabin icin bende okudum netten normalmis asiri degil zatenSertleşme gibi değil mi, içine girip sonra düzeliyor. Kasılma gibi bişey. Bana da oluyordu ama, herhalde normal deyip geçiyordum. Doktora gidince danış istersen.,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?