2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Ayyy izinlerle ilgili hiiiic birsey bilmiyorum. Ne biliyosaniz soyleyin kizlar. Toplam 16 hafta degil mi. Artacak falan deniliyordu artti mi. Izin bitince raporu nasil aliyoruz vs vs bende merak ettimmm. Daha erken ama heyecan basiyor iste

8 hafta önce 8 hafta sonra oluyor canım çalışabilirsen son 3 haftaya kadar çalışıp 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyorsun

aynen bende de geçmeyen bir bunaltı var ne yapsam geçmiyor :)bebişde iyi şükür büyüyor kocaman oldu maşallahcumartesi kontrole gittik öyle işe git gel başka bişi yaptığımda yok

aynen bende de geçmeyen bir bunaltı var ne yapsam geçmiyor :)bebişde iyi şükür büyüyor kocaman oldu maşallahcumartesi kontrole gittik öyle işe git gel başka bişi yaptığımda yok

havadan midir sudan midir herkesde var demekki carsiya cikiyorum olmuyo evde oturuyorum olmuyo biyle boyle zaman gececek artik :))

yeni yasa çıkmadı canım. bu artmamış hali. biz doğurasıya çıkmaz bence o yasa. o yüzden kendimizi buna göre ayarlayalım.

Hem dogurun diyolar hem de minnacik yavrularimizi birakmamizi istiyorlar. Rapor alabilirsek aliriz artik , ucretsiz izin ki o da imkansiz gibi, el kadar cocukta bakiciya nasil emanet edilir ki. Allah yardimcimiz olsun.
Umut fakirin ekmegi yasa gecerse ne kadar olacak ki izin

slm kızlar
ben de tüp bebekle 3.denemem de hamile kaldım çok şükür
ilk kandeğerim 11.günde 757 çıktı bugüün tekrar ölçtürdüm 1800 çıkmış 2 tane embiryo transfer edilmişti
bugün transferden sonraki 13.günüm ben keseyi ve kalp atışını ne zaman görürüm acaba:44:
dr.um ayın 28'ne gün verdi sizce çok uzun değilmi
birde bu sürede çalışıyorum sizce nelere dikkat edeyim

Canım değerlerine bakarak ikiside sana tutunmuş görünüyor. İnşallah Allah ikisinide hayırlı, sağlıklı, analı-babalı, vakitli kucağına almayı nasip eder. Ben pazartesi 12. gün test yaptırınca cuma günü keseleri görmeye gitmiştim. 1 hafta 10 gün sonrada kalp atışı için tekrar gitmiştim. Sen büyük ihtimalle 28 inde hem keseleri görür hem kalp atışlarını duyarsın.
Keseleri gördükten 2 gün sonra kanamam olmuştu ve önce 10 +10 rapor sonra heyet raporu almak zorunda kaldım. İşim hareketli olduğu için bu süreçte çalışmadım. Çalışacaksan 12 hafta bitene kadar kendine ve bebeğine çok dikkat et. Maydanoz, adaçayı, nane, nar, sakatattan uzak dur.

inşallah canım bakalım tek ikiz fark etmez Rabbim sağlıkla kalp atışlarını duymayı nasip etsin
bu arada ben masa başında çalışıyorum inşallah bir problem olmaz
canım beslenmeme özen gösteriyorum inşallah senin dediklerinden de uzak duruyorum
birde benim halen kasık bölgemde sancılanmalar batmalar oluyor normaldir dimi

Bende kasık ağrısı pek olmadı ama bi arkadaşımda o belirtilerden var. Jelde ağrı yapabilir. Ben korkudan sık sık duş almasam da alt tarafımı sık sık yıkıyordum. Jel kalıntısı rahatsız edip ağrı yapmasın diye. Belki onun faydası olmuştur.

masallah canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ben de 3.denemem de hamile kaldim banada 2 embriyo transfer edilmisti 12.gun değerim 1599 du ve üçüzdü seninki bendende yuksek seninde üçüz olabilir belki bende test gununden 15 gun sonra kese gormeye gittim keseden 15 gun sonrada kalp atışı duymaya gittim

Hayyyy masallah canim ucuz mu :))) Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah benimki de seni gibi olabilir testden 15 gun sonrasina cagirdilar insallah hayirlisiyla gelsin de 28 mart .

Hayyyy masallah canim ucuz mu :))) Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah benimki de seni gibi olabilir testden 15 gun sonrasina cagirdilar insallah hayirlisiyla gelsin de 28 mart .
evet basta üçüzdü ama simdi bi tane bebegim benimle 2 tanesinin kalp atisi yoktu tek melegimle yola devam ediyoruz Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

hayırlısı olsun canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşş değerlerine bakılırsa ikiz gibi gözüküyor bana da 2 hafta sonrasına gün vermişti o zaman gittim de bile kalp atımını ekrandan gördük ama sesini duyamamıştık acele etme

anladım canım doğru diyosun ialçlarında yan etkileri çok cironen jel kullanıyorum gebeliğin 10.haftasına kadar da kullanacakmışım onun yan etkileri olabilir.
senin de eşin azospermi idi sanki doğru mu hatırlıyorum benim eşimde azoserpmi de o yüzden sordum

evet basta üçüzdü ama simdi bi tane bebegim benimle 2 tanesinin kalp atisi yoktu tek melegimle yola devam ediyoruz Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
üzüldüm canım Rabbim kalan evladına sağlık sıhat versin zamanlı doğum nasip etsin
inşallah benim meleklerimi yada meleğimi de Rabbim korusun
günaydınlarrr mutlu günlerrr
sanada günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…