kızlar
bende biraz öksürük var birde boğazıma sanki bişey takılıyormuş gibü sürekli
rahat rahat da öksüremiyorum kendimi kasıyorum sürekli
napsam geçer yaa
günaydınlarrr mutlu günlerrr
Canim hiiicc tedirgin olma. Ben tedavi surecinde trenle ankaraya gitmistim 1 kez deli gibi usutmusum. Transferde de ameliyathanede donmustum. O zaman bile takir takir oksuruyordum. Hic kasma cigerlerim cikacak gibi oksuruyordum uzun sure de gecmemisti. Bal zencefili sevmiyorum bal karabiber bogazini yumusatir. Bana iyi geliyor. Rabbimin taktir ilahisi bir sey olur mu diye tedirgin oldukca aksilikler yakani birakmaz. O yuzden icini rahat tut. Bogazini nemli tut.ilik su limon gibi. Kuru kalmasin. Acil sifalarr.
canım limonlu su içme boğazın daha çok tahriş olur demişti kbb doktoru yine de sen bilirsin seni rahatlatıyosa sorun yok :))
Canim hiiicc tedirgin olma. Ben tedavi surecinde trenle ankaraya gitmistim 1 kez deli gibi usutmusum. Transferde de ameliyathanede donmustum. O zaman bile takir takir oksuruyordum. Hic kasma cigerlerim cikacak gibi oksuruyordum uzun sure de gecmemisti. Bal zencefili sevmiyorum bal karabiber bogazini yumusatir. Bana iyi geliyor. Rabbimin taktir ilahisi bir sey olur mu diye tedirgin oldukca aksilikler yakani birakmaz. O yuzden icini rahat tut. Bogazini nemli tut.ilik su limon gibi. Kuru kalmasin. Acil sifalarr.
Günaydın kizlarr hastaneden aradilar 4lu taramamin sonucu da iyi cikmis sukurler olsun. Birde soylemeyi unuttum bizim minnos iyice gucleniyor sanirim tekmelerini karnimin ustunden gorebiliyorum. Bayağı bayağı tekmeliyor pasa. Masallah. Sukurler olsun Allahima. Her daim elim karnimda mucize resmen. Allahim saglikla kucagimiza alip huzurla buyutmemizi de nasip etsin insallahhhh. Amin.
günaydınlarrr mutlu günlerrr
kızlar
bende biraz öksürük var birde boğazıma sanki bişey takılıyormuş gibü sürekli
rahat rahat da öksüremiyorum kendimi kasıyorum sürekli
napsam geçer yaa
Günaydın kizlarr hastaneden aradilar 4lu taramamin sonucu da iyi cikmis sukurler olsun. Birde soylemeyi unuttum bizim minnos iyice gucleniyor sanirim tekmelerini karnimin ustunden gorebiliyorum. Bayağı bayağı tekmeliyor pasa. Masallah. Sukurler olsun Allahima. Her daim elim karnimda mucize resmen. Allahim saglikla kucagimiza alip huzurla buyutmemizi de nasip etsin insallahhhh. Amin.
sana da günaydınlar canımbenim için inşş bugün çooook mutlu bi gin olacak allahın izniyle kızımı görmeye gideceğim birazdan inşş iyidir minnoşum büyümüştür biraz
senin oğluşun nasıl
Canim 10. Haftamda faranjit oldum oksururken karnima kramplar giriyordu kbb dru bol bol ihlamur ic demisti ben faydasini gordum sana da tavsiye ederim
gunaydin canim hayirli ugurlu olsun insallah estrofemi keseyi gorunce crinone jeli 12. hafta sonunda biraktim bant hic kullanmadim sanirim onu progestan igne yerine veriyolar ben igneyi de 12. hafta sonuna kadar kullanmistimGünaydın
Allah kısmet ederse ben de Ekimde tüp bebek annesi olacağım
Şu anda 9+5 deyim, henüz ilaçları bırakmadım
Sizler ne zaman bıraktınız ilaçları yazarsanız çok sevinirim,
İlaçlarım estrofem crinone jel ve climara fort yapışkan bant
Sevgiler
gunaydin canim hayirli ugurlu olsun insallah estrofemi keseyi gorunce crinone jeli 12. hafta sonunda biraktim bant hic kullanmadim sanirim onu progestan igne yerine veriyolar ben igneyi de 12. hafta sonuna kadar kullanmistim
Günaydın
Allah kısmet ederse ben de Ekimde tüp bebek annesi olacağım
Şu anda 9+5 deyim, henüz ilaçları bırakmadım
Sizler ne zaman bıraktınız ilaçları yazarsanız çok sevinirim,
İlaçlarım estrofem crinone jel ve climara fort yapışkan bant
Sevgiler
Cok teşekkür ederim, hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Bantı da estrofem desteği olarak veriyorlar
Bana crinone jeli şimdi bırak dedi kafam karıştı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?