2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

kızlar
bende biraz öksürük var birde boğazıma sanki bişey takılıyormuş gibü sürekli
rahat rahat da öksüremiyorum kendimi kasıyorum sürekli
napsam geçer yaa

kızlar
napsam geçer yaa

Canim hiiicc tedirgin olma. Ben tedavi surecinde trenle ankaraya gitmistim 1 kez deli gibi usutmusum. Transferde de ameliyathanede donmustum. O zaman bile takir takir oksuruyordum. Hic kasma cigerlerim cikacak gibi oksuruyordum uzun sure de gecmemisti. Bal zencefili sevmiyorum bal karabiber bogazini yumusatir. Bana iyi geliyor. Rabbimin taktir ilahisi bir sey olur mu diye tedirgin oldukca aksilikler yakani birakmaz. O yuzden icini rahat tut. Bogazini nemli tut.ilik su limon gibi. Kuru kalmasin. Acil sifalarr.

günaydınlarrr mutlu günlerrr

günaydın canım, şimdi internette gezinirken ayşe öner diye birine denk geldim videoları var bebek bakımıyla ilgili çok güzel şeyler anlatıyo ve sanki bebişler kendi bebiği dinlerken ben ağlıcaktım nerdeyse :) müsait olduğun bi ara bak istersen öptüm seni ve güzel oğluşunu :)

canım limonlu su içme boğazın daha çok tahriş olur demişti kbb doktoru yine de sen bilirsin seni rahatlatıyosa sorun yok :))

Günaydın kizlarr hastaneden aradilar 4lu taramamin sonucu da iyi cikmis sukurler olsun. Birde soylemeyi unuttum bizim minnos iyice gucleniyor sanirim tekmelerini karnimin ustunden gorebiliyorum. Bayağı bayağı tekmeliyor pasa. Masallah. Sukurler olsun Allahima. Her daim elim karnimda mucize resmen. Allahim saglikla kucagimiza alip huzurla buyutmemizi de nasip etsin insallahhhh. Amin.

canım limonlu su içme boğazın daha çok tahriş olur demişti kbb doktoru yine de sen bilirsin seni rahatlatıyosa sorun yok :))

Cay icecegime sicak bazende iliga yakin sicak suya sikiyorum bana iyi geliyor. Elma kabugu tarcin sapi karanfilli karisim da iyi geliyor.

tmm canım inşallah bişeycik olmaz Allahın izniyle tabi
arada ılık ballı su yapıyorum birde pekmez içiyorum öksürüğe iyi geliyor diye bilirim
dediklerine de dikkat ederim

gözün aydın olsun
inşallah bende bugünlere kadar gelirim

günaydınlarrr mutlu günlerrr

sana da günaydınlar canım benim için inşş bugün çooook mutlu bi gin olacak allahın izniyle kızımı görmeye gideceğim birazdan inşş iyidir minnoşum büyümüştür biraz

senin oğluşun nasıl

kızlar
napsam geçer yaa

Canim 10. Haftamda faranjit oldum oksururken karnima kramplar giriyordu kbb dru bol bol ihlamur ic demisti ben faydasini gordum sana da tavsiye ederim

oh ne guzel masallah bebegine

buyumustur tabi annesi masallah, bizim gorus gunune iki hafta var daha kipir kipir hic durmuyo :))

canim dr a gidecektin bi daha da bişey yazmadin merak ettim iyisiniz di mi??

Kizlar siz daha tecrübelisiniz bi sey sorucam dondurulmuş deniyorum transferin 4 günü crino jeli yaptin ucunda kahve lekeler vardi umursadim bugun 7 günü gene jeli yaparken sanki o günkü kahve rengi leke icerde kalmis tortu şeklinde çıktı sizce ne olmuş olabilir cumartesi test günüm

Son düzenleme:
Günaydın
Allah kısmet ederse ben de Ekimde tüp bebek annesi olacağım
Şu anda 9+5 deyim, henüz ilaçları bırakmadım
Sizler ne zaman bıraktınız ilaçları yazarsanız çok sevinirim,
İlaçlarım estrofem crinone jel ve climara fort yapışkan bant
Sevgiler

gunaydin canim hayirli ugurlu olsun insallah estrofemi keseyi gorunce crinone jeli 12. hafta sonunda biraktim bant hic kullanmadim sanirim onu progestan igne yerine veriyolar ben igneyi de 12. hafta sonuna kadar kullanmistim

gunaydin canim hayirli ugurlu olsun insallah estrofemi keseyi gorunce crinone jeli 12. hafta sonunda biraktim bant hic kullanmadim sanirim onu progestan igne yerine veriyolar ben igneyi de 12. hafta sonuna kadar kullanmistim

Cok teşekkür ederim, hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Bantı da estrofem desteği olarak veriyorlar
Bana crinone jeli şimdi bırak dedi kafam karıştı valla

Esrofemi 2.kan testimi yaptigimda, kan sulandirici igneyi 8.haftada, progestani 10. Haftada biraktim bende.

Cok teşekkür ederim, hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Bantı da estrofem desteği olarak veriyorlar
Bana crinone jeli şimdi bırak dedi kafam karıştı valla

canım her tüp bebek merkezi farklı bişey veriyo hatta şimdi benim gittiğim merkezdekiler bile bakıyorum farklı şeyler kullanıyo yani kafana takma zaten çok şükür 10 haftalık olmuşsun kimisi estrofemi hiç kullanmıyomuş mesela sen doktorun ne derse öyle yap allahın izniyle hiç bişey olmaz bebeğine bak bizde korka korka 26. haftalara geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…