2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

jelden sonra yürüyüş yapıyo musun canım jel içerde kalıyo ya onun parçaları geliyo tekrar jeli yaparken bana da oluyodu

buyumustur tabi annesi masallah, bizim gorus gunune iki hafta var daha kipir kipir hic durmuyo :))

canim dr a gidecektin bi daha da bişey yazmadin merak ettim iyisiniz di mi??

gördüm canım çok şükür iyiymiş ama biraz moralim bozuldu kızım 11 gün geriden geliyomuş 714gr olmuş dr çok harektli olduğu için senden gelen bütün proteini hemen yakıyo dedi zaten sağlıklı bi bebek çok hareket eder dedi işte ama ben çok huzursuz oldum inşş bu arada ki fark kapanır kızım için dua edin kızlar allah rızası için
bu evladın peşinden 5 yıl koştum çok sabrettim bekledim inşş rabbim sağ sağlim kucağıma almayı da nasip eder

allahin izniyle hicbisey olmaz canim bu haftalarda asagi yukari kilolar olur ilerleyen aylar onemli demisti bana doktor farki kapatir insallah annesi uzulme sen yemene dikkat et protein acisindan zengin seylerden yemeye calis o zaman belki ise yarar sut yumurta filan yiyebiliyo musun insallah bi dahaki kontrolde farki kapatirsiniz canim

Evet, azosperm, vücut sperm üretiyormuş ama dışarı atan kanalları yokmuş, gebe kalamadığımda test yaptırınca öğrendik.

Climara fort bantlarını keseleri gördüğümde bıraktık. Estrofem hiç kullanmadım. Crinone jeli 12. haftada bıraktık.

KK da anne karnındaki çocuğa kilo aldıran yiyecekler gibi bi başlık görmüştüm. Çok kısa zamanda bebeğinin kilo almasını sağlayanlar olmuş. Araştır istersen.

geçmiş olsun canım. Bi zararı olmuyor diye okumuştum ben bikaç yerde. Kafana takma. Testlerini yaptırınca yaz olur mu, merakla bekliyorum, Allah işini rast getirsin

canım nasılsın bugün ense ölçümüne gittik hem burnunu hem ensesini gördük ikiside çok sağlıklıydı şükür bi de kan verdim sonuç haftaya çıkacakmış sen nasılsın

canım hiç korkma bnmde femur 1 hafta geridn gidio ama dr normal dio sağlıkla doğsun da kiloyu doğuncada alır annesi:)
beni oğluşumda çok hareketsiz teyzesi o daha kötü hergün tereddüt ediorm bişi mi oldu die korkma sağlıkla alcaz kucağımıza inş bugünleri gülerek hatırlıcaz

Esrofemi 2.kan testimi yaptigimda, kan sulandirici igneyi 8.haftada, progestani 10. Haftada biraktim bende.

Cok tesekkur ederim gercekten hepsi birbirinden farkliymis ben bugun doktora tekrar sordum birak dedi
Allahin izniyle kucagimiza aldigimiz gunler de gelecek insallah

Ben de biraktim bugun hepsini, hayirlisiyla kavusuruz insallah
KK da anne karnındaki çocuğa kilo aldıran yiyecekler gibi bi başlık görmüştüm. Çok kısa zamanda bebeğinin kilo almasını sağlayanlar olmuş. Araştır istersen.

Ari sutu polen bebege yariyormus bir de dogal pekmez

İyi akşamlar kızlar...Bugün kontrolümüz vardı,5 hafta sonra çok şükür gördüm bebişimi Boyu 23 cm,kilosu 342 gr olmuş
maaşallah Baya da hareketli,yumruklar savuruyo sağa sola Bu haftadan sonra kemik gelişiminden dolayı daha fazla kalsiyum ihtiyacımın olduğunu söyledi doktorum ve bilmediğim bir şey öğrendim sizlerin de aklınızda bulunsun;tahin-pekmezde sütten 9 kat daha fazla kalsiyum varmış Ben çok fazla tatlı tükettiğimi söyledim,neticede tatlının fazlası zarar...O da bol bol tahin-pekmez tüketmemi söyledi,hem tatlı ihtiyacını giderir hem de bol kalsiyum alırsın dedi,tahin helvası da dahil buna...Yarın sabah şeker yüklemem var,erken gelişen bebeklerde şeker zımbırtısını erken yaptırıyorum dedi doktorum,bu yüzden o çileyi çekme sırası yarın sabah bende Umarım sonuçlarım iyi çıkar da diyete falan gerek kalmaz...

Canim benim Allahin izniyle saglila kucagina alacaksin yavrunu. Icerde hareketli disarda uslu cocuk olur. Annesini de hiiiiiiccc uzmez. sen icini ferah tut. Strese girip yavrunuda uzme. Allaha emanet ol dualarim seninle. Sizinle. Allah saglikli sihhatli yavrularimizi kucagimiza alip buyutmemizi nasip eder insallah.

inşallah yavrun kısa zamanda toparlar kendini ama sen moralini bozma inşallah herşey yoluna girecek

bende şimdiden araştırayım bu başlığı

gunaydin kizlar herkese hayirli cumalar, nisan anneleri topigine baktim da baslamislar dogurmaya ay cok heyecanlibende bugun itibariyle 99 dan geriye saymaya basliyorum hadi hakkimizda hayirlisi sizi ve bebisleri öpüyorum allaha emanet olun canlar

ayy ne güzel bende on gün önce doğursam:)sanki öyle olacak gibime geliyor yada öyle olsun istediğim için

kızlar selam

bu akıntılar konusunda yardıma ihtiyacım var. benim akıntım beyaz ama arada açık sarımsı gibi de oluyo. sarımsı görünce hemen doktoru aradım. kokusu var mı dedi yok dedim. koku yok, yanma, kaşıntı yoksa korkma dedi. ama hiç rahat etmedim. gel alttan bakayım felan da demedi yani. hiç sarımsı akıntısı olan oldu mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…