Kizlar siz daha tecrübelisiniz bi sey sorucam dondurulmuş deniyorum transferin 4 günü crino jeli yaptin ucunda kahve lekeler vardi umursadim bugun 7 günü gene jeli yaparken sanki o günkü kahve rengi leke icerde kalmis tortu şeklinde çıktı sizce ne olmuş olabilir cumartesi test günüm
buyumustur tabi annesi masallah, bizim gorus gunune iki hafta var daha kipir kipir hic durmuyo :))
canim dr a gidecektin bi daha da bişey yazmadin merak ettim iyisiniz di mi??
allahin izniyle hicbisey olmaz canim bu haftalarda asagi yukari kilolar olur ilerleyen aylar onemli demisti bana doktor farki kapatir insallah annesi uzulme sen yemene dikkat et protein acisindan zengin seylerden yemeye calis o zaman belki ise yarar sut yumurta filan yiyebiliyo musun insallah bi dahaki kontrolde farki kapatirsiniz canimgördüm canım çok şükür iyiymiş ama biraz moralim bozuldu kızım 11 gün geriden geliyomuş 714gr olmuşdr çok harektli olduğu için senden gelen bütün proteini hemen yakıyo dedi zaten sağlıklı bi bebek çok hareket eder dedi işte ama ben çok huzursuz oldum inşş bu arada ki fark kapanır kızım için dua edin kızlar allah rızası için
bu evladın peşinden 5 yıl koştum çok sabrettim bekledim inşş rabbim sağ sağlim kucağıma almayı da nasip eder
anladım canım doğru diyosun ialçlarında yan etkileri çok cironen jel kullanıyorum gebeliğin 10.haftasına kadar da kullanacakmışım onun yan etkileri olabilir.
senin de eşin azospermi idi sanki doğru mu hatırlıyorum benim eşimde azoserpmi de o yüzden sordum
Günaydın
Allah kısmet ederse ben de Ekimde tüp bebek annesi olacağım
Şu anda 9+5 deyim, henüz ilaçları bırakmadım
Sizler ne zaman bıraktınız ilaçları yazarsanız çok sevinirim,
İlaçlarım estrofem crinone jel ve climara fort yapışkan bant
Sevgiler
gördüm canım çok şükür iyiymiş ama biraz moralim bozuldu kızım 11 gün geriden geliyomuş 714gr olmuşdr çok harektli olduğu için senden gelen bütün proteini hemen yakıyo dedi zaten sağlıklı bi bebek çok hareket eder dedi işte ama ben çok huzursuz oldum inşş bu arada ki fark kapanır kızım için dua edin kızlar allah rızası için
bu evladın peşinden 5 yıl koştum çok sabrettim bekledim inşş rabbim sağ sağlim kucağıma almayı da nasip eder
geçmiş olsun canım. Bi zararı olmuyor diye okumuştum ben bikaç yerde. Kafana takma. Testlerini yaptırınca yaz olur mu, merakla bekliyorum, Allah işini rast getirsin
gördüm canım çok şükür iyiymiş ama biraz moralim bozuldu kızım 11 gün geriden geliyomuş 714gr olmuşdr çok harektli olduğu için senden gelen bütün proteini hemen yakıyo dedi zaten sağlıklı bi bebek çok hareket eder dedi işte ama ben çok huzursuz oldum inşş bu arada ki fark kapanır kızım için dua edin kızlar allah rızası için
bu evladın peşinden 5 yıl koştum çok sabrettim bekledim inşş rabbim sağ sağlim kucağıma almayı da nasip eder[/QUOTE7
sıkma canını bir şey olmaz rabbimin izniyle korkma hem daha doğuma çok var aradaki farkı kapatır annesi sen tatlı canınızı üzme yeter
Esrofemi 2.kan testimi yaptigimda, kan sulandirici igneyi 8.haftada, progestani 10. Haftada biraktim bende.
canım her tüp bebek merkezi farklı bişey veriyo hatta şimdi benim gittiğim merkezdekiler bile bakıyorum farklı şeyler kullanıyo yani kafana takma zaten çok şükür 10 haftalık olmuşsun kimisi estrofemi hiç kullanmıyomuş mesela sen doktorun ne derse öyle yap allahın izniyle hiç bişey olmaz bebeğine bak bizde korka korka 26. haftalara geldik
Evet, azosperm, vücut sperm üretiyormuş ama dışarı atan kanalları yokmuş, gebe kalamadığımda test yaptırınca öğrendik.
Climara fort bantlarını keseleri gördüğümde bıraktık. Estrofem hiç kullanmadım. Crinone jeli 12. haftada bıraktık.
KK da anne karnındaki çocuğa kilo aldıran yiyecekler gibi bi başlık görmüştüm. Çok kısa zamanda bebeğinin kilo almasını sağlayanlar olmuş. Araştır istersen.
allahin izniyle hicbisey olmaz canim bu haftalarda asagi yukari kilolar olur ilerleyen aylar onemli demisti bana doktor farki kapatir insallah annesi uzulme sen yemene dikkat et protein acisindan zengin seylerden yemeye calis o zaman belki ise yarar sut yumurta filan yiyebiliyo musun insallah bi dahaki kontrolde farki kapatirsiniz canim
KK da anne karnındaki çocuğa kilo aldıran yiyecekler gibi bi başlık görmüştüm. Çok kısa zamanda bebeğinin kilo almasını sağlayanlar olmuş. Araştır istersen.
bu evladın peşinden 5 yıl koştum çok sabrettim bekledim inşş rabbim sağ sağlim kucağıma almayı da nasip eder[/QUOTE7
sıkma canını bir şey olmaz rabbimin izniyle korkma hem daha doğuma çok var aradaki farkı kapatır annesi sen tatlı canınızı üzme yeter
canım hiç korkma bnmde femur 1 hafta geridn gidio ama dr normal dio sağlıkla doğsun da kiloyu doğuncada alır annesi:)
beni oğluşumda çok hareketsiz teyzesi o daha kötü hergün tereddüt ediorm bişi mi oldu diekorkma sağlıkla alcaz kucağımıza inş bugünleri gülerek hatırlıcaz
sağolun kızlar hepimizden allah razı oldun tek dileğim tek istediğim kızımı sağ sağlim hayırlısyla kucağıma almak doğunca artık kilosunu alırözellikle yememe içmeme o kadar çok dikkat ediyorum ama nasip kısmet işte zaten bu haftalar bebekler çok hareketli olurmuş sonra büyüdükçe alan daraldıkça hareketleri yavaşlarmış inşş o zaman biraz kendini toparlar:26: bidaha ki kont nisanın ilk haftası artık kont 2 haftaya bi düşürdü sık takip edecekmiş
sağolun kızlar hepimizden allah razı oldun tek dileğim tek istediğim kızımı sağ sağlim hayırlısyla kucağıma almak doğunca artık kilosunu alırözellikle yememe içmeme o kadar çok dikkat ediyorum ama nasip kısmet işte zaten bu haftalar bebekler çok hareketli olurmuş sonra büyüdükçe alan daraldıkça hareketleri yavaşlarmış inşş o zaman biraz kendini toparlar:26: bidaha ki kont nisanın ilk haftası artık kont 2 haftaya bi düşürdü sık takip edecekmiş
Cnm benım hatırladıgım kadarıyla sen ekmek şeker falan yemıyordun.aksam pek yemıyordun.kılona dıkkat edıyordun.eger yanlış hatırlıyorsam kusura bak ma.hala aynı sekılde devam ediyorsan bebek az kılo alır.sen bıze ne yedıgını soyle gun içinde.bız sana yardımcı olalım ıstersen.
inşallah yavrun kısa zamanda toparlar kendini ama sen moralini bozma inşallah herşey yoluna girecekgördüm canım çok şükür iyiymiş ama biraz moralim bozuldu kızım 11 gün geriden geliyomuş 714gr olmuşdr çok harektli olduğu için senden gelen bütün proteini hemen yakıyo dedi zaten sağlıklı bi bebek çok hareket eder dedi işte ama ben çok huzursuz oldum inşş bu arada ki fark kapanır kızım için dua edin kızlar allah rızası için
günaydınlar ve hayırlı cumalar rabbim tüm dualarınızı kabul etsin
gunaydin kizlar herkese hayirli cumalar, nisan anneleri topigine baktim da baslamislar dogurmaya ay cok heyecanlibende bugun itibariyle 99 dan geriye saymaya basliyorum hadi hakkimizda hayirlisi sizi ve bebisleri öpüyorum allaha emanet olun canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?