2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

bendr var canim benim lokosit de 7-8 mi ne cikmisti ketoral diye bi krem verdi bi de bi fitil verdi akintin oldukca kullan dedi enfeksiyon olabilir diye tabi bolbol su ve papatya cayi ic dedi kokulu ve baya sari renk olursa sıkıntılı bi durum olurmus

ayy ne güzel bende on gün önce doğursam:)sanki öyle olacak gibime geliyor yada öyle olsun istediğim için

genelde 40 hafta dolmuyo zaten sanirim 38-39 gibi doguruyo millet gerci sen normal dogum istiyodun belki bekletirler ben sezeryan yapacam galiba sonuna kadar bekliceklerini sanmiyorum o yüzden haziranin 20 sine kadar dogururum diyorum )

canım idrar yolu enfeksiyonum yok. hem tam idrar tahlili hem de idrar kültürü yaptırdım. kültürde üreme olmadı. doktor üreme olmadığı sürece ben ilaç vermiyorum dedi çünkü gebelerde lökosit normalden biraz fazla çıkabiliyomuş. ben rahim içi enfeksiyon olmasın diye korkuyorum. doktor da tüp bebek tedavisine başlamadan biz size ilaç verdik enfeksiyon için dedi. bol su içiyorum zaten canım. ketoral ben hamile olmadan kullanmıştım. mantar ilacı o canım. fitili hatta normal ağızdan yutulan hapı da var.papatya cayını bilmiyodum bak sağol canım ben hiç bitki çayı içmiyorum bitkilerin kimisi düşük yapıyo felan deniliyo diye papatya tüketeyim o zaman

bana sabah aksam ic dedi ama tadi kotu sabahlari bi tane iciyorum o yuzden insallah ise yarar canim

slm kızlar bişey sormak istiyorum
ben 5 haftalık hamileyim cironen jel kullanıyorum bir çoğunuzda kullanmıştır
genelde sabahları oluyor jel kahve tonlarıyla pütür pütür geliyor sizce neden öyle oluyordur kötü bir şey yoktur değilmi?:18:
dr.uma sordum o da telaşlanma dedi ama gelin görünkü tüp bebekle hamile kalınca ve 6.yılımda bulunca çok korkuyorum

maşallah canım bebişine inş daha iyi olur allahın izniyle bende her sabah tahin pekmez yiyorum inş benim de bebişime faydalı olur

Kızlar merhaba yine uzun zamandır yoktum gördüğüm kadarıyla herkes iyi maaşallah şafak saymaya devam bende dün kontrole gittim bebiş iyiymiş 868 gr olmuş bende 59 kilo olmuşum şu ana kadar 25 hafta bugün bitiyor 7 kilo aldım doktor 70 le bitirelim falan diyo ama yok artık dedim son aylar çok alınır 70 le bitirirsen süper diyo siz ne durumdasınız gerçekten de son aylar bu kadar çok mu kilo alınır kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bide canım sıkıldıkça hastane odasında beşik için süs ve yastık küçük çikolata kutuları ve lohusa terliği ve tacı için süslemeler yapıyorum size de fikir olur belki yaparsınız kapı süsü de yapıcam yapınca onu da atarım Allah sağlıkla kullanmayı da nasib eder inşallah çok özeniyor insan

masallah canim eline saglik bende biseyler yapiyorum bitine yuklerim resmini insallah

hamiş anneler yine ben... dün benim de opu işlemim oldu. bugün aradı embriyolog. 11 yumurta toplandı 10 tanesi istediğimiz boyutlardaydı 8i döllenmiş dedi. yarın yine arıycakmış bölünme olup olmadığını anlatmak için. sizce durumum nedir?? ne de olsa tecrübelisiniz?

canim masallah daha ne olsun benim 15 yumurta toplandi 2 tanesi dollendi masallah masallah

Kızlar herkese selamlar. ..yeni arkadaşlar gelmiş hoş geldiniz transferi olup biten ,opusu olup da bekleyen herkese hayırlı olsun inşallah. ..
bende oğluşum da iyiyiz çok şükür. Cuma günü detaylı ultrason için gittim.aslinda 19.haftadaydim ama doktor baktı ve Oğluşum maşallah 1,5 hafta önde gidiyor. 380 gr ve 21 cm olmuş tosunum.doktor herseyi iyi dedi . Bende kilo aldım ama öyle çok değil mutluyum yani :))
Oğluşum içinde alış veriş yapıyoruz ama resim yukleyemedin bir türlü. Birde taşınma durumumuz var bakalım onun için elimin altında kalabalık olmasın diye almıyorum.
Buarada birsey sorucam ev tipi ana kucagi almak istiyorum ama mama sandalyesi de olanlar varmış. Hiç gözünüze carptimi. Chicco polly magic diye yanlış yazmadım inşallah bir ürün aklımda. ..
ay çenem düştü gene hadi iyi bakin kendinize. ..

Kızlar mrhb 7+5 hamileyim 6+0 kanamam olup o gün geçmişti ama o günden beri ara lekelenmelerim vardı dün kontrolüm vardı herşey gayet iyi dedi bebek eş kese vs..ama kesenin arkasında keseden büyük bi kanama noktası var dedi progestan iğne 50mg*2(2 haftadır kullanıyorum) yanı sıra haftada bir proluton depot iğne verdi haftaya tekrar gidicem...
Aranızda böyle bişey yaşayıp sonra düzelen oldumu nolur bilgi verin bana (((

İyi geceler herkese...Dün şeker yüklememle birlikte bir dünya kan-idrar tahlili vs. yapıldı.Şeker 81 çıktı çok şükür,diğer kan-idrar tahlillerimde de herşey normal baya bi içim rahatladı.Bu arada toplamda 8 kilo almışım,koca kış oturduk-yattık-yedik-içtik şimdi hareket zamanı dedim ve işe yürüyerek gidip dönüyorum,ev-iş arası 1 saat sürüyor yani gidiş-dönüş toplamda 2 saat yürüyüş yapıyorum.Belimin ağrılarına da iyi geliyor oldukça,umarım kilo alışımı da biraz yavaşlatır.

Tamam cnm masallah iyi olmana sevındım.kılo artışı için proteın agırlıklı beskenmeye calış.lıght tam tahıllı ekmek tuket.hem acıkmıyorsun hemde kılo almıyorsun.bız bu bebeklerı kolay bulamadık. Bence fazla yuruyorsun.yirmi dakıkayı geçmesen iyi olur.allah korusun erken dogum olur falan..

Gecmiş olsn cnm.kan sulandırıcı yada coraspın kullanıyosan bırak.senın durumunda olup bebegı ıyı olan cok kısı var merak etme. Ama kanama temizlenene kadar leke hatta yogun kanama olabılır. İstırahat et.wc harıcı kalkma ayaklarını kaldırıp uzan.bol su iç.banyoyu ılık su ıle 5-10 dkda yapıp cık.eşinle bırlıkte olma. Marul portakal ve muz ye.lımon çiğ sogan sakatat nar taze kesılmış et çikolata yeme.acık cay iç.kahve içme.stres yapmamaya calış kanamayı artırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…