kızlar selam
bu akıntılar konusunda yardıma ihtiyacım var. benim akıntım beyaz ama arada açık sarımsı gibi de oluyo. sarımsı görünce hemen doktoru aradım. kokusu var mı dedi yok dedim. koku yok, yanma, kaşıntı yoksa korkma dedi. ama hiç rahat etmedim. gel alttan bakayım felan da demedi yani. hiç sarımsı akıntısı olan oldu mu acaba?
ayy ne güzel bende on gün önce doğursam:)sanki öyle olacak gibime geliyor yada öyle olsun istediğim için
bendr var canim benim lokosit de 7-8 mi ne cikmisti ketoral diye bi krem verdi bi de bi fitil verdi akintin oldukca kullan dedi enfeksiyon olabilir diye tabi bolbol su ve papatya cayi ic dedi kokulu ve baya sari renk olursa sıkıntılı bi durum olurmus
canım idrar yolu enfeksiyonum yok. hem tam idrar tahlili hem de idrar kültürü yaptırdım. kültürde üreme olmadı. doktor üreme olmadığı sürece ben ilaç vermiyorum dedi çünkü gebelerde lökosit normalden biraz fazla çıkabiliyomuş. ben rahim içi enfeksiyon olmasın diye korkuyorum. doktor da tüp bebek tedavisine başlamadan biz size ilaç verdik enfeksiyon için dedi. bol su içiyorum zaten canım. ketoral ben hamile olmadan kullanmıştım. mantar ilacı o canım. fitili hatta normal ağızdan yutulan hapı da var.papatya cayını bilmiyodum bak sağol canım ben hiç bitki çayı içmiyorum bitkilerin kimisi düşük yapıyo felan deniliyo diye papatya tüketeyim o zaman
maşallah canım bebişine inş daha iyi olur allahın izniyle bende her sabah tahin pekmez yiyorum inş benim de bebişime faydalı olurİyi akşamlar kızlar...Bugün kontrolümüz vardı,5 hafta sonra çok şükür gördüm bebişimiBoyu 23 cm,kilosu 342 gr olmuş
maaşallahBaya da hareketli,yumruklar savuruyo sağa sola Bu haftadan sonra kemik gelişiminden dolayı daha fazla kalsiyum ihtiyacımın olduğunu söyledi doktorum ve bilmediğim bir şey öğrendim sizlerin de aklınızda bulunsun;tahin-pekmezde sütten 9 kat daha fazla kalsiyum varmış Ben çok fazla tatlı tükettiğimi söyledim,neticede tatlının fazlası zarar...O da bol bol tahin-pekmez tüketmemi söyledi,hem tatlı ihtiyacını giderir hem de bol kalsiyum alırsın dedi,tahin helvası da dahil buna...Yarın sabah şeker yüklemem var,erken gelişen bebeklerde şeker zımbırtısını erken yaptırıyorum dedi doktorum,bu yüzden o çileyi çekme sırası yarın sabah bende Umarım sonuçlarım iyi çıkar da diyete falan gerek kalmaz...
yok bitanem yiyorum ama beyaz ekmek tüketmiyorum bu ara tatlı ve hamur işi de yasak zaten yemiyodum da iyice kestim sayılırCnm benım hatırladıgım kadarıyla sen ekmek şeker falan yemıyordun.aksam pek yemıyordun.kılona dıkkat edıyordun.eger yanlış hatırlıyorsam kusura bak ma.hala aynı sekılde devam ediyorsan bebek az kılo alır.sen bıze ne yedıgını soyle gun içinde.bız sana yardımcı olalım ıstersen.valla canım şöyle diyim ben şimdi bu hafta sadece protein ağırlıklı besleniyorum her sabah 2 yumurta 1 bardak süt her akşam kırmızı et 1 bardak süt ve haftada 2 kez balık bakalım sonuç inşş pozitif olur hepsi bebeğime yarasın kan olsun can olsun yavruma yarasın inşşş
amiiiiiin kuzum ya inşş allahımdan tek istediğim biraz kilo alması sağlıklı olsun da gerekirse 1 kilo doğsun sonra alsın yeter ki sağ sağlim kucağımıza alalımCanim benim Allahin izniyle saglila kucagina alacaksin yavrunu. Icerde hareketli disarda uslu cocuk olur. Annesini de hiiiiiiccc uzmez. sen icini ferah tut. Strese girip yavrunuda uzme. Allaha emanet ol dualarim seninle. Sizinle. Allah saglikli sihhatli yavrularimizi kucagimiza alip buyutmemizi nasip eder insallah.
sağolsın bitanem inşş toplar biraz kendini benim için 2 hafta ki kont çok çok önemli rabbim bebeğimi korusun :26:inşallah yavrun kısa zamanda toparlar kendini ama sen moralini bozma inşallah herşey yoluna girecek
bende şimdiden araştırayım bu başlığı
gunaydin kizlar herkese hayirli cumalar, nisan anneleri topigine baktim da baslamislar dogurmaya ay cok heyecanlibende bugun itibariyle 99 dan geriye saymaya basliyorum hadi hakkimizda hayirlisi sizi ve bebisleri öpüyorum allaha emanet olun canlar
valla zaman geçiyo canım benim rabbimin izniyle 74 günüm kaldışafak saymaya devam az kaldı az
maşallah canım bebişine inş daha iyi olur allahın izniyle bende her sabah tahin pekmez yiyorum inş benim de bebişime faydalı olur
yok bitanem yiyorum ama beyaz ekmek tüketmiyorum bu ara tatlı ve hamur işi de yasak zaten yemiyodum da iyice kestim sayılırvalla canım şöyle diyim ben şimdi bu hafta sadece protein ağırlıklı besleniyorum her sabah 2 yumurta 1 bardak süt her akşam kırmızı et 1 bardak süt ve haftada 2 kez balık bakalım sonuç inşş pozitif olur hepsi bebeğime yarasın kan olsun can olsun yavruma yarasın inşşş
amiiiiiin kuzum ya inşş allahımdan tek istediğim biraz kilo alması sağlıklı olsun da gerekirse 1 kilo doğsun sonra alsın yeter ki sağ sağlim kucağımıza alalım
sağolsın bitanem inşş toplar biraz kendini benim için 2 hafta ki kont çok çok önemli rabbim bebeğimi korusun :26:
valla zaman geçiyo canım benim rabbimin izniyle 74 günüm kaldışafak saymaya devam az kaldı az
Beslenmen ıyıymış.sut yumurta et lazım zaten.ben ayrıca hergun muz bır ıkı tane hurma, elma yada portakal hergun yıyorum. Bence bıraz tatlı beslen.sutlu tatlı borek falan ye.bak nasıl tombık oluyor.arada kaçamak da yapmak lazım bebışle...
Kızlar bide canım sıkıldıkça hastane odasında beşik için süs ve yastık küçük çikolata kutuları ve lohusa terliği ve tacı için süslemeler yapıyorum size de fikir olur belki yaparsınız kapı süsü de yapıcam yapınca onu da atarım Allah sağlıkla kullanmayı da nasib eder inşallah çok özeniyor insanEki Görüntüle 1032629
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunlar da benim bebiş için aldığım cicilerden😉 teyZelere göstermek istiyoruzEki Görüntüle 1032620 Eki Görüntüle 1032621 Eki Görüntüle 1032622 Eki Görüntüle 1032623
canim masallah daha ne olsun benim 15 yumurta toplandi 2 tanesi dollendi masallah masallahhamiş anneler yine ben... dün benim de opu işlemim oldu. bugün aradı embriyolog. 11 yumurta toplandı 10 tanesi istediğimiz boyutlardaydı 8i döllenmiş dedi. yarın yine arıycakmış bölünme olup olmadığını anlatmak için. sizce durumum nedir?? ne de olsa tecrübelisiniz?
canim masallah daha ne olsun benim 15 yumurta toplandi 2 tanesi dollendi masallah masallah
İyi geceler herkese...Dün şeker yüklememle birlikte bir dünya kan-idrar tahlili vs. yapıldı.Şeker 81 çıktı çok şükür,diğer kan-idrar tahlillerimde de herşey normalbaya bi içim rahatladı.Bu arada toplamda 8 kilo almışım,koca kış oturduk-yattık-yedik-içtik şimdi hareket zamanı dedim ve işe yürüyerek gidip dönüyorum,ev-iş arası 1 saat sürüyor yani gidiş-dönüş toplamda 2 saat yürüyüş yapıyorum.Belimin ağrılarına da iyi geliyor oldukça,umarım kilo alışımı da biraz yavaşlatır.
Kızlar mrhb 7+5 hamileyim 6+0 kanamam olup o gün geçmişti ama o günden beri ara lekelenmelerim vardı dün kontrolüm vardı herşey gayet iyi dedi bebek eş kese vs..ama kesenin arkasında keseden büyük bi kanama noktası var dedi progestan iğne 50mg*2(2 haftadır kullanıyorum) yanı sıra haftada bir proluton depot iğne verdi haftaya tekrar gidicem...
Aranızda böyle bişey yaşayıp sonra düzelen oldumu nolur bilgi verin bana(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?