2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Sağol canım teşekkürler.Ekmek hiç yemem ben,ben tatlıdan kilo alıyorum :) Bu uzun yürüyüşler de tamamen doktorumun isteği,normal doğum düşündüğümüzden olsa gerek...Allaha emanet,1 ay sonra biraz daha ağırlaşınca yürüyebileceğimi hiç sanmıyorum

gunaydin canim masallah iyi olmana sevindim dedigin gibi bu haftalarda 25 e kadar iyi sonra bi anda sistim ben karnim cikti yani yurumek daha zorlasiyo gercekten sen yorulmuyosan yavas yavas dinlene dinlene yuru hem yine dedigin gibi normal dogum icin kolaylik sagliyomus diye biliyorum bende

Sağol canım :) Evet bir anda şişiliyormuş herkes öyle diyo :) Şimdilik sorunsuz gidiyoruz maaşallah,umarım böyle devam eder,herkesinki tabii...

Çok tşk ederim umarım geçer.coraspin i kanamam olduğu gün kestim,banyo yapmaya cesaret bile edemiyorum haftada bir işte Dr a giderken eşim oğlumla yatıyo aynı yatakta bile değiliz
Bütün tavsiyelerine tşk ederim fakat tek bişey takıldı kafama neden çikolata yemiyim ??? Sabah 5 te kalkıp çokonat yedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm kafeın içeren seyler cay kahve cıkolata rahımı kasıyormuş.progestanı bız rahım gevsesın dıye alıyoruz.kasmamak lazim yani.ben hala cıkolatayı az tuketmeye calısıyorum.

Cnm tatlı istegini azaltmk için her öğün yada aralarda yogurt yemeye calış.meyveyı yogurtla ye.cnm tup bebek=rısklı gebelik .benım drumda rahat davranıyor.kendını koruyacak olan sensın.o kadar acıyı bız cektık onlar degıl. Sen yıne temkinli olmaya calış.normal dogumda allahın takdırı. Son dkya kdr hersey olabılıyor.saglıkla dunyaya gelsınlerde normal olmuş sezeryan olmuş hıc önemli degıl. ..

Cnm kafeın içeren seyler cay kahve cıkolata rahımı kasıyormuş.progestanı bız rahım gevsesın dıye alıyoruz.kasmamak lazim yani.ben hala cıkolatayı az tuketmeye calısıyorum.

Anladım canım çok sağol bilmediğimiz ne çok şey varmış artık daha dikkatli olucam çikolata konusunda

Anladım canım çok sağol bilmediğimiz ne çok şey varmış artık daha dikkatli olucam çikolata konusunda

valla bende sayende ogrendim yoksa dunyanin cikolatasini yemisimdir hele son zamanlarda nutelleyi kasik kasik yiyorum

canım nasılsın bugün ense ölçümüne gittik hem burnunu hem ensesini gördük ikiside çok sağlıklıydı şükür bi de kan verdim sonuç haftaya çıkacakmış sen nasılsın
canım maaşallah Ben de yarın akşam gidicem doktora, heralde ense ölçümünü falan yapar yarın. Tahminim öbür günde kan veririm. Ya yarını öyle iple çekiyorum ki. Hiç bir şey hissetmiyorum çünkü. Bebeğimi görsem de içim rahatlasa. Hele bulantılar da geçince hamile olduğumu hiç hissedemiyorum :26:

Benim de bir haftadır sarı renkli akıntılarım var, sürekli :26::26: İdrar yolu enfeksiyonumla alakalı mı bilmiyorum, yanmam yok ama... Yarın kontrolüm var, ben de doktora sorayım bari :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…