- 15 Mayıs 2012
- 108
- 12
- 68
Tamam cnm masallah iyi olmana sevındım.kılo artışı için proteın agırlıklı beskenmeye calış.lıght tam tahıllı ekmek tuket.hem acıkmıyorsun hemde kılo almıyorsun.bız bu bebeklerı kolay bulamadık. Bence fazla yuruyorsun.yirmi dakıkayı geçmesen iyi olur.allah korusun erken dogum olur falan..
gunaydin canim masallah iyi olmana sevindim dedigin gibi bu haftalarda 25 e kadar iyi sonra bi anda sistim ben karnim cikti yani yurumek daha zorlasiyo gercekten sen yorulmuyosan yavas yavas dinlene dinlene yuru hem yine dedigin gibi normal dogum icin kolaylik sagliyomus diye biliyorum bendeSağol canım teşekkürler.Ekmek hiç yemem ben,ben tatlıdan kilo alıyorum :) Bu uzun yürüyüşler de tamamen doktorumun isteği,normal doğum düşündüğümüzden olsa gerek...Allaha emanet,1 ay sonra biraz daha ağırlaşınca yürüyebileceğimi hiç sanmıyorum
gunaydin canim masallah iyi olmana sevindim dedigin gibi bu haftalarda 25 e kadar iyi sonra bi anda sistim ben karnim cikti yani yurumek daha zorlasiyo gercekten sen yorulmuyosan yavas yavas dinlene dinlene yuru hem yine dedigin gibi normal dogum icin kolayliSk sagliyomus diye biliyorum bende
Gecmiş olsn cnm.kan sulandırıcı yada coraspın kullanıyosan bırak.senın durumunda olup bebegı ıyı olan cok kısı var merak etme. Ama kanama temizlenene kadar leke hatta yogun kanama olabılır. İstırahat et.wc harıcı kalkma ayaklarını kaldırıp uzan.bol su iç.banyoyu ılık su ıle 5-10 dkda yapıp cık.eşinle bırlıkte olma. Marul portakal ve muz ye.lımon çiğ sogan sakatat nar taze kesılmış et çikolata yeme.acık cay iç.kahve içme.stres yapmamaya calış kanamayı artırıyor.
Çok tşk ederim umarım geçer.coraspin i kanamam olduğu gün kestim,banyo yapmaya cesaret bile edemiyorum haftada bir işte Dr a giderkeneşim oğlumla yatıyo aynı yatakta bile değiliz
Bütün tavsiyelerine tşk ederim fakat tek bişey takıldı kafama neden çikolata yemiyim ??? Sabah 5 te kalkıp çokonat yedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
elimden geldiğince yemeğe dikkat ediyorum canım ama şimdiden bıktım bile hepsindenmaşallah canım bebişine inş daha iyi olur allahın izniyle bende her sabah tahin pekmez yiyorum inş benim de bebişime faydalı olur
Beslenmen ıyıymış.sut yumurta et lazım zaten.ben ayrıca hergun muz bır ıkı tane hurma, elma yada portakal hergun yıyorum. Bence bıraz tatlı beslen.sutlu tatlı borek falan ye.bak nasıl tombık oluyor.arada kaçamak da yapmak lazım bebışle...dr hamur işinden bu ara uzak dur dedi 2 hafta dikkat ederek idiyorum bakalım sonuç inş faydalı olur allahın izniyle
hepsi çok güzel canım bebişin güle güle iyi günlerde giysinBunlar da benim bebiş için aldığım cicilerden😉 teyZelere göstermek istiyoruzEki Görüntüle 1032620 Eki Görüntüle 1032621 Eki Görüntüle 1032622 Eki Görüntüle 1032623
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildiayrıca yaptığın süsleri de çok beğendim eline sağlık
hamiş anneler yine ben... dün benim de opu işlemim oldu. bugün aradı embriyolog. 11 yumurta toplandı 10 tanesi istediğimiz boyutlardaydı 8i döllenmiş dedi. yarın yine arıycakmış bölünme olup olmadığını anlatmak için. sizce durumum nedir?? ne de olsa tecrübelisiniz?maşallah canım sayın çok iyi inşş hepsi 1. kalite de olur
Kızlar mrhb 7+5 hamileyim 6+0 kanamam olup o gün geçmişti ama o günden beri ara lekelenmelerim vardı dün kontrolüm vardı herşey gayet iyi dedi bebek eş kese vs..ama kesenin arkasında keseden büyük bi kanama noktası var dedi progestan iğne 50mg*2(2 haftadır kullanıyorum) yanı sıra haftada bir proluton depot iğne verdi haftaya tekrar gidicem...
Aranızda böyle bişey yaşayıp sonra düzelen oldumu nolur bilgi verin bana(((
geçmiş olsun canım benim de ilk aylarda küçük bi lekelenmem olmuştu bende bu iğneden 5 tane kadar vurulmuştum çok şükür de bidaha olmamıştı yat dinlen bol bol ağır iş yapma
Sağol canım teşekkürler.Ekmek hiç yemem ben,ben tatlıdan kilo alıyorum :) Bu uzun yürüyüşler de tamamen doktorumun isteği,normal doğum düşündüğümüzden olsa gerek...Allaha emanet,1 ay sonra biraz daha ağırlaşınca yürüyebileceğimi hiç sanmıyorum
elimden geldiğince yemeğe dikkat ediyorum canım ama şimdiden bıktım bile hepsindendr hamur işinden bu ara uzak dur dedi 2 hafta dikkat ederek idiyorum bakalım sonuç inş faydalı olur allahın izniyle
hepsi çok güzel canım bebişin güle güle iyi günlerde giysinayrıca yaptığın süsleri de çok beğendim eline sağlık
maşallah canım sayın çok iyi inşş hepsi 1. kalite de olur
geçmiş olsun canım benim de ilk aylarda küçük bi lekelenmem olmuştu bende bu iğneden 5 tane kadar vurulmuştum çok şükür de bidaha olmamıştı yat dinlen bol bol ağır iş yapma
canım aradılar az önce yine. döllenen 8 yumurtanın hepsi bölünmüş. gayet kaliteli dedi. büyük ihtimalle transferiniz 5. gün olacak dedi.
canım aradılar az önce yine. döllenen 8 yumurtanın hepsi bölünmüş. gayet kaliteli dedi. büyük ihtimalle transferiniz 5. gün olacak dedi.
maşllah canım inşş sonucun da böyle pozitif olur allahın izniyle bana da blast embriyo transfer edilmişti
ooh masallah totonu kaşı nazar olmagercekten masallah canim yaa cok guzel benimde 5. gun transferiydi rahime tutunmadan bi onceki safha diyolar tutunma ihtimali daha yuksek gibi yani gerci burda da 3. gun transferiyle hamile olan arkadaslarimiz cok şükür rabbime en kisa zamanda guzel haberini alalim insallah
elimden geldiğince yemeğe dikkat ediyorum canım ama şimdiden bıktım bile hepsindendr hamur işinden bu ara uzak dur dedi 2 hafta dikkat ederek idiyorum bakalım sonuç inş faydalı olur allahın izniyle
hepsi çok güzel canım bebişin güle güle iyi günlerde giysinayrıca yaptığın süsleri de çok beğendim eline sağlık
maşallah canım sayın çok iyi inşş hepsi 1. kalite de olur
Çok tşk ederim canım ...hangi iğneyi kullanmıştım progestan mı ? Proluton depot mu ? Hep yatıyorum bi wc ye bi namaza kalkıyorum ( oturarak kılıyorum onu bile )
Cnm kafeın içeren seyler cay kahve cıkolata rahımı kasıyormuş.progestanı bız rahım gevsesın dıye alıyoruz.kasmamak lazim yani.ben hala cıkolatayı az tuketmeye calısıyorum.
Anladım canım çok sağol bilmediğimiz ne çok şey varmışartık daha dikkatli olucam çikolata konusunda
valla bende sayende ogrendim yoksa dunyanin cikolatasini yemisimdir hele son zamanlarda nutelleyi kasik kasik yiyorum
Çok tşk ederim canım ...hangi iğneyi kullanmıştım progestan mı ? Proluton depot mu ? Hep yatıyorum bi wc ye bi namaza kalkıyorum ( oturarak kılıyorum onu bile )
proluton depont 500 vurulmuştum canım ayrıca porogestanı da fitil olarak kullanıyodum inşş senin için de fayda olur
proluton depont 500 vurulmuştum canım ayrıca porogestanı da fitil olarak kullanıyodum inşş senin için de fayda olur
Âmin canım inş faydalı olur sanki bugün normale döndü akıntı gibi hafif adet sancısına benzer ağrılarım oldu gün içinde... Umarım azalarak gider ve gelmez bi daha ...
Âmin canım inş faydalı olur sanki bugün normale döndü akıntı gibi hafif adet sancısına benzer ağrılarım oldu gün içinde... Umarım azalarak gider ve gelmez bi daha ...
Ah canım ya bende kurtulamadım şu kahverengi lekelerden,dün yine doktordaydım hem usg hem de alttan muayene ile baktı hiç bir şey yok dedi.bebek gayet iyi kalp atışlarıda iyi dedi ama bügünde leke geldi,delircem artık bir keyfini çıkaramadım hamileliğimin😔
Ah canım ya bende kurtulamadım şu kahverengi lekelerden,dün yine doktordaydım hem usg hem de alttan muayene ile baktı hiç bir şey yok dedi.bebek gayet iyi kalp atışlarıda iyi dedi ama bügünde leke geldi,delircem artık bir keyfini çıkaramadım hamileliğimin😔
Kanama varmıydı senin rahim içinde?kaçıncı haftadasın?(tlf dan görünmüyo)
O kadar korkuyorum ki daha herkes bile bilmiyo hamile olduğumu...Allah korusun bişey olursa insanlar zırt bırt gelip konuşacaklar zaten agresif oluyo insan( (bi düşük yapmıştım 5. hf lık) ondan biliyom
Eşimin tarafından kimse bilmiyo benimde annem ablam kuzenim biliyo ...
Kanama varmıydı senin rahim içinde?kaçıncı haftadasın?(tlf dan görünmüyo)
O kadar korkuyorum ki daha herkes bile bilmiyo hamile olduğumu...Allah korusun bişey olursa insanlar zırt bırt gelip konuşacaklar zaten agresif oluyo insan( (bi düşük yapmıştım 5. hf lık) ondan biliyom
Eşimin tarafından kimse bilmiyo benimde annem ablam kuzenim biliyo ...
6+2 günlük canım .rahimde kanama görünmüyor dedi doktorum ama benim lekeler bir türlü bitmiyor😔benim ilk bebeğim olacak inşallah o yüzden çok tedirgin oluyorum bişey olacak diye.bende kimseye söylemedim daha 12hafta bir bitsin anca o zaman söylerim artık.
canım maaşallahcanım nasılsın bugün ense ölçümüne gittik hem burnunu hem ensesini gördük ikiside çok sağlıklıydı şükür bi de kan verdim sonuç haftaya çıkacakmış sen nasılsın
kızlar selam
bu akıntılar konusunda yardıma ihtiyacım var. benim akıntım beyaz ama arada açık sarımsı gibi de oluyo. sarımsı görünce hemen doktoru aradım. kokusu var mı dedi yok dedim. koku yok, yanma, kaşıntı yoksa korkma dedi. ama hiç rahat etmedim. gel alttan bakayım felan da demedi yani. hiç sarımsı akıntısı olan oldu mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?