Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olsun ben 15 martta transfer oldu güzel haberler aldım çok şükür. Dün bir daha kan verdim aile hekimine hem gebelik hemde tsh baktılar. Yağ 4.42 çıktı. Bhcg 3000 kusur çıktı sizce bu normal mi
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olsun ben 15 martta transfer oldu güzel haberler aldım çok şükür. Dün bir daha kan verdim aile hekimine hem gebelik hemde tsh baktılar. Yağ 4.42 çıktı. Bhcg 3000 kusur çıktı sizce bu normal mi
canim bende yag ne anlamadim ama tsh degerini de ilk 16 haftada bhcg yukseldikce tsh degisiklik gosterir demisti doktorum 16 haftaya kadar yapilan testlerde tsh degerini dikkate almiyoruz demisti hatta sen jinekologa gostermeden tahlil sonucunu baska bi dr ilac verse bile bence hemen kullanma en azindan sor baska bi dr bunu verdi kullanayim mi diyeAllah bebeğini/bebeklerini kucağına almayı nasip etsinYağ ne oluyor, TSH mı 4.42 anlamadım. Eğer öyleyse ilaca başlaman gerekir, 1-2 arası uygun görülüyor.
Canım gözün aydın, Allah kucağımıza almayı nasip etsinKızlar tiroid değeriniz (Tsh) kaç çıktı. Benim 3.3 çıktı ama doktor ilaç vermedi. Yüksek gibi ama. Sizin kaç?
canim bende yag ne anlamadim ama tsh degerini de ilk 16 haftada bhcg yukseldikce tsh degisiklik gosterir demisti doktorum 16 haftaya kadar yapilan testlerde tsh degerini dikkate almiyoruz demisti hatta sen jinekologa gostermeden tahlil sonucunu baska bi dr ilac verse bile bence hemen kullanma en azindan sor baska bi dr bunu verdi kullanayim mi diye
Aslında tsh yazacaktim telefondan yazınca yanlış çıkmış kusura bakmayın
canim bende yag ne anlamadim ama tsh degerini de ilk 16 haftada bhcg yukseldikce tsh degisiklik gosterir demisti doktorum 16 haftaya kadar yapilan testlerde tsh degerini dikkate almiyoruz demisti hatta sen jinekologa gostermeden tahlil sonucunu baska bi dr ilac verse bile bence hemen kullanma en azindan sor baska bi dr bunu verdi kullanayim mi diye
Geçmiş olsun canım. Benim de heralde bi sıkıntı görse doktor müdahale ederdi. Çok kafama takmiyim1.8 cikti canim en son benim. Ilac kullaniyorum. Her ay da kontrole gidiyorum. Benim dengesiz. Ilactan once bi 0.002 lerde falan bi 10.7 falan oluyodu dengesizdi. Simdi ilaclarla dengede şükür.
Senin erkenmiş ya iyi, cinsiyetini de öğrenirsin büyük ihtimalle. Benim 25 nisansonuç düşük risk çıktı şükür canım, bana da troid falan yaptılar sanırım bi sürü kan aldılar ama hangi testler bilmiyorum testlerin hepsi sorunsuz dedi doktor şükürler olsun, bebişi 10 gündür görmüyorum inşallah iyidir bi dahaki randevum 12 nsanda senin ne zaman
canım ben palmers kakao yağı çatlak kremi kullanıyorum. Sabah uyandığımda ve akşam yatağa girmeden sürüyorum. Tenine iyice yedirirsen çok yağlı kalmıyo canım. Benim kıyafetlere pek bulaşmıyo canım. Ama dediğim gibi masaj yaparak iyice tenime yediriyorum.
Aminnnnn!!! Zaman çabuk geçiyo canım. Görüceksin inşallah. Keyfini çıkar.sağol canım ya,insan bu dönem herşeyden endişeleniyor galiba:) senin ne güzel 14. hafta olmuş,allah sağlıkla kuçağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah:)
benim pek bel ağrım olmadı diyebilirim. sadece karın ağrım dün başladı ve hala ara ara devam ediyo. bi de göğüslerim kocaman oldu.umarım bunlar iyiye işarettir hasretim
Geçmiş olsun canım. Benim de heralde bi sıkıntı görse doktor müdahale ederdi. Çok kafama takmiyimSağol cevabın için
Senin erkenmiş ya iyi, cinsiyetini de öğrenirsin büyük ihtimalle. Benim 25 nisanO zamana kadar hareket de hissedemiycem, göremicem de ühüü ühüüü. Cinsiyet de o zamana kaldı. Ayda bir randevu veriyo artık. Ben de bişiy demiyorum Hadi hissetmeye az kaldı 4-5 hafta falan
Akşam dediğin gibi sürdüm canım, sağol. Emiyomuş cidden. Sıvı olanından aldım, shiffa home marka. Umarım faydasını görürüz. Göbüş büyümeye başladı çünkü
Aminnnnn!!! Zaman çabuk geçiyo canım. Görüceksin inşallah. Keyfini çıkar.
Cok sagol canim dediklerini yapicam ama bogazim yuzunden ateslenmisim alisik oldugum bi durum zaten simdi daha iyiyimtahlil yaptıralıda olmuş bayağı zaten idrar yolu enfeksiyonu çabuk gelişen bişi malesef bol bol su iç canım iyi gelecektir idrarın geldiğinde de erteleme hemen git ve iç çamaşırınıda sık sık değiştir
muhtemelen bebişindir canım anne burdayım diye sinyal veriyor:)ilerleyen günlerde daha net hissedeceksinkızlarr ne sorucammm
elime karnıma götürdüğüm zaman elimin altında bir baskı gibi bişey oluşuyo ama her yerinde değil bir kısmında acaba bebiş olabilir mi? böyle baskı ve bir ağırlık gibi bişey diyelim sağda oluyo sonra biraz sonra geçiyo gibi sonra sola koyuyorum elimi orda olmuyo mesela:26:
evet canım senin randevuya daha varmış ama olsun geç olunca kesin sonuç alırsın cinsiyette erken öğrenince bazen yanlış olabiliyor, ben o kadar dayanamıyorum içim içimi yiyo doktorda en fazla 3 haftada bir çağırıyor zaten, bizde cinsiyeti eğer bebecik gösterirse öğrenicez inşallahallah sağlıklı evlat versin başka bişeycik dilemem kız erkek hiç farketmez karnım baya bi büyüdü dışardan anlaşılıyor artık komşu sordu geçen gün hamilesin sen dedi bi tuhaf oldum yahu , birde bizim ailede baya çabuk büyüyo karnımız 2 ablam var onlarında öyle olmuştu ırsi sanırım , 9. ayda yuvarlanarak gezicem sanırım
Aynen öyle, sağlıklı olsunlar daYa benim de karnım biraz şişti, ama anca bilenler anlıyolar, aaa evet göbek çıkmış diyolar. Daha bilmeyen biri tespit edemedi Bugün biraz ev işi yaptım, belim ağrıdı, korkuyorum ama yapmadan da olmuyo. İçim sıkılıyo. İşe gittiğim günler masabaşı Allahtan. Sen çalışıyo muydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?