2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olsun ben 15 martta transfer oldu güzel haberler aldım çok şükür. Dün bir daha kan verdim aile hekimine hem gebelik hemde tsh baktılar. Yağ 4.42 çıktı. Bhcg 3000 kusur çıktı sizce bu normal mi

Allah bebeğini/bebeklerini kucağına almayı nasip etsin Yağ ne oluyor, TSH mı 4.42 anlamadım. Eğer öyleyse ilaca başlaman gerekir, 1-2 arası uygun görülüyor.

Allah bebeğini/bebeklerini kucağına almayı nasip etsin Yağ ne oluyor, TSH mı 4.42 anlamadım. Eğer öyleyse ilaca başlaman gerekir, 1-2 arası uygun görülüyor.
canim bende yag ne anlamadim ama tsh degerini de ilk 16 haftada bhcg yukseldikce tsh degisiklik gosterir demisti doktorum 16 haftaya kadar yapilan testlerde tsh degerini dikkate almiyoruz demisti hatta sen jinekologa gostermeden tahlil sonucunu baska bi dr ilac verse bile bence hemen kullanma en azindan sor baska bi dr bunu verdi kullanayim mi diye

Canım gözün aydın, Allah kucağımıza almayı nasip etsin Kızlar tiroid değeriniz (Tsh) kaç çıktı. Benim 3.3 çıktı ama doktor ilaç vermedi. Yüksek gibi ama. Sizin kaç?

1.8 cikti canim en son benim. Ilac kullaniyorum. Her ay da kontrole gidiyorum. Benim dengesiz. Ilactan once bi 0.002 lerde falan bi 10.7 falan oluyodu dengesizdi. Simdi ilaclarla dengede şükür.

Aslında tsh yazacaktim telefondan yazınca yanlış çıkmış kusura bakmayın

Canım yanlış yazmışın telefondan yazınca öyle çıkmış. tsh yüksek dedi doktorum ama bhcg'den kaynaklanıyor olabilir. Tekrar bi dahiliyeye gözük dedi Ama yorumun baya rahatlattı canım saolasın..

1.8 cikti canim en son benim. Ilac kullaniyorum. Her ay da kontrole gidiyorum. Benim dengesiz. Ilactan once bi 0.002 lerde falan bi 10.7 falan oluyodu dengesizdi. Simdi ilaclarla dengede şükür.
Geçmiş olsun canım. Benim de heralde bi sıkıntı görse doktor müdahale ederdi. Çok kafama takmiyim Sağol cevabın için

Senin erkenmiş ya iyi, cinsiyetini de öğrenirsin büyük ihtimalle. Benim 25 nisan O zamana kadar hareket de hissedemiycem, göremicem de ühüü ühüüü. Cinsiyet de o zamana kaldı. Ayda bir randevu veriyo artık. Ben de bişiy demiyorum Hadi hissetmeye az kaldı 4-5 hafta falan

Akşam dediğin gibi sürdüm canım, sağol. Emiyomuş cidden. Sıvı olanından aldım, shiffa home marka. Umarım faydasını görürüz. Göbüş büyümeye başladı çünkü
sağol canım ya,insan bu dönem herşeyden endişeleniyor galiba:) senin ne güzel 14. hafta olmuş,allah sağlıkla kuçağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah:)
Aminnnnn!!! Zaman çabuk geçiyo canım. Görüceksin inşallah. Keyfini çıkar.

benim pek bel ağrım olmadı diyebilirim. sadece karın ağrım dün başladı ve hala ara ara devam ediyo. bi de göğüslerim kocaman oldu.umarım bunlar iyiye işarettir hasretim

anladım canım ama herkez de aynı belirtiler olacak değil sen çok bunlara takılma bence inşş bebişin seninledir

ayy dayanamadım muayene oldum bebeşimi gördüm iyi şükürler olsun oyy tosunum yerim ben onu bir hafta önden gidiyomuş:)

evet canım senin randevuya daha varmış ama olsun geç olunca kesin sonuç alırsın cinsiyette erken öğrenince bazen yanlış olabiliyor, ben o kadar dayanamıyorum içim içimi yiyo doktorda en fazla 3 haftada bir çağırıyor zaten, bizde cinsiyeti eğer bebecik gösterirse öğrenicez inşallah allah sağlıklı evlat versin başka bişeycik dilemem kız erkek hiç farketmez karnım baya bi büyüdü dışardan anlaşılıyor artık komşu sordu geçen gün hamilesin sen dedi bi tuhaf oldum yahu , birde bizim ailede baya çabuk büyüyo karnımız 2 ablam var onlarında öyle olmuştu ırsi sanırım , 9. ayda yuvarlanarak gezicem sanırım

Cok sagol canim dediklerini yapicam ama bogazim yuzunden ateslenmisim alisik oldugum bi durum zaten simdi daha iyiyim

kızlarr ne sorucammm

elime karnıma götürdüğüm zaman elimin altında bir baskı gibi bişey oluşuyo ama her yerinde değil bir kısmında acaba bebiş olabilir mi? böyle baskı ve bir ağırlık gibi bişey diyelim sağda oluyo sonra biraz sonra geçiyo gibi sonra sola koyuyorum elimi orda olmuyo mesela:26:

muhtemelen bebişindir canım anne burdayım diye sinyal veriyor:)ilerleyen günlerde daha net hissedeceksin

Aynen öyle, sağlıklı olsunlar da Ya benim de karnım biraz şişti, ama anca bilenler anlıyolar, aaa evet göbek çıkmış diyolar. Daha bilmeyen biri tespit edemedi Bugün biraz ev işi yaptım, belim ağrıdı, korkuyorum ama yapmadan da olmuyo. İçim sıkılıyo. İşe gittiğim günler masabaşı Allahtan. Sen çalışıyo muydun?

Herkese merhaba. Transfer sonrası raporluydum. Dün göreve başladım. Akşam kasıklarım çok ağrıdı. Sabahtan beri de vajenimde bir acı, zonklama var. Şimdi eve geldim, sanki çamaşırımda kan var gibi geldi. Fitil koyarken yokladım bir şey yok. Bilmiyorum artık. Acaba rapor alıp başlamasa mıydım sonuçlanana kadar? Şu kan canımı sıktı. Yerleşme kanaması için geç değil mi? 2. gün embriyosu nakledildi. 4 hücreli. Bugün transferin 12 günü.

Bu arada 3 gündür idrar testi yapıyorum.Merak ettiğim testteki ikinci çizgi birinci çizgi kadar koyu oluyor mu? 3 gündür belirgince bir ikinci çizgi çıkıyor. Ama daha öncekilerden daha belirgin değil. Daha belirginleşmesi gerekmiyor muydu? Neredeyse aynı koyulukta. İdrar testine de çok güvenemiyorum çünkü geçen hafta Çarşamba günü hcg iğnesi yaptım.
Bir de bu testlerde, ikinci çizgi birinciyle aynı koyulukta mı oluyor, yoksa daha mı açık renkli oluyor?
Lütfen aydınlatın beni. Çok karışığım şu anda.

evet bankacıyım ama işim rahat şükür oturuyorum sıkıntı olmuyo, temizlik içinde kadın alıyorum uzun zamandır şükür ki ütü temizlik derdim olmuyo, ara sırada annem yada kv geliyo biraz kalıyo yemek falan yapıp dolaba atıyolar , bi şekilde idare edicem artık doğuma kadar, ben mayısda bebek 17 haftalıkken falan uçakla ailemi ziyaret etmeyi düşünüyorum doktorda sorun olmaz dedi ama yinee ikilemde kaldım gitsemmi gitmesemmi diye:44::44::44:

Bu kadar anne adayından sorularıma yanıt verecek kimse yok mu arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…