2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

ikinci cizgi silik de olsa pozitif demek illaki ayni renk olacak diye bisey yok kan testi hic yaptirmadin 12. gun olmus

ikinci cizgi silik de olsa pozitif demek illaki ayni renk olacak diye bisey yok kan testi hic yaptirmadin 12. gun olmus

Kan için test günüm Cuma.Merkezden verdikleri gün. Acaba bu gün gidip yaptırsam mı? Beni tereddüte düşüren geçen çarşamba 2. bir hcg iğnesi yapmış olmam. Ama daha önce hcg iğnesini 8. günü test yapmıştım ve 3.75 çıkmıştı. Bugün de 8. günü. Yaptırsam mı acaba testi?

idrar testleri yanıltıcı olabilir. daha doğrusu idrara geç geçiyo genelde. ama açık renkte olsa 2. çizgi çıktıysa büyük bir ihtimalle hamilesindir. inşallah öyledir kan canımı çıktı demişsin ama kan yok gibi anladım ben sana öyle gelmiş sanırım değil mi?

muhtemelen bebişindir canım anne burdayım diye sinyal veriyor:)ilerleyen günlerde daha net hissedeceksin

canım inşallah yaaa. benim oğlan tembel çıktı babasına çekmiş galiba :))) dün devlet hastanesinde ultrosona girdim saat sabah 09.30 idi oğluş uyuyodu yine :))) ama kalp atışını gördüm yanıp sönüyodu doktor da gösterdi zaten. baktı normal dedi. bacaklarını ölçtü hatta uzun boylu olcak dedi. bişey olsa söylerdi heralde. niye oynamadı onu taktım şimdi de. iyice paranoyak oldum. dün gece geç vakit eşim hissettiğini söylüyo oğlumu vallahi bilmiyorum geç uyuyup geç uyanıyo benimki galiba :)))

İnşallah canım ya, inşallah öyledir. 5. tedavim bu benim. Bilemedim ki tam olarak kan mı değil mi? Progestan fitil kullanıyorum. Krem şeklinde bembeyaz geri akıyor ya, bir tarafı pembe akmış. Ama fitil koyarken kontrol ettiğimde de kan yoktu. Öte yandan aşağısı da zonklayıp duruyor. Neyse bakalım yarın kanama olacak mı. Adetin gelişi ise yarına artar heralde değil mi? Hiç test günümden önce adet olmamıştım ben.

eger bekleyemem diyosan cumaya kadar bugun test yaptirsan belli olur bence benim 5. embriyosuydu 8. gun kanda belli oldu

ayy dayanamadım muayene oldum bebeşimi gördüm iyi şükürler olsun oyy tosunum yerim ben onu bir hafta önden gidiyomuş:)
masallah tosuncuga bizimde oyle biraz bi sorun olur mu dedim yok biraz tombik bi bebek olacak sanirim dedi olsun yeterki tombik olsun boy olcusu benim dr soylemiyo ama ultrason kagidinda yazan deger varya 7le carpiyoruz hani onu hesapladim normal haftasindan fazla cikiyo galiba uzun olacak babasi gibi

canim bana test gununu beklerken ilaclari kullanirken adet olmazsin demislerti hemsireler yani adet kanamasi degildir fitil geri geliyodur belki ben crinone jel kullaniyodum o kahverengi geri geliyodu

canim bana test gununu beklerken ilaclari kullanirken adet olmazsin demislerti hemsireler yani adet kanamasi degildir fitil geri geliyodur belki ben crinone jel kullaniyodum o kahverengi geri geliyodu

Bilmiyorum canım, bakacağız artık. Cumaya netleşir durum İnşallah ben de aranıza katılırım bu sefer. Tekrar teşekkürler.

içerde kalmış kan da geri gelmiş olabilir. yumurta toplamadan felan kalan. ben fitil değil de crinone jel kullanıyodum o da topaklanmış halde değişik renklerde çıkıyodu yani olabiliyo bu tip şeyler. inşallah rabbim yüzünü güldürsün canım. cuma günü bizimle de paylaşırsın sevinçli haberi. 12. günün oldu ise kanda da çıkar aslında ama zaten 1 günün kalmış artık cuma yaparsın testini tam test gününde.

kizlar bugun tum gun evdeydim yaptigim sey yemek ve camasir asmak oldu sonra geldim tv karsisina oturdum yattim uzandim filan az once bi ayaga kalkayim dedim sol bacagimin ustune basamiyorum acayip belim agriyo geri döndüm yattim yine insallah gecer yaa

Alfabe korkma canım benimde 14. Haftaya kadsr aynı şey oldı, crinone jel siyah bile geliyordu, ağrım çoktu ama çok şükür tuttu seninde güzel haberlerini bekliyorum, bende iğne vuruldum iğneden 4 gün sonra testte çok silik ikinci çizgi vardı, sakın korkma iyiye işaret inşallah pozitif olacak

Arkadaslar bende bugun gidip dondurulmus embiriyolarimin transferini istedim ve hemen tedaviye basladik ilk denememiz hemen tutmustu ins buda tutar dondurulmus ebriyo ile hamile kalan varmi icinzde tutma olasiligi yoksa dahami dusuk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olgun ikisindede şans aynıymış daha geçen gün programda dedi ondan rahat ol bunları düşünme, şükür et dondurulmuş varmış, iyi haberlerini bekliyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim dondurulmuş embriyo ve çok şükür tuttu. Doktorum laboratuvarın çok iyi olduğunu, hiçbir fark olmayacağını söylemişti ve öyle oldu.

ohh ne güzelll bende evde durup vakit geçirmek istiyorm bu hafta öyle zor geçiyorki uykum var çok fena dinlenemiyorum ben hiçbenimde bacaklarım ağrıyor üstüne basamıyorum acıyor

ilk başlarda uyuyorlar sonra senle eş zamanlı uyuyup uyanıyorlar:)erkekler geç hissediliyor

Kızlar Günaydın...
Benim çok uykum va geceleri uyuyamıyorum. Bölük Bölük uykularım. Şimdi kafayı koysam Uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…