2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

canım benimde dondurulmuş embiryo 2 tane transfer edildi şükür ikisi de tuttu
yani kendini hiç sıkma tutar mı diye Allahın izniyle tutar taze ve dondurulmuşlar arasında pek fark yok artık

kızlar bende çalışıyorum ve çok yoruluyorum üstüne birde mide bulantılarım hat safhada ve sürekli uyumak istiyorum
Allahın izniyle şu 3 ayımı atlatırsam belki biraz rahatlarım

inşallah atlatırsın canım ilk üç ay ve son üç ay zor geçiyor ortası dedikleri gibi hamileliğin balayısı:)

kızlar bende çalışıyorum ve çok yoruluyorum üstüne birde mide bulantılarım hat safhada ve sürekli uyumak istiyorum
Allahın izniyle şu 3 ayımı atlatırsam belki biraz rahatlarım

Daha bende mide bulantısı yok ama uyku çok. Allah yardımcın olsun. Hiç sevmem mide bulantısını da nasıl geçiricem çok merak ediyorum.

aynen ama çalışırken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun ama zaman ilerleyip ağırlaşınca zor oluyor ben artık zorlanmaya başladım
ay ben dayanamiyorum artik calismaya maşallah sen guzel.idare ettin dun bugun evdeyim yarinda gitmem buyuk ihtimal hamileligin basinda uykusorunum yoktu ama simdi elimi kolumu kaldiramiyorum gece de burnum tikandi uyanip durdum

nerdesin canim ben mi farketmiyorum seni telefonda minicik gozukuyo nickler :)) yarindi galiba randevun insallah guzel haberlerle gelirsin

Merhaba ben tüp bebekle hamile kaldım şuan 12 haftalık Daha önce düşük tehlikesiyle hastanede yattım şuan iyi size sorum şu benim gebelik öncesi gastritim vardı ve mide yanmam şuan 2 katı doktorum lansor iç dedi sizce sakıncalımı birde 10. Haftamda mide bulantım durmuştu 2 hafta ve 12. Haftamda şiddetle geri başladı 5 kilo vermiştim zaten bu süre zarfında yemek yiyemiyorum su asla içemiyorum 1 aydır toplasanız 5 bardak su anca içmişimdir doktor yine ilk 3 ay bişey olmaz dedi ama hala içemiyorum ve malum 7 sene sonra tüp bebekle kavuştum bana önerileriniz sunarsanız sevinirim

nerdesin canim ben mi farketmiyorum seni telefonda minicik gozukuyo nickler :)) yarindi galiba randevun insallah guzel haberlerle gelirsin

valla kuzum bu ara pek giremez oldum havalardan mı ne bütün gün yatıyorum sersem gibiyim bugün biraz daha iyiyim çok şükür bahar yorgunluğu galiba

evet canım ya yarın 4 te kont var bakalım inşş miniğim biraz büyümüş kilo almıştır inşş allahıma dua ediyorum

insallah canim almistir allahin izniyle merak etme

bahar yorgunlugu mu bilmem ama benimde elim kolum zor kalkiyo gerci gitgide sistim agirlastim iyice topaç gibiyim masallah

bana da gaviscon ya da renni demislerdi canim doktor lansor icebilirsin dediyse sorun olmaz heralde

su da bende pek icemiyodum ama bikac aydir yarim litrelik siselerden aliyoruz eve pesimde gezdiriyorum aklima geldikce iciyorum istersen bi dene sende bi de midene belki leblebi iyi gelir hem susamani da saglar yani bunlar geliyo aklima insallah yardimi olur

Benim de midem sorunlu gastrit ülser ne ararsan var benim de ilk 3 ay cok midem ağrıdı ama ben az da olsa yiyebiliyordum sudan ben de tiksinmistim lansor sakın içme bana içme demişti doktorum gaviskon ve rubelis diye bir ilaç yazmıştı sadece gsviskonu ictim kötü olduğumda yine de sen bilirsin gecmis olsun...

arkadaşlar size birşey danışmam lazım.pcos yüzünden tüpbebekle hamile kaldım.aylardır glifor içiyorum günde 1000 mg*2 tane.
şimdi 8.haftamdayım bugün dahiliye doktoruna gittim tüpbebek doktorumun istediği tahlilleri yaptırmak için oda hemen bırakmalısın bu ilacın hamilelikte kanıtlanmış bir çalşması yok bebeğin gelişimi üzerine olumsuz etkileri olabilir dedi.sizlerden kullanan oldumu ne yaptınız ne önerldi

hic bilmiyorum canim kullanmadim da tup bebek doktoruna sor bence dahiliye dr u belki yanlis biliyo olabilir

Ben kullaniyorum 12.haftaya kadarda kullanicam endokrin uzmanim da kadin dogumcumda dusugu engelledigini soyledi fakat ben yaklasik 9 yoldir kullandigim icin karacigeri yoruyor oyuzden 10.haftada birakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…