arkadaşlar size birşey danışmam lazım.pcos yüzünden tüpbebekle hamile kaldım.aylardır glifor içiyorum günde 1000 mg*2 tane.
şimdi 8.haftamdayım bugün dahiliye doktoruna gittim tüpbebek doktorumun istediği tahlilleri yaptırmak için oda hemen bırakmalısın bu ilacın hamilelikte kanıtlanmış bir çalşması yok bebeğin gelişimi üzerine olumsuz etkileri olabilir dedi.sizlerden kullanan oldumu ne yaptınız ne önerldi
Ben kullaniyorum 12.haftaya kadarda kullanicam endokrin uzmanim da kadin dogumcumda dusugu engelledigini soyledi fakat ben yaklasik 9 yoldir kullandigim icin karacigeri yoruyor oyuzden 10.haftada birakicam
insülin direncim hala devam ediyor zaten.açlık kan şekerim 87 çıktı tokluğum 81 .yarın soracağım ahmet beye ama birde endokrine görünmek lazım onlarında fikrini almak lazım.glucophage kullanmadığım zaman açlık ataklarım oluyordu bırakırsam ne yaparım obez olurum artık.çok kararsızım bazı doktorlar hamilelik boyuncada kullandırıyorlarmış.cevabın için teşekkür ederim
ay ben dayanamiyorum artik calismaya maşallah sen guzel.idare ettin dun bugun evdeyim yarinda gitmem buyuk ihtimal hamileligin basinda uykusorunum yoktu ama simdi elimi kolumu kaldiramiyorum gece de burnum tikandi uyanip durdum
valla kuzum bu ara pek giremez oldum havalardan mı ne bütün gün yatıyorum sersem gibiyim bugün biraz daha iyiyim çok şükür bahar yorgunluğu galiba
evet canım ya yarın 4 te kont var bakalım inşş miniğim biraz büyümüş kilo almıştır inşş allahıma dua ediyorum
günaydınlar ve hayırlı cumalar annişler ve onların minik kuzuları
Ayni durum.bendede oluyodu ama gliforda olmuyo tatli falan istemio canim hic ben ahmet beyin arkdasi erdal duman a gidiyorum endokrin olarak gebelik boyunca sadece bebege kilo aldircagini bana kilo aldirmayacagini garantileyen bir doktor tabiki dediklerini yaparsam yaninda diyetisyen falanda calisiyor ahmet beye bende sormustum kullanicagiimizi.soylemisti bence cok tedirgin olma cok kullanan oldugunu duydum bende konus ahmet beyle kafan rahatlasin canm.
insülin direncim hala devam ediyor zaten.açlık kan şekerim 87 çıktı tokluğum 81 .yarın soracağım ahmet beye ama birde endokrine görünmek lazım onlarında fikrini almak lazım.glucophage kullanmadığım zaman açlık ataklarım oluyordu bırakırsam ne yaparım obez olurum artık.çok kararsızım bazı doktorlar hamilelik boyuncada kullandırıyorlarmış.cevabın için teşekkür ederim
arkadaşlar size birşey danışmam lazım.pcos yüzünden tüpbebekle hamile kaldım.aylardır glifor içiyorum günde 1000 mg*2 tane.
şimdi 8.haftamdayım bugün dahiliye doktoruna gittim tüpbebek doktorumun istediği tahlilleri yaptırmak için oda hemen bırakmalısın bu ilacın hamilelikte kanıtlanmış bir çalşması yok bebeğin gelişimi üzerine olumsuz etkileri olabilir dedi.sizlerden kullanan oldumu ne yaptınız ne önerldi
bugün randevum var zaten.bakalım ne önerecek ahmet bey.kendisi istemişti tahlilleri çok merak ediyorum.hem bebişi hem söyleyeceklerini.senin nasıl gidiyor hamilelik
inşş bitanem valla dr gitmek için sabırsızlanıyorum inşş bu mübarek günde hayırlı haberler alırım :26:insallah canim almistir allahin izniyle merak etme
bahar yorgunlugu mu bilmem ama benimde elim kolum zor kalkiyo gerci gitgide sistim agirlastim iyice topaç gibiyim masallah
canım bende 1 yıldır gilifor kullanıyorum benim ki 850 mg hamile kaldığım da sabah akşam aç karnına alıyodum sonra Ahmet hoca sadece akşam iç dedi ve hala da içiyorumarkadaşlar size birşey danışmam lazım.pcos yüzünden tüpbebekle hamile kaldım.aylardır glifor içiyorum günde 1000 mg*2 tane.
inşşş canım almıştır biraz aman sağlıklı olsun da biraz zayıf doğsun yeter ki sağ sağlim kucağıma alayım tek istediğim bualmıştır kilo annesi merak etme o bahar yorgunluğu bende de var ve hat safhalarda yaşıyorum hergün işe zor geliyorum valla
günaydınlar ve hayırlı cumalar annişler ve onların minik kuzuları
Arkadaşlar benim bir sorum var.Dün bende keseyi görmeye gittim ikizmiş bebeklerim gördüm çok şükür.5 haftalıkmış.Doktor vajinal ultrason yaptı eve geldiğimde kanamam başladı çok aşırı adet olur gibi değil ama yinede her lavaboya girdiğimde görüyodum aradım doktoru önemli bişey değil dedi.bugünde bakıyorum çamur gibi olmuş ve azalmış.böyle bi durumla karşılaşan varmı çok korktum hernekadar bişey olmaz desede.
transfer tarihine gore hesapladim ben sende oyle hesapla gebelik hesaplamada soruyo zaten seninde 5. gun transferi olmus blastokist deniyodu galiba onu sec bakalim ne cikacakarakadaşlar ben bişeyi merak ediyorum. Şimdi ben çeşitli sitelerden gebelik tarihi hesaplatıyorum ve okuyorum. Ama Tranfer zamanına kadar olan 2 hafta değerlendiriyorlar. benim hesaplamam 4. hafta gün olaarak hesaplıyorum. Onların ki bi hafta önde siz nasıl yaptınız. Benim yumurta toplama 10 mart - transfer 15 mart yardımcı oloabilir misiniz?
arakadaşlar ben bişeyi merak ediyorum. Şimdi ben çeşitli sitelerden gebelik tarihi hesaplatıyorum ve okuyorum. Ama Tranfer zamanına kadar olan 2 hafta değerlendiriyorlar. benim hesaplamam 4. hafta gün olaarak hesaplıyorum. Onların ki bi hafta önde siz nasıl yaptınız. Benim yumurta toplama 10 mart - transfer 15 mart yardımcı oloabilir misiniz?
inşş bitanem valla dr gitmek için sabırsızlanıyorum inşş bu mübarek günde hayırlı haberler alırım :26:
aynen canım bide benim çok kalp çarpıntılarım oluyo dün gece hiç uyuyamadım bugün dr soracağım gerçi gün içersinde de oluyo ama beni çok rahatsız ediyo artık
canım bende 1 yıldır gilifor kullanıyorum benim ki 850 mg hamile kaldığım da sabah akşam aç karnına alıyodum sonra Ahmet hoca sadece akşam iç dedi ve hala da içiyorum
inşşş canım almıştır biraz aman sağlıklı olsun da biraz zayıf doğsun yeter ki sağ sağlim kucağıma alayım tek istediğim bu
sana da hayırlı cumalar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?