Arkadaşlar benim bir sorum var.Dün bende keseyi görmeye gittim ikizmiş bebeklerim gördüm çok şükür.5 haftalıkmış.Doktor vajinal ultrason yaptı eve geldiğimde kanamam başladı çok aşırı adet olur gibi değil ama yinede her lavaboya girdiğimde görüyodum aradım doktoru önemli bişey değil dedi.bugünde bakıyorum çamur gibi olmuş ve azalmış.böyle bi durumla karşılaşan varmı çok korktum hernekadar bişey olmaz desede.
Hayırlı olsun canım. İnş. korkulacak bişey yoktur ben daha görmedim keseleri ama şimdi öyle diyince tereddüt ettim. Ne zaman transfer olmuştu senin? Endişelenme bence bi daha bakalım. Bugün böyle oldu diye...
Allah tamamına erdirsin, bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. Bana da doktorum önce kanama olursa normal demişti. Keseleri gördükten 2 gün sonra hafif bi kanamam olmuştu. Doktoruma haber verince düşük önleyici proluton depot vurulmamı istedi. Ertesi gün bişey olmadı ama sonraki gün kanamam artınca 7/24 kadındoğumcu olan özel bir hastanenin aciline gittim, gün boyu yatmama rağmen akşam 5 gibi kanama artmıştı. 2 gece kaldım, yine iğne serum falan kanama 2. güne geçti. Rahimde kanama alanı oluşmuş, 20 günde falan ancak geçti. Yatıp dinlendim, peş peşe rapor aldım, ayaklanmadım. Kanama geçene kadar 2-3 gün kan sulandırıcı hap olan coraspini kestim. Bazen doktorlar bişey olmaz normal deseler bile bizim için çok çok önemli. İnşallah bişey olmaz ve geçer ama yine de acil durumlar için gidebileceğin özel bir hastane belirle. Ayrıca, nar, nane, maydanoz, adaçayı vs. tüketme.
inşş bitanem valla dr gitmek için sabırsızlanıyorum inşş bu mübarek günde hayırlı haberler alırım :26:
aynen canım bide benim çok kalp çarpıntılarım oluyo dün gece hiç uyuyamadım bugün dr soracağım gerçi gün içersinde de oluyo ama beni çok rahatsız ediyo artık
canım bende 1 yıldır gilifor kullanıyorum benim ki 850 mg hamile kaldığım da sabah akşam aç karnına alıyodum sonra Ahmet hoca sadece akşam iç dedi ve hala da içiyorum
inşşş canım almıştır biraz aman sağlıklı olsun da biraz zayıf doğsun yeter ki sağ sağlim kucağıma alayım tek istediğim bu
sana da hayırlı cumalar canım
İnşallah canım.vajinal ultrasona bağladım ben birazda.8 martta oldu transferim
Benim doktorum normal gebelik gibi hesaplanir dedi son adet tarihinden itibaren yani.zaten normal yolla hamile kalanlarda 14.gun yumurtlamiyomu sonucta onlarinda 10-15gun bos geçiyor.ben adetimi gore hesapladim ultrasonda 3-4gun fark ediyo suanda.onuda 5.gun embriyosu olmasina bagliyorumarakadaşlar ben bişeyi merak ediyorum. Şimdi ben çeşitli sitelerden gebelik tarihi hesaplatıyorum ve okuyorum. Ama Tranfer zamanına kadar olan 2 hafta değerlendiriyorlar. benim hesaplamam 4. hafta gün olaarak hesaplıyorum. Onların ki bi hafta önde siz nasıl yaptınız. Benim yumurta toplama 10 mart - transfer 15 mart yardımcı oloabilir misiniz?
transfer tarihine gore hesapladim ben sende oyle hesapla gebelik hesaplamada soruyo zaten seninde 5. gun transferi olmus blastokist deniyodu galiba onu sec bakalim ne cikacak
Benim doktorum normal gebelik gibi hesaplanir dedi son adet tarihinden itibaren yani.zaten normal yolla hamile kalanlarda 14.gun yumurtlamiyomu sonucta onlarinda 10-15gun bos geçiyor.ben adetimi gore hesapladim ultrasonda 3-4gun fark ediyo suanda.onuda 5.gun embriyosu olmasina bagliyorum
canım inşallah da olmaz gerçekten çok zor mide bulantısıDaha bende mide bulantısı yok ama uyku çok. Allah yardımcın olsun. Hiç sevmem mide bulantısını da nasıl geçiricem çok merak ediyorum.
Arkadaşlar benim bir sorum var.Dün bende keseyi görmeye gittim ikizmiş bebeklerim gördüm çok şükür.5 haftalıkmış.Doktor vajinal ultrason yaptı eve geldiğimde kanamam başladı çok aşırı adet olur gibi değil ama yinede her lavaboya girdiğimde görüyodum aradım doktoru önemli bişey değil dedi.bugünde bakıyorum çamur gibi olmuş ve azalmış.böyle bi durumla karşılaşan varmı çok korktum hernekadar bişey olmaz desede.
Oncelikle hayirli olsun Allah tamamina erdirsin.Kahverengiye donduyse korkma kirmizi akici olursa kork demisti doktorum benimde 7.haftada kanamam oldu biraz proluton depot diye bi igne yaptir dim coraspirini biraktim ertesi gun kanamam kesildi seninkide azalmis kesilir insallah.vajinal ultrasondan olacagini zannetmiyorum ben 12.haftaya kadar hep vajinal muayene oldum bisey olmadi cok şükür.zararli olsa doktorlar vajinal muayene yapmaz herhalde diye düşünüyorum
canım inşallah da olmaz gerçekten çok zor mide bulantısı
canım benim bebişlerde ikiz bende kalp atışlarını duymadan önce çok hafif bir kanamam oldu dr.um iğne vermişti kullandım geçti çok şükür. şimdi iyiyim kanamam da yok çok şükür bebişlerimde iyi inşallah sende de birşey olmaz kendine dikkat et biraz dinlenmeye çalış
kızlar her sorumu sizlere sordum. ve bugüne kadar beni hiç cevapsız bırakmadınız sağolun. 5. gün transferi olmuştum. bugün transferimin 10. günü. kan testi sonucuma göre ben de artık bu topiğin müdavimiyim. değerim 257,71 çıktı. pazartesi günü testim tekrarlanacak. dualarınızı bekliyorum
dün dr söyledim canım bazı testler için kan verdim bidaha ki gittiğim de değerlendircekcanim carpinti bende de var ve bazen cok rahatsiz ediyo nabzim yüksek cikiyo 103 cikmisti doktora gitmeden hemen evvel dr da yuksek dedi hatta gecen aksam 119 cikti tansiyonum normal ama yine de doktor simdilik ilac vermedi ama carpinti aninda melisa cayi ic bakalım rahatlatacak mi dedi yoksa ilac verecekmis
aynen canım annnem öyle diyo zayıf doğsun sonra kilo alır toparlar kendini yeter ki eli ayağı düzgün sağlıllı olsunlaraman sağlıklı olsunlarda zayıf kilolu fark etmez bende çok zayıf doğmuşum ama şimdiki halimi gören inanmaz:)birzamanlar çok zayıf olduğuma
kızlar her sorumu sizlere sordum. ve bugüne kadar beni hiç cevapsız bırakmadınız sağolun. 5. gün transferi olmuştum. bugün transferimin 10. günü. kan testi sonucuma göre ben de artık bu topiğin müdavimiyim. değerim 257,71 çıktı. pazartesi günü testim tekrarlanacak. dualarınızı bekliyorum
Aramiza hosgeldin diyelim o zamankızlar her sorumu sizlere sordum. ve bugüne kadar beni hiç cevapsız bırakmadınız sağolun. 5. gün transferi olmuştum. bugün transferimin 10. günü. kan testi sonucuma göre ben de artık bu topiğin müdavimiyim. değerim 257,71 çıktı. pazartesi günü testim tekrarlanacak. dualarınızı bekliyorum
Allah tamamına erdirsin canımkızlar her sorumu sizlere sordum. ve bugüne kadar beni hiç cevapsız bırakmadınız sağolun. 5. gün transferi olmuştum. bugün transferimin 10. günü. kan testi sonucuma göre ben de artık bu topiğin müdavimiyim. değerim 257,71 çıktı. pazartesi günü testim tekrarlanacak. dualarınızı bekliyorum
çok sevindimkızlar dün dr çok güzel haberler aldım rabbime çok şükür kızım 4 günlük farkı kapatmış 1080gr olmuşçok mutlu oldum ultrasondan bakarken bi ara gözlerini açıp kapattı ayın 22 de tekrar çağırdı artık nst girmeye başlıcam bide bana ciğerleri gelişsin diye iğne yapacakmış maşallah yine kıpır kıpırdı maşallah subanallah kızıma
hepinize destekleriniz için çok tşk ederim iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?