2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Allah tamamına erdirsin, bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. Bana da doktorum önce kanama olursa normal demişti. Keseleri gördükten 2 gün sonra hafif bi kanamam olmuştu. Doktoruma haber verince düşük önleyici proluton depot vurulmamı istedi. Ertesi gün bişey olmadı ama sonraki gün kanamam artınca 7/24 kadındoğumcu olan özel bir hastanenin aciline gittim, gün boyu yatmama rağmen akşam 5 gibi kanama artmıştı. 2 gece kaldım, yine iğne serum falan kanama 2. güne geçti. Rahimde kanama alanı oluşmuş, 20 günde falan ancak geçti. Yatıp dinlendim, peş peşe rapor aldım, ayaklanmadım. Kanama geçene kadar 2-3 gün kan sulandırıcı hap olan coraspini kestim. Bazen doktorlar bişey olmaz normal deseler bile bizim için çok çok önemli. İnşallah bişey olmaz ve geçer ama yine de acil durumlar için gidebileceğin özel bir hastane belirle. Ayrıca, nar, nane, maydanoz, adaçayı vs. tüketme.

İnşallah canım.vajinal ultrasona bağladım ben birazda.8 martta oldu transferim

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.bugün kanamam dünki gibi değil yani bikaç damla koyu kahverengi çamur gibi leke görüyorum oda geçiyor diye umuyorum inşallah.artsaydı bende duramazdım yerimde.Allahım hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah.

aman sağlıklı olsunlarda zayıf kilolu fark etmez bende çok zayıf doğmuşum ama şimdiki halimi gören inanmaz:)birzamanlar çok zayıf olduğuma

İnşallah canım.vajinal ultrasona bağladım ben birazda.8 martta oldu transferim

Oncelikle hayirli olsun Allah tamamina erdirsin.Kahverengiye donduyse korkma kirmizi akici olursa kork demisti doktorum benimde 7.haftada kanamam oldu biraz proluton depot diye bi igne yaptir dim coraspirini biraktim ertesi gun kanamam kesildi seninkide azalmis kesilir insallah.vajinal ultrasondan olacagini zannetmiyorum ben 12.haftaya kadar hep vajinal muayene oldum bisey olmadi cok şükür.zararli olsa doktorlar vajinal muayene yapmaz herhalde diye düşünüyorum

Benim doktorum normal gebelik gibi hesaplanir dedi son adet tarihinden itibaren yani.zaten normal yolla hamile kalanlarda 14.gun yumurtlamiyomu sonucta onlarinda 10-15gun bos geçiyor.ben adetimi gore hesapladim ultrasonda 3-4gun fark ediyo suanda.onuda 5.gun embriyosu olmasina bagliyorum

transfer tarihine gore hesapladim ben sende oyle hesapla gebelik hesaplamada soruyo zaten seninde 5. gun transferi olmus blastokist deniyodu galiba onu sec bakalim ne cikacak

Trfanser Tarihi 5 hafta 1 günlük diyor. Yumurta toplama diyince 5 hafta 4 gün diyor. Teşekkürler Canım..

Öyelde okudum kafam karıştır. Son adet tarihi diyince 6. haftayı geçiyor. O kadar olmamıştır diye düşünüyorum. Neyse ben 5 hafta +1 günlük olanı dikkate alayım. O zamn çok teeşşükr ederim.

Daha bende mide bulantısı yok ama uyku çok. Allah yardımcın olsun. Hiç sevmem mide bulantısını da nasıl geçiricem çok merak ediyorum.
canım inşallah da olmaz gerçekten çok zor mide bulantısı

canım benim bebişlerde ikiz bende kalp atışlarını duymadan önce çok hafif bir kanamam oldu dr.um iğne vermişti kullandım geçti çok şükür. şimdi iyiyim kanamam da yok çok şükür bebişlerimde iyi inşallah sende de birşey olmaz kendine dikkat et biraz dinlenmeye çalış

Sağol canım sizinkide hayırlı olsun.Hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah..evet bugün kahverengiye döndü ve çok azaldı umarım bitecek.bana iğne bile demediler

Tamam canım çok teşekkür ederim dinleniyorum bol bol.inşallah bende duyarım kalp atışlarını ama vajinal muayeneden korktum iyice

i gunler kızlr dun ve bugun vajınıya dogru kramplar gırıyo... kramp gırınce kalakalıyorum hareket edemıyorum... drmu aradım knama varmı dedi yok dedım monulor dıye bı antıbıyotık verdı... ıdrar yolu enfeksıyonundan süphelendı sanırım ... 17+ 5 gunluk gebelık ıkızlere hamıleyım bu durumu yasayan varmı acaba?:26::26::26:

kızlar her sorumu sizlere sordum. ve bugüne kadar beni hiç cevapsız bırakmadınız sağolun. 5. gün transferi olmuştum. bugün transferimin 10. günü. kan testi sonucuma göre ben de artık bu topiğin müdavimiyim. değerim 257,71 çıktı. pazartesi günü testim tekrarlanacak. dualarınızı bekliyorum

aaayy cok sevindim masallah allahima sukurler olsun sabah sabah cok mutlu oldum allah tamamina erdirsin insallah

dün dr söyledim canım bazı testler için kan verdim bidaha ki gittiğim de değerlendircek
aman sağlıklı olsunlarda zayıf kilolu fark etmez bende çok zayıf doğmuşum ama şimdiki halimi gören inanmaz:)birzamanlar çok zayıf olduğuma
aynen canım annnem öyle diyo zayıf doğsun sonra kilo alır toparlar kendini yeter ki eli ayağı düzgün sağlıllı olsunlar

çok tebrik ederim canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşş sorunsuz bi gebelik geçirirsin sağlıkla yavruna kavuşursun

kızlar dün dr çok güzel haberler aldım rabbime çok şükür kızım 4 günlük farkı kapatmış 1080gr olmuşçok mutlu oldum ultrasondan bakarken bi ara gözlerini açıp kapattı ayın 22 de tekrar çağırdı artık nst girmeye başlıcam bide bana ciğerleri gelişsin diye iğne yapacakmış maşallah yine kıpır kıpırdı maşallah subanallah kızıma

hepinize destekleriniz için çok tşk ederim iyi ki varsınız

Aramiza hosgeldin diyelim o zamanAllah tamamina erdirsin insallah hayırlı olsun

Kizlar benimde randevum vardi bugun cok şükür gördüm bebegimi ama uyuyodu sanirim secde eder gibiydi ayni cok sasirdim:26: cinsiyeti netlestircektik ama uyandiramadi doktorumuz sadece bi ara yuzunu cevirdi ne rahatsiz ediyosunuz der gibi o kadar sagligi yerinde olsunda ogreniriz insallah

Allah tamamına erdirsin canım

çok sevindim maşallah kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…