2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

geç olsun da güç olmasın canım inşş bidaha ki kont gösterir kendini
Allah tamamına erdirsin canım

çok sevindim maşallah kızına
çok sağol canım benim tşk ederim
Arkadaşlar sizlerden güzel haber aldıkça çok mutlu oluyorum . İnşallah doğum haberlerinizi de alirizm.

amiiiin canım inşş rabbim hepimiz sağ sağlim kurtarsın bebişleri hayırlısıyla kucağımıza alalım

Evet canim 1hafta sonra tekrar cagirdi belki goruruz diye bakalim nasip artik.senin kuzunada masallah arayi kapatmis

Evet canim 1hafta sonra tekrar cagirdi belki goruruz diye bakalim nasip artik.senin kuzunada masallah arayi kapatmis

inşş canım miniğin hayırlısıyla gösterir kendini sende yavaş yavaş alışverişe başlarsın çok şükür canım rabbime kapatmış

çok sevindim canım, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı da nasip eder inş

benim kızım da 10 gün önce gitmiştim 1100 gr dı canım, acaba kilosu fazla mı diye düşünüyordum ama dr normal dedi..ama bi türlü yüzünü göstermedi, koluyla kapatmıştı, uğraştı doktor ama nafile...sadece ayak fotosu verdi, onu öpleyip kokluyorum işte

inşş canım miniğin hayırlısıyla gösterir kendini sende yavaş yavaş alışverişe başlarsın çok şükür canım rabbime kapatmış

masallah canim insallah boyle devam eder

bizimkiler de arkasini donmus yatiyodu dr baya ugrasti sonra da yok keyfi yerinde dönmüyor dedi

Günaydın kizlarrrr.
Hasretim miniginin farki kapatmasina cooookk sevindim. Aysecikim 1 hafta sonra yine goreceksin yavrucugunu ne guzel. Cikolata yeyince yerinde durmuyor sipalar bi dahakine yiyip oyle git istersen.
Bende pazartesi ayyy yarin gorecegim pasamizi. Bakalim bakalim buyumus mu Allahim hepimize saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Birde doktordan bi sey ogrendim kizlar. Aklinizda bulunsun sorun isterseniz sizde. Kucuk parmagin orta kemigine bakti. Neden baktiniz dedim. Onemli dedi. Kemigin olmamasi down sendromlu olabilecegi anlami tasiyormus. Doktorlariniz bakiversin kizlar..
Mutlu pazarlarrrrrrrrr...

yarın benim de kontrolum varr :))))

çok özledim oğluşumuu inşallah güzel ve hayırlı haberler ile dönerim ben de :))))

kızlar ben yavaştan bebek odalarına bakmaya başladım. biraz erken ama daha almam zaten de fikir ediniyorum. şu büyüyen karyolalar bir de normal karyolalar var. annem büyüyen karyolaları fazla büyük buldu. beğenmedi açıkcası. hem de çocuk 7-8 yaşında artık o yatağı beğenmez gereksiz dedi :))) normal karyolada 3-4 yaşına kadar sığar mı acaba diye düşünüyoruz babamız da büyüyen alalım diyo arada kaldım ben de :))) ben de odanın çok tıkış tıkış olmasını istemiyorum aslında. babamız her şeye muhalefet adam :))

sizler neler yaptınız?

buyuyen besik bende sevmiyorum hatta besigin buyuk haline iyi yatak bulmak zor yazmisti biri almaya karar verirsen arastir oyle al boyitlari acisindan yani normal besiklerde 3-4 yasina kadar yatiyolar ablamin ogullarindan biliyorum normal besik alcam ben henuz almadik bekliyoruz

Kızlar ilk üç ay önemli ya, çalışan var mı aranızda....
Dr unuz bu duruma ne diyor..

Kızlar ilk üç ay önemli ya, çalışan var mı aranızda....
Dr unuz bu duruma ne diyor..

canım ben çalışıyorum. yani çalıştım. sonra 8. haftamda kanamam oldu. düşük tehlikem vardı. o zaman rapor verdi. rapor bitti yine başladım. rapor istedim vermedi benim doktor kızıyor 9 ay yatacak halin yok dedi. senin ve bebeğin sağlığı yerinde olduğu sürece işe gitmende sakınca yok diyo. doktorum gebelik hastalık değil diyo. ama istirahat etmeni gerektiren 1 durum olursa o zaman tabiki veririz diyo. yaklaşımı böyle yani...

sağol canım. 3-4 yaşına kadar kullanıyosa belki eşimi de ikna edebiliriz bakalım bilmiyorum. annem de 7 ay dolmadan alma diyo. ben biraz aceleciyim galiba :))

sağol canım. 3-4 yaşına kadar kullanıyosa belki eşimi de ikna edebiliriz bakalım bilmiyorum. annem de 7 ay dolmadan alma diyo. ben biraz aceleciyim galiba :))
canim benim bebegim kiz bende evlenirken kendi kullandigim genc odami getirmistim rengi filan uygun yani o yuzden simdi niyetim sadece normal besik almak sonra zaten takimin yatagi bazasi filan var onda yatar diyorum ama dedigim gibi 3-4 yasina kadar yatabiluyolar besiklerde besigi en sona biraktik bizde canim nisan sonunda siparis vercem 15 gun sonra geliyomus benimde 7. ayim bitmis olacak o zaman sen simdilik kiyafet filan al buyuk parcalari sona birakirsin

Ben de şunu anlamıyorum, dr lar basbas bağırıyor üç ay dikkat edin diye...madem düşüklerin çok sık olduğu bu dönem illa kanama mı olması gerekiyor rapor vermeleri için...yuhhh diyorum....
Benim de aşırı bel ağrım oluyor. Lekelenmelerim oluyor arada..bana da rapor vermiyor...iş yerindeki insanlar malesef seni anlamıyorlarki geldin çalışş modundalar....yıllık izinlerimi kullanıyorum riske atamam yani...bi de benim tüp bebek...

canım bu başlığa yazan herkesin tüp bebek zaten :))) aslında bir yandan iyi şöyle düşün doktor rapor vermediğine göre demek ki sen de bebeğin de sağlıklısın. bu da çok güzel bişey. keşke hiç raporluk durumumuz olmasa ne güzel. kendi doktorun vermezse de başka yerden almayı araştırabilirsin. bizim işyerinde doğum yapan bayanlar doğum sonrası 6-7 ay hep raporla geçirdi. psikiyatriden felan kolay alınıyomuş. aklında olsun.

Ayy insallah hala inanamiyorum hem vakit gecer biraz Allah herkese yasatsin
bi bakmışsın canım gün gelmiş allahın izniyle
çok sevindim canım, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı da nasip eder inş
çok sağolsın bitanem inşşş rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın sağ sağlim kurtulalım minnoşlarımıza kavuşalım
aman canım sağlıklı olsun da kilosu çok önemli değil doğduktan sonra alsınlar valla biz her kont kızımın yüzünü net görüyoruz hep kendini gösteriyo bize geçen gün şansa gözlerini açtı ilk kez gördük çok şükür rabbime ya muhteşem bi duygu rabbim herkeze nasip etsin inşş
bizim ultrason çıktıları buzdolabın da da eşim her kont sonrası özenle yenileriyle değiştiriyor bizde gidip gelip seviyoruz ordan
masallah canim insallah boyle devam eder

bizimkiler de arkasini donmus yatiyodu dr baya ugrasti sonra da yok keyfi yerinde dönmüyor dedi
amiiiiin canım inşşşşş bu devamlılığını sürdürür
çok sağol canım benim inşş sende hayırlı haberler alırsın
valla şimde senden duydum orta parmak kemiğine bakıldığı zaten ilk zamanlar bütün parmaklar sayıldı tek tek kont edildi dr her seferinde bakıyodu belki de bana söylemdi

inşş oğluşun iyidir canım hayırlı haberlerin olsun inşşş

bizde de daha ne yapacağımıza ne alacağımıza karar veremdik bide bizim bu yaz tayinimiz var valla doğum bi yandan taşınma nasıl olacak hiç bilmiyorum :26:
yada gittiğmizden yerden odasını alırım
bende çok odayı doldurmak istemiyorum ferah rahat olsun bence de büyüyen beşik şimdilik çok gereksiz benim tanıdığım aldı ve çok pişman çünkü bebeği hep yanın da olduğu için yatak hiç kullanılmadı tabi yine de en son karar sizin

Arkadaşlar iki gün önce ultrasonda bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim vajinal ultrasondan sonra kanamam başladı elime bişeyler gelmeye başladı gittim doktora biri gitmiş dedi bizim istediğimiz gibi olmuş şuan üzülme felan dedi.ultrasondan önce hiçbirşey yoktu ona bağlıyorum biraz.diğerinede bişey olacak diye çok korkuyorum.canım çok sıkkın

merhaba canim benimde ilk once ikizdi biri 11. haftada gelisimi durdugunu ogrendim ama vajinal ultrasona baglama bence ilk haftalar surekli vajinal muayene olan arkadaslarimiz var gercektende ikiz risk demek bana da dr böylesi daha iyi demisti

merhaba canim benimde ilk once ikizdi biri 11. haftada gelisimi durdugunu ogrendim ama vajinal ultrasona baglama bence ilk haftalar surekli vajinal muayene olan arkadaslarimiz var gercektende ikiz risk demek bana da dr böylesi daha iyi demisti

Banada hep riskli ikiz demişlerdi ama şuan tek korkum diğerinede bişey olması.Allahım esirger inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…