geç olsun da güç olmasın canım inşş bidaha ki kont gösterir kendiniKizlar benimde randevum vardi bugun cok şükür gördüm bebegimi ama uyuyodu sanirim secde eder gibiydi ayni cok sasirdim:26: cinsiyeti netlestircektik ama uyandiramadi doktorumuz sadece bi ara yuzunu cevirdi ne rahatsiz ediyosunuz der gibi o kadarsagligi yerinde olsunda ogreniriz insallah
çok sağol canım benim tşk ederimAllah tamamına erdirsin canım
çok sevindimmaşallah kızına
Arkadaşlar sizlerden güzel haber aldıkça çok mutlu oluyorum . İnşallah doğum haberlerinizi de alirizm.
Evet canim 1hafta sonra tekrar cagirdi belki goruruz diye bakalim nasip artik.senin kuzunada masallah arayi kapatmisgeç olsun da güç olmasın canım inşş bidaha ki kont gösterir kendini
çok sağol canım benim tşk ederim
amiiiin canım inşş rabbim hepimiz sağ sağlim kurtarsın bebişleri hayırlısıyla kucağımıza alalım
Evet canim 1hafta sonra tekrar cagirdi belki goruruz diye bakalim nasip artik.senin kuzunada masallah arayi kapatmis
Ayy insallah hala inanamiyoruminşş canım miniğin hayırlısıyla gösterir kendini sende yavaş yavaş alışverişe başlarsınçok şükür canım rabbime kapatmış
kızlar dün dr çok güzel haberler aldım rabbime çok şükür kızım 4 günlük farkı kapatmış 1080gr olmuşçok mutlu oldum ultrasondan bakarken bi ara gözlerini açıp kapattı ayın 22 de tekrar çağırdı artık nst girmeye başlıcam bide bana ciğerleri gelişsin diye iğne yapacakmış maşallah yine kıpır kıpırdı maşallah subanallah kızıma
hepinize destekleriniz için çok tşk ederim iyi ki varsınız
kızlar dün dr çok güzel haberler aldım rabbime çok şükür kızım 4 günlük farkı kapatmış 1080gr olmuşçok mutlu oldum ultrasondan bakarken bi ara gözlerini açıp kapattı ayın 22 de tekrar çağırdı artık nst girmeye başlıcam bide bana ciğerleri gelişsin diye iğne yapacakmış maşallah yine kıpır kıpırdı maşallah subanallah kızıma
hepinize destekleriniz için çok tşk ederim iyi ki varsınız
inşş canım miniğin hayırlısıyla gösterir kendini sende yavaş yavaş alışverişe başlarsınçok şükür canım rabbime kapatmış
bizimkiler de arkasini donmus yatiyodu dr baya ugrasti sonra da yok keyfi yerinde dönmüyor dedibenim kızım da 10 gün önce gitmiştim 1100 gr dı canım, acaba kilosu fazla mı diye düşünüyordum ama dr normal dedi..ama bi türlü yüzünü göstermedi, koluyla kapatmıştı, uğraştı doktor ama nafile...sadece ayak fotosu verdi, onu öpleyip kokluyorum işte
yarın benim de kontrolum varr :))))
çok özledim oğluşumuu inşallah güzel ve hayırlı haberler ile dönerim ben de :))))
kızlar ben yavaştan bebek odalarına bakmaya başladım. biraz erken ama daha almam zaten de fikir ediniyorum. şu büyüyen karyolalar bir de normal karyolalar var. annem büyüyen karyolaları fazla büyük buldu. beğenmedi açıkcası. hem de çocuk 7-8 yaşında artık o yatağı beğenmez gereksiz dedi :))) normal karyolada 3-4 yaşına kadar sığar mı acaba diye düşünüyoruz babamız da büyüyen alalım diyo arada kaldım ben de :))) ben de odanın çok tıkış tıkış olmasını istemiyorum aslında. babamız her şeye muhalefet adam :))
sizler neler yaptınız?
Kızlar ilk üç ay önemli ya, çalışan var mı aranızda....
Dr unuz bu duruma ne diyor..
buyuyen besik bende sevmiyorum hatta besigin buyuk haline iyi yatak bulmak zor yazmisti biri almaya karar verirsen arastir oyle al boyitlari acisindan yani normal besiklerde 3-4 yasina kadar yatiyolar ablamin ogullarindan biliyorum normal besik alcam ben henuz almadik bekliyoruz
canim benim bebegim kiz bende evlenirken kendi kullandigim genc odami getirmistim rengi filan uygun yani o yuzden simdi niyetim sadece normal besik almak sonra zaten takimin yatagi bazasi filan var onda yatar diyorum ama dedigim gibi 3-4 yasina kadar yatabiluyolar besiklerde besigi en sona biraktik bizde canim nisan sonunda siparis vercem 15 gun sonra geliyomus benimde 7. ayim bitmis olacak o zaman sen simdilik kiyafet filan al buyuk parcalari sona birakirsinsağol canım. 3-4 yaşına kadar kullanıyosa belki eşimi de ikna edebiliriz bakalım bilmiyorum. annem de 7 ay dolmadan alma diyo. ben biraz aceleciyim galiba :))
canım ben çalışıyorum. yani çalıştım. sonra 8. haftamda kanamam oldu. düşük tehlikem vardı. o zaman rapor verdi. rapor bitti yine başladım. rapor istedim vermedi benim doktor kızıyor 9 ay yatacak halin yok dedi. senin ve bebeğin sağlığı yerinde olduğu sürece işe gitmende sakınca yok diyo. doktorum gebelik hastalık değil diyo. ama istirahat etmeni gerektiren 1 durum olursa o zaman tabiki veririz diyo. yaklaşımı böyle yani...
Ben de şunu anlamıyorum, dr lar basbas bağırıyor üç ay dikkat edin diye...madem düşüklerin çok sık olduğu bu dönem illa kanama mı olması gerekiyor rapor vermeleri için...yuhhh diyorum....
Benim de aşırı bel ağrım oluyor. Lekelenmelerim oluyor arada..bana da rapor vermiyor...iş yerindeki insanlar malesef seni anlamıyorlarki geldin çalışş modundalar....yıllık izinlerimi kullanıyorum riske atamam yani...bi de benim tüp bebek...
bi bakmışsın canım gün gelmiş allahın izniyleAyy insallah hala inanamiyorumhem vakit gecer biraz Allah herkese yasatsin
çok sağolsın bitanem inşşş rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın sağ sağlim kurtulalım minnoşlarımıza kavuşalımçok sevindim canım, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı da nasip eder inş
aman canım sağlıklı olsun da kilosu çok önemli değil doğduktan sonra alsınlarbenim kızım da 10 gün önce gitmiştim 1100 gr dı canım, acaba kilosu fazla mı diye düşünüyordum ama dr normal dedi..ama bi türlü yüzünü göstermedi, koluyla kapatmıştı, uğraştı doktor ama nafile...sadece ayak fotosu verdi, onu öpleyip kokluyorum işte
amiiiiin canım inşşşşş bu devamlılığını sürdürürmasallah canim insallah boyle devam eder
bizimkiler de arkasini donmus yatiyodu dr baya ugrasti sonra da yok keyfi yerinde dönmüyor dedi
çok sağol canım benimGünaydın kizlarrrr.
Hasretim miniginin farki kapatmasina cooookk sevindim. Aysecikim 1 hafta sonra yine goreceksin yavrucugunu ne guzel. Cikolata yeyince yerinde durmuyor sipalarbi dahakine yiyip oyle git istersen.
Bende pazartesi ayyy yarin gorecegim pasamizi. Bakalim bakalim buyumus muAllahim hepimize saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Birde doktordan bi sey ogrendim kizlar. Aklinizda bulunsun sorun isterseniz sizde. Kucuk parmagin orta kemigine bakti. Neden baktiniz dedim. Onemli dedi. Kemigin olmamasi down sendromlu olabilecegi anlami tasiyormus. Doktorlariniz bakiversin kizlar..
Mutlu pazarlarrrrrrrrr...
yarın benim de kontrolum varr :))))
çok özledim oğluşumuu inşallah güzel ve hayırlı haberler ile dönerim ben de :))))
kızlar ben yavaştan bebek odalarına bakmaya başladım. biraz erken ama daha almam zaten de fikir ediniyorum. şu büyüyen karyolalar bir de normal karyolalar var. annem büyüyen karyolaları fazla büyük buldu. beğenmedi açıkcası. hem de çocuk 7-8 yaşında artık o yatağı beğenmez gereksiz dedi :))) normal karyolada 3-4 yaşına kadar sığar mı acaba diye düşünüyoruz babamız da büyüyen alalım diyo arada kaldım ben de :))) ben de odanın çok tıkış tıkış olmasını istemiyorum aslında. babamız her şeye muhalefet adam :))
sizler neler yaptınız?
merhaba canim benimde ilk once ikizdi biri 11. haftada gelisimi durdugunu ogrendim ama vajinal ultrasona baglama bence ilk haftalar surekli vajinal muayene olan arkadaslarimiz var gercektende ikiz risk demek bana da dr böylesi daha iyi demistiArkadaşlar iki gün önce ultrasonda bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim vajinal ultrasondan sonra kanamam başladı elime bişeyler gelmeye başladı gittim doktora biri gitmiş dedi bizim istediğimiz gibi olmuş şuan üzülme felan dedi.ultrasondan önce hiçbirşey yoktu ona bağlıyorum biraz.diğerinede bişey olacak diye çok korkuyorum.canım çok sıkkın
merhaba canim benimde ilk once ikizdi biri 11. haftada gelisimi durdugunu ogrendim ama vajinal ultrasona baglama bence ilk haftalar surekli vajinal muayene olan arkadaslarimiz var gercektende ikiz risk demek bana da dr böylesi daha iyi demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?