bence imkanınız varsa gitmeyin rapor alın kızlar. ben epeydir alıyorum. biz herkes gibi 1 gecede hamile kalmadık o yüzden farkımız olmalı diye düşünüyorum.
canim ben bugun 7. haftaya girdim yeni yeni basliyor belirtiler..kafana takma fazla..insallah kalp atislarini duyariz bebeciklerimizinnn
canım ben sakarya'dayım tüp bebek doktoruma transferden sonra hiç gitmedim telefonla görüştüm sadece
sakarya da orhan solakoğlu doktorum normalde özel muayenesi var herhangi bi hastaneye bağlı değil yani ama doğumlar için beyhekim hastanesi ile anlaşmış orda yaptırıyomuş sezeryan olacak şimdilik 1500 tl fiyatı dedi ekstra hasteneye vermicem toplam tutar bu yani.
şimdilik demesinin sebebi de o zamanda yazmıştım 21 martta bi kanun çıkmış ona göre doğum ücretleri düşecekmiş sgk güvencesi olanlara, haziran başına yetişir büyük ihtimal şimdi evrakları hazırlanıyo filan demişti bakalım nasip sen hangi ildesin?
Kizlar yaa tupbebekte sezaryan mecbur mu ben normal istiyorum da...
Öyle mi hayırlı olsun canım .. Oyyy severim .. Ben pzt gitcem dra daha bi hafta var..
🌸🌸🌸
kalp atisi icinmi canim? burda cok agirdan aliyorlarrr, 7+4 e verdi bana ilk ultrason muayenesini..kalp atisi ve kese icin..
Benim bugün 6+1 aslında bu hafta gitsem kese görülür. Ama doktor hem kese hem kalp atışı aynı Nda olsun diye 7.haftayı bekletiyo. . Senin tekti dimi?
🌸🌸🌸
aa ayniymisiz canim hemsirenin dedigine gore benim 6+1 bugun, 27 martta 6. gun donmus 1 embiryo transfer edildi..benim bu hafta yine kandan takip edilcek, haftayada ultrason insallah..senin trasnfer nne zamandi?
aa ayniymisiz canim hemsirenin dedigine gore benim 6+1 bugun, 27 martta 6. gun donmus 1 embiryo transfer edildi..benim bu hafta yine kandan takip edilcek, haftayada ultrason insallah..senin trasnfer nne zamandi?
Amaaannn çok pardon canım yaa 5+1 yazacaktımben de şaşırdım nası olur diye.. Aramızda tam bi hafta var :)
🌸🌸🌸
bu bebisler aklimizi basimizdan aldi bizim:) bende diyorum demek tek ben degilim 7+ larda kapl atisini duymaya giden..ama tek benim yine:)) sen 6+ da gidiyorsun..ne guzellll
Aynen walla.. Aslında Beta 1500 ü geçince kese görülüyormuş acaba başka doktora gitsem mi demiyo değilimsenin kaçtı Beta en son ne zaman baktırdın? Ben 15. Gün baktırmıştım 1000 di
🌸🌸🌸
en son gecen carsamba bakildi 7000 di canim..simdi bu carsambayi bekliyorum yine kan tahlili icin..sonucum y guzel cikarsa pazartesiye randevu almak icin kasicam:))
İnşallaahh.. Aynı gün gidelim bebeişlerimizi görelim. Sen nerdeydin yurtdışında??
🌸🌸🌸
abd canim..insallah evet pazartesi gorsek duysak sahanee olurr
Orda doğum da burdan çok farklı biliyosun. Benim arkadaşı 2 gün sancıyla beklettiler normal doğum olsun diye. 22 dikişi vardı ama onu önemsemiyorlar. Yeterki bebek anne karnında çok kalsın diyolar. Burda hemen cart sezeryan.. Şanslısın yani. . Umarım herşey güzel olur canım..
🌸🌸🌸
o gunlere bi gelelim insallahta canim, artik normal yada sezeryan fark etmez:) beni bi yuruyuse cikiyorum gorusurusssinsallah hercey cok guzel olur hepimiz icin
günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?