Günaydın Canım sanada
nasıl gidiyor canım bebişler iyimi?
Günaydın arkadaşalr dünkü mide bulantısından sonra bugün baya bi yiyecek aldım yanıma ama bugünde midem çok iyi şükür. Birde sizler in gebelik takibini kim yaptı. Tüp bebek doktorum sürekli burda değil, birde 10. haftaya kadar ben bakıcam sonra yönlendiricem dedi. Sizler nerelere gittiniz? Nasıl bir yol izlediniz? Ben her hafta görmek istiyorum.
ben olduğum şehirden uzak br merkezde yaptırdım tüp bebeği.Transferin 12. günü kan testinde 429 değerim çıktı doktoru aradım olduğum şehirde bana farklı bir doktor önerdi şimdi ona gidiyorum.Perşembe günü Allah izin verirse kalp atışlarını duymaya gideceğiz.İlk değerime göre ilk doktorum ikiz demişti ama geçen hafta buradaki doktor tek kese var dedi.Hayırlısı olsun bu kadarına bile şükür.Mide bulantılarından bahsetmiyorum bile mahvetti beni.Şimdilik mide bulantısı ,ağız tadı değişikliği ,arada giren kramplar var.Hala transfer zamanı kullandığım ilaçlara devam ediyorum.sizler de ilaç kullanıyor musunuz?
İyi sanırımm şimdidilik bi sıkıntım yok mide bulantısı hariç. İşte geçen hafta keseleri gördük daha kalp atışlarını duymadım. Senin nasıl canım ?
demek mide bulantıların başladı cnm
benmkiside halen devam ediyo ikiz olması sebebiyle daha uzun sürüyor mide bulantılarım ve yoğun yaşıyorum bende
inşallah azkalmış kalp etışlarını da en yakın zamanda duyarsın
canım nerdesin çok zaman oldu sanki hiç yazmadın merakta bırakma bizi
ediyorum canım gözüm gibi bakıyorum ana çok az kaldı kavuşmaya günleri sayıyorum resmenmaşallah canım kızına dikkat et sende kendine hakikaten baş ağrısı çok fena inşallah bugune bişeyin kalmamıştır nst filan deyince baya baya doğuma yaklaştık mı ne acayip tırsıyorum
Selam annisler nasılsınız yazamıyorum kaç gündür
ediyorum canım gözüm gibi bakıyorum ana çok az kaldı kavuşmaya günleri sayıyorum resmenvalla canım baş ağrım geçti ama daha kötüsü başladı mide yanmam kaç gece oldu sabah 5 yada 6 buluyo uyumam bugün gittim sağlık ocağına şurup aldım çok şükür iyi geldi
bence bi an önce o büyük gün gelsin artık kızıma kavuşmayı çok istiyorum allahın izniyle
ee senin bebiş ne alem de herşey yolunda mı kuzunun
nerelerdesin canım hiç giremiyosun artık inş oğluşun da sende iyisinizdir
iyiyim canım çok şükür arada girip yazılanları okuyorumda yazmaya fırsatım olmadı sen napıyosun nasılsın
sıkma canını inşallah herşey yoluna girerInş. Az sürer çalışıyorum zor oluyor. Zaten burdakiler yokuşa sürüyor işi. Kendi rizamla işten çıkarmak istiyorlarmis
bugun 6+3 um ve sabah kahverengi lekelenmem oldu, pazarteside cok hafifi olmustu doktora gittim ve kanda betaya ve progesteron degerine bakildi hersey normaldi..bu lekelenmeler normalmi acaba yasayan var mi??
sıkma canını inşallah herşey yoluna girer
mide bulantısı benimde halen devam ediyor 10.haftama gireceğim yarın dört gözle 12.haftayı bekliyorum 12 haftadan sonra azalmaya başlıyormuş
canım moralini bozma çoğu kişide lekelenme oluyo ama yinede her ihtimale karşı doktorunla sürekli irtibatta ol
bugun 6+3 um ve sabah kahverengi lekelenmem oldu, pazarteside cok hafifi olmustu doktora gittim ve kanda betaya ve progesteron degerine bakildi hersey normaldi..bu lekelenmeler normalmi acaba yasayan var mi??
Canım doktorun normal dediyse sıkma canını. Biliyosun ben de senden tam bi hafta geriden geliyorum ben de de hiç bişe yok ben de ona stres oluyorum. Hiç bişey yaşamayan var mı benim gibi bilmiyorum da.. Her hamilelik farklı oluyo işte..
🌸🌸🌸
doktoru gormedimki sadece hemsire ilgileniyo burda, ancak ultrasona girersem gorucem heralde kendileriniii!! pazartesi kan testi yaptirdim hafif lekelenme olunca beta 22000 prego 18.9 cikti, iyi dediler, yuruyus yapma , iliskiye girme, agir kaldirma dediler gonderdiler..haftaya bakalim ultrasonum..her bunye farkli canim belirtisiz hamileleikte oluyor
9 ay boyunca lekelenmesi olan da var merak etme. Kendine dikkat et stres olma. .
🌸🌸🌸
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?