2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

bugun 6+3 um ve sabah kahverengi lekelenmem oldu, pazarteside cok hafifi olmustu doktora gittim ve kanda betaya ve progesteron degerine bakildi hersey normaldi..bu lekelenmeler normalmi acaba yasayan var mi??

Canim benimde oldu geçen hafta bu günlerde. Ben gittim doktora olur dedi . Progestan iğneyi yeniden yaptir dedi. 3 günde 1 tekrar yaptırıyorum korkmakta haklısın ama gecmezse git .

selam kızlar nasıl gidiyor , bu arada msruya arkadaşımızdan haber varmı cinsiyet öğrenmeye gidecekti

Kızlaaar pzt yi bekleyemedim yarın gitcem ilk kontrole. Bi keseyi görsem inancam rahatlıcam biraz.. Umarım kalbini de duyarım varlığından emin olurum.. Bu gece uyku yok yine 😕😕

🌸🌸🌸

selam kızlar nasıl gidiyor , bu arada msruya arkadaşımızdan haber varmı cinsiyet öğrenmeye gidecekti

Canım ben de sana bakıyodum, kalp kalbe karşı oldu Yarın gidiyorum doktora 4 te. Cok heyecanlıyım :18: Sen nasılsın? Ne değişiklikler var durumunda?

Canım ben de sana bakıyodum, kalp kalbe karşı oldu Yarın gidiyorum doktora 4 te. Cok heyecanlıyım :18: Sen nasılsın? Ne değişiklikler var durumunda?

ayyyy ne güzel yarın çok heyecanlı olacak, hem bebeğini göreceksin hemde cinsiyetini öğreneceksin bana hemen yazmayı unutma merak ederim, valla bende pek bi değişiklik yok canım bildiğin gibi gidiyor mide bulantılarım biraz daha hafifledi ama yinede ağzımın hiç tadı yok ne yesem boş neyse yolu yarıladık sayılır mutlu sona biraz daha yaklaştık inşallah

canım inşallah yarın duyarsın kalp atışını ben tam 6. haftanın bittiği gün duymuştum bebişimin kalbinin güm güm atışını , inşallah sende yarın derin bir oh çekeceksin

canım inşallah yarın duyarsın kalp atışını ben tam 6. haftanın bittiği gün duymuştum bebişimin kalbinin güm güm atışını , inşallah sende yarın derin bir oh çekeceksin

İnşallah canım.. Eminim çok güzel bi duygudur.. 🙏🙏🙏

🌸🌸🌸

Araya 1 ay girince acayip bi heyecan oldu. Ama çok güzel de bi heyecan bi yandan. Yarın inşallah güzel haberlerle gelirim, akşama yazarım sana da
Benim bulantılar hemen hemen sıfırlandı, göbüşte çıktı artık, kıyafetlere sığamıyorum. Gebe pantolonu almam lazım. Lcw ye baktım, begenmedim. Ama başka yerlerde de pahalı, mecbur ordan alıcam galiba.
Bu arada detaylı ultrasona ne zaman gireceğiz, kaçıncı haftada giriliyo? Ehehehu konudan konuya atladım baya ama

benimde dun kahverengi akintim olunca ultrasondan baktilar canim 6+4 dediler..kalp atislarini gorduk cok sukur..darisi basina insallahh

İnşallah seninde güzel haberlerini alırız canım. Allahım yardımcın olsun..

günaydın kızlar:) hem mutluyum hemde endişelerim tavan yapmış durumda inşallah iyidir diye:) salı günü de ikili testimiz var inşallah güzel çıkar sonucumuz:)

Kizlar herkese merhaba gecen hafta cumrtesi bizde pozitif sonucu aldik cok sukur dr 10gun sonra gel dedi ptesi gidicez cok heyecanliyim:) gunler gecmedi keseyi gorcez allahin izniyle bugun 4+6 olduk.gogus siskinligi ve surekli yemek yeme disinda bi belirtim yok:)midemde bulanmiyor sizin bulantilariniz kacinci haftada basladi?

Hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin... Belirtiler herkeste farklı oluyor, genetik sanırım, bizim ailedeki bayanlarda mide bulantısı ve kusma olmuyor. Ben de bi dönem hazımsızlık ve iştahsızlık oldu. Bebeğim ve kendim için yavaş yavaşta olsa yedim. Ama hamilelikte 300 kalori fazla almak yeterliymiş. Ayrıca, her türlü kokuya çok hassasiyetim vardı. Çok şükür atlattık o günleri :)

Hoşgeldin canım!!! İnan çokkkk sevindim Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah Benim 6-9. haftalarda yoğundu bulantım. Ama hiç çıkartacak kadar olmadı diyebilirim. Yani 6+ dönemde başlıyo genelde. Göğüs şişkinliği hiç bitmiyo diyebilirim.

benim 5inci haftanın sonlarında başladı. Gögüs ve şişkinlik transferden sona hep vardı. Hayırlı olsun canım. Dikkat et kendine.. Rabbim kucağıma almayı nasip etsin..

günaydın kızlar:) hem mutluyum hemde endişelerim tavan yapmış durumda inşallah iyidir diye:) salı günü de ikili testimiz var inşallah güzel çıkar sonucumuz:)

Hiç canını sıkma canım bişey yoktur. Allah yardımcın olsun.. Allahım kucağına almayı nasip etsin..

slm kızlar öncelikle hepinize hayırlı olsun.. bende 11 gün öğrendim pozitif sonucu. o gunden beri belim kopacak gibi ağrıyo.. sanki ağır kaldırmışımda ağrıyo gibi. böyle ağrıyıpta geçen var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…