bugun 6+3 um ve sabah kahverengi lekelenmem oldu, pazarteside cok hafifi olmustu doktora gittim ve kanda betaya ve progesteron degerine bakildi hersey normaldi..bu lekelenmeler normalmi acaba yasayan var mi??
selam kızlar nasıl gidiyor , bu arada msruya arkadaşımızdan haber varmı cinsiyet öğrenmeye gidecekti
Canım ben de sana bakıyodum, kalp kalbe karşı olduYarın gidiyorum doktora 4 te. Cok heyecanlıyım :18: Sen nasılsın? Ne değişiklikler var durumunda?
Kızlaaar pzt yi bekleyemedim yarın gitcem ilk kontrole. Bi keseyi görsem inancam rahatlıcam biraz.. Umarım kalbini de duyarım varlığından emin olurum.. Bu gece uyku yok yine 😕😕
🌸🌸🌸
canım inşallah yarın duyarsın kalp atışını ben tam 6. haftanın bittiği gün duymuştum bebişimin kalbinin güm güm atışını , inşallah sende yarın derin bir oh çekeceksin
Canim benimde oldu geçen hafta bu günlerde. Ben gittim doktora olur dedi . Progestan iğneyi yeniden yaptir dedi. 3 günde 1 tekrar yaptırıyorum korkmakta haklısın ama gecmezse git .
Araya 1 ay girince acayip bi heyecan oldu. Ama çok güzel de bi heyecan bi yandan. Yarın inşallah güzel haberlerle gelirim, akşama yazarım sana daayyyy ne güzel yarın çok heyecanlı olacak, hem bebeğini göreceksin hemde cinsiyetini öğreneceksin bana hemen yazmayı unutma merak ederim, valla bende pek bi değişiklik yok canım bildiğin gibi gidiyor mide bulantılarım biraz daha hafifledi ama yinede ağzımın hiç tadı yok ne yesem boş neyse yolu yarıladık sayılır mutlu sona biraz daha yaklaştık inşallah
Kızlaaar pzt yi bekleyemedim yarın gitcem ilk kontrole. Bi keseyi görsem inancam rahatlıcam biraz.. Umarım kalbini de duyarım varlığından emin olurum.. Bu gece uyku yok yine 😕😕
🌸🌸🌸
benimde dun kahverengi akintim olunca ultrasondan baktilar canim 6+4 dediler..kalp atislarini gorduk cok sukur..darisi basina insallahh
Oyyy severim maşallah size.. Ben de yarın gitcem bakalım hayırlısı inşallah..
🌸🌸🌸
normal dediler canim banada..kalp atislarini gorduk cok sukurrr
🌸🌸🌸
Kizlar herkese merhaba gecen hafta cumrtesi bizde pozitif sonucu aldik cok sukur dr 10gun sonra gel dedi ptesi gidicez cok heyecanliyim:) gunler gecmedi keseyi gorcez allahin izniyle bugun 4+6 olduk.gogus siskinligi ve surekli yemek yeme disinda bi belirtim yok:)midemde bulanmiyor sizin bulantilariniz kacinci haftada basladi?
Kizlar herkese merhaba gecen hafta cumrtesi bizde pozitif sonucu aldik cok sukur dr 10gun sonra gel dedi ptesi gidicez cok heyecanliyim:) gunler gecmedi keseyi gorcez allahin izniyle bugun 4+6 olduk.gogus siskinligi ve surekli yemek yeme disinda bi belirtim yok:)midemde bulanmiyor sizin bulantilariniz kacinci haftada basladi?
günaydın kızlar:) hem mutluyum hemde endişelerim tavan yapmış durumda inşallah iyidir diye:) salı günü de ikili testimiz var inşallah güzel çıkar sonucumuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?