slm kızlar öncelikle hepinize hayırlı olsun.. bende 11 gün öğrendim pozitif sonucu. o gunden beri belim kopacak gibi ağrıyo.. sanki ağır kaldırmışımda ağrıyo gibi. böyle ağrıyıpta geçen var mı??
Hoşgeldin canım!!! İnan çokkkk sevindimSağlıkla kucağımıza alırız inşallah Benim 6-9. haftalarda yoğundu bulantım. Ama hiç çıkartacak kadar olmadı diyebilirim. Yani 6+ dönemde başlıyo genelde. Göğüs şişkinliği hiç bitmiyo diyebilirim.
Benim ilk ayım ağrılı geçti belim kopuyordu resmen...sonra geçiyor
Kizlar herkese merhaba gecen hafta cumrtesi bizde pozitif sonucu aldik cok sukur dr 10gun sonra gel dedi ptesi gidicez cok heyecanliyim:) gunler gecmedi keseyi gorcez allahin izniyle bugun 4+6 olduk.gogus siskinligi ve surekli yemek yeme disinda bi belirtim yok:)midemde bulanmiyor sizin bulantilariniz kacinci haftada basladi?
Hoşgeldin canım!!! İnan çokkkk sevindimSağlıkla kucağımıza alırız inşallah Benim 6-9. haftalarda yoğundu bulantım. Ama hiç çıkartacak kadar olmadı diyebilirim. Yani 6+ dönemde başlıyo genelde. Göğüs şişkinliği hiç bitmiyo diyebilirim.
benim 5inci haftanın sonlarında başladı. Gögüs ve şişkinlik transferden sona hep vardı. Hayırlı olsun canım. Dikkat et kendine.. Rabbim kucağıma almayı nasip etsin..
Cok sagolun kizlar ins hayirlisiyla keseyi yada keseleri goruruz:)
Cok tesekkur ederim canim seni kasim aralik topiginden hatirliyorum ikizdi dimi insallah benimde oyledir 1 kez betahcg yapildi dr ikinciyi yaptirmadi suanda merakla ptesiyi bekliyorum
slm kızlar öncelikle hepinize hayırlı olsun.. bende 11 gün öğrendim pozitif sonucu. o gunden beri belim kopacak gibi ağrıyo.. sanki ağır kaldırmışımda ağrıyo gibi. böyle ağrıyıpta geçen var mı??
Araya 1 ay girince acayip bi heyecan oldu. Ama çok güzel de bi heyecan bi yandan. Yarın inşallah güzel haberlerle gelirim, akşama yazarım sana da
Benim bulantılar hemen hemen sıfırlandı, göbüşte çıktı artık, kıyafetlere sığamıyorum. Gebe pantolonu almam lazım. Lcw ye baktım, begenmedim. Ama başka yerlerde de pahalı, mecbur ordan alıcam galiba.
Bu arada detaylı ultrasona ne zaman gireceğiz, kaçıncı haftada giriliyo? Ehehehu konudan konuya atladım baya ama
mide yanmasina sutte iyi geliyomus soguk sut bi yudum bi yudum icmeliymis benimde bugun yanma var disarda yedim belki ondandir diyodum,
bu hafta sonu 4 hafta olacak kontrole gidecem yani bakalim insallah iyidir baya büyümüştur diye dusunuyorum
kızlar bizde de hazırlıklar hızla devam ediyo çarşamba günü kızımın odasını aldık 15 gün için de getireceklerçok heyecanlıyım çok bi an önce allahın izniyle onu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum
Geçmiş olsun canım, Gözün aydın iikiz mi? Allahım kucaaklarımıza almayı nasip etsin.
kızlar bizde de hazırlıklar hızla devam ediyo çarşamba günü kızımın odasını aldık 15 gün için de getireceklerçok heyecanlıyım çok bi an önce allahın izniyle onu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum
hayir canim tek koydurmustuk, tuttu cok sukur..insallah hepimiz saglikla kavusalim bebiskolarimiza:)
Merhaba,kaçıncı gün embriyosu , belirtileriniz ne oldu acaba
evet bende sadece bol olan elbiselerime girebiliyorumgören hamile olduğumu anlıyor artık. bildiğim kadarıyla 20. haftada falan gidiliyor detaylı ultrasona bebeğin 5. ayında gitmişti ablam sanırım...
bugün senden haber bekliyorum içime kız doğdu gibi hadi hayırlısı
6. gun donmus embiryoydu canim..sirt agrisi, mide gazi, burun kanamasi, goguslerde sslik agri sizlama, kasikta hafifi batma idi canim..ama ilaclarda yapiyor diyorlar..
Canım bebeğimiz erkekmiş, gayet her şeyini gördükEn önemlisi sağlık sıhhat yerinde görünüyor Çok mutlu olduk. 2 hafta sonra yeniden çağırdı, 18. haftada bakmak istediği şeyler varmış. Anlamadım ama.. 18. haftada ne bakılıyo ki acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?