2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Benim ilk ayım ağrılı geçti belim kopuyordu resmen...sonra geçiyor

Cok tesekkur ederim canim seni kasim aralik topiginden hatirliyorum ikizdi dimi insallah benimde oyledir 1 kez betahcg yapildi dr ikinciyi yaptirmadi suanda merakla ptesiyi bekliyorum

Ben 5+5 deyim bugün hala hiçbi belirtim yok çok şükür. Zaten 6.haftada başlarmış genelde canım

🌸🌸🌸

Cok tesekkur ederim canim seni kasim aralik topiginden hatirliyorum ikizdi dimi insallah benimde oyledir 1 kez betahcg yapildi dr ikinciyi yaptirmadi suanda merakla ptesiyi bekliyorum

Canım çikolata kisti mağduruydum ben de. Doktorum şimdi gebelikle gider dedi, inşallahhhh... Canım iki kese vardı ama biri boş çıktı. Hayırlısı böyleymiş. Şimdi bi tanecikle yola devam. Bugun de cinsiyetini öğrenicem, ben de çok heyecanlıyım. Ayy ama senin heyecanın da bi başkadır. Kalp atışı duymak, kese görmek çokk mutlu ediyo insanı. Hayırlı haberler duyalım inşallahh

Hayırlı olsun canım. Bende de bel ağrısı ve adet ağrısı olmuştu ara ara ama aşırı olmadı doğrusu. Herkesin farklı oluyor. Uzan, istirahat et bence.

evet bende sadece bol olan elbiselerime girebiliyorum gören hamile olduğumu anlıyor artık. bildiğim kadarıyla 20. haftada falan gidiliyor detaylı ultrasona bebeğin 5. ayında gitmişti ablam sanırım...
bugün senden haber bekliyorum içime kız doğdu gibi hadi hayırlısı

sütte içtim canım hiç faydası olmadı ama şurup çok iyi geldi işe yaradı bende yarın yine dr gideceğim nst girmek için büyümüştür tabi annesi kocaman olmuştur miniğin

kızlar bizde de hazırlıklar hızla devam ediyo çarşamba günü kızımın odasını aldık 15 gün için de getirecekler çok heyecanlıyım çok bi an önce allahın izniyle onu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum

Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım.. Az da kalmış. Dikkat et güzel haberlerini bekliyorumz...

hayırlı uğurlu olsun canımm. Allah güzel günlerde huzur mutluluk içinde uyumasını nasip etsin. benim de pazartesi şeker yüklemem var bakalım. sanırım aç gitmem gerekiyor. umarım çok zor geçmez. şekerli suyu içmek çok zor diye duydum bi de bi kaç kişi limon götür miden kötü olmasın dedi. bakacağız artık :)

Gule gule kullanin canim RABBIM icinde huzurla buyumesini nasip etsin,darisi benim kiza

Canım bebeğimiz erkekmiş, gayet her şeyini gördük En önemlisi sağlık sıhhat yerinde görünüyor Çok mutlu olduk. 2 hafta sonra yeniden çağırdı, 18. haftada bakmak istediği şeyler varmış. Anlamadım ama.. 18. haftada ne bakılıyo ki acaba :44:

Arkadaslar ne guzel erkenden bebeğinizin cinsiyetini öğreniyorsunuz ben bu hafta 20 haftalık olacam ins daha ogrenemedim cok merak ediyorum ama kismetse bu hafta ogrenecem

6. gun donmus embiryoydu canim..sirt agrisi, mide gazi, burun kanamasi, goguslerde sslik agri sizlama, kasikta hafifi batma idi canim..ama ilaclarda yapiyor diyorlar..

Arkadaşlar 7.gun idrar testi yapıp negatif olan sonra kanda pozitif olan var mı acaba,burda çoğu arkadaş sanırım idrar da silikte olsa netice alıyor benim 3.gun 2.kalite embriyo

Günaydın canim. Sansiyla gelsin paşan. Bahti acik olsun ömrü guzel olsun insallah.
Tedirgin olma. 18. Haftada bana ayrıntılı ultrasonla bakmislardi ve 4lu tarama testi yapilmisti. Bende oglusumu yarim saat doya doya seyretmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…