2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Canım niye bırakasın ki ilaçları daha kaçıncı hafta ki. Benim de iki kese görünmüştü, biri boş çıkmıştı, ama ilaçların hepsini kesmedim. Estrofemi kesmişti yanlış hatırlamıyosam. bazıları kesiliyo ama progestan fitil, folik asit ve hatta aspirine devam etmiştim. Hepsi kesilmez bence. Doktoruna iyice bi sor, yoksa ilaçları değil doktoru bırak bence

cnm daha 6. hafta kalp atışını duymadık. bunun biri boş dedi.progestan iğne ve kan sulandırıcı iğneyi kes dedi.sadece progestan fitile devam dedi.ama benim kafam karıştı.kimseye hamileyim deme vs. saçmaladı.siz hangi ilaçları ne zamana kadar kullandınız yardım edin bana. ilk denemede ve kadının yaşı 30 dan küçükse yasakmış iki embriyo.bize sormadılar zaten.2 embriyo oluştu zaten ikisi ni de koydular.doktorum profesör bi de çok kafamı karıştırdı.

canim ben 26 yasindayim eylulde 2 embriyo transferi oldu ikiside tuttu 11. haftaya kadar ikizdi ustelik ikisinin dr kalp atisini görmüştüm bence doktorun gereksiz stres yapmis ve sana da stres yaptirmis progastan fitil kullandigin icin igneyi birak demistir ama ben ikisini de kullandim sen eger igneyi kullanmaktan rahatsiz olmuyosan 12. haftaya kadar yaptirabilirsin yada tu bebek doktorundan baska bi jinekologa gidip danisabilirsin ben hamile oldugumuogrendikten sonra hic tup bebek doktoruna gitmedim baska bi jinekologa gittim kan sulandiriciyi da kanama filan olursa erken biraktiriyolar benim13. haftada kanamam oldu bebeklerin biri gitti o zaman icmedim bi sure coraspirini sonra biraz daha içip biraktip

çok teşekkür ederim ilgilendiğin için cnm gittim zaten bi jinekoloğa o da kullanmam gerektiğini söyledi.inşallah hakkımızda en hayırlısı olur. bilmiyorum bu zamana kadar gerçekten bu kadar stres olmamıştım

Canım ben de 29 yaşındayım, bana da sormadan koydular 2 embriyo. Yanlış hatırlamıyosam ben de o aralar, 6. haftada falan estrofem hapı kestim. Progestan fitile ve bebek aspirinine (ve tabiki folik asit) devam ettim. Zaten tutunmaya yardımcı olan o fitil. Ben onu da bıraktırdı sandım. Mesela ben hiç progestan iğne kullanmamıştım, 10. haftaya kadar hep crinone jel (progetan) kullandım. Doktorun sana da o yeterli olur diye düşünmüş demekki. Herkese iğne vermiyolar panik yapma. Yalnız kimseye hamile olduğunu söyleme demesi çok gereksiz olmuş, canını o sıktı galiba senin.

gercekten haklisin canim doktorlarda cok kafa karistiriyo mademki diger dr da kullan demis kullan bencede yardim edebildiysem ne mutlu bana

canim aspirine ne kadar sure devam ettin?? ve teshis edilen bi kan pihtilasmasi var miydi?? ben onlem olsun diye kullaniyorum, acaba ne zaman birakmaliyim doktora sormayi unuttum:26:

canim bu doktor seni uzmus bence en onmeli sey moral bu tedavide, bence degistir doktorunu..benim durumuma gelince transferden once basladigim estrogen bantlarina ve progstan ignesine 12 haftalik oluncaya kadar devam edecekmisim..tek bebisimiz var bu arada, tek transfer edilmisti..insallah bebislerin seninledirr

Kizlar seker yuklemesi yaptirdim bugun 50lik. Ust sinir 120 benim 165 cikti ; ( 100luk yapacagiz dedi haftaya ; (( idrarda da bakteri falan cikti. Ama yanma yok.

Bunun disinda oglusum 900gr olmus. Boyu da 35cm civarinda dedi. Sagligi iyi sukurler olsun. Kalp ekosu cekilecek haftaya.

Havadisler boyle kizlar.

Canım Gözün aydın. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

canim aspirine ne kadar sure devam ettin?? ve teshis edilen bi kan pihtilasmasi var miydi?? ben onlem olsun diye kullaniyorum, acaba ne zaman birakmaliyim doktora sormayi unuttum:26:

Canım ben 18. haftadayım, hala bebek aspirini kullanıyorum. Bende de bildiğimiz bi pıhtılaşma sorunu yok, önlem olarak verdi sanırım. Şu anda sadece demir hapı ve bebek aspirini kullanıyorum.

Arkadaşlar bişiy sorucam.benim sımdi 21 nisanda 230 cikti değerim.yarın ultrason icin cagırdı.pekii alttan mı bakıcak yoksa karından mi cok merak ediyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bişiy sorucam.benim sımdi 21 nisanda 230 cikti değerim.yarın ultrason icin cagırdı.pekii alttan mı bakıcak yoksa karından mi cok merak ediyorum.

Özsencim büyük ihtimal hatta kesin vajinal usg yapar. Benim de öyle yaptı. Çok küçük olduğu için gözükmez göbüşten.. Alttan keseye hatta keselere bakacak 😀

🌸🌸🌸

50 lik şeker yüklemesinde üst sınırı 140 olarak kabul ediyorlar. 140 üstüne 75 lik ya da 100 lük yeniden yapılıyor. Yeni teste kadar tatlı, şekerli yiyeceklerden ve aşırı meyveden uzak dur. İnşallah yine yüksek çıkmaz. Hamileliğinin kalan kısmında şeker takibi yapanlar oluyor.
İdrar için ben her ay tahlil ve kültür yaptırıyorum. Sana da tavsiye ederim. Bol su iç, 2.5 lt den aşağı içme. Geçmiş olsun.
Oğluna da maşallah. Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

Pıhtılaşma genetik test yaptırdım. MTHFR C677T heterezigot taşıyıcıyım. 12 hafta iğneyi de ek olarak kullandım. 31. hafta sonu yani 32 ye kadar da coraspin kullandım. Artık kullanmıyorum. 22. haftada detaylı ultrasona gittiğim doktor, bebeğin kan akışı gayet iyi coraspini bırakabilirsin dedi ama ben 32 ye gelince bıraktım.

Keseler iyi ultrason makinelerinde üstten görünse bile kalp atışını duyabilmek için mutlaka alttan kontrol edecektir.

Bende alttan bakmadılar.. Karından baktı. Keseyide gördü kalp atışınıda gördü. Ama ben daha kalp atışını duymadım.,

evet biraz gereksiz stres oldum ben de yaptırmaya karar verdim ilaçlara devam ediyorum doktor belki gereksizgördü ama ben korkuyorum kaybetmek istemiyorum başka bi jinekoloğa gittim bi süre daha kullan dedi. bakalım.inşallah iyi olur herşey.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…