2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Bugün sirf idrar testinde cift cizgiyi gormek icin test yaptım.daha once hic gorememistim.:))))

Sonunda öğrendik bi kızım olacak Allah'a şükür sagligida yerinde Rabbim olmayan herkese versin anne oluyorum hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Selam, arkadaslar tup bebekte kacıncı gun ebrıyosu sans oranı yuksektır ???? Yardımcı olurmusunuz ? Arkadasımın yarın transferı olacak.

saol canim bende test falan yapilmadi, onlem olsun diye kullaniyorum..bakalim biraz daha devam ozaman..

Selam, arkadaslar tup bebekte kacıncı gun ebrıyosu sans oranı yuksektır ???? Yardımcı olurmusunuz ? Arkadasımın yarın transferı olacak.

mantik olarak 5. 6. gune kadar yasayan embiryonun daha guclu oldugu anne karninda hayli hayli yasayacagi varsayilir..ancak ote yandan anne rahminden daha iyi bir ortam olmadigindan 3. gun transferide yapiliyor cogu yerde..benim 6. gun dondurulmus embiryoydu ve tutu cok sukur..darisi tum isteyenlerin basina..

Rabbım saglıklı bır sekılde kucagınıza almayı nasıp etsınn .. Bnm arkadasımında muhtemelen yarın transferı olacak ya 5 ya 6 gun ebrıyosu onun için merak edıyordum. Tesekkur ederım :)

Kizlar dün sabah aşı oldum bugün kolumu yukari kaldiramiyorum giyinirken bile agriyor dun hic bisey olmadi bugün başladı zaten ebe agri olacağını söylemişti ne zaman geçer acaba sizde nasıl oldu

Kizlar dün sabah aşı oldum bugün kolumu yukari kaldiramiyorum giyinirken bile agriyor dun hic bisey olmadi bugün başladı zaten ebe agri olacağını söylemişti ne zaman geçer acaba sizde nasıl oldu
aay tetanoz di mi cok fena yarina hafifler ama gece bile uyutmamisti beni ikincisinde bu kadar agri olmuyo gecmis olsun canim

Sonunda öğrendik bi kızım olacak Allah'a şükür sagligida yerinde Rabbim olmayan herkese versin anne oluyorum hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

oh cok şükür sonunda ogrendin canim kizima bi kanka daha geliyooo

aay tetanoz di mi cok fena yarina hafifler ama gece bile uyutmamisti beni ikincisinde bu kadar agri olmuyo gecmis olsun canim
Evet canim ya kolumu kaldiramiyorum resmen Bu gece de bana uyku yok anlaşılan 2.den korkmaya baslamistim ama neyseki cok ağrımıyor dedin.sagol canim

Hadi gozun aydin canim RABBIM hayirla kucagina almayi nasip etsin.bu arada senin kiz pek yaman olacak bu zamana kadar iyi gizledi kendini.

Bende tetanoz asisi oldum dun hemsire agri,siskinlik,hafif ates olabilir dedi ama bende tik yok cok sukur insaALLAHta olmaz

Gunaydin kizlar..
Bugun gidip keseyi gorduk cok sukur.
15 mayis kalp atislari icin cagirdi.

günaydın herkese
bugün üç ayların başlangıcı Rabbim bu mübarek günde evlatlarımızı bize bağışlasın
mübarek ramazana ulaşmayı da nasip etsin

Canım geçmiş olsun. Bizim haftalarımız yakın senle. Bebişin hareketlerini hissetmeye başladın mı? Ben daha net bişey hissedemedim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…