Pıhtılaşma genetik test yaptırdım. MTHFR C677T heterezigot taşıyıcıyım. 12 hafta iğneyi de ek olarak kullandım. 31. hafta sonu yani 32 ye kadar da coraspin kullandım. Artık kullanmıyorum. 22. haftada detaylı ultrasona gittiğim doktor, bebeğin kan akışı gayet iyi coraspini bırakabilirsin dedi ama ben 32 ye gelince bıraktım.
Keseler iyi ultrason makinelerinde üstten görünse bile kalp atışını duyabilmek için mutlaka alttan kontrol edecektir.
Bugün sirf idrar testinde cift cizgiyi gormek icin test yaptım.daha once hic gorememistim.:))))
Selam, arkadaslar tup bebekte kacıncı gun ebrıyosu sans oranı yuksektır ???? Yardımcı olurmusunuz ? Arkadasımın yarın transferı olacak.
mantik olarak 5. 6. gune kadar yasayan embiryonun daha guclu oldugu anne karninda hayli hayli yasayacagi varsayilir..ancak ote yandan anne rahminden daha iyi bir ortam olmadigindan 3. gun transferide yapiliyor cogu yerde..benim 6. gun dondurulmus embiryoydu ve tutu cok sukur..darisi tum isteyenlerin basina..
Canım ben 18. haftadayım, hala bebek aspirini kullanıyorum. Bende de bildiğimiz bi pıhtılaşma sorunu yok, önlem olarak verdi sanırım. Şu anda sadece demir hapı ve bebek aspirini kullanıyorum.
Bugün sirf idrar testinde cift cizgiyi gormek icin test yaptım.daha once hic gorememistim.:))))
Sonunda öğrendik bi kızım olacak Allah'a şükür sagligida yerinde Rabbim olmayan herkese versin anne oluyorum hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
aay tetanoz di mi cok fena yarina hafifler ama gece bile uyutmamisti beni ikincisinde bu kadar agri olmuyo gecmis olsun canimKizlar dün sabah aşı oldum bugün kolumu yukari kaldiramiyorum giyinirken bile agriyor dun hic bisey olmadi bugün başladı zaten ebe agri olacağını söylemişti ne zaman geçer acaba sizde nasıl oldu
Sonunda öğrendik bi kızım olacak Allah'a şükür sagligida yerinde Rabbim olmayan herkese versin anne oluyorum hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Evet canim ya kolumu kaldiramiyorum resmen Bu gece de bana uyku yok anlaşılan 2.den korkmaya baslamistim ama neyseki cok ağrımıyor dedin.sagol canimaay tetanoz di mi cok fena yarina hafifler ama gece bile uyutmamisti beni ikincisinde bu kadar agri olmuyo gecmis olsun canim
Kizlar dün sabah aşı oldum bugün kolumu yukari kaldiramiyorum giyinirken bile agriyor dun hic bisey olmadi bugün başladı zaten ebe agri olacağını söylemişti ne zaman geçer acaba sizde nasıl oldu
Gunaydin kizlar..
Bugun gidip keseyi gorduk cok sukur.
15 mayis kalp atislari icin cagirdi.
Hadi gozun aydin canim RABBIM hayirla kucagina almayi nasip etsin.bu arada senin kiz pek yaman olacak bu zamana kadar iyi gizledi kendini.
Bende tetanoz asisi oldum dun hemsire agri,siskinlik,hafif ates olabilir dedi ama bende tik yok cok sukur insaALLAHta olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?