Oyyy severim.. Maşallah. Tekti dimi özsen??
🌸🌸🌸
Gunaydin kizlar..
Bugun gidip keseyi gorduk cok sukur.
15 mayis kalp atislari icin cagirdi.
günaydın herkese
bugün üç ayların başlangıcı Rabbim bu mübarek günde evlatlarımızı bize bağışlasın
mübarek ramazana ulaşmayı da nasip etsin
Hayirli olsun canim.. kac haftalik tam simdi senin. Benim icin zaman durdu da gecmiyo...benim5+1bu gun keseyi gorurmuyum kiGunaydin kizlar..
Gunaydin kizlar..
Oyyy severim.. Maşallah. Tekti dimi özsen??
🌸🌸🌸
Canım geçmiş olsun. Bizim haftalarımız yakın senle. Bebişin hareketlerini hissetmeye başladın mı? Ben daha net bişey hissedemedim :44:
Hayirli olsun canim.. kac haftalik tam simdi senin. Benim icin zaman durdu da gecmiyo...benim5+1bu gun keseyi gorurmuyum ki
Canım bebeğimiz erkekmiş, gayet her şeyini gördükEn önemlisi sağlık sıhhat yerinde görünüyor Çok mutlu olduk. 2 hafta sonra yeniden çağırdı, 18. haftada bakmak istediği şeyler varmış. Anlamadım ama.. 18. haftada ne bakılıyo ki acaba :44:
canım bende bu cumartesi gidiyorum doktora sanırım 3 lü test için çağırıyor, bu arada çok sevindim desene ikimizinde oğluşu olacak süper.allah sağlık sıhhat versin...
KIZLAR BU ARADA BEN DÜN YANLIŞLIKLA AĞIR BİŞEY KALDIRDIM KANAMAM FALAN OLMADI AZCIK AĞRIM OLDU DOKTORDA SORUN OLMAZ DEDİ AMA TEDİRGİNİM BİLEN VARSA BENİ AYDINLATSIN CUMARTESİ RANDEVUM CTESİNE KADAR UYUYAMAM SANIRIM BEN
doktorun birşey olmaz demiş canım içini ferah tut ama birdaha da kaldırma dikkat etmelisin
birazcıkda dinlen uzan ağrında geçer
canım valla ağır olduğunu bilemedim unuttum beynim durdu sanki o an kaldırdım ama hemen bıraktım offff valla sinirim bozuldu ya şimdi ağrım yok ama sabah böyle hafif sağ tarafımda damar atması gibi oluyordu
Merhaba bayanlar ben ve biricik oglumuzda bu topikteki gibiyiz... rabbim isteyen herkese versin suan hala tedavisi olan gun sayanlara da bu güzelliği nasip etsin. .. size birsey sormak istiyorum tüp bebekte erken dogum olasılığı daha mı çok ve acaba normal doğum yapilabiliyor mu??? Cok baktim ama net bi cevap bulamadım. ..
Canim o agridan degil bebisin hareketlenmis anne benim burda oldugumu unutuyorsun diyor.
canım oncelıkler bebegın hayırlı olsun . erken dogum olasılıgı senın gebelık usrecıne baglı . mesela benım 26 haftanın sonuna kdar sureklı kanamam oldu hastanelerde yattım drlar allaha bırak dedı.plesanta hep asagıdaydı hıc yukarı cıkmadı hep her dr erken dogum rıskı var dedı hareket etmem asırı yurumem hep yasaktı bu yuzden 9 ay heyet raporluydum.hıc ev ısı yapmadım yedım ıctım yattım. 30 haftadan ıtıbaren bebek yukarı cıkmaya basladı.35ıncı haftada bana sureklı sezaryan dıyen drum artık herseyın n ormal oldugunu ve ıstersem normal dogurcagımı soyledı. bu saate kadar agrım sancım acılmam olmadı... bana sureklı dınlen dıyen drum normal dogumu baslatmak ıcın yuruyus ve merdıvn cıkmamı soyledı ama benımkı hala yukarda asagı ınmedı kanala gırmedı. bırde kılosundan dolayı ve 40. haftanın ıcınde olacagımızı ıcın bebek asagı ınmedıgı ıcın mecbure sezaryan olcak
canım oncelıkler bebegın hayırlı olsun . erken dogum olasılıgı senın gebelık usrecıne baglı . mesela benım 26 haftanın sonuna kdar sureklı kanamam oldu hastanelerde yattım drlar allaha bırak dedı.plesanta hep asagıdaydı hıc yukarı cıkmadı hep her dr erken dogum rıskı var dedı hareket etmem asırı yurumem hep yasaktı bu yuzden 9 ay heyet raporluydum.hıc ev ısı yapmadım yedım ıctım yattım. 30 haftadan ıtıbaren bebek yukarı cıkmaya basladı.35ıncı haftada bana sureklı sezaryan dıyen drum artık herseyın n ormal oldugunu ve ıstersem normal dogurcagımı soyledı. bu saate kadar agrım sancım acılmam olmadı... bana sureklı dınlen dıyen drum normal dogumu baslatmak ıcın yuruyus ve merdıvn cıkmamı soyledı ama benımkı hala yukarda asagı ınmedı kanala gırmedı. bırde kılosundan dolayı ve 40. haftanın ıcınde olacagımızı ıcın bebek asagı ınmedıgı ıcın mecbure sezaryan olcak
hayirli dogumlar diliyorum canimm darisi basimiza insallahhhh
Canim simdiden allah anali babali buyutsun saglikla kucagina al insalla cok az kalmis yavrina kavusmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?