2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Gunaydin kizlar..
Bugun gidip keseyi gorduk cok sukur.
15 mayis kalp atislari icin cagirdi.

Oyyy severim.. Maşallah. Tekti dimi özsen??

🌸🌸🌸

Esilacim gorusemiyoruz ne zamandir. Giremedim 2gundur. Nasil gidiyor. Belirtilerin basladi mi? Bendeki heyecan aynen devam. Bende bir gorseydim rahatlayacaktim.

Canım geçmiş olsun. Bizim haftalarımız yakın senle. Bebişin hareketlerini hissetmeye başladın mı? Ben daha net bişey hissedemedim :44:

16. Haftada segirme ve damar atisi gibi baslamisti simdilerle geriliyor.genelde sabah uyandigimda daha net hissediyorum.

Kızlar merhaba ,nasılsınız?ben dün ikili test için kan verdim sonuçu bugün çıkacak inşallah temiz çıkar🙏🙏 ense kalınlığı 0,9mm dedi doktorum burun kemiğimde varmış Allah'a şükür.testimizde temiz çıkarsa hamileliğinin tadı çıkarmaya başlayacağım
inşallah 3ayımda bitiyor hayırlıdıyla yarın😊

Arkadaşlar şimdi benim aklıma birşey takıldı.
Ben dün tüp bebek yapan doktoru aradım. Kalp atışlarını ne zaman duyarım diye o da tüp bebek yaptığı merkezde doplerli utrason cihazı yok dedi. Dışardan baktırabilirsin dedi. Bizim evin yakının bir tıp merkezi var oraya gidebilirsin dedi. Şimdi ben daha hiç bir doktora gözükmedim. 10 haftaya kadar ben bakıcam dedi. Ne yapsam herhangi bir hastaneye atık gebelik takibine başlasam orda duyar mıyım. Yoksa ayrıca kalp atışı için bir yere gideyim mi? Bu arada ankaradayım. Ankara da oturan arkadaşlar varsa nerede gebelik takibi yaptırıyorlar bilgi verebilir mi?:44:

canım bende bu cumartesi gidiyorum doktora sanırım 3 lü test için çağırıyor, bu arada çok sevindim desene ikimizinde oğluşu olacak süper.allah sağlık sıhhat versin...

KIZLAR BU ARADA BEN DÜN YANLIŞLIKLA AĞIR BİŞEY KALDIRDIM KANAMAM FALAN OLMADI AZCIK AĞRIM OLDU DOKTORDA SORUN OLMAZ DEDİ AMA TEDİRGİNİM BİLEN VARSA BENİ AYDINLATSIN CUMARTESİ RANDEVUM CTESİNE KADAR UYUYAMAM SANIRIM BEN

doktorun birşey olmaz demiş canım içini ferah tut ama birdaha da kaldırma dikkat etmelisin
birazcıkda dinlen uzan ağrında geçer

doktorun birşey olmaz demiş canım içini ferah tut ama birdaha da kaldırma dikkat etmelisin
birazcıkda dinlen uzan ağrında geçer

canım valla ağır olduğunu bilemedim unuttum beynim durdu sanki o an kaldırdım ama hemen bıraktım offff valla sinirim bozuldu ya şimdi ağrım yok ama sabah böyle hafif sağ tarafımda damar atması gibi oluyordu

Merhaba bayanlar ben ve biricik oglumuzda bu topikteki gibiyiz... rabbim isteyen herkese versin suan hala tedavisi olan gun sayanlara da bu güzelliği nasip etsin. .. size birsey sormak istiyorum tüp bebekte erken dogum olasılığı daha mı çok ve acaba normal doğum yapilabiliyor mu??? Cok baktim ama net bi cevap bulamadım. ..

Canim o agridan degil bebisin hareketlenmis anne benim burda oldugumu unutuyorsun diyor.

canım oncelıkler bebegın hayırlı olsun . erken dogum olasılıgı senın gebelık usrecıne baglı . mesela benım 26 haftanın sonuna kdar sureklı kanamam oldu hastanelerde yattım drlar allaha bırak dedı.plesanta hep asagıdaydı hıc yukarı cıkmadı hep her dr erken dogum rıskı var dedı hareket etmem asırı yurumem hep yasaktı bu yuzden 9 ay heyet raporluydum.hıc ev ısı yapmadım yedım ıctım yattım. 30 haftadan ıtıbaren bebek yukarı cıkmaya basladı.35ıncı haftada bana sureklı sezaryan dıyen drum artık herseyın n ormal oldugunu ve ıstersem normal dogurcagımı soyledı. bu saate kadar agrım sancım acılmam olmadı... bana sureklı dınlen dıyen drum normal dogumu baslatmak ıcın yuruyus ve merdıvn cıkmamı soyledı ama benımkı hala yukarda asagı ınmedı kanala gırmedı. bırde kılosundan dolayı ve 40. haftanın ıcınde olacagımızı ıcın bebek asagı ınmedıgı ıcın mecbure sezaryan olcak

hayirli dogumlar diliyorum canimm darisi basimiza insallahhhh

Canim simdiden allah anali babali buyutsun saglikla kucagina al insalla cok az kalmis yavrina kavusmana

hayirli dogumlar diliyorum canimm darisi basimiza insallahhhh

saol canım hepımız sagsalım saglıkla kucagımıza alırız kuzularımızı. hepımız zor sureclerden gectık allhım cocuk hasretı ceken herkesın kucaklarını doldursun. hepınıze saglıklı hamılelıkler dılıyorum ben bayagı sıkıntı cektım . ınsallh sagsalım bebegıme kavusurum.bırsey olcak dıye aklım cıkıyor

Canim simdiden allah anali babali buyutsun saglikla kucagina al insalla cok az kalmis yavrina kavusmana

cnm cok saol bu cuma bebegıme kavusacagım ınsallh.kucagıma almadan ınanamayacagım heralde...dualarınızı eksık etmeyın nolur. allhım hepınıze rahat sorunsuz bır hamılelık yasatsın ve sagsalım bebeklerınıze kavusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…