2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Bu haftalarda kasik agirisi ve bel agrisi normal mi sua n hesaplarina göre 5 haftalik gözüküyor birde ben her jafta gezmeye cikiyorum 1-2 saat bi zarari olur mu sürekli aile büyüklerinden baski görüyorum.

Yok cnm yaaa dikkat ettigin surece sıkıntı olmaz bende geziyorum.hızlı yürümee bidee cok fazla yürüme bencee..

Ben artık doktora gitmeye de korkuyorum bi yandan da dogsada sağlıkla hayirlisiyla biran önce kucağıma alsam diyorum ben çanta mı hazırladım ama hiç hayal ettiğim gibi olmadı aceleye geldi :(

Çok geçmiş olsun canım, okudum ama bir türlü cevap yazamadım..Nasıl oldun, bebiş nasıl şuan? Turgut bey mi yaptırcak doğumunu?

meraba kızlarr..bizimde Allah ın izniyle 12.haftamız bitiyo banada doktorum elevit ve demir hapı olarakata ferro ssanol verdi fakat elevitin içinde domuz yagı varmış dıye duydum dogrumu sizcede bu hafta doktora gidince sorucam bakalım değiştirecekmi:26:.yavrularımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder inş. rabbimm..

canim en basindan beri elevit icin icindeki e vitamini domuz kaynakli deniyo ama tabi bilmiyorum onun yerine decavit icin cok bana dr direk decavit verdi

haklısın canım doğum bu ne zaman olacağı belli olmaz artık son haftalardıyız benim de yarın kont var dr ne diyecek yarından sonra yavaş yavaş yıkama işlerine başlıcam annem de haftaya yanıma geliyor rabbim yardımcımız olsun hepimizin :31:

sağolsın bitanem rabbim bize kolaylık versin :26:

çok sağol kuzum çok şükür iyiyim şimdi :34:
ah valla sorma canım ya bazen düşünmekten başım ağrıyo kısmetse ilk önce doğum olacak 20 gün sonra taşınma işimiz şimdiden toparlanmaya başladık zaten ben hemen eşimle gitmicem annem de 1 ay kadar kalıp mevlütü yapıp sonra giderim bebekte biraz toparlar kendini en çok zaten onun için üzülüyorum daha çok küçük olacak :5:

haklisin canim ama vardir bunda da bi hayir demek lazim allah gittiginiz yerlerde de iyi insanlarla karsilastirsin

Canım bebeğin kilo alsın diye neler yemistin bizimde kiloya ihtiyacimiz var da

meyve kilo aldirir diyolar canim ozellikle muz ceviz bi de bi yerde yesil yaprakli bitkilerinde bebege kilo aldirdigini okumustum

ultanaci;35165958]Çok geçmiş olsun canım, okudum ama bir türlü cevap yazamadım..Nasıl oldun, bebiş nasıl şuan? ey mi yaptırcak doğumunu?[/QUOTE]

Iyi gibiyim canım ama kasilmalarim tam geçmedi hala arada oluyor yatıyorum sürekli ilac alıyorum dört saatte bi Hayirlisi bakalım turgut hoca yaptırcak doğumu

Kasık ağrılarım oluyor benim de, ayrıca su geliyor bazen vajenden..sizde oluyor mu

Canım bebeğin kilo alsın diye neler yemistin bizimde kiloya ihtiyacimiz var da

CAnım dün kontrolüm vardı. Benim bebek biraz zayıf. Doktor hergün 1 avuç dolusu fındık, badem, ceviz ve yeşilllik ye dedi.

Kasık ağrılarım oluyor benim de, ayrıca su geliyor bazen vajenden..sizde oluyor mu

Doktorunla mutlaka görüş. Akıntı veya enfeksiyona karşı muayene olur veya tahlil yaptırırsın. Jeli de hala bırakmadıysan kasık ağrısı veya akıntı ondan kaynaklanıyor olabilir ama bıraktığın halde devam ederse doktorunu bilgilendir.

CAnım dün kontrolüm vardı. Benim bebek biraz zayıf. Doktor hergün 1 avuç dolusu fındık, badem, ceviz ve yeşilllik ye dedi.

Doktorunla mutlaka görüş. Akıntı veya enfeksiyona karşı muayene olur veya tahlil yaptırırsın. Jeli de hala bırakmadıysan kasık ağrısı veya akıntı ondan kaynaklanıyor olabilir ama bıraktığın halde devam ederse doktorunu bilgilendir.

Sağolasın canım yeşillik yiyorum ama ceviz falan yemiyordum yemeye çalışayım

ultanaci;35165958]Çok geçmiş olsun canım, okudum ama bir türlü cevap yazamadım..Nasıl oldun, bebiş nasıl şuan? ey mi yaptırcak doğumunu?

Iyi gibiyim canım ama kasilmalarim tam geçmedi hala arada oluyor yatıyorum sürekli ilac alıyorum dört saatte bi Hayirlisi bakalım turgut hoca yaptırcak doğumu[/QUOTE]

daha iyi olmana sevindim, sezeryan falan demedi değil mi? ben de elif çınar a gidiyorum canım, iznimi doğum sonrasına aktardım bu 2.haftam bakalım ne zamana kadar dayanırım:16: Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş...

Iyi gibiyim canım ama kasilmalarim tam geçmedi hala arada oluyor yatıyorum sürekli ilac olmadırum dört saatte bi Hayirlisi bakalım turgut hoca yaptırcak doğumu

daha iyi olmana sevindim, sezeryan falan demedi değil mi? ben de elif çınar a gidiyorum canım, iznimi doğum sonrasına aktardım bu 2.haftam bakalım ne zamana kadar dayanırım:16: Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş...[/QUOTE]
D
Yok canım sezeryan değil bir aksilik çıkmazsa inşallah ne güzel aktarabilmisin bende aktarayim diye gitmiştim ama olmadı sana ne diyor doktorun doğum şekli için

Crınone jeli hala kullanıyorum..ona bağlıyorum ama dr a hiç demedim..çamaşırımı sürekli değiştiriyorum ıslaklık olduğundan..

Aynı bazen kasıkta bazende vajinadan saplanıyor. bazen her iki tarafta korkuyorum. Bol bol dua okuyorum. Bi kere doktora sordum. Yerleşiyor onlar olur öyle dedi.

Allaha emanet...biz tedbiri elden bırakmayalım ama biz naparsak yapalımm her şey olacağına varıyor..

daha iyi olmana sevindim, sezeryan falan demedi değil mi? ben de elif çınar a gidiyorum canım, iznimi doğum sonrasına aktardım bu 2.haftam bakalım ne zamana kadar dayanırım:16: Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş...
D
Yok canım sezeryan değil bir aksilik çıkmazsa inşallah ne güzel aktarabilmisin bende aktarayim diye gitmiştim ama olmadı sana ne diyor doktorun doğum şekli için[/QUOTE]

şuan herşey normal canım, ben de normal doğum istiyorum zaten, doktorum da normale yönlendiririz dedi:16::16:inş gönlümüze göre olur herşey. benim bel ağrısı ve ayaklarımda şişme çok oluyo inş. daha çok artmaz. vakitli ve hayırlı doğumlarımız olsun inş..

D
Yok canım sezeryan değil bir aksilik çıkmazsa inşallah ne güzel aktarabilmisibenim dee aktarayim diye gitmiştim ama olmadı sana ne diyor doktorun doğum şekli için

şuan herşey normal canım, ben de normal doğum istiyorum zaten, doktorum da normale yönlendiririz dedi:16::16:inş gönlümüze göre olur herşey. benim bel ağrısı ve ayaklarımda şişme çok oluyo inş. daha çok artmaz. vakitli ve hayırlı doğumlarımız olsun inş..[/QUOTE]

Amin canım inşallah bende hayirlisiyla normal doğumu çok istiyorum bir aksilik çıkmazda yaparım inşallah benim de kasilmalarim oluyor arada da sancim

Kızlar merhaba nasılsınız? Ben buralara çok yoruluyorum önceden hiç durmazdım işten eve gelince şimdi direk uzanıyorum valla😊 birde benim doktorum ayda bir kere çağırıyor muayene için ama ben dayanamayıp 10 günde bir gidiyorum😊 yoksa endişelerim artmaya ve stres olmaya başlıyorum😔ben mi böylemin sadece acaba,hareketlerini hissetsem bu kadar endişelenmem sanırım ama onada daha haftalar var sanırım😔

Kızlar merhaba nasılsınız? Ben buralara çok yoruluyorum önceden hiç durmazdım işten eve gelince şimdi direk uzanıyorum valla😊 birde benim doktorum ayda bir kere çağırıyor muayene için ama ben dayanamayıp 10 günde bir gidiyorum😊 yoksa endişelerim artmaya ve stres olmaya başlıyorum😔ben mi böylemin sadece acaba,hareketlerini hissetsem bu kadar endişelenmem sanırım ama onada daha haftalar var sanırım😔

Bende herzaman göreyim istiyorum. Ama biz daha bi doktor bulamadım. Ne zor bişey oldu mu olmadı mi hep aklım onlarda ...

şuan herşey normal canım, ben de normal doğum istiyorum zaten, doktorum da normale yönlendiririz dedi:16::16:inş gönlümüze göre olur herşey. benim bel ağrısı ve ayaklarımda şişme çok oluyo inş. daha çok artmaz. vakitli ve hayırlı doğumlarımız olsun inş..

Amin canım inşallah bende hayirlisiyla normal doğumu çok istiyorum bir aksilik çıkmazda yaparım inşallah benim de kasilmalarim oluyor arada da sancim[/QUOTE]

Inş herşey gönlünüzce olur . Sağlıklı sıhhatli bi şekilde alırsınız kucaginza.

Merhaba canim yorgunluk bendede var hep uzanmak istiyorum sanki....benim dr umda ayda bir cagiriyor ultrasona cok fazla girmek bebek icin bazen saki cali olabiliyo onun icin sabretmek gerekiyo anliyacagin....aslinda bende dayanamiyorum

Back
X