2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

yorgunluk ilk 14 hafta felan oluyor kızlar. ben de kafamı tutamazdım işyerinden bazen öyle 1 ağırlık çöküyodu ki böyle tatlı tatlı uyuyasım gelirdi yani. sonra geçiyo kendiliğinden. ondan sonrası güzel ve rahat 1 dönem. az daha sıkın dişinizi. bebek hareketleri ben 19-20 haftalarda başladım hissetmeye o zaman da pek rahatlayamıyosunuz şöyle ki u defa da bir gün hareket etmesi ay bişey mi oldu diye telaş başlıyor. biz doğurana kadar bi ohh diyemicez gibi yani :)))

şuan herşey normal canım, ben de normal doğum istiyorum zaten, doktorum da normale yönlendiririz dedi:16::16:inş gönlümüze göre olur herşey. benim bel ağrısı ve ayaklarımda şişme çok oluyo inş. daha çok artmaz. vakitli ve hayırlı doğumlarımız olsun inş..

Amin canım inşallah bende hayirlisiyla normal doğumu çok istiyorum bir aksilik çıkmazda yaparım inşallah benim de kasilmalarim oluyor arada da sancim[/QUOTE]

sabret annesi çok az kaldı yavrularımızı kucağımıza almaya :nazar::nazar:

Canım seninle test günümüz aynıymış. Transferim 2 nisandı benim ve 3.gün embriyosu yerleştirdi iki tane. Son adet tarihinin ilk günü gebeliğin başlangıcı. Ben de 28 Nisan'da gitcem hem kese hem kalp atışı için inşallah. Sana kaç tane yerleşti?? Değerim de yakın seninkine benim 12. Gün 364 çıkmıştı. Senin kaçıncı gün 388 çıktı?? Bi Dr kaçıncı gün embriyosuydu ? Dr bana çoğul olabilir dedi de onun için soruyorum canım. Sana da dedi mi var mı öyle bi ihtimal??

🌸🌸🌸

Slm canım mesajını yeni gördüm benim bebeklerim ikizmis dün öğrendim çok şaşırdık tek transfer olmustu tek yumurta ikizlerim olacak inş çok sevindim ama doktor korkuttu biraz ikiz gebelikler içinde en risklisiymis çünkü tek kesedeler ve amniyon sıvılarıda ayniymis senin durumun ne şuan

yasasin kizima arkadas geliyo canim ben renkli ultrasona gitmedim bi tek ayrintiliya gittim onu da dogum evinde yaptirdim ucret odemedim normalde baya pahalı sanirim ayrintili am dogum evinde ben gormedim bebegimi sadece sonuc kagidi verdiler onda da nerdeyse tum organlarini yazmislar cok sukur hepsi saglikli ve tamdi

allah tamamina erdirsin insallah guzel haberlerini aliriz test gunude mutlulugunuz daim olsun

hayirli olsun canim ben ilk kese görmeye gittigim de ekranda yanip sonen bisey vardi bak bu kalbi zaten bu kadarcik ama daha duyulmaz dedi dr amca sonra taaa 10. haftada duydum kalp atışını eger doktorunun son model ultrason cihazi varsa:1: daha erken duyabilirsin

Cevabın için teşekkür ederim uzun zamandır girmemistim o gün gittiğimde tek kese ve kalp atışı gördük dün tekrar gittim tek kese ama iki bebek gördük çok sevindim hep ikiz istemistim ama dr çok riskli bi gebelik dedi korkuttu inş bisey olmaz yavrularima

Cevabın için teşekkür ederim uzun zamandır girmemistim o gün gittiğimde tek kese ve kalp atışı gördük dün tekrar gittim tek kese ama iki bebek gördük çok sevindim hep ikiz istemistim ama dr çok riskli bi gebelik dedi korkuttu inş bisey olmaz yavrularima
ikiz gebeligin riski tabiki daha fazla ama sen canini sıkma rabbim ol dedikten sonra zorluk mu var 2014 ikiz anneleri topigi var belki biliyosundur ama yazayim yine de oraya bi bak ayni sekilde olup saglikli dogum yapan bi suru anne var

Kizlar bebek arabalarini arastiriyorum bu aralar kafam iyice karisti :26:kayinvalideme beneto diye bi markanin kataloğunu vermisler baktim baya güzel arabalar var ama kullanisi hakkinda bilgim yok siz ne dersiniz bu markayla ilgili iyi kotu biseyler duydunuzmu

Kızlar merhaba nasılsınız? Ben buralara çok yoruluyorum önceden hiç durmazdım işten eve gelince şimdi direk uzanıyorum valla😊 birde benim doktorum ayda bir kere çağırıyor muayene için ama ben dayanamayıp 10 günde bir gidiyorum😊 yoksa endişelerim artmaya ve stres olmaya başlıyorum😔ben mi böylemin sadece acaba,hareketlerini hissetsem bu kadar endişelenmem sanırım ama onada daha haftalar var sanırım😔

canım sana birşeyler yaznıştım okumadın sanırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:28:

Amin canım inşallah bende hayirlisiyla normal doğumu çok istiyorum bir aksilik çıkmazda yaparım inşallah benim de kasilmalarim oluyor arada da sancim

sabret annesi çok az kaldı yavrularımızı kucağımıza almaya :nazar::nazar:[/QUOTE]

evet canım çok şükür az kaldı bir zamanlar bu günler de hayaldi ama rabbime bin şükür gerçek oldu bide hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Günaydın kızlarrrrr ve güzel yavrularıı..

oğluşumun kalp ekosunu çektirdik. Allaha Şükür iyi her hangi bir problem görünmüyor dedi. %95 iyi %5lik oranını da biz göremiyoruz doğduktan sonra çocuk doktoru muayene edecek dedi. ama merak edilecek her hangi bir şey yok dedi. 100lük şeker yüklemem de iyi çıktı fakat doktorum 30. haftada tekrar edeceğiz dedi. oğluşum biraz iriceymiş ;) şekere dikkat edilmezse 40 yaşında kalp hastası olurmuş. o yüzden bi daha yaptıracağım yüklemeyi. hafiften diyet uygula dedi. karbonhidrattan uzak dur, meyveyi azalt tatlı hamur işini de az tüket dedi. şimdi 1 paket bisküvi bitirdim. yasak ya cazip geliyor işte :(

Günaydın kızlarrrrr ve güzel yavrularıı..

oğluşumun kalp ekosunu çektirdik. Allaha Şükür iyi her hangi bir problem görünmüyor dedi. %95 iyi %5lik oranını da biz göremiyoruz doğduktan sonra çocuk doktoru muayene edecek dedi. ama merak edilecek her hangi bir şey yok dedi. 100lük şeker yüklemem de iyi çıktı fakat doktorum 30. haftada tekrar edeceğiz dedi. oğluşum biraz iriceymiş ;) şekere dikkat edilmezse 40 yaşında kalp hastası olurmuş. o yüzden bi daha yaptıracağım yüklemeyi. hafiften diyet uygula dedi. karbonhidrattan uzak dur, meyveyi azalt tatlı hamur işini de az tüket dedi. şimdi 1 paket bisküvi bitirdim. yasak ya cazip geliyor işte :(

masallah canim bi sorun olmamasina sevindim bi de sende mi 40 yasindan sonra seker cikar dedi bebekte mi bana da seker yuklemesi yapildiginda oyle demisti ama benim icin dedi bebek.icin degil bi de o zaman benim yedigin bisey yuzunden biraz yuksek cikmisti sanirim cunku sonradan iki haftada bi seker testi yaptirdim hep dusuk cikti diyet filan yapmadim

Kizlar bebek arabalarini arastiriyorum bu aralar kafam iyice karisti :26:kayinvalideme beneto diye bi markanin kataloğunu vermisler baktim baya güzel arabalar var ama kullanisi hakkinda bilgim yok siz ne dersiniz bu markayla ilgili iyi kotu biseyler duydunuzmu
hic bilmiyorum canim magazaya git bi bak dene begenirsin belki

Bugun ayrintili ultrasonumuz vardi hersey yolunda cok sukur ustelik bi hafta ileriden gidiyormusuz.kizim bana benzeyecek galiba minnacik bi burnu botokslu dudaklari var

Ben artık doktora gitmeye de korkuyorum bi yandan da dogsada sağlıkla hayirlisiyla biran önce kucağıma alsam diyorum ben çanta mı hazırladım ama hiç hayal ettiğim gibi olmadı aceleye geldi :(
doğru diyosun canım sona iyice yaklaştık ben de aslın da korkuyorum inşş bebişler gününden önce doğmaz :50:sağlıcakla allahın izniyle hepiniz kucağımıza alalım bebişleri :31:
bende daha çanta hazırlamadım annem haftaya yanıma gelecek kısmetse onunla beraber bebişin benimkileri hazırlarız
Caanım Allah yardımcın olsun..
sağol canım benim :34:
Canım bebeğin kilo alsın diye neler yemistin bizimde kiloya ihtiyacimiz var da

valla canım şöyle diyim her sabah 2 yumurta 1 bardak süt haftanın 5 günü kırmızı et yatmadan önce 1 bardak süt ve hafta da 1 balık maşallah şimdilik kilomuz da iyi dr 3 kilo doğar dedi allahın izniyle

senin ki ne kadar kuzum bebeşin :34:

doğru diyosun canım sona iyice yaklaştık ben de aslın da korkuyorum inşş bebişler gününden önce doğmaz :50:sağlıcakla allahın izniyle hepiniz kucağımıza alalım bebişleri :31:
bende daha çanta hazırlamadım annem haftaya yanıma gelecek kısmetse onunla beraber bebişin benimkileri hazırlarız

sağol canım benim :34:

valla canım şöyle diyim her sabah 2 yumurta 1 bardak süt haftanın 5 günü kırmızı et yatmadan önce 1 bardak süt ve hafta da 1 balık maşallah şimdilik kilomuz da iyi dr 3 kilo doğar dedi allahın izniyle

senin ki ne kadar kuzum bebeşin :34:

maşallah canım ne güzel yemene dikkat ediyormuşun ben hiç düzenli beslenemedim şimdide çok pişmanım bebeğim küçük bide vaktinden önce gelirse minnacık doğacak:(bugün kontrole gittik şükür şimdilik doğmakta vazgeçmiş ama yatmaya ve ilaçlara devam bebeğimim de 1900 olmuş zayıf birazcık sağlıklı olsun da artık zayıf olsun napim

Back
X