2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Mrh. Canım bende 6. Haftaya girdim alt bölge temizliği için jilet kullan diyorlar ama ben epilasyon makinayla yapıyordum gene onunla yaptım tabi korkarak zaten çok fazla yoktu ve uzun değildi ama ağda için ilk 3 ay yapmayın deniliyor arkadaşımda tedaviye İkizlere hamile kaldi ağda yapardı jilet kullanmaya başladı 9.ayda ağda ya gitti doğumdan sonrasında rahat olmak için ...ağda biraz şiddetli olduğu için iç kasların etkilenebilir....

Allah de ötesini bırak...

Kızlar bende çok düşündüm. Bende agdaya gidiyordum. Ama 2 seferfdir jilet yapıyorum. Boyle de kaşıntı falan oluyor acaba tüy dokucu kremlerden mi kullansak . Doktora sorayım diyorum utanıyorum.

Benim ilk dönemlerde kullandığım jelden dolayı kasık ve vajinada ağrı, hassasiyet oluyordu. Alt kısmını ılık suyla yıka, jel rahatsız ediyor olabilir. Fazlasının atılması gerekiyor zaten.

Canim bana jel vermedi progestanin fitil o olarak kullanıyorum. Batma olunca fena oluyorum. Korkuyorum ışte. Bakalım doktor zamanına kadar gecmezse arayıp telefondan bilgi alırım. Bilgiler için cok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.çok zor olacak bu jilet işi 2 -3 günde bir isteyecek ama napalım yapcak bişey yok bu arada sen kalp atışlarını duydunmu

Kızlar bende çok düşündüm. Bende agdaya gidiyordum. Ama 2 seferfdir jilet yapıyorum. Boyle de kaşıntı falan oluyor acaba tüy dokucu kremlerden mi kullansak . Doktora sorayım diyorum utanıyorum.

Bence krem kullanma kimyasal oluyor kremler ne olur ne olmaz deri altına işler.ben epilasyon makinayla yaptım...hemşire ye sordum jilet daha iyi olur dedi ama gene sen ya doktoruna ya da ilgili hemşire ye sor sağlıklı sonuç alırsın kafanda rahat olur...

Son düzenleme:
Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.çok zor olacak bu jilet işi 2 -3 günde bir isteyecek ama napalım yapcak bişey yok bu arada sen kalp atışlarını duydunmu

Amin canım inş. Naip olur kıcağımıza almak.Hayır canım haftaya salı kalp atışı nasip olursa ya duyacağız ya da göreceğiz bazen dinletmiyorlar.. ben jilet kullanmıyorum epilasyon makinayla yapıyorum öle alıştım jiletle yapamam ki zaten 😕😕

Son düzenleme:

yok arkadaşım tüğ dökücü krem sakın kullanma kimyasal varmış onlarda

Bu aklima hiç gelmedi kimyasal olması neyse en iyisi jilet gözüküyor. Epilasyonla zor ya onla denedim yapamadım. Bak şimdi genital bölge temizleyici kullanıyorum. Acaba onda bi sıkıntı olur mu

Bu aklima hiç gelmedi kimyasal olması neyse en iyisi jilet gözüküyor. Epilasyonla zor ya onla denedim yapamadım. Bak şimdi genital bölge temizleyici kullanıyorum. Acaba onda bi sıkıntı olur mu

Doktoruna danışmadan öyle temizleyiciydi falan kullanma kimyasal vardır ondada ...

bence de en iyisi jilet gibi duruyo 3 ay sonra ağdaya döneriz yine bu arada neden genital bölge temizleyicisi kullanıyosunki

hadi bakalım salı günü güzel haberler bekliyorum senden

Arkadaslar boğazım iltihaplandi cok agriyo doktora gitmem gerekiyomu ilaç kullanmak istemediğim icin gitmedim böyle bir durumda siz napardaniz

Arkadaslar boğazım iltihaplandi cok agriyo doktora gitmem gerekiyomu ilaç kullanmak istemediğim icin gitmedim böyle bir durumda siz napardaniz

Ben faranjit olmustum dra gittim ilac yazdi kullanmak istemiyorum dedigimde ilac iltihaptan daha zararsiz demisti.ilaci kullandim takviye olarakta ihlamur ictim.1 hafta icinde duzelmistim.bi dra gorun derim

Doktoruna danışmadan öyle temizleyiciydi falan kullanma kimyasal vardır ondada ...

Canim sen kacinci haftadasin biz Hemen Hemen ayni degilmiydik 😄😄

Allaha sükürler olsun 🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canim sen kacinci haftadasin biz Hemen Hemen ayni degilmiydik 😄😄

Allaha sükürler olsun 🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canım ben internetten hesaplattım 6 hafta 2 Günlüğüm evet seninle bir kaç gün vardı sanırım aramızda... ben blaktositte göre hesaplattırdım sen kaç haftalık sın ?

Herşey de sorulmiyorki insan unutuyor yada utanıyorum. Sen kaçinci haftadasin canim.

Evet canım o unutma işi bende de oluyor doktorun yanına gidince aklımda bütün sorular uçuyor çıktıktan bir kaç dakika sonra geliyorlar ay şunu sormadım ay bunu sormadım....ben 6. Haftadayum sen kaçıncı haftada sın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…