kızlar bu dönemde genital bölge temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz benim 5.haftam haftaya kalp atışını görmeye gidicem kısmetse ama temiz gitmak istiyorum tüp bebek olduğu için ve çok zor kavuştuğumuz için yanlış bir şeyde yapmak istemiyorum ben normalde kendimi bildim bileli ağda yaparım ama şuan çok tereddütteyim herhangi bi acıda bir şey olurmu acaba ?kızlaaaar akıl verin nolur
Mrh. Canım bende 6. Haftaya girdimalt bölge temizliği için jilet kullan diyorlar ama ben epilasyon makinayla yapıyordum gene onunla yaptım tabi korkarak zaten çok fazla yoktu ve uzun değildi ama ağda için ilk 3 ay yapmayın deniliyor arkadaşımda tedaviye İkizlere hamile kaldi ağda yapardı jilet kullanmaya başladı 9.ayda ağda ya gitti doğumdan sonrasında rahat olmak için ...ağda biraz şiddetli olduğu için iç kasların etkilenebilir....
Allah de ötesini bırak...
Benim ilk dönemlerde kullandığım jelden dolayı kasık ve vajinada ağrı, hassasiyet oluyordu. Alt kısmını ılık suyla yıka, jel rahatsız ediyor olabilir. Fazlasının atılması gerekiyor zaten.
Mrh. Canım bende 6. Haftaya girdimalt bölge temizliği için jilet kullan diyorlar ama ben epilasyon makinayla yapıyordum gene onunla yaptım tabi korkarak zaten çok fazla yoktu ve uzun değildi ama ağda için ilk 3 ay yapmayın deniliyor arkadaşımda tedaviye İkizlere hamile kaldi ağda yapardı jilet kullanmaya başladı 9.ayda ağda ya gitti doğumdan sonrasında rahat olmak için ...ağda biraz şiddetli olduğu için iç kasların etkilenebilir....
Kızlar bende çok düşündüm. Bende agdaya gidiyordum. Ama 2 seferfdir jilet yapıyorum. Boyle de kaşıntı falan oluyor acaba tüy dokucu kremlerden mi kullansak . Doktora sorayım diyorum utanıyorum.
Kızlar bende çok düşündüm. Bende agdaya gidiyordum. Ama 2 seferfdir jilet yapıyorum. Boyle de kaşıntı falan oluyor acaba tüy dokucu kremlerden mi kullansak . Doktora sorayım diyorum utanıyorum.
Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.çok zor olacak bu jilet işi 2 -3 günde bir isteyecek ama napalım yapcak bişey yok bu arada sen kalp atışlarını duydunmu
Hayır canım haftaya salı kalp atışı nasip olursa ya duyacağız ya da göreceğiz bazen dinletmiyorlar.. ben jilet kullanmıyorum epilasyon makinayla yapıyorum öle alıştım jiletle yapamam ki zaten 😕😕
yok arkadaşım tüğ dökücü krem sakın kullanma kimyasal varmış onlarda
Bu aklima hiç gelmedi kimyasal olması neyse en iyisi jilet gözüküyor. Epilasyonla zor ya onla denedim yapamadım. Bak şimdi genital bölge temizleyici kullanıyorum. Acaba onda bi sıkıntı olur mu
Doktoruna danışmadan öyle temizleyiciydi falan kullanma kimyasal vardır ondada ...
Bu aklima hiç gelmedi kimyasal olması neyse en iyisi jilet gözüküyor. Epilasyonla zor ya onla denedim yapamadım. Bak şimdi genital bölge temizleyici kullanıyorum. Acaba onda bi sıkıntı olur mu
Amin canım inş. Naip olur kıcağımıza almak.Hayır canım haftaya salı kalp atışı nasip olursa ya duyacağız ya da göreceğiz bazen dinletmiyorlar.. ben jilet kullanmıyorum epilasyon makinayla yapıyorum öle alıştım jiletle yapamam ki zaten 😕😕
Arkadaslar boğazım iltihaplandi cok agriyo doktora gitmem gerekiyomu ilaç kullanmak istemediğim icin gitmedim böyle bir durumda siz napardaniz
Doktoruna danışmadan öyle temizleyiciydi falan kullanma kimyasal vardır ondada ...
bence de en iyisi jilet gibi duruyo 3 ay sonra ağdaya döneriz yine bu arada neden genital bölge temizleyicisi kullanıyosunki
Canim sen kacinci haftadasin biz Hemen Hemen ayni degilmiydik 😄😄
Allaha sükürler olsun 🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Herşey de sorulmiyorki insan unutuyor yada utanıyorum. Sen kaçinci haftadasin canim.
hadi bakalım salı günü güzel haberler bekliyorum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?