2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

bir avuç kömür için bir ömür verenler mekanları cennet olsun yaralı kardeşlerimize rabbim şifalar versin....

bir avuç kömür için bir ömür verenler mekanları cennet olsun yaralı kardeşlerimize rabbim şifalar versin....

Amin canım sabahtan beri haberleri izliyorum dayanılması zor bir durum rabbim ailelere sabır versin ölenlere Allah tan rahmet diliyorum..

Allah de ötesini bırak...

kızlar estrofem ve crinone jel kullanıyormusunuz? ne kadar kullanıyorsunuz ve ne zamana kadar kullanacaksınız?
ben estrofem 2mg tableti sabah 2, akşam 2 alıyorum
crinone jelide sabah akşam kullanıyorum
estrofemin gebelerde fetüs anomalılerine neden oldugu yazılmış başka bir sayfada doğrumu?
içime kurt düştü şimdi:18:

Canım bende kullanıyorum transferden beri başladım kese bakmaya gidene kadar kullanıcam ama estrofem sabah akşam 1 tane jel de her sabah... kişiden kişiye değişebilir ilaç kullanım dozları muhakkak doktorun bir bildiği vardır ...takma kafana...

estrofemi sabah 1 akşam 1 hepmi buşekilde aldın
ben transferden sonra hep sabah 2 akşam 2 aldım halada öyle alıyorum :18:
doktorum yurtdışında oldugu için hemşiresi bu şekilde kullanmaya devam etmemi istedi

doktorum yurtdışında oldugu için hemşiresi bu şekilde kullanmaya devam etmemi istedi

bende keseyi gorene kadar sabah aksam iki tane ictim jel gunde bir adet

Evet canım ben devamlı o şekilde aldım hapları.. hemşire ye de doktor söylemiştir kendi kafasına göre yönlendirme seni sanırım ...

Benimki dondurulmus embriyo transferi idi estrofem i gunde 2 tane 12.haftaya kadar progestan tableti gunde 6 tane onuda 12.haftaya kullandim..

doktorumla görüştüm
kalp atışını duyunca bıraktıracakmış estrofemi

Süpermiş inş. Beni de bıraktırır artık ilaçları takip edemiyorum göbek iğneleri de bir bitse hayırlısıyla herşey bebişlerimiz için inş. Sağ salim kucaklarımıza alırız🙏🙏🙏

Cnm bende bugün gittin 7.hafta
11.haftaya kadar bütün ilaçlar devam dedi bak yazayım sana.
Progestan fitil sabah 2 akşam 2
Estrofem sabah 2 akşam 2
Folbiol 1
Aspirin 1
Proluton depot iğne 5 gunde bir

Son düzenleme:
selam annişler nasılsınız denk gelemiyoruz hiç

gunaydin canim evet cok zaman oldu burda konusamadik haziran annelerinden takip ediyorum seni daha. iyisin sanırım tabi yatmaya devam bende dun korktum sanki kasiklarim agriyo gibi geldi

bi de biz hala kontrole 4 haftada 1 gidiyoruz hatta 5 jafta sonrada gelsen olur dedi dr sonra dogum tarihi verecek heralde artik iyice agirlastim geceleri saga sola bile zor dönüyorum

Maşallah canım sanırım doğumuna az kaldı kaç aylıksın ? ben daha yeniyim keseyi görmek için sabırsızlanıyırum:)

Canim oncelikle rabbim hayirli saglikli evlatlar versin sanada kolay dogum nasip etsin...peki normal mi olucak yoksa sezaryan mi olucak...

Daha iyiyim canım şükürler olsun ben iki hafta da bir gidiyorum bende dönerken cok zorlanıyorum valla

Maşallah canım sanırım doğumuna az kaldı kaç aylıksın ? ben daha yeniyim keseyi görmek için sabırsızlanıyırum:)

allah yardimcin olsun canim beklemek cok zor 8. ayi doldurmak uzereyim hem cok az kalmis hem de cok uzun zaman varmis gibi geliyo karisik hallerdeyim

Canim oncelikle rabbim hayirli saglikli evlatlar versin sanada kolay dogum nasip etsin...peki normal mi olucak yoksa sezaryan mi olucak...
sagol canim herkese kolay dogum olsun insallah
sezeryan olacak doktor tup bebek oldugu icin riske atmayalim dedi bende israr etmedim normal olsun diye korkuyorum normal dogumdan yapamam gibi geliyo sanci cekmekten filan cok korkuyorum

Daha iyiyim canım şükürler olsun ben iki hafta da bir gidiyorum bende dönerken cok zorlanıyorum valla

cok sukur canim korkuttu bizi senin ufaklik ama meger saka yapmis dogumdan sonra napacam korkusu aldi beni annem ananeme bakiyo gelemicek galiba kayinvalidemle ablam var ama onlarinda sonucta kendi evleri esleri bi de ramazana denk gelecek acayip gozumde buyuyo allah yardimcimiz olsun rabbim kolaylik versin insallah

Sizilerinde az kalmış Allahım yardımcınız olsun. İnş. sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…