2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Canım ben internetten hesaplattım 6 hafta 2 Günlüğüm evet seninle bir kaç gün vardı sanırım aramızda... ben blaktositte göre hesaplattırdım sen kaç haftalık sın ?

Allah de ötesini bırak...

Benim transferin 23.04.2014 oldu yane 4 haftalik Hemen Hemen
sen hic doktora gittin mi senin kan degerin katlanmis mi sen eyer 6 haftaliksan simdiye kadar niye doktora gitmedin ki anlamadim

Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Arkadaslar boğazım iltihaplandi cok agriyo doktora gitmem gerekiyomu ilaç kullanmak istemediğim icin gitmedim böyle bir durumda siz napardaniz

6-7 haftalikken olmustu kbb ye gittim ama ilac vermedi ilac versede jinekologa sormadan kullanma derim bol bol dinlen bana tuzlu suyla gargara yap demisti bogaz icin limon daha cok tahris eder demisti

Ben 10 haftayim canim. Yazsak mi bi defter gibi birşeye :)

Canım aramızda bir gün var sen daha fazlasındır benim tarih 24.nisan 2014 ben internetten hesaplattım 6+3 Günlüğüm transfer gününden saymıyacaksın...cumartesi gittim reçete için gitmişken rica ettim baktı bir kese göründü haftaya salı asıl randevu hem kese hemde kalp sesi için detaylı muayene ozaman yapacak benim hoca beta hcg sonucundan 19 gün sonra randevuya çağırıyor....

Son düzenleme:
Ben 10 haftayim canim. Yazsak mi bi defter gibi birşeye :)

Oh maşallah mide bulantıların başladımı? Bende baş dönmesi oluyor bil hassa açıktığımda ve sık tuvalete çıkma... Evet ben de düşünüyorum canım vallahi yazsak en iyisi :)

Son düzenleme:

valla canım dr haftaya gel bi bakalım dedi.şuan için çok fazla bi belirtim yok sende durumlar nasıl

Canim Benim 6 hafta degil tam 26 gündür biz hamileyiz Internete nasil yaptiysan yanlis hesaplamis Benim kese gecen hafta beli oldu bitane Embryo göründü degerim yüksek di diye cok sükür eyer 6 haftalik olsaydi Doktor daha erken randevu verirdi canim Ben doktoraya gitimiz gün tam 5 haftalik olcaz allahin izniylen

Iyice kafam karıştı bende netten hesaplayınca 5+2 diyor. Perşembe günü gelsede bir rahatlasam Allahım. Canım değer yüksek olunca daha erkenmi görünüyor anlamadım ☺️

Iyice kafam karıştı bende netten hesaplayınca 5+2 diyor. Perşembe günü gelsede bir rahatlasam Allahım. Canım değer yüksek olunca daha erkenmi görünüyor anlamadım ☺️

Canim senin Transfer nezaman yapildi sen söyle Ben sana hesapliyim sen bizden sonrasin hatilrdigim kadariylan
5+2 olamaz biz daha 26 günlük hamileyiz siz nasil hesapliyorsunuz Ben Transfer gününde itibaren hesapladim Doktor da öyle söyledi ayin 28 randevum var tam beli olcak kalp atislari 6 da atiyor Benim ilk hamilegimde öyledi canim bakalim hayirlisi olsun

Allaha binlerce sükür olsun 🙏🙏🙏

Canım benim transferim 29 Nisan'da yapıldı. Hayırlısı canım ya 😚 insan sabırsızlanıyor

Allah'ım şükürler olsun...

Canım benim transferim 29 Nisan'da yapıldı. Hayırlısı canım ya 😚 insan sabırsızlanıyor

Canim sende tam 21 günlük hamilesin Allah tamamini erdirsin insallah gönlümüze göre versin senin kan degerin en son nekadardi canim

Âmin canım benim inşallah çok teşekkür ederim. En son değerim 1865 ' ti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…