Canım ben internetten hesaplattım 6 hafta 2 Günlüğüm evet seninle bir kaç gün vardı sanırım aramızda... ben blaktositte göre hesaplattırdım sen kaç haftalık sın ?
Allah de ötesini bırak...
Merhaba herkese acaba cinsiyeti en erken kac haftalikken ogrendiniz...13 14 haftalikken ogrenen varmi aramizda...
Arkadaslar boğazım iltihaplandi cok agriyo doktora gitmem gerekiyomu ilaç kullanmak istemediğim icin gitmedim böyle bir durumda siz napardaniz
Merhaba herkese acaba cinsiyeti en erken kac haftalikken ogrendiniz...13 14 haftalikken ogrenen varmi aramizda...
Şu fitil için kullanıyorum. Temizlensin diye canim
Inş. Canım hayırlısıyla bizler görüp duyalım sonra hemen sizlerle paylaşacağım:) sen kaç haftalık sın?
Evet canım o unutma işi bende de oluyor doktorun yanına gidince aklımda bütün sorular uçuyor çıktıktan bir kaç dakika sonra geliyorlar ay şunu sormadım ay bunu sormadım....ben 6. Haftadayum sen kaçıncı haftada sın
bende fitil kullanıyorum ama dr öyle bir şey kullan demedei sana dr mu dedi tatlım?
Benim transferin 23.04.2014 oldu yane 4 haftalik Hemen Hemen
sen hic doktora gittin mi senin kan degerin katlanmis mi sen eyer 6 haftaliksan simdiye kadar niye doktora gitmedin ki anlamadim
Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ben 10 haftayim canim. Yazsak mi bi defter gibi birşeye :)
benim 5+2 bugün, cumartesi gidicem ben de kalp atışını duymak için inşallah
Kalp atışı için erken değilmi ben haftaya 7. Hafta olacak sanırım hatta 8 e girmişte olabilirim...inş.hayırlısıyla duyarız canım 🙏 belirti var mı sende bulantı falan
Canım aramızda bir gün var sen daha fazlasındır benim tarih 24.nisan 2014 ben internetten hesaplattım 6+3 Günlüğüm transfer gününden saymıyacaksın...cumartesi gittim reçete için gitmişken rica ettim baktı bir kese göründü haftaya salı asıl randevu hem kese hemde kalp sesi için detaylı muayene ozaman yapacak benim hoca beta hcg sonucundan 19 gün sonra randevuya çağırıyor....
Canim Benim 6 hafta degil tam 26 gündür biz hamileyiz Internete nasil yaptiysan yanlis hesaplamis Benim kese gecen hafta beli oldu bitane Embryo göründü degerim yüksek di diye cok sükür eyer 6 haftalik olsaydi Doktor daha erken randevu verirdi canim Ben doktoraya gitimiz gün tam 5 haftalik olcaz allahin izniylen
Iyice kafam karıştı bende netten hesaplayınca 5+2 diyor. Perşembe günü gelsede bir rahatlasam Allahım. Canım değer yüksek olunca daha erkenmi görünüyor anlamadım ☺️
Canim senin Transfer nezaman yapildi sen söyle Ben sana hesapliyim sen bizden sonrasin hatilrdigim kadariylan
5+2 olamaz biz daha 26 günlük hamileyiz siz nasil hesapliyorsunuz Ben Transfer gününde itibaren hesapladim Doktor da öyle söyledi ayin 28 randevum var tam beli olcak kalp atislari 6 da atiyor Benim ilk hamilegimde öyledi canim bakalim hayirlisi olsun
Allaha binlerce sükür olsun 🙏🙏🙏
Canım benim transferim 29 Nisan'da yapıldı. Hayırlısı canım ya 😚 insan sabırsızlanıyor
Allah'ım şükürler olsun...
Canim sende tam 21 günlük hamilesin Allah tamamini erdirsin insallah gönlümüze göre versin senin kan degerin en son nekadardi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?