Amin canim insallah🙏🙏🙏 evet mecbur bende evde Is falan yapiyorum carsiya falan gitmiyorum sadece kapiyi cikip biraz geziyorum geliyorum bence bizim dogumuz ayni aya geliyor ☺️☺️☺️allahin izniylen Tabi kaliriz irtibata 😘😘 Ben epilasion makinasi kulanmak istemiyorum vücüdü temizlemek icin galiba jilet baslicam cünkü cok korkuyorum birinci hamilegimde bebegimi kalbi durmustu ve hep kendimi sucladim niye epilasion makinasini kulandim diye😢😢😢
Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Kızlar bende hiç iş yapmıyorum kendimi çok uyuşuk hissediyorrum. İş yapıncada çabuk yoruluyorum. Dün kıyafet almaya gittik. 1 saat zor dolaştım. Mızıkçı çocuklar gibi mızırdanmaya başladım. Eşim nazladığımı düşünüyor ama ben kendimi çok halsis hiseediyrum..
merhaba kızlar, ben de tüp bebek tedavisi gördüm ve bugün transferimin 5. günündeyim,heyecanlı bir bekleyiş sürüyor; dinleniyorum evde..inşaallh 31 mayıs ta sonucu buraya pozitif diye yazarım..dualarınızı eksik etmeyin..:26:
Kendini suçlama canım nasip kısmet bu işler kaçıncı haftada durmuştu kalbi ? Inş. Bunda öyle birşey yaşamazsın rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🙏🙏 ini. Seneye bı zamanlarda bebişlerimiz le ilgili bilgi alışverişinde bulunuruz 😊
Allah de ötesini bırak...
Canım kanaman olmadıkça sıkıntı olacağını zannetmiyorum, kendimi yorunca benim de ağrılarım oluyo. Üzme kendini. İnşallah cumartesi oğlunu görünce için rahatlayacak
Normaldir canım evet bugün biraz evi topladım belimde ağrı oldu hemen koltuğa uzanıp dinlendim...ya sizede pantolonlarınız dar oluyor mu beni sıkıyorlar bende iki tane hamile pantolon aldım çok rahatmış karın kısmı 👍👍 birde etek giyiyorum ya da elbiselerimden Allah tan onlar bol salaş giyinme severim zaten ama pantolonlar sıkıntı 😊
merhaba kızlar, ben de tüp bebek tedavisi gördüm ve bugün transferimin 5. günündeyim,heyecanlı bir bekleyiş sürüyor; dinleniyorum evde..inşaallh 31 mayıs ta sonucu buraya pozitif diye yazarım..dualarınızı eksik etmeyin..:26:
masallah canim dedigin gibi saglikli olsunda ister kiz olsun ister erkek demistim genelde 16 da soyluyo doktorlar daha net olsun diyeSelam anneler bugun kkntrole gittim hersey yolunda dedi cinsiyetimizde kiza benziyomus ama kesin degil tabi onumuzdeki ay kesinlesir dedi...saglikli olsunlar da hic farketmez...
Amin insallah 12 ci haftada canim😢😢
Alnimiz ne yazdiysa onu görüyoruz
Allaha binlerce sükür olsun 🙏🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Selam anneler bugun kkntrole gittim hersey yolunda dedi cinsiyetimizde kiza benziyomus ama kesin degil tabi onumuzdeki ay kesinlesir dedi...saglikli olsunlar da hic farketmez...
Selam anneler bugun kkntrole gittim hersey yolunda dedi cinsiyetimizde kiza benziyomus ama kesin degil tabi onumuzdeki ay kesinlesir dedi...saglikli olsunlar da hic farketmez...
Nasip değilmiş şimdi önüne bak inş.güzel günler bizi bekliyor Allahın izniyle bebişlerimizi hayırlısıyla alacağız kucağımıza inş.
kizlar biz 12 haftalik olduk ama ben bazen hamile oldugumu unutuyorum ne bulanti ne belirti ya sizler nasilsiniz
Ay yok öyle birşey bende koku hasssayeti nfur bvar. Mide bulantısı. 2 gunfur baş ve bel agrisi halsizlik çok fenayım. Sizler yasamayin canim. Allah korusunkizlar biz 12 haftalik olduk ama ben bazen hamile oldugumu unutuyorum ne bulanti ne belirti ya sizler nasilsiniz
allah yardimcin olsun canim insallah guzel haberlerini aliriz en zor kisim beklemek
Günaydın canım napiyosun zaman daralıyor heyecan artıyor
gunaydin aynen dedigin gibi heyecan gitgide artiyo isleri toparlamaya calisiyorum canim esyalari yikadim bi kismini utuledim hatta simdi devam edecem utuye
geceleri uyuyamiyorum artik sabahin koru kalkiyorum oyle olunca
yaa bi de benim dr cok gec cagirdi beni korkuyorum.bende bisey olacakda farkina varmicam diye hareketlerini kontrol ediyorum surekli 3 hafta oldu mayis sonu haziran basi gibi gelirsin demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?