- 20 Mart 2014
- 551
- 55
- 73
canim benim ki gecmi oluyor ozaman
Evet geçmiyor seninki de..inş ii haberler alırsın cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim ki gecmi oluyor ozaman
canım nasılsın 15 gündür giremiyorum internete nasıl gidiyor bebişin tekmelere başladı mıbizimki arasıra sallıyo bi tane
Evet geçmiyor seninki de..inş ii haberler alırsın cnm
insallah canim senle ayniyiz galiba ne kadarlik sin sen
Kızlar araba kullanan var mı aranızda. Ben kullanıyorum ve biraz endişeliyim
13+3 üm ....
Ya sen..
canim sen internetten mi hesaplatiyor sun bende 13 haftalik canim
Canım ben de kullanıyorum, kemerini göbeğinin alt hizasında tak, bi de dikkatli kullan. Bana hamilelikten sonra ekstra bi dalgınlık geldi, ben bi ondan korkuyorum, ama dediğiniz gibi dolmuşçularla sinir harbi yaşamaktansa, sakin sakin gidiyorum. Allahım sen koru![]()
miracigim sen ne zaman yaptirdin ikili testi
11-14 haftalar arasi yapiliyor canim,ben 12. Hafta gitmistim ama kizim yerinde duramadigindan olcum yapamadi dr 13. Haftada gittigimizde yapildi
Merhaba canlar muck
Benimde yarın ilk kontrolüm var kese bakılacak sanırım. Çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım :/ tuhaf rüyalar falan görüyorum. Allahım inşallah herşey yolundadır🙏🙏
Evlat isteyen herkese nasip et Allahım 🙏🙏
Allah'ım şükürler olsun...
kizlarrr panorama test yaptiran var mi?
Canım inş. Kabul olur inş. Yalnız kaldığında Rabbimizden canı yürekten iste inş. Okuduğun dualarında kabul olur 🙏🙏🙏 canım haftaya salı kalp sesi için doktora gideceğim dua et banada inş. Herşey yolunda dır kalp sesini de duyarız 🙏 🙏 🙏
Allah de ötesini bırak...
İlk defa duydum. Ne amaçla yapılıyormuş. Prena test var, onu biliyorum ve hatta yaptırdım.
canim benimki pazertesi 13 hafta 5 gunluk oluyoruz cumartesi mi gitsem acaba sen tam 13 haftalik miy din canim
13+2 idik yanlis hatirlamiyorsam eger huzursuz olacaksan geri cekebilirsin randevunu
inşaallah arkadaşım dua edeceğim senin için de, hayırlı sağlıklı haberlerini getir bana da inşaallah..ALLAH cümlemizin muradını hayırlısıyla sağlığıyla kucağımıza versin inşaallah..:26::26::26:
kizlarrr panorama test yaptiran var mi?