2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Merhaba canlar muck

Benimde yarın ilk kontrolüm var kese bakılacak sanırım. Çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım :/ tuhaf rüyalar falan görüyorum. Allahım inşallah herşey yolundadır🙏🙏

Evlat isteyen herkese nasip et Allahım 🙏🙏

Allah'ım şükürler olsun...

Son düzenleme:
canım nasılsın 15 gündür giremiyorum internete nasıl gidiyor bebişin tekmelere başladı mı :9::9::9: bizimki arasıra sallıyo bi tane

Maaşallah bebişlerimize :nazar::nazar: ben de bi kaç haftadır hissediyodum ama şimdi hafiften tekmelere dönüşmeye başladı. Çok mutlu oluyo insan, Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bazen elimi koyuyorum bi sertlik hissediyorum, kafası heralde diyorum, okşayınca gidiyo :1: Yaramaz :emir_bebek: B u aralar çok abur cubur aşeriyorum, nolcak bilmiyorum :34: Senin nasıl gidiyo?? Doktor kontrollerı ne alemde??

Kızlar araba kullanan var mı aranızda. Ben kullanıyorum ve biraz endişeliyim

Canım ben de kullanıyorum, kemerini göbeğinin alt hizasında tak, bi de dikkatli kullan. Bana hamilelikten sonra ekstra bi dalgınlık geldi, ben bi ondan korkuyorum, ama dediğiniz gibi dolmuşçularla sinir harbi yaşamaktansa, sakin sakin gidiyorum. Allahım sen koru :49:

Canım ben de kullanıyorum, kemerini göbeğinin alt hizasında tak, bi de dikkatli kullan. Bana hamilelikten sonra ekstra bi dalgınlık geldi, ben bi ondan korkuyorum, ama dediğiniz gibi dolmuşçularla sinir harbi yaşamaktansa, sakin sakin gidiyorum. Allahım sen koru :49:

Allaha emanet CANIM

Merhaba canlar muck

Benimde yarın ilk kontrolüm var kese bakılacak sanırım. Çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım :/ tuhaf rüyalar falan görüyorum. Allahım inşallah herşey yolundadır🙏🙏

Evlat isteyen herkese nasip et Allahım 🙏🙏

Allah'ım şükürler olsun...

Hadi bakalım hayırlısı olsun inş.güzel haberlerle geleceksin 😘😘 bende de hep olumsuz düşünceler oluyor kalp durması düşük gibi olayları duyunca okuyunca sanki bendede olacak gibi geliyor inş. Öyle olumsuzluklar olmaz rabbim meleklerimizi bize bağışlasın 🙏🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

Canım inş. Kabul olur inş. Yalnız kaldığında Rabbimizden canı yürekten iste inş. Okuduğun dualarında kabul olur 🙏🙏🙏 canım haftaya salı kalp sesi için doktora gideceğim dua et banada inş. Herşey yolunda dır kalp sesini de duyarız 🙏 🙏 🙏

inşaallah arkadaşım dua edeceğim senin için de, hayırlı sağlıklı haberlerini getir bana da inşaallah..ALLAH cümlemizin muradını hayırlısıyla sağlığıyla kucağımıza versin inşaallah..:26::26::26:

inşaallah arkadaşım dua edeceğim senin için de, hayırlı sağlıklı haberlerini getir bana da inşaallah..ALLAH cümlemizin muradını hayırlısıyla sağlığıyla kucağımıza versin inşaallah..:26::26::26:

Amin canım sağolasın inş. 🙏🙏🙏

kizlarrr panorama test yaptiran var mi?

ben yaptırdım canım. down sendromu, edward sendromu, trizomi 18 bunlara bakıyolar canım ama anne kanında bebeğin dnasını inceledikleri için 2li ve 3lü testlerden çok daha güvenilir. %99 doğruluk oranı var 2li 3lü testler olasılık gösteriyor sadece. artık amniyosentez yerine yapılıyo düşün yani. benim doktorum tüp bebeklere mutlaka öneriyorum dedi çünkü kromozom bozukluğu tüp bebeklerde normal gebeliklere oranla daha fazla oluyomuş. sadece fiyatı biraz pahalı ama kanın amerikaya gidiyo sonuçları 2 haftada felan geliyo. ve evet cinsiyette öğreniyosun ben bebeğimin cinsiyetini 10. haftada bu kan testi ile öğrendim ve %100 doğru yani orda çıkan cinsiyet doktorum biz yanılırız test yanılmaz demişti. seni sarsmazsa yaptır derim.

Son düzenleme:
Back
X