2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

eger panik yapmiyosan kullanirken filan bence sorun yok ben hep kullandim hala daha da kullaniyorum doğuma kendim gidecem heralde:1:

Sağol canımm mecburen kullanıyorum, 13 haftalık olduğum için korkutuyorlar beni..Allaha emanetler..içimi rahatlattın tşk ederim..sen de bayaa doğuma yaklaşmışsın göbeğin büyümüştür zorlanmıyorsun demekki, ben de devam edeyim napayımmm :)

kizlar biz 12 haftalik olduk ama ben bazen hamile oldugumu unutuyorum ne bulanti ne belirti ya sizler nasilsiniz

canım benim de 14 haftalık oldu çok şükür bulantılarım kesildi artık daha iyi hissediyorum kendimi o yüzden korkma bulantılar devamlı olacak diye birşey yok

Sağol canımm mecburen kullanıyorum, 13 haftalık olduğum için korkutuyorlar beni..Allaha emanetler..içimi rahatlattın tşk ederim..sen de bayaa doğuma yaklaşmışsın göbeğin büyümüştür zorlanmıyorsun demekki, ben de devam edeyim napayımmm :)
uzun sure kullanmamaya calisiyorum evimle carsi arasi 10 km filan bi kere dolmusla gittim anam kesin duraga kadar doğururum dedim deli deli kullaniyolar onun icin bi daha dolmusa binmedim bi de karnimi rahatsiz edermi diye dusundum bastan bende ama dr bile muayene ederken o kadar bastiriyoki canim daha cok yaniyo yani emniyet kemeri zorlamiyo o kadar

uzun sure kullanmamaya calisiyorum evimle carsi arasi 10 km filan bi kere dolmusla gittim anam kesin duraga kadar doğururum dedim deli deli kullaniyolar onun icin bi daha dolmusa binmedim bi de karnimi rahatsiz edermi diye dusundum bastan bende ama dr bile muayene ederken o kadar bastiriyoki canim daha cok yaniyo yani emniyet kemeri zorlamiyo o kadar

İşe giderken mecbur kalıyorummm, dolmuşta ayakta gitmek istemiyorum..göbeğim çok olmadığı için kimse de yer vermiyor.dediğin gibi hızlı gidiyorlar ani fren vs...Allaha emanetiz..

İşe giderken mecbur kalıyorummm, dolmuşta ayakta gitmek istemiyorum..göbeğim çok olmadığı için kimse de yer vermiyor.dediğin gibi hızlı gidiyorlar ani fren vs...Allaha emanetiz..
evet canim allaha emanet hem biz hem bebeklerimiz insallah sorunsuz kucagimiza aliriz

sabah sana yazarken aklima geldi hasretim nerde diye o galiba bizden biraz ondeydi bi anda ben dogurdum diye cikacak galiba ortaya tasinma telasi vardi onun bi de insallah iyidirler

Banada öyle geliyor ondeydi iki hafta falan bide sezeryan olacaktı güzel haberler verir inşallah

Canım hakkında hayırlısı olsun inş. Güzel haberlerini alırız bolca dua et canım inş. Bu güzel aylarda dualarımız geri çevrilmez. Bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız 🙏🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

evet dilbercim bu mübarek günlere denk geldiğinede çok seviniyorum.. Zekeriyya as ın yaptığı dua var onu okuyorum.yapıyorum ALLAH kabul eder inşaallah hepimize dua ediyorum..hepimize hayırlısıyla nasip olur inşaallah.

evet dilbercim bu mübarek günlere denk geldiğinede çok seviniyorum.. Zekeriyya as ın yaptığı dua var onu okuyorum.yapıyorum ALLAH kabul eder inşaallah hepimize dua ediyorum..hepimize hayırlısıyla nasip olur inşaallah.

Canım inş. Kabul olur inş. Yalnız kaldığında Rabbimizden canı yürekten iste inş. Okuduğun dualarında kabul olur 🙏🙏🙏 canım haftaya salı kalp sesi için doktora gideceğim dua et banada inş. Herşey yolunda dır kalp sesini de duyarız 🙏 🙏 🙏

Allah de ötesini bırak...

kizlar ikili testi kac haftalik yaptirdiniz pazertesi kontrolum var 13+5 gunluk oluyoruz o zaman mi yapilicak acaba yaptiranlar bilgi verebilirmi

Ben 11 haftalıkken yaptırmıştım..sana da yaparlar üçlü zamanın da yaklaşmış hatta senin..
11-14 haftalarda ikili yapılıyor diye biliyorum..

Back
X