tatlım nasıl oldun, çok merak ettim :18::18::18::18::18::18::18:
Cok tebrik ederim gozunuz aydin:))
Canim internetten arastirdim bende deger 2000-3000 arasi oldugu zaman vajinadan degil karnindan bakildiginda gorluyomus ablamin iki tane oglu var masallah hic alttan muayene etmemis dr hamilelik de seninde bi hafta gectigine gore deger artmıştır sanirim
biz bi ton vitamin ve keci boynuzu kullaniyorduk dogal yolla olsun diye simdi tup bebege karar verdik ve vitaminlerin yarisini kestik..pazartesi gunu spert testi yaptircaz bakalim ise yaramismi vitaminler haplar keciyonuzu vs...ama ne bileyim insan bisi yapmak istiyo bos bos beklemeyim diyo:)
Kizlarrrrr allahima binlerce şükür geçti hastaligim allahim kimsenin basina vermesin 3 gundur aglamaktan kasinmaktan caresizlikten uykusuzluktan bitap dustum sabah bi baktim gecmis inanamadım3 kez serum yedim dunya kadar antibiyotik hap vs yazdılar korktum kullanmadim. Cunku testler yapildi hersey normal çıktı bende ilaclari kullanmak istemedim zararli diye... belki sacma gelecek ama hocaya gittim nazardan olur bu dedi okudu bi karışım yaptirdi evde ateste yaktik. Kendi kendime zeytin yagi kesfedip durmadan yagladim kendimi velasil kurtuldum hala inanamiyorum sizlere yazamadim ilgilendiginiz icin cok saolun:)
keseleri ne zaman görceksin canım?niye şimdiye kadar bakılmadı?
benim 5+3 günlük yarın görmeye gidicem inş, ben de çok heyecanlıyım..
Şimdilik size elveda diyorum kızlar. Bu seferde tutmadı. İnşallah bir başka sefere buraya girebilirim
kızlar tüp bebek yaptırmak kolay mı ??? masrafı ne kadar birde hangi merkezleri tavsiye edersiniz ????????????
Gecmis olsun canim allah bi daha vermesin beterinden korusun insallah
kızlar tüp bebek yaptırmak kolay mı ??? masrafı ne kadar birde hangi merkezleri tavsiye edersiniz ????????????
Kizlar nasilsiniz kac gundur giremedim misafirlerden dolayi simaybelinay cnm cok grcmis olsun sukur iyi olmussun bndan sonra cok dikkat et bebis nasil gttinmi doktra bidaha
Sagol canim allah razi olsun hic birimize yaşatmasınAcilde ebe varmis bakti ultrasondan bakti keseyi tekrar gördük 1,5 cm olmus teyzesi :))) pazartesi bi daha kontrole gidecegiz kalp atisini inşallah bu sefer duyariz
Amin canm ayy masallah duyarsin canm pzartesi ben 6+1de duydum seninde olmustr artik. Ne kadarlik oldun tatlm. Ay ben o bebisk yerim yaa kucucuk daha o buyucekte adam olcak rabbim ne ksdar buyuk neden ne yaratiyo
hayırlısı olsun.... en yakın zamanda gelirsin inşallah..... Bu arada stres yapma tabiki de önemli ama hayatta en önemli olan sensin ... bir dahaki tedavin ne zaman olacak .... sen de biliyorsundur kesin ama bende hatırlatıyım canım o güne kadar 1 kg da olsa kilo ver ( doktorum dedi 1 kg da olsa vücudun dengesi değişecekmiş.) ve transfer günü transfere saatler kala git masaj yaptır. transferden sonra en az 3 gün yat dinlen ....
Kizlarrrrr allahima binlerce şükür geçti hastaligim allahim kimsenin basina vermesin 3 gundur aglamaktan kasinmaktan caresizlikten uykusuzluktan bitap dustum sabah bi baktim gecmis inanamadım3 kez serum yedim dunya kadar antibiyotik hap vs yazdılar korktum kullanmadim. Cunku testler yapildi hersey normal çıktı bende ilaclari kullanmak istemedim zararli diye... belki sacma gelecek ama hocaya gittim nazardan olur bu dedi okudu bi karışım yaptirdi evde ateste yaktik. Kendi kendime zeytin yagi kesfedip durmadan yagladim kendimi velasil kurtuldum hala inanamiyorum sizlere yazamadim ilgilendiginiz icin cok saolun:)
ben eurofertilde yaptırdım. İlk tedavide tuttu. sadece karından iğneler biraz zor onlar bile zevkli geliyor....ben çok karşıydım zor istemiyorum diyordum ama şimdi şükürler olsun diyorum... Benim ilaçlar falan dahil 4500 / 5000 lirayı buldu.
sana önerim transfer öncesi masaj yaptırman ve tedaviye başlamadan önce ya 1-2 kg al veya ver.... transferden sonra 72 saat yat ... iyi şanslar
kolay canım. ben ankara anatoliada yaptırdım.4300+ilaç masrafları oluyor. şu an 13 haftalık hamileyim. rabbim isteyen herkese nasip etsinnnn
7+3 oldum canim alttan muane olmadim simdiye kadar belki ondan duyamadim ins pazartesi annesinin kelebegu minik kalbini bize duyurcakaynen öyle tatlim karnimiza tekme attığı gunleri hissedelim ins.
Kilo vermem kesin şart zaten. 1 ayda ne verirsem kar. ama masajı hiç duymamıştım. gevşemek o kadar mı faydalı ya alla alla. peki transfer sonrasında da yaptırılabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?