2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

canım çok sağol ALLAHIm bebeğini korusun kilo desen çokkk yaaa almayayım vereyim yanlız kaç gün sürdü işlem 15 tatilde gelsek yapabilir miyiz birde il dışından gelecem kalma yerleri var mı ?????????

teşekkür ederim amin hepimizin...eurofertil izmir ve antalyada da var...nerede oturuyorsun sen ? benim ilaç yumurta toplama transfer 20 gün sürdü.

VAlla yarın başlyorum diyete. önümüzdeki hafta da iki tane bebek mevlütü var biliyo musunuz? o kadar zor bi durumki

VAlla yarın başlyorum diyete. önümüzdeki hafta da iki tane bebek mevlütü var biliyo musunuz? o kadar zor bi durumki

biliyorum.... ilk bebeğimi aldırdım...Geçen sene dış gebelik geçirdim...ameliyatla tüpümü aldılar ve aynı dönemde kardeşimin bir çok tandığimın bebeği oldu... o kadar zor zamanlardı ki.. kimseye belli etmeden ayakta durmak...

hayatta senden daha önemli kimse yok unutma...kimseye olacağın tedaviden bahsetme... çocuk için hazır değilim de bir şey de kendine bir tarih ver sonra o tarihte tedavine başla ve bebeğini kucağına al...

Aynen öyle yaptım bende. anne babalarımız haricinde bilen yok. Onlara bile negatif sonuçlandı demek çok zoruma gitti. Ama ben hazır değilim diyemiorum. Öyle bi kötü huyum var. İçten içe bu işe burunlarını soktukları için sinir gıcık uyuz oluyorum ve sakin sakin giydiriyorum. Napim onlarda üzerlerine vazife olmayan şeylere karışmasınlar..

canım bende senin yaşadıklarını yaşadım dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı gerçekten çok zor bi durumdu inşş bu sefer rabbim kucağıma almayı nasip eder allahım

yarın kese kont var çok gerginim inş bu sefer herşey yolunda gider sağlıklı bi gebeliğim olur rabbim kucağıma almayı nasip eder

gerilme.... karından göremeye biliyorlar hemen transvaginal yapacaklar ve orada siyah bir nokta göreceksin.... sonrada kalp atışları için strese gireceksin.... dün rengim sapsarıydı...ayaklarım tutmuyordu... Şimdi ctesi gününü bekliyorum kalp atışları için sonra gelişimi için strese girecez daha çok stresimiz olacak ....

ben 12 günde 4 defa bhcg yaptırdım .... Beni en iyi sen anlarsın her seferinde korkularım aynı boyuttaydı... İnşallah haziran ayı bizim için harika bir ay olacak.... ama gergin olacağın daha çoook güznlerimiz var hepsini tüketmeyelim ne dersin

aynen canım zaten ikimizde aynı şeyleri birebir yaşamışız o yüzden ben diken üstündeyim hiç rahat değilim galiba kucağımıza alana kadar da böyle olacak :18:rabbim hakkımız da hayırlı neyse onu nasip etsin inşş

zaten vajinal muayene olmaya alıştım yıllardır bebiş sağlılı olsun da farketmez benim için yarın dr ilk soracağım bebeğin yeri nerde olacak

hak edene hak ettiği cevabı vereceksin ben hemen saldırıya geçiyordum baktım susmuyorlar onun için hazır değilim demeye başlamıştım...negatif sonuç senin suöun değil hiç bir şey gitmesin zoruna .... sen önemlisin allah bir zaman belirlemiştir sana nasip edecektir prens ve prenseslerini.. sen stres yapma sadece....folic asit almaya devam et....

AMin canım inşallah. Ben yarın sevdiğim bi elbisemi giyicem karnıma koycam bi yastık fotoğrafını çekicem hergün kesin bakacağım bir yere o resmi koyucam belki telefona arka plan yaparım. Beyne hamile mesajını göndericem. Soğan kürünü yapıcam Eşime de içmesi gereken vitaminleri içiricem. Belli olmaz belki işe yarar:)

güzel haberlerini alırız inşallah

Iyi geceler kizlar ; ) aramiza yeni katilanlar olmus hosgeldiniz allahim hepimize sağlıklı dogum nasip etsin insallah. Yarin doktora gitcez bakalim kalp atisini duyabilecegiz mi acaba gerginim aslinda

hayıt otu ile ilgili bir çay var melisa falan var içinde o çayı da dene yumurta kalitesini arttırıyormuş... bal keten tohumu çörekotu bu kürüde yapmıştım bunu eşinde yesin. bol şanslar güzel sonuçlar senin olsun ..

Ay cok sevindim ya gecmis olsun zaten hamilelik sıkıntı demek bude üstüne cildin reaksiyon vermişti..ins bu daha yasamazsın hiçbirimiz de yasamayız zor seyler..

Saol canim allah razi olsun. Dedigin gibi hamilelik de oluyormus allahim kimseye yaşatmasın cok zordu canim bide hastanede once sizin sagliginiz bebek 2. Plan deyip durdular kimseler bilmiyor neler cektik neler yasadik

Saol canim allah razi olsun. Dedigin gibi hamilelik de oluyormus allahim kimseye yaşatmasın cok zordu canim bide hastanede once sizin sagliginiz bebek 2. Plan deyip durdular kimseler bilmiyor neler cektik neler yasadik

Bebek ikinci plan mı olur hamile kalmışsın karnında artık öncelik onun saglıgı olur ay bu doktorlar da bi alem ya :) sanki hala planlıyormuş gibi öncelik senin sagliginmis :) neler çektik biz haberin var mı diye yırtacaksın ağızlarını:)

Kizlar 11. Gun degerim 426, 29 cikti cok sukur ccok mutluyum

teşekkür ederim amin hepimizin...eurofertil izmir ve antalyada da var...nerede oturuyorsun sen ? benim ilaç yumurta toplama transfer 20 gün sürdü.

canım ben doğudayım anca 15 tatilde yada yaz tatilinde gelebilirim sen istanbulu mu tavsiye edrsin ??? bize yardıcın olman çok hoş moral veriyorsun ALLAH razı olsun

Aynen oyle tatlim millet patir patir hamile kaldigindan baslarina gelmediginden bilmiyor zaten gizli sakli yaptik tüp bebegi bişey de diyemiyorsun.once can sonra canan hesabi yaptılar canim senin nasil gidiyor

çoooooooooookkkkkkk şükür kızlar bebeğimin kalp atışını duyduk bugün çok tatlıydııı:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…