Merhaba bende bugun itibari ile hamisler arasin katildim 8. Gun degerim 93, 92
Merhaba bende bugun itibari ile hamisler arasin katildim 8. Gun degerim 93, 92
Canım alttan bakmanın bi zaraı yokki neden istemiyorsun?inş görürüz keselerimizi, alttan bakmaz demi canım yaa?? geçen hafta alttan bakmak istedi ben istemedim, inş alttan bakmaya gerek kalmaz...
Hayırlı olsun canım cok sevindim..Evet hamileyim. .......
Tüp bebekte sayı azliginin bi önemi yok cunku zaten milyon tane var bi tanesi yetiyo hız icinde aynısı geçerli zaten yumurtayı embriyolog dolluyo o yüzden biz bisi yapmadık ama morfolojiyi bilmiyorum canım..simdi bi soru geldi aklima arkadasim ve diger esinde sperm sayisi, morfolojisi ve hizi dusuk olan arkadaslar, tup bebege baslamadan once eslerinize vitamin keciboynuzu ya da baska seyler uyguladiniz mi? bu konuda beni bilgilendirirseniz cok sevinirim, cok tesekkurler..
Hayırlı olsun canım cok sevindim..
Tesekkür ederim. Benim bugün 11.gün deger 200 denfazla iyi mi???
Gözün aydın canımmm. Allah değerini katlatsın inşallah:)
Canım alttan bakmanın bi zaraı yokki neden istemiyorsun?
Tesekkür ederim. Benim bugün 11.gün deger 200 denfazla iyi mi???
hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin... tek embriyomuydu canım ????
İyi ama cinsel ilişki onun için yasaklanmıyorki. Sperm bazen fetüse zararlı maddeler içerebiliyor veya bakteri oluşumu kolaylaşabiliyor. Veya kasılmalar nedeniyle fetüs te bazen tutunma problemleri oluşabiliyor. Yani oraya bişi girdiği için değil yasaklanması.cinsel ilişki yasak ise alt muayene de olmamalı bence, bi yerlerde okumuştum muayene sonrası kanama oldu 2-3 gün iğne yaptırdık, ilaç kullandık diye yazanlar olmuştu.. o yüzden canım...1 hafta daha beklerim sağlıklı olsun da
Tüp bebekte sayı azliginin bi önemi yok cunku zaten milyon tane var bi tanesi yetiyo hız icinde aynısı geçerli zaten yumurtayı embriyolog dolluyo o yüzden biz bisi yapmadık ama morfolojiyi bilmiyorum canım..
Ne mutlu sana:) bizim de sorunumuz sperm sayisi morfolojisi ve hareketi..bende bir sorun yok gibi gorunuyor sadece 3. gun testlerini henuz yaptirmadim adetimin baslamasini bekliyorum..bizde 2 tane koydurucaz sanirim bakalim hayirlisi..cok tesekkur ederim sanirim tedavime baslayinca bol bol sorum olucak sizlere:) su anda okumaktan arastirmaktan kafam kazan olmus durumda soru bile aklima gelmiyor:)
hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin... tek embriyomuydu canım ????
Tesekkürler. Insallah canim amin.2 tane 5.gün embriyosu.
hayırlı olsun canım, hoşgeldin hamişler arasına...değerin güzel inş katlayarak devam eder. tek embriyomuydu?
inş görürüz keselerimizi, alttan bakmaz demi canım yaa?? geçen hafta alttan bakmak istedi ben istemedim, inş alttan bakmaya gerek kalmaz...
Ya canim iki embriyom vardi dondurulmus yok dediler transferden sonra o heyecanla iki tane mi transfer oldu diye sormak aklimiza gelmedi acaba ikiz midir?
Canim internetten arastirdim bende deger 2000-3000 arasi oldugu zaman vajinadan degil karnindan bakildiginda gorluyomus ablamin iki tane oglu var masallah hic alttan muayene etmemis dr hamilelik de seninde bi hafta gectigine gore deger artmıştır sanirim
İyi ama cinsel ilişki onun için yasaklanmıyorki. Sperm bazen fetüse zararlı maddeler içerebiliyor veya bakteri oluşumu kolaylaşabiliyor. Veya kasılmalar nedeniyle fetüs te bazen tutunma problemleri oluşabiliyor. Yani oraya bişi girdiği için değil yasaklanması.
Tesekkürler. Insallah canim amin.2 tane 5.gün embriyosu.
hayırlısı olsun inş canım, gönlünden geçeni versin Rabbim...
belli mi olur canım, belki de ikiz olur..hayırlısı olsun hakkımızda :)
doktordan geldim ultrasondan bakıldı ve kesemizi gördük çok şükürşimdi sıra kalp atışında...
canım bazı yorumlarda okumuştum kanama olmuş ağrı olmuş, üstüne bi de ilaç iğne kullanmışlar, onun için diyorum...yeterince iğne ilacımız var kullandığımız bi de onlarla uğraşmayayım dedim...1 hafta geç gördüm ama olsun
hayırlısı olsun inş canım, gönlünden geçeni versin Rabbim...
gözünaydın canım görmüşün keseyi kayserideydin demi canm sen
Gayet iyin bence.. 2 gun sonra test yapacak misin? Ikiye katlamasi önemli olan.. Kaçıncı gun embriyosuydu bu arada?Tesekkür ederim. Benim bugün 11.gün deger 200 denfazla iyi mi???
belli mi olur canım, belki de ikiz olur..hayırlısı olsun hakkımızda :)
doktordan geldim ultrasondan bakıldı ve kesemizi gördük çok şükürşimdi sıra kalp atışında...
canım bazı yorumlarda okumuştum kanama olmuş ağrı olmuş, üstüne bi de ilaç iğne kullanmışlar, onun için diyorum...yeterince iğne ilacımız var kullandığımız bi de onlarla uğraşmayayım dedim...1 hafta geç gördüm ama olsun
gözünaydın canım görmüşün keseyi kayserideydin demi canm sen
teş ederim canım, darısı henüz görmeyenlere olsun
evet kayserideyim
Merhabalarr ayni problem esimdede vardiiii morfoloji 0 ve sperm yavas ve sayi az,,, hic vitamin kullanmadik arada sirada e vitamini sadece ama sigara ve nargileden esin uzak olsun,,, en buyuk dusmanlarrr 1.tup bebek denemem bu hfta aldim sonucumu hamileyimmmmm rabbimmm her istiyene ve diliyene versinnnn.....
Tesekkurler cevabin icin arkadasim esim sigara alkol kullanmiyor hatta gunde 3-4 fincan kahve icerdi onuda birakti tabi bizim birde birinci derece tek trafli varikoselimiz var ama insallah birinci denememizde olacak gibi geliyor :) tum bebek isteyenler icin dua ediyorumm
Merhabalarr ayni problem esimdede vardiiii morfoloji 0 ve sperm yavas ve sayi az,,, hic vitamin kullanmadik arada sirada e vitamini sadece ama sigara ve nargileden esin uzak olsun,,, en buyuk dusmanlarrr 1.tup bebek denemem bu hfta aldim sonucumu hamileyimmmmm rabbimmm her istiyene ve diliyene versinnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?