Hayırlı olsun bebegin, daha cok kucuk oldugu icin ekranda kalp atışını göstermişlerdir bi dahaki sefere duyarsin. Canim merak etme)
Sen tarihi belirleyemedin bende dogurmadim bir türlü bakalım kim hızlı çıkacak:) hasretim den haber yok demi
Ay evet canım aynen öyle oldu. Vallahi içimi rahatlatın tşk ederim:) ne zAman ses gelmeye başlar?
iyim canım.geçmişe bakınca zaman çabuk geçiyo gibi aslında ama zor zamanlar atlattık hepimiz en çokda iğnelerin bittiğine seviniyorum:)senle tedavinin başlarında neler konuşuyoduk bak şimdi bebişleri konuşuyoruz çok şükür.bebişide pazartesi gördük ikili testimiz yapıldı sorun yok ama cinsiyeti göstermedi 2 hafta sonra gidince gösterir sanırım.sen nasılsın hareketlerini hissediyor musun ne kaçıncı haftada hissettin alışverişe başladın mı:?
Ay evet canım aynen öyle oldu. Vallahi içimi rahatlatın tşk ederim:) ne zAman ses gelmeye başlar?
kizlar yurumenin bir zarari olurmu acaba ben evden cikmak istemiyorum korkuyorum kimseciiler aydinlatmiyor lutfen bilgilendirin sizler neler yapiyor sunuz gunluk hayatinizda
Canim kilo çok önemli değil bende almadım aldığımı da verdim bebeğim de idare eder normal tansiyon takibi yapsana canım yüksek tansiyon da da şişme oluyor
canım tansiyonum genelde düşük çıkıyor 9,6;9,7 gibi
canım ben alttan ultrasonla 6. haftada duymuştum kalp atışlarını 8. haftadan sonrada karından duymaya başladık bu arada hayırlı olsun bebişin
tşk ederim canım. yani sen de alttan ultrasonla ses değil de hareket şeklinde mi gördün kalp atışlarını? çok soru sordum galiba ama. dr a sormayı unutmuşum.
canım benimde 2 haftadır ayaklarım davul gibi şişiyor doktor oturmaktandır normal bunlar artık sık sık yürüyüş yap dedi
tşk ederim canım. yani sen de alttan ultrasonla ses değil de hareket şeklinde mi gördün kalp atışlarını? çok soru sordum galiba ama. dr a sormayı unutmuşum.
canım ayaklarımda yada bacaklarımda şişlik yok sadece ellerim ve yüzümde oda çok abartılı değil.günlük en az yarım saat yürüyorum ağır olmamak kaydıyla tüm işlerimi yapıyorum.
Canim tuzu azaltmayi denedin mi hic hamilelikte hic tuz tuketmeyenleri biliyorum
canım normalde tuzun varlıgını yoklugunu aramam hatta bi çok kişi yemeklerimin tuzsuz oluşundan şikayetçidir,ama hamilelikten dolayı agzımın tadı gitti sanki aceba bilmeden fazla atıyorumda bana mı normal geliyor
Günaydın Arkadaşlar ne kadar sıklıkta ultrasona girmek uygundur sizce çok sık bebeğe zararı varmıdır mesela 15 günde bir ???
Allah de ötesini bırak...
canım onun kanıtlanmış bir zararı yok diye biliyorum benim gebeliğim ikiz olduğu için doktorum zaten 15 günde bir çağırıyor beni
kızlar bende geldım aranıza mucizem geldı sonunda bugun 11, gunum test yaptık34,58 çıktı doktorum gayet ıyı dedı hayırlı olsun dedı allahım kucagıma almayıda nasıp etsın insallah olmayanlara da nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?