Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah tamamına erdirsin 🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
hayırlı olsun canım inşallah kucağında da görürüsün bebişinikızlar bende geldım aranıza mucizem geldı sonunda bugun 11, gunum test yaptık34,58 çıktı doktorum gayet ıyı dedı hayırlı olsun dedı allahım kucagıma almayıda nasıp etsın insallah olmayanlara da nasıp etsın
Canım benimde ikiz 15 günde bir takibini yaptır dedi ama kafama takıldı her girişte ultrasona giricem zararı olur diye bide bana serklaj (rahim dikişi) yapılacak sana yapıldımı ?
saol canım zaten hep dualarla yasadım du sureimi allahım bozmasın ınsallah yukselır degerım
hayırlı olsun canım inşallah kucağında da görürüsün bebişini
yok canım yapılmadı en son gittiğimde bir problem yok denilmişti ama her kontrolde rahim ağzı kontrol ediliyor canım
Herkese merhaba bugün bayağı kötü hasta oldum. Boğazım çok ağrıyor ve eklem yerlerim de çok ağrıyor, birazcık da ateşim var. İşten geldim öğlen hala yarıyorum kalmamadım, Bi zararı olur mu bebeğime??????
Evet bizim hoca ikizlerde dikiş atıyor garantiye almak için düşük olmasın diye
hiç bir sorun olmasada mı? yoksa bir sorun mu var rahim ağzı ile ilgili?
benm drum sorun görmezsem dikiş atmam dikiş ne kadar koruyacak diyor...
Herkese merhaba bugün bayağı kötü hasta oldum. Boğazım çok ağrıyor ve eklem yerlerim de çok ağrıyor, birazcık da ateşim var. İşten geldim öğlen hala yarıyorum kalmamadım, Bi zararı olur mu bebeğime??????
geçmiş olsun canım, öerak etme bebişe bişey olmaz, sadece ilaç kullanmamaya dinlenmeye çalış, içebilirsen günde bir bardak ıhlamur iç ballı olsun ama, birde bu mevsimde pek olmayabilir ama taze portakal suyu içsen direncin geri gelir, zaten ilk aylarda hep grip olunuyor bebek direncini zayıflatıyor şimdi çünkü bende 8. haftamdan 11. haftaya kadar hem grip hemde bronşittim öksürmekten içim çıkmıştı
Canım ben 2010 da histeroskopi çekilmiş ti m onda servikal yetersizlik gözlemlenmişti şuanda ikiz olunca hocaya sordum ben zaten ikizlere genelde dikiş atıyorum dedi işi riske atmayalım diye ikizlerde düşük olasılığı daha çok olabiliyormuş ama senin doktorun takipte seni zaten rahim yolu kısalınca hemen Diker için rahat olsun demek ki sende gerektirmiyor....
Merhaba kizlar bu aralar burasi cok sessiz degil mi yaa...
Merhaba kizlar bu aralar burasi cok sessiz degil mi yaa...
en kıdemli hamişlerin dogumu yakın artık son hazırlıklarla ugraşıyorlardır.bende şimdiye kadar sekiyordum ama yavaş yavaş büyüdükçe daha çabuk yorulur oldum girip bakıyorum.yavaştan temizlik başladı daha çöp almadım nasıl olacak nasıl yetişecek bilmiyorum:18:
aslında yavaş yavaş almak lazım artık bişeyler.. ben bebek arabası aldım geçenlerde.. zaten alacağım model belliydi o da indirime girmiş aldım ben de.. sen nasıl bi beşik almayı düşünüyosun..
Araba ne aldin canim. Biz karar veremedik bi turlu. Kraft cok kotuymus. Hem kullanissiz agir hemde ergonomik degilmis. Maxi cosinin ana kucagi iyiymis cocugun omurga gelisimi icin cok rahatmis. Ama arabasi 3 tekerli quien marka katlanmasi sikinti. 2si indirimde 1200tlydi. Birde romer marka var o da 1000 1200 tl arasi o da 1. Sinifmis. Alman mali Karar veremedik. Yatak odasi takimi aldik. Bir de park besik aldik mamamia marka kurduk bile cok güzel oldu. Daha dunya kadar sey alinacak. Ve ben kisa surede cok yoruluyorum. ; (
aslında yavaş yavaş almak lazım artık bişeyler.. ben bebek arabası aldım geçenlerde.. zaten alacağım model belliydi o da indirime girmiş aldım ben de.. sen nasıl bi beşik almayı düşünüyosun..
Günaydın kizlar eskiden daha aktif bi topiktik dogru ama şimdi valla oturdugum yerden zor kalkiyorum dun temizlik vardu evde hiçbir is yapmamama ragmen öldüm bittim kadinin pesinde bi o oda bi bu oda dolanip durdum bugunde artik besigin icini yerlestircem cok şükür hazirim dogurmaya şaka bi yana hem acayip kokuyorum hem de artik dogsun istiyorum bu cumartesi yine kontrol var bakalim ne dicek doktor amcamiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?