2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Herkese merhaba bugün bayağı kötü hasta oldum. Boğazım çok ağrıyor ve eklem yerlerim de çok ağrıyor, birazcık da ateşim var. İşten geldim öğlen hala yarıyorum kalmamadım, Bi zararı olur mu bebeğime??????

hayırlı olsun canım inşallah kucağında da görürüsün bebişini
Canım benimde ikiz 15 günde bir takibini yaptır dedi ama kafama takıldı her girişte ultrasona giricem zararı olur diye bide bana serklaj (rahim dikişi) yapılacak sana yapıldımı ?

Allah de ötesini bırak...

yok canım yapılmadı en son gittiğimde bir problem yok denilmişti ama her kontrolde rahim ağzı kontrol ediliyor canım

saol canım zaten hep dualarla yasadım du sureimi allahım bozmasın ınsallah yukselır degerım

Kaç haftalık sın yenisin sanırım rabbim nasip etmiş se inş. Sonuna kadar hayırlı hamilelik lerde nasip eder...ben 9 haftalığım ben de tansiyon düşüklüğü oluyor fena etkiliyor beni senin nasıl geçiyor

hayırlı olsun canım inşallah kucağında da görürüsün bebişini

yok canım yapılmadı en son gittiğimde bir problem yok denilmişti ama her kontrolde rahim ağzı kontrol ediliyor canım

Evet bizim hoca ikizlerde dikiş atıyor garantiye almak için düşük olmasın diye

olmaz inşaallah,sanmıyorum..geçmiş olsun.ateşin yükselmezse bebiş etkilenmez sanırım...

Evet bizim hoca ikizlerde dikiş atıyor garantiye almak için düşük olmasın diye

hiç bir sorun olmasada mı? yoksa bir sorun mu var rahim ağzı ile ilgili?
benm drum sorun görmezsem dikiş atmam dikiş ne kadar koruyacak diyor...

hiç bir sorun olmasada mı? yoksa bir sorun mu var rahim ağzı ile ilgili?
benm drum sorun görmezsem dikiş atmam dikiş ne kadar koruyacak diyor...

Canım ben 2010 da histeroskopi çekilmiş ti m onda servikal yetersizlik gözlemlenmişti şuanda ikiz olunca hocaya sordum ben zaten ikizlere genelde dikiş atıyorum dedi işi riske atmayalım diye ikizlerde düşük olasılığı daha çok olabiliyormuş ama senin doktorun takipte seni zaten rahim yolu kısalınca hemen Diker için rahat olsun demek ki sende gerektirmiyor....

geçmiş olsun canım, öerak etme bebişe bişey olmaz, sadece ilaç kullanmamaya dinlenmeye çalış, içebilirsen günde bir bardak ıhlamur iç ballı olsun ama, birde bu mevsimde pek olmayabilir ama taze portakal suyu içsen direncin geri gelir, zaten ilk aylarda hep grip olunuyor bebek direncini zayıflatıyor şimdi çünkü bende 8. haftamdan 11. haftaya kadar hem grip hemde bronşittim öksürmekten içim çıkmıştı

Tşk ederim canım bugün de grip oldum zaten. Sadece parol içtim dün Dr a sorup.

anladım canım...inşaallah vakti zamanında doğar yavrularımız.

Bence bi doktora git canım. Gerçi ilk 3 ay ilac kullanmayın diyor ama benim 11. haftada başım çok ağrıyordu parol içebilirsin demişti.

Merhaba kizlar bu aralar burasi cok sessiz degil mi yaa...

en kıdemli hamişlerin dogumu yakın artık son hazırlıklarla ugraşıyorlardır.bende şimdiye kadar sekiyordum ama yavaş yavaş büyüdükçe daha çabuk yorulur oldum girip bakıyorum.yavaştan temizlik başladı daha çöp almadım nasıl olacak nasıl yetişecek bilmiyorum:18:

aslında yavaş yavaş almak lazım artık bişeyler.. ben bebek arabası aldım geçenlerde.. zaten alacağım model belliydi o da indirime girmiş aldım ben de.. sen nasıl bi beşik almayı düşünüyosun..

Araba ne aldin canim. Biz karar veremedik bi turlu. Kraft cok kotuymus. Hem kullanissiz agir hemde ergonomik degilmis. Maxi cosinin ana kucagi iyiymis cocugun omurga gelisimi icin cok rahatmis. Ama arabasi 3 tekerli quien marka katlanmasi sikinti. 2si indirimde 1200tlydi. Birde romer marka var o da 1000 1200 tl arasi o da 1. Sinifmis. Alman mali Karar veremedik. Yatak odasi takimi aldik. Bir de park besik aldik mamamia marka kurduk bile cok güzel oldu. Daha dunya kadar sey alinacak. Ve ben kisa surede cok yoruluyorum. ; (

Bende almak için can atıyorum ama bir 25 haftayı bulsun istiyorum benim ikiz bide ne alacam. Nereye koyacağım hiç bilmiyorum. Yatak odasında durması için park yatak alayım. Sonra mobilyalı alayım diyorum çifte masraf oluyor. Karasız kaldım. Bide sürekli kullanılacak bişey değil. 1 tane park yatak yeter mi ikizler için?

Günaydın kizlar eskiden daha aktif bi topiktik dogru ama şimdi valla oturdugum yerden zor kalkiyorum dun temizlik vardu evde hiçbir is yapmamama ragmen öldüm bittim kadinin pesinde bi o oda bi bu oda dolanip durdum bugunde artik besigin icini yerlestircem cok şükür hazirim dogurmaya şaka bi yana hem acayip kokuyorum hem de artik dogsun istiyorum bu cumartesi yine kontrol var bakalim ne dicek doktor amcamiz

ramazan girmeden yavaş yavaş almam lazım zaten çok fazla bişey almayı düşünmüyorum kıyafet olarak3 4 tane hastane çıkışı battaniye vs. RABBİM nasip ederse dogduktan sonra gelişimine göre alayım diyorum.beşik konusunda çok kararsızım herkes park yatak al sonrasında kaldırır bi dolaba koyarsın diyor ama odam onu koyacak kadar müsait olmadıgından tahta puset tarzı beşik mi yoksa anne yanı mı alsam diye düşünüyorum.bebek arabasıda kraftın bi modeli var hem ana kucagı hem arabası ikisi birlikte 1500 dediler internetten takipteyim indirime girmesini bekliyorum.sen hangi model aldın.

RABBİM hayırla kokusunu içine çekmeni nasip etsin.darısı bizlerin gününün kısalmasına 20. haftaya kadar bi anda geçti şimdi ilerlemiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…