2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Allah analı bablı büyütsün gözün aydın canım

32. haftadan sonra girmeye başladım. Ama daha erken dönemde kasılma ve sancın varsa erken girmeye başlıyorsun.

ara ara batma oluyor ve çok afedersiniz ama jel gibi bi akıntı oluyor annem akıntı olması normal,sancı olsa durdurmaz diyor ama aynı durumu yaşayan varmı diye merak ettim

ara ara batma oluyor ve çok afedersiniz ama jel gibi bi akıntı oluyor annem akıntı olması normal,sancı olsa durdurmaz diyor ama aynı durumu yaşayan varmı diye merak ettim

Doktoruna yine de söyle. Benimde akıntım vardı,fitil kullanmıştım...

canım son günüm demişsin mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah bide o günleri görürürz

Ben daha 20.haftalara nasıl gelirim diye düşünürken. Burdaki hanımlar 30.larda idi.bana hep sen daha yolun başındasın dediler
Bende allahım dedim bana da 30 lari görmeyi nasip et dedim. Şimdi ben 30.lardayim ve hanımlar doğurdu yada doğumda.
Yavrusunu kucağına alan tatlı ve taze anneler rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin.
Yavrusunu kucağına almak için gün sayan ve az günü kalan bizlere de rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.
Pilisecim sende bugün doğum yapıyorsun.hersey ama herşey yolunda gider inşallah. Rabbim kolaylıklar versin.
Kızlar allaha emanet olun. Allah yar ve yardımcımız olsun :))

Kodal 82 sizi de bizler takip ediyoruz inşallah kucagimiza aldigimiz günlerde görürüz

Pilise doğurdu mu bugündü sanırım merak ettim çok heyecanlı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet arkadaslar pilise bebegini kucagina almis baska topikte okudum ikimizde cok iyiyiz demis darisi bize hayirlisiyla kucagimiza aliriz inşallah bebislerimizi

Arkadaşlar benim gögüsler catlamaya başladı zaten vardı daha onceden beyaz çatlaklarım kilo alıp vermeden şimdi kırmızı kırmızı çizgilet seklinde başladı.

ne yapabilirim bi fikriniz varmı çatlıcak zaten biliyorum ama belki biraz işe yarayan bişiyler vardırrrr

canım ben badem yagı kullanıyorum şimdiye kadar bişey olmadı çok şükür dene istersen hem dogal bi zararı olmaz

Ben badem yagi tuylenme yapiyo diye duydum...sonra arastirdim kakao yagi cok iyiymis simdi karnima onu kullaniyorum...sende bir arastir istersen

Ben badem yagi tuylenme yapiyo diye duydum...sonra arastirdim kakao yagi cok iyiymis simdi karnima onu kullaniyorum...sende bir arastir istersen

Benim ablamda bebek yağı kullandı. Badem yağı tüylenme yaptığını duydum ama kullananlardan hiç böyle şikayet duymadım. Benim şimdiden çoştu tüylerim. Hiç birşey kullanmıyorum daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…