dogumu yaklasan arkadaslara hayırlı dogumlar dılıyorum. bız bırbucuk aylık olduk teyzelerı. hamılelık sultanlıkmıs. kıymetını bılın bol bol gezın. uyuyun. uykuya hasret gezıyorum. sezaryan olcak anne adayları dogumdan ıkı uc gun once malt humana stıll dut uzum hosafı ıcın. ben epırudal sezaryan oldum uc gun sutun gelmedı. sonra bır ıctım sut patlaması yasadım.tabı benım mınık ememıyor.memeyı tam kavrayamadıgı ıcın ılk baslarda sarılık olmasın dıye hem emzırdım hem bıberonla verdım. ama memeyle asla doymadı. drda her bebek farklı oluyo dedı sen gene de bıberon ya da kasıkla besle dedı yoksa ac kalır dedı. ben de oyle yapıyorum ama canım cıkıyor gece once emzır sonra bıberon ver altını degıs uyut sonra sut sag ve bunları ıkı uc saatte bır yap uyku denen sey kalmıyor.dogumdan sonra mutlaka evınızde ısınızıı yapcak bırı kalsın ben dogumdan uc saat sonra ayaklandım ve eve gelınce mısafırlere bıle hızmet ettıgım ıcın yemek yapıp ev ıslerıne baktıgım ıcın cengaverlık yapıp annemlerı 10 gun sonra gonderdım sonra gunumu gordum hem ev ısı hem bebek olmuyor ..allahtan serın zamanlarda ılk basları atlattık en azından ele avıca artık gelıyor. yazn sıcagında bebegı tutmak bıle hem bebege hem anneye ıskence vıcık vıcık oluyor.her kafadan cok ses cıkıyo sadece kendı ıcınızden gelen sesınızı dınleyın.bana bıberon verme alırtırma dedıler ıkı gun bıberon vermedım hastanelık olduk dr ve emzorme hemsıresı bu bebege kesınlıkle emmeden baska bıberon ya da kasıkla takvıye yapılmalıı sutun de yoksa mamayla doyur dedı. allahtan sutum varda bıberonla verıyorum. annelık emzırmekle olmuyor.ben onden emzırıyorum ama tam cekemedıgı ıcın az emıyo ve doymuyo.gezmeye gıtmek bıle ıskence oluyor ama herseye ragmen cok guzel gece uykusuz kalıyorun ustun basın sut kokuyor sut akıyor.kendıne bakamıyorsun ısler yatısmıyor gelen gıden cok oluyor gelende kırk saat gıtmek bılmıyor ama herseye ragmen bebegıme bakınca sen dunyanın en guzel seyıszın senı bana veren rabbıme bınlerce sukurler olsun dıyorum. eskıdeb top patlassa uyanmayan ben en ufak bır oglumun sesıne sıcrayıp kalkıyorum ben bıle kendıme sasırdım ıste annelık bu olsa gerek
kızlarrr nstye ne zaman yada neye göre giriliyor
32. haftadan sonra girmeye başladım. Ama daha erken dönemde kasılma ve sancın varsa erken girmeye başlıyorsun.
ara ara batma oluyor ve çok afedersiniz ama jel gibi bi akıntı oluyor annem akıntı olması normal,sancı olsa durdurmaz diyor ama aynı durumu yaşayan varmı diye merak ettim
allah yardımcın olun canım bakalım bizimle 10 gün bile duracak birileri olacak mı allahtan ramazan geliyo diyorum gündüz pek gelen olmaz anca akşamları
emzirme biberon konusunda kimseyi dinleme canım bence içinden nasıl geliyosa öyle yap bana şimdiden bişeyler söylüyolar ama kimseyi dinlemeye niyetim yok artık doktorlar heryerde çok şükür geri kalanınkiler hep kulaktan dolma şeyler bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah
maşallah size canım çok şükür senden güzel haberler geldi çok mutlu oldum benimde yarın son gün sonra allahın izniyle bende bebeğime kavuşcam
Kodal 82 sizi de bizler takip ediyoruz inşallah kucagimiza aldigimiz günlerde görürüz
Evet arkadaslar pilise bebegini kucagina almis baska topikte okudum ikimizde cok iyiyiz demis darisi bize hayirlisiyla kucagimiza aliriz inşallah bebislerimiziPilise doğurdu mu bugündü sanırım merak ettim çok heyecanlı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet arkadaslar pilise bebegini kucagina almis baska topikte okudum ikimizde cok iyiyiz demis darisi bize hayirlisiyla kucagimiza aliriz inşallah bebislerimizi
Arkadaşlar benim gögüsler catlamaya başladı zaten vardı daha onceden beyaz çatlaklarım kilo alıp vermeden şimdi kırmızı kırmızı çizgilet seklinde başladı.
ne yapabilirim bi fikriniz varmı çatlıcak zaten biliyorum ama belki biraz işe yarayan bişiyler vardırrrr
canım ben badem yagı kullanıyorum şimdiye kadar bişey olmadı çok şükürdene istersen hem dogal bi zararı olmaz
gogus uclarindan mi bahsediyorsunuz arkadaslar?
Genel olarak bende hic catlak yok
Arkadaşlar benim gögüsler catlamaya başladı zaten vardı daha onceden beyaz çatlaklarım kilo alıp vermeden şimdi kırmızı kırmızı çizgilet seklinde başladı.
ne yapabilirim bi fikriniz varmı çatlıcak zaten biliyorum ama belki biraz işe yarayan bişiyler vardırrrr
Ben badem yagi tuylenme yapiyo diye duydum...sonra arastirdim kakao yagi cok iyiymis simdi karnima onu kullaniyorum...sende bir arastir istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?