2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Anladim canim insallah annende iyilrsir o zamana kadar yaninda olur

Kızlar ben normal olsun diye ortada dolanirken oğlum planı bozuk sezeryan olacağım galiba şuanda hastanedeyim sabah sezeryan olabilirim dua edin
Hayirlisi hangisiyse o olsun canim heyecanla bekliyorum guzel haberlerini

senin de doğuma hiçbirşey kalmamış canım Allah sağlıkla yavrunu kucağına aldırsın inşallah

Kızlar ben normal olsun diye ortada dolanirken oğlum planı bozuk sezeryan olacağım galiba şuanda hastanedeyim sabah sezeryan olabilirim dua edin
seninde hayırlı sağlıklı bir doğumun olsun Allahın izniyle oğluşun hayırlı uğurlu olsun

Allah hayırlı, sağlıklı doğumlar versin...

Teşekkür ederim, Allah hepimizin bebeklerini hayırlı, sağlıklı, analı-babalı kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin ben de heyecanlandım şimdi benim de kısmetse 24 ü önümüZdeki salı sezeryan olacak sizleri takip ediyorum pilise ve ankara12 arkadaşlarında az kaldı hadi hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin bu oğlanla işin var ayşegül şaka bir yana hayırlısıyla kucagına al,seninde bebişinde sağlığı iyi olsunda varsın sezeryan olsun.güzel haberlerinizi beklioruz

dogumu yaklasan arkadaslara hayırlı dogumlar dılıyorum. bız bırbucuk aylık olduk teyzelerı. hamılelık sultanlıkmıs. kıymetını bılın bol bol gezın. uyuyun. uykuya hasret gezıyorum. sezaryan olcak anne adayları dogumdan ıkı uc gun once malt humana stıll dut uzum hosafı ıcın. ben epırudal sezaryan oldum uc gun sutun gelmedı. sonra bır ıctım sut patlaması yasadım.tabı benım mınık ememıyor.memeyı tam kavrayamadıgı ıcın ılk baslarda sarılık olmasın dıye hem emzırdım hem bıberonla verdım. ama memeyle asla doymadı. drda her bebek farklı oluyo dedı sen gene de bıberon ya da kasıkla besle dedı yoksa ac kalır dedı. ben de oyle yapıyorum ama canım cıkıyor gece once emzır sonra bıberon ver altını degıs uyut sonra sut sag ve bunları ıkı uc saatte bır yap uyku denen sey kalmıyor.dogumdan sonra mutlaka evınızde ısınızıı yapcak bırı kalsın ben dogumdan uc saat sonra ayaklandım ve eve gelınce mısafırlere bıle hızmet ettıgım ıcın yemek yapıp ev ıslerıne baktıgım ıcın cengaverlık yapıp annemlerı 10 gun sonra gonderdım sonra gunumu gordum hem ev ısı hem bebek olmuyor ..allahtan serın zamanlarda ılk basları atlattık en azından ele avıca artık gelıyor. yazn sıcagında bebegı tutmak bıle hem bebege hem anneye ıskence vıcık vıcık oluyor.her kafadan cok ses cıkıyo sadece kendı ıcınızden gelen sesınızı dınleyın.bana bıberon verme alırtırma dedıler ıkı gun bıberon vermedım hastanelık olduk dr ve emzorme hemsıresı bu bebege kesınlıkle emmeden baska bıberon ya da kasıkla takvıye yapılmalıı sutun de yoksa mamayla doyur dedı. allahtan sutum varda bıberonla verıyorum. annelık emzırmekle olmuyor.ben onden emzırıyorum ama tam cekemedıgı ıcın az emıyo ve doymuyo.gezmeye gıtmek bıle ıskence oluyor ama herseye ragmen cok guzel gece uykusuz kalıyorun ustun basın sut kokuyor sut akıyor.kendıne bakamıyorsun ısler yatısmıyor gelen gıden cok oluyor gelende kırk saat gıtmek bılmıyor ama herseye ragmen bebegıme bakınca sen dunyanın en guzel seyıszın senı bana veren rabbıme bınlerce sukurler olsun dıyorum. eskıdeb top patlassa uyanmayan ben en ufak bır oglumun sesıne sıcrayıp kalkıyorum ben bıle kendıme sasırdım ıste annelık bu olsa gerek

Hayırlı doğumlar canim Allahım yardimcin olsun :) dualarimiz seninle :)

Canim aglamak istiyorum rabbime sukurler olsun bebeginlesindir sen simdi tadini cikar bizlere de sen dua et ne olur

Ay heyecandan dun yazdin sandim bugunmus niye bi gun erken diyorum kendi kendime rabbim yarsimcin olsun canim kolaycacik bebegine kavus insallah

Hadi bakalım canım allahın izniyle kavusacaksiniz.ne mutlu sana. Bizlere de bu günleri nasip etsin inşallah rabbim.
Allah yar ve yardimcin olsun güzelim:))

canım çok duygulandım okuyunca.... Rabbim hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin inş..bol bol kokla cennet kokulunu, darısı bizim başımıza hayırlısıyla

Gozun aydin canim saglikla kucagina versin rabbim...sana hayirli evlat olsun emeklerinin karsiligini versin bir omur mutlu yasayin insallah yeryuzundeki en guzel kokuyu duyacaksin bugun...rabbim bizlerede yasatsin o gunu...

ALLAH anali babali buyutmeyi nasip etsin,cennet kokusunu doya doya cek icine.

çok duygulandım canım allah sağ salim kavuştursun sizi...dualarım seninle...

canım benim ya ne mutlu bir gün allah sağ salim prensesine sarılmanı nasip etsin, bizede bugünleri göstersin inşallah

şu an doğumdasın sanırım canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah allah bizlere de nasip etsin bu günleri görmeyi

Canimmm prensesini kucagina almissindir su saate. Uzun saglikli ömrü olsun. Hayirli evlat olsun. Gozunuz aydinnnn.

Canim çok sevindim senin adına darısı bizlere inşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Allah analı-babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Tebrik ederim...

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için çooook teşekkür ediyorum rabbim hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inş yavrularınıza sağ sağlim kavuşursunuz

ben sonun da rabbimin izniyle kavuştum yavruma cennet kokuluma ameliyat sırasın da onu ilk gördüğüm de sanki dünya durdu herşey durdu ilk görüş ilk öpücük meğerse bu 5 yıl da çektiklerime yaşadıklarıma herşeye değmiş şu an karşım da melekler gibi uyuyo gidip gelip bakıyorum ona bu benim mi diye şükürler olsun rabbime darısı isteyen bekleyen bütün kardeşlerime nasip olsun inşş

Arkadaşlar ilk öncelikle Allah analı babalı büyütsün. İnşallah bizlerde buralar sizler gibi güzel şeyler yazarız. Bebeklerinizle mutlu olun inş.

allah yardımcın olun canım bakalım bizimle 10 gün bile duracak birileri olacak mı allahtan ramazan geliyo diyorum gündüz pek gelen olmaz anca akşamları

emzirme biberon konusunda kimseyi dinleme canım bence içinden nasıl geliyosa öyle yap bana şimdiden bişeyler söylüyolar ama kimseyi dinlemeye niyetim yok artık doktorlar heryerde çok şükür geri kalanınkiler hep kulaktan dolma şeyler bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah

maşallah size canım çok şükür senden güzel haberler geldi çok mutlu oldum benimde yarın son gün sonra allahın izniyle bende bebeğime kavuşcam

ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin,acısını kederini göstermesin inşaALLAH

Gözün aydın canım RABBİM evladına güzel bi ömür versin.sen beni aglattın RABBİM seni güldürsün

Kızlar Merhaba. .. doğumu yaklaşan lara hayırlı saglikli sihhatli dogumlar bende nezaman hastaneye gitsem doktorum bebeğin eşi asagida diyor sezaryen olacak böyle giderse diyor bebeğin eşi rahim i kapatmış sağlıklı olsun da sezarya na da razıyım benim günüme daha var eylül ortalarına denk geliyor bebeğin eşi ozaman a kadar orda mi kalır acaba ?

canım RABBİM hayırla kucagımıza almayı nasip etsin normal sezeryan farketmez ama eşin yer değiştirdigini biliyorum burda birinin kanaması oldugunda dr eşi aşagıda o yüzden kanama oluyor ama bebek pozisyon degiştirdikçe eşide yer değiştirir demiş aynende öyle olmuş

Allah bebeğini sağlıkla, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin... Kritik dönemleri atlatmışsın, inşallah bizde 40 ını gözaçıp kapatıncaya kadar sorunsuz geçiririz. Süt konusunda verdiğin içecekleri temin etmeye çalışayım. Bende artık son haftaya girdim.

Doğum yapan anneler bebeklerini ve kokularını o kadar güzel anlatıyor ki, nasıl merak ediyorum anlatamam... Allah sağlıkla, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin...

Evet canim Amin cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin evet doktor banada ilk zamanlar söylemişti bebeğin eşi asagida dikkat et demişti kanama olabilir dedi ama Rabbim e şükür öyle bir sorun olmadı kıpır dadikca yer değişir dedi ama değişmedi yaklaşık 27 haftalik oldum sayılır gene aynı bu hafta sonuna dogru gene gidecegim bakacağım

Doğumu yaklaşan arkadaşlara Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Bebeğini kucağına alan arkadaşlara ise Allah anal i babalı huzur içinde büyütsün. Darısı bizlerin başına herkese dua ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun

gözün aydın canım darısı bizlere artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…