2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Amin canım inşallah biz siramizi saldik sıra sizlerde

Canım sizler kzvuştunuz Allah bizlerede sağ salim kavuşmayı nasip eder inş.:)

Arkadaşlar ben salı günü doğum yaptim şükür ikimizde iyiyiz darısı sizlere dünyanın en güzel duygusuymus gerçekten

kızlar Allah analı babalı büyütsün inşallah
darısı bizlere olsun inşallah

[ QUOTE=flyingmom;35834465]Merhaba arkadaşlar ilk kan testi sonucum 213 inşallah yarın ikiye katlamış olarak aranıza katılacağım.Yalnız bir sorum var bugün hafif şiddetli bel ve kasık sancısı çekiyorum korkumdan 2 saattir yatıyorum ve nerdeyse geçti ancak ara ara yokluyor.Sizce kötü bişey mi? (((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]
gözün Aydın cnm Rabbim saglicakla bebegini kucağına almayı nasip etsin👶🙏👶 bisey sorulan benim transferin 5 inci gunu iki emriyo transfer edildi bi belirti yok bende su an sende olmusmuydu herhangi belirti yada daha erkenmi belirtiler icin

Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏

gözün Aydın cnm Rabbim saglicakla bebegini kucağına almayı nasip etsin👶🙏👶 bisey sorulan benim transferin 5 inci gunu iki emriyo transfer edildi bi belirti yok bende su an sende olmusmuydu herhangi belirti yada daha erkenmi belirtiler icin

Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏[/QUOTE]

Canim belirti kimisinde oluyor kimisinde olmuyor o yuzden bunlari dusunerek kendini yipratma.benim bulantilarim 12. Haftada basladi bas donmesi vs hic olmadi neredeyse hic aserme yasamadim.insaALLAH guzel haberler alirsin

Canım sizler kzvuştunuz Allah bizlerede sağ salim kavuşmayı nasip eder inş.:)

Allah razı olsun canım, Rabbim sizleri de kolay kurtarsın inş...

Çok iyi olurdu bizimde yarın kontrolumuz var üç kilo doğdu ama toparlanmaya başladık sanki:)sarılık benim de kabusum oldu da şükür olmadik bundan so rada olmayiz emiyor mu bebişin

bizim 2700 doğdu, bir de kilo kaybetti, üstüne bi de sarılık oldu :2::2: ama şükür şuan emiyo ve toparlamaya başladı kuzum...
Rabbim acılarını göstermesin hiçbirinin...bizim de yarın kontrolümüz var, sarılık için ama gitsem gitmesem mi emin değilim....sürekli kan alınıyo ben de görmeye dayanamıyorum...çocuk doktorun hangisi?

Sarılık önemli git bence zor ama mustafa Göğebakan kaçta gideceksin kontrole sizin doktorunuz kik

Kizlar bende 6.denemede hamile kaldim 16+3 oldum bugun hala depot igne kullaniyor her hafta carsamba igne gunum kismetse aralikta dogum olacak ilk 3 ay cok rahat gecti 4. Aya girdim bulanti kusma kabizlik reflu istahlizlik bir suru sikayet basladi hic bir sey yiyemiyorum her iki ettende tiksindim yumurta makarna pirinc ve her cesit tatli gozumde kararmis yemek yiyemiyorum valla cok zor insallah sag salim kavusurum bu arada cinsiyeti erkekmis %90 dedi dr ramazan geldi oruc tutanlar olacakmi aranizda ben kararsizim ilk gebeligim ve 6.deneme riske atmak istemiyorum ilaclarim ignelerim var bilemedim ne yapayim

inşallah en kısa zamanda atlatırsın canım
bende bu sene maalesef oruç tutamıycam çünkü çok fazla acıkıyorum birde bebişler ikiz benim sürekli birşeyler yemek ihtiyacı duyuyorum inşallah seneye Rabbim affeylesin

Ayşegül, Sultancııı gözünüz aydın. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı sıhhatli uzun ömürleri olsun inşallah.

canım bende bu yıl tutamayacağım antalya çok sıcak ve günler çok uzun malesef, bence sende riske atma rabbim biliyor durumumuzu kaza etmeyi tekrar tutmayı nasip etsin inşallah

Bu sene Rabbim biliyor neden oruç tutmuyoruz inşallah seneye bu zamanlar bebişlerimiz yanimız da olur o zaman oruç tutariz emeklerimiz boşa gitmesin

Oruc yaz mevsimine geldi geleli her sene acillik oluyorum her gittigim drda vucut susuz kalmis kendine eziyet ediyorsun diyip elimde bi canta ilacla eve gonderiyor.kadin dogumcuda havalar sicak vucudunun ve cocugun suya ihtiyaci var o yuzden kesinlikle tutmayacaksin dedi.insaALLAH seneye

Ben sormadım ama bunun kazası var sonuçta bu sene parasını verir. Daha sonra kazasını tutarız Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Zor çünkü sıcaklar var. Susuz kalmamak gerekiyor. Benim bir akrabamın oruçtan dolayı suyu azalmıştı. Siz ben tuttum diyenlere kulak asmayın. Onlar bizim kıymetli bebeklerimiz.

Allah bu mubarek ayin yuzu suyu hurmetine burda bulunan butun annelerin evlatlarini bagislasin saglikli hayirli guzel yavrucaklar doguracagiz İnsallah...ben dun sordum yasak dedi doktorum artik dogumdan sonra tutup kefaretini oderiz ALLAH BİZİ AFFETSİN.Arkadaslar ben pazar gunu 16.haftami bitirip 17.haftama girecem bebeginin hareketini hisseden varmi?bende tik yok nasil bir his nasil hissediliyor karnima dokunuyor sessiz ortamda dinlemeye calisiyorum hic birsey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…