kizlar detayli ultrasona kacinci hafta da giriliyor
canım ben pazartesi akşam 6 da taburcu oldum, yani doğum pazar gecesi oldu...karşılaşsak güzel olurdu.neyse hayırlısı 1 gün arayla aldık bebişlerimizi kucağımıza
kilosu boyu nasıl? bizim ki biraz zayıf doğdu ve sonrasında kilo kaybetti, şimdi biraz toparlamış, ama sarılık oldu maalesef...
Amin canım inşallah biz siramizi saldik sıra sizlerde
Amin canım inşallah biz siramizi saldik sıra sizlerde
Arkadaşlar ben salı günü doğum yaptim şükür ikimizde iyiyiz darısı sizlere dünyanın en güzel duygusuymus gerçekten
Ayy insallah dogumun hemencik olur cok sanci olmadan kucagina aliverirsin
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.Ayın 16 sında normal doğum yaptım bi mucizeylesuyum geldi ama rahim geride ve açılma yeterli olmadığı için doktorum ümitsiz konuşarak ertesi günü sezeryana alacağını söyledi.Gece 12 ye kadar ara ara sancılarla devam etti, sonrasında suni sancı verildi.Nihayetinde gece 3:10 da kızımı kucağıma aldım doktorum ucu ucuna yetişti doğuma doktor, ebe ve hemşilereler çok şaşırdılar, rahim gerideydi ve açılma 2 cm idi nasıl açılma oldu da çocuk doğdu diye...sabah olduğunda odaya sürekli çalışanlar gelerek gece okuduğumuz duaların neler olduğunu sordular...Size tavsiyem siz de bol bol sancı esnasında YA ŞAFİ ismini okuyun ve yanınızdakiler inşikak suresi ve felak nas surelerini bol bol okusun... çok güzel bi duyguymuş, gelip gidip izliyorum cennet kokulumu Rabbim isteyen herkese tattırsın inş...Doğumu yaklaşan herkesin Allahım yar ve yardımcısı olsun...
Canım hayırlı olsun bebişinNormal mi yoksa sezeryanlamı yaptın doğumu?
pazartesi olsaydı doğumun karşılaşırdık hastanede
gözün Aydın cnm Rabbim saglicakla bebegini kucağına almayı nasip etsin👶🙏👶 bisey sorulan benim transferin 5 inci gunu iki emriyo transfer edildi bi belirti yok bende su an sende olmusmuydu herhangi belirti yada daha erkenmi belirtiler icin[ QUOTE=flyingmom;35834465]Merhaba arkadaşlar ilk kan testi sonucum 213 inşallah yarın ikiye katlamış olarak aranıza katılacağım.Yalnız bir sorum var bugün hafif şiddetli bel ve kasık sancısı çekiyorum korkumdan 2 saattir yatıyorum ve nerdeyse geçti ancak ara ara yokluyor.Sizce kötü bişey mi?(((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sizler kzvuştunuz Allah bizlerede sağ salim kavuşmayı nasip eder inş.:)
Çok iyi olurdu bizimde yarın kontrolumuz var üç kilo doğdu ama toparlanmaya başladık sanki:)sarılık benim de kabusum oldu da şükür olmadik bundan so rada olmayiz emiyor mu bebişin
Allah razı olsun canım, Rabbim sizleri de kolay kurtarsın inş...
bizim 2700 doğdu, bir de kilo kaybetti, üstüne bi de sarılık oldu :2::2: ama şükür şuan emiyo ve toparlamaya başladı kuzum...
Rabbim acılarını göstermesin hiçbirinin...bizim de yarın kontrolümüz var, sarılık için ama gitsem gitmesem mi emin değilim....sürekli kan alınıyo ben de görmeye dayanamıyorum...çocuk doktorun hangisi?
Kizlar bende 6.denemede hamile kaldim 16+3 oldum bugun hala depot igne kullaniyor her hafta carsamba igne gunum kismetse aralikta dogum olacak ilk 3 ay cok rahat gecti 4. Aya girdim bulanti kusma kabizlik reflu istahlizlik bir suru sikayet basladi hic bir sey yiyemiyorum her iki ettende tiksindim yumurta makarna pirinc ve her cesit tatli gozumde kararmis yemek yiyemiyorum valla cok zor insallah sag salim kavusurum bu arada cinsiyeti erkekmis %90 dedi dr ramazan geldi oruc tutanlar olacakmi aranizda ben kararsizim ilk gebeligim ve 6.deneme riske atmak istemiyorum ilaclarim ignelerim var bilemedim ne yapayim
Kizlar bende 6.denemede hamile kaldim 16+3 oldum bugun hala depot igne kullaniyor her hafta carsamba igne gunum kismetse aralikta dogum olacak ilk 3 ay cok rahat gecti 4. Aya girdim bulanti kusma kabizlik reflu istahlizlik bir suru sikayet basladi hic bir sey yiyemiyorum her iki ettende tiksindim yumurta makarna pirinc ve her cesit tatli gozumde kararmis yemek yiyemiyorum valla cok zor insallah sag salim kavusurum bu arada cinsiyeti erkekmis %90 dedi dr ramazan geldi oruc tutanlar olacakmi aranizda ben kararsizim ilk gebeligim ve 6.deneme riske atmak istemiyorum ilaclarim ignelerim var bilemedim ne yapayim
Oruc yaz mevsimine geldi geleli her sene acillik oluyorum her gittigim drda vucut susuz kalmis kendine eziyet ediyorsun diyip elimde bi canta ilacla eve gonderiyor.kadin dogumcuda havalar sicak vucudunun ve cocugun suya ihtiyaci var o yuzden kesinlikle tutmayacaksin dedi.insaALLAH seneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?