ben bugün gittim onlar çağırmadan iğneleri yaptırırken hemşire demişti gebe kalırsan gel kayıt yaptır diye gittim işte boyuma kiloma baktı onceden doğum falan varmı dedi şimdi değil ama sonra tetonos iğnesi vuracaklarmış onlarda takip edeceklermiş ocak ayında tekrar gel dedi
6+3 üm tatlm önce karından duyduk az snra garanti olsn die alttan baktık duyduk şükürr:)) inş sende duyarsn senn kaç haftalık
Insallah tatlim insallah bi kac saat sonra gidicem bide saglik ocağından aradilar aile hekimine gitmek zorundasin vd diye nerden haberleri oldu bunlarin anlamis degilimgiden varmi ne yapılacak orda test vs nedir ne degildir
kaç haftalık olduğunu neden anlıyoruz
arkadaşlar bende buraya terfi ettim:)allah nasip ederse bende artık bir anne adayıyım:))) 12.günüm3.gün embriyosu değerimde233
Gozun aydin bu arada canm taze anne adayi hosgeldin
Saolasin canim hosbulduk sat 25eylul
kızlar 7+2 günlük hamileyim ve bebeğimin kalp atışını hala duyamadı doktorum vajinal muayenede.büyük ihtimalle kürtaj olucaksın dedi.çok kötüyüm sizler ne zaman duydunuz.
Canm 4 haftaliksin
Hadi kalp atisni duyda gel canm bende yarin gidicem saglik ocagina bilmiyrum test bsey varmi gorcez bkalim yarn tatlm
Teyzesii duyduk bebeğin kalp atisini allahima binlerce sukur ay kulagimdan gitmiyor ses
lütfen transfer olacağın gün masaj yaptır inan işe yarıyor....
hadi tatlım gözün aydın taze annearkadaşlar bende buraya terfi ettim:)allah nasip ederse bende artık bir anne adayıyım:))) 12.günüm3.gün embriyosu değerimde233
Teyzesii duyduk bebeğin kalp atisini allahima binlerce sukur ay kulagimdan gitmiyor ses
Ne guzelll! Tebrik ederim darisi hepimzin basinaaa
Gozun aydin canm teyzesi onu yesin. Nasil atiho cnm cok degisik bi duygu yaa.
acaba esim yapsa olurmu? Guzel masaj yapar:) cok sagol bilgi icin arkadasim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?