2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Kizlarrrrrrrr bnde yeni geldim doktordannnn bebisiminn hem kesesiniiiii hemdeeeee kalppp atisini duydummmmm donk donk donk donkkk kulagimdan gitmioo bu sess 6haftalikmisimmmm :)))) rabbimmmm sen her istiyene nasippppp etttttt

Kizlarrrrrrrr bnde yeni geldim doktordannnn bebisiminn hem kesesiniiiii hemdeeeee kalppp atisini duydummmmm donk donk donk donkkk kulagimdan gitmioo bu sess 6haftalikmisimmmm :)))) rabbimmmm sen her istiyene nasippppp etttttt

Ayyy cok guzel nolur hemen cumartesi olsun ben de goreyim ben de duyayim nolur nolur :)))

Gozunaydin canim bende duymak istiyorum bian once

ayyyy canım ne güzel...maşallah..allahım bizede nasip et ne olursun..... ya kızlar çok korkuyorum halen mide bulantısı...aşerme falan yok.....:18:

Bugun kontrolum vardi gittim ve bebegim olmus kalp atisi alinamadi yarin kurtaj olucam cok buyuk hayal kirikligina ugradim. Cok kotuyum ben artk yokum burda hepinize Allah hayirli saglikli bebisler ve kucaginiza almayi nasip etsin. Hoscakalin

Bugun kontrolum vardi gittim ve bebegim olmus kalp atisi alinamadi yarin kurtaj olucam cok buyuk hayal kirikligina ugradim. Cok kotuyum ben artk yokum burda hepinize Allah hayirli saglikli bebisler ve kucaginiza almayi nasip etsin. Hoscakalin

Ayy canim cok uzuldun ne denir bilemedim rabbim sabrini versin kendine dikkat et allaha emanet ol canim

Dondum bi an okurken cok uzuldum canim ya allah sabir versin en kisa surede insallah yine tattirsin hamilelik hissini ve tabiki bebegini saglikla.kucagina almayi allaha emanet ol canim

canım çoooooooooooookkkkk üzüldüm ya inan hiç aklımdan çıkmadın(((((( çok geçmiş olsn bi belirtin falan mı wardı da gittin dra

Kendi kendimin mesajını kopyaladım. Çünkü bu yazıyı yazdıktan sonra 4-5 saat yattım ve kalktığımda foşurt diye çok yoğun bir kanama ile acile kaldırıldım ve 2 gece hastanede yattım. Kanama bugün hiç olmadı. Hastaneden çıktım, evde 10 gün doktor yatıp dinlenmemi istedi. Çok şükür bebeklerime bişey olmamış. Kanamaları normal deyip geçmeyin arkadaşlar. Ben şimdi çıkıyorum, kendinize iyi bakın...

cnm cok uzuldum. çok gecmıs olsun rabbım sabır versın. en kısa zamanda rabbım hayırlı evlat nasıp etsın

merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım benimde üçüncü tüp bebeğim ve sonunda tuttu 5 haftalık çok mutluyum inş herşey yolunda gider 2 hafta sonra keseyi görecez ve çok heyecanlıyım birşey soracam bu gebelik takvimi nasıl olluyor ben onu anlamadım bana yardımcı olurmusunuz

çok geçmiş olsun tüp bebek merkezi drlarına asla güvenme banada lekelenme olabılır korkma dediler 6. haftamda kanama yasadım devam eden kanamalar lekelenmeler ...... 2 ay uyku uyuyamadım hep gece acile gıttım ama asla bırsey olmaz deyıp leke görunce uyumadım. progestan en ust seviye 3 gunde bir proluton depot vuruluyorum ama biraz leke görsem hemen acılde kalp sesi dinlıyorum.benım drum hep beni germişti şansın çok az drumu değistim 2 farklı dra muane oluyorum gerçekçi ve germeyen drlar bana 12 haftamı stres ıcınde yasatan drumuda allaha havale edıyorum.o yuzden ıyı bır dr bul kanama alanı nerede kesede m kese dışı mı bu çok önemli. bana dün drn dedıgı kırmızı kan rengıyse ve pelte şeklındeyse kork ve gecenın kaçı olsada beni ara..dıger dr gece arama derdi.

allah sabırlar versin ama baska bir drada görün bir yanlışlık olabilir.inşallh en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

canım yaaa, inan o kadar üzüldüm ki yazdıklarını bi kaç kez okudum yanlış mı okuyorum diye...ne diyeceğimi bilemedim inan...rabbim sabrını artırıp en kısa sürede kucağını doldursun inş... zor ama Kendini üzme, vardır bizim görmediğimiz bi hayır...Allaha emanet ol

Cnmmmm bnmmmm rabbimmmm okudugumda sokkk yasadimm msjini isallah bi yanlisliktir,, baska doktorlarada gorunseydin cnmm,,, allah sabir versin cnm herseyin en hayirlisi olsun adina cnmm...

canım çoooooooooooookkkkk üzüldüm ya inan hiç aklımdan çıkmadın(((((( çok geçmiş olsn bi belirtin falan mı wardı da gittin dra

Saol canm rabbim sizinkilere omur versin ins. Bunuda gorcekmisim bugun aldilar bebegi. Bi belirtim yoktu doktora kontrolum vardi bebegi gormeye diye gttik bi heycanla sonu husranla sonuclandi iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…