2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Ilk muayeneye kaçıncı gün gidiyonuz
Bana testten 10 gün sonra yani 21. Gün gel dediler acaba kese ve embriyo mu görülür yoksa kalp atışı da duyulur mu inşallah

canım ben yarın gidicem bana 10gün sonra kese 15gün sonrada kalp atışı için gel demişlerdi

Kızlar crinone jel sıkıntı yaratmaya başladı mı sizde bende kaşıntı hafif başladı bazılarından çok geri geliyormuş bende çok geri gelmedi daha ama kaşıntı var
Bendede cok kasıntı yaptı dayanamadım progestan iğne oluyorum gunde ıkı ampul tek seferde suan ıyıyım ıgne acısını kasıntı ya tercıh ederim

Elma ve lımonu dılımle kabuklu olarak suda kaynatıp içebılırsın

Bende erkenden sana bakiyim dedim tahmin edebiliyorum heyecanini hayirlisiyla git gel canim merak etme ordadir birakmaz annesini :))

Bende hissediyorum orda ama engel olamiyorum zaten huyum benim kafamda kucuk birsey olsun uyuyamam bugunde oyle oldu yine vakit gelsede gitsem kalbim agzimdan cikacak sanki

Bende hissediyorum orda ama engel olamiyorum zaten huyum benim kafamda kucuk birsey olsun uyuyamam bugunde oyle oldu yine vakit gelsede gitsem kalbim agzimdan cikacak sanki

Cok guzel bi gun oluyo kese gunü ben cok heyecanlanmistim 2 yuvarlak kesecik görünce :) ins sende görürsün hayırlısıyla..

Bendede cok kasıntı yaptı dayanamadım progestan iğne oluyorum gunde ıkı ampul tek seferde suan ıyıyım ıgne acısını kasıntı ya tercıh ederim

Gerçekten zor bi ilaç bakalım ben ne kadr dayanabilecem canım ama sıkıntı olmasında her şeye razıyım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…